Dodaj do ulubionych

Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje

19.03.09, 19:19
Jeśli chcecie, żeby Wasz artykuł znalazł się na Kotku to opublikujcie go w tym
wątku.

UWAGA

Zanim coś opublikujecie - przeczytajcie i sprawdźcie czy nie ma błędów lub
literówek. Akurat w tym wątku będę Kotkiem Bezwzględnym - usunięte zostaną
wszystkie notki na zbyt niskim poziomie. Nie miejsce pretensji - chodzi o
zaprowadzenie jakiegoś porządku smirk

Warto się postaraćsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: different Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: 89.107.158.* 19.03.09, 21:29
      Już za 3 dni początek wiosny, w związku z tym będziemy chować kurtki do szaf, a ich miejsce zastąpią spódniczki,
      rybaczki i koszulki z krótkim rękawem. Jak w tym dobrze wyglądać?

Po zimie nasza skóra jest zmęczona i wysuszona. Ciało potrzebuje regeneracji, a organizm sporej dawki energii.
      Aby poprawić wygląd cery należy sięgnąć po kosmetyki nawilżająco - regenerujące i rozświetlające, które odżywią i
      zregenerują skórę od środka. Zawierają one witaminy niezbędne do tego procesu, a niestety po zimie nasz
      organizm jest wyjałowiony zwłaszcza z witamin, zważywszy na tempo naszego życia i niewłaściwą dietę.

Jednak nic tak dobrze nie wpływa na nasz wygląd, jak właściwa dieta, bo witaminy przyswajane z pożywienia są
      najbardziej wartościowe. Dlatego należy spożywać jak najwięcej warzyw i owoców:
      - marchewka, pomidory, szpinak dostarcza nam Wit. A,
      - cytrusy, kiszona kapusta, czarna porzeczka, to bogactwo Wit. C,
      - ryż, nabiał, to źródło Wit. B,
      - kasza gryczana, soja, oleje roślinne bogate są w Wit. E.

Jeżeli do tego dodamy wypijanie odpowiednie ilości wody mineralnej (najlepiej 2 litry dziennie) i ruch na świeżym
      powietrzu (pełne pole do popisu: rower, biegi, skakanka, pływanie, siatkówka itd.), a bardzo szybko po okresie
      zimowym nasze ciało odzyska doskonałą formę i wygląd, a co za tym idzie pozytywne nastawienie do życia.

*** kotku, jeśli widzisz jakieś błędy stylistyczne lub językowe (bo ortografie sprawdziłam), a chciałbyś by ten
      artykuł pojawił się na kotku, to możesz zmieniać, co ci się nie podoba.
      to mój pierwszy artykuł. Kolejne będą lepsze ;*
      ps. mój nick na poka.to ---> different
      • dariapat Kotkowy czat? 21.03.09, 17:18
        Witam!

Założyłam własny post na temat kotkowego CZATU.
        6 osób napisało odpowiedzi ZA (0 sprzeciwów).
        Wiem że nie wszyscy kotkowicze odwiedzają forum więc chciałabym aby kotek
        zamieścił dyskusję na ten temat na stronie głównej i zrobił sondę kto jest za
        czatem a kto jest przeciw. Dlaczego wpadłam na pomysł z czatem? Ponieważ można
        prowadzić luźne rozmowy, prywatne rozmowy i przede wszystkim szybko się dostaje
        odpowiedz.
        Jeśli kotkowi się nie podoba pomysł nie będę nalegać smile

Pozdrawiam
        dariapat smile
        • martynaaa1 Re: Kotkowy czat? zgadzam sie! 22.03.09, 08:38
          dariapat napisał(a):

> Witam!
          >
          > Założyłam własny post na temat kotkowego CZATU.
          > 6 osób napisało odpowiedzi ZA (0 sprzeciwów).
          > Wiem że nie wszyscy kotkowicze odwiedzają forum więc chciałabym aby kotek
          > zamieścił dyskusję na ten temat na stronie głównej i zrobił sondę kto jest za
          > czatem a kto jest przeciw. Dlaczego wpadłam na pomysł z czatem? Ponieważ można
          > prowadzić luźne rozmowy, prywatne rozmowy i przede wszystkim szybko się dostaje
          > odpowiedz.
          > Jeśli kotkowi się nie podoba pomysł nie będę nalegać smile
          >
          > Pozdrawiam
          > dariapat smile

zgadzam się!big_grin
          • nastolatka12 Re: Kotkowy czat? zgadzam sie! 22.05.09, 09:57
            No to fajny pomysł smile
            • aleks768 ....... 10.07.09, 16:09
              kotkowy czat - dobry pomysł
              • milka_cyruska13 Re: bu.! 10.08.09, 19:28
                Fajny by był kotkowy czat i jak byradio kotek był w odbiornikach radiowych i w
                radiu w foniee mrrr... oł tak.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • laska.bieberaxd Re: Kotkowy czat? zgadzam sie! 24.03.10, 19:47
            ja także popieram . xDserce
            Proszę . o0
        • kate_4kiss Re: Kotkowy czat? 01.05.09, 22:52
          dariapat napisał(a):

> Witam!
          >
          > Założyłam własny post na temat kotkowego CZATU.
          > 6 osób napisało odpowiedzi ZA (0 sprzeciwów).
          > Wiem że nie wszyscy kotkowicze odwiedzają forum więc chciałabym aby kotek
          > zamieścił dyskusję na ten temat na stronie głównej i zrobił sondę kto jest za
          > czatem a kto jest przeciw. Dlaczego wpadłam na pomysł z czatem? Ponieważ można
          > prowadzić luźne rozmowy, prywatne rozmowy i przede wszystkim szybko się dostaje
          > odpowiedz.
          > Jeśli kotkowi się nie podoba pomysł nie będę nalegać smile
          >
          > Pozdrawiam
          > dariapat smile

jestem jak najbardziej za !! big_grin
          • inna.xd Re: Kotkowy czat? 30.01.10, 18:29
            ja też jestem ZA
      • natuska412 Warto poznać. 02.01.10, 14:01
        Interesuje mnie czy słyszałyście o tym chłopaku?
        Cody mieszka w Australii a jego rodzinne miasto to Gold Coast.
        Jego piosenka One
        mnie zafascynowała. Chłopak ma ciekawy głos i śpiewa o sobie.
        W swojej karierze inspiruje się Justin'em Timberlak'iem, Michael'em Jackson'em i Jack'iem
        Jackson'em. Spotkałam się z komentarzami, iż chłopak to kolejny Justin Bieber.

http://a1.twimg.com/profile_images/507945584/Cody_Simpson_l_8e3e082bcc3447e5aa
b02b7c563f_bigger.jpg
        https://static.eventful.com/images/block/I0-001/002/609/495-6.jpeg
        https://republika.pl/blog_mp_4742550/7246843/sz/justin_bieber_justins2.jpg

Czy sądzicie, że Cody to kolejny Justin?
        • natuska412 Re: Warto poznać. 02.01.10, 16:09
          natuska412 napisał(a):

> Interesuje mnie czy słyszałyście o tym chłopaku?
          > Cody mieszka w Australii a jego rodzinne miasto to Gold Coast.
          > Jego piosenka One
          >
          mnie zafascynowała. Chłopak ma ciekawy głos i śpiewa o sobie.
          > W swojej karierze inspiruje się Justin'em Timberlak'iem, Michael'em Jackson'em
          > i Jack'iem
          > Jackson'em. Spotkałam się z komentarzami, iż chłopak to kolejny Justin Bieber.
          >
          >
          >
          > a1.twimg.com/profile_images/507945584/Cody_Simpson_l_8e3e082bcc3447e5aa > b02b7c563f_bigger.jpg" border="0" alt="> a1.twimg.com/profile_images/507945584/Cody_Simpson_l_8e3e082bcc3447e5aa > b02b7c563f_bigger.jpg">
          > https://static.eventful.com/images/block/I0-001/002/609/495-6.jpeg
          > [img]https://republika.pl/blog_mp_4742550/7246843/sz/justin_bieber_justins2.jpg[
          > /img]
          >
          > Czy sądzicie, że Cody to kolejny Justin?

zapomniałam dodać , że to Cody Simpson .
          przepraszam . sciana
    • kimberly25 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 27.03.09, 20:31
      Najpiękniejsze
      Tegoroczne wyniki na najpiękniejszą kobietę Hollywod są dość zadziwiające.W pierwszej piątce nie znalazla się
      np.Angelina Jolie.
      Pierwsza piątka najpiękniejszych kobiet według magazynu Details:
      1.Jennifer Aniston
      2.Megan Fox
      3.Gisele Bundchen
      4.Freida Pinto
      5.Kim Kardashian
    • nicola_16 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 02.04.09, 20:22
      Robert Pattinson przyleci do Plski!!!

Polskie plenery przyciągają filmowców z Hollywood, tym razem skusiły naprawdę wyjątkową ekipę. W sieci pojawiła
      się informacja, że część scen do filmu New Moon będzie kręcona w Polsce. Dokładnie w Górach Stołowych.

Początkowo planowano nagrywanie wyłącznie we Włoszech. Ekipa z Robertem Pattinsonem miała pojawić się w
      Montepulciano, w Toskanii. Jednak miasto nie wywiązało się z wcześniej podpisanych umów. Filmowcy zmuszeni byli
      do pewnej zmiany planów. Wybór padł na klimatyczne i idealnie wpisujące się w scenografię filmu polskie góry
      (gdzie kręcono już część filmu Opowieści z Narnii, co tylko ułatwiło producentom decyzję).

Nie wiadomo jeszcze dokładnie, kiedy filmowcy (a wraz z nimi Pattinson) pojawią się w kraju. Zgodnie z grafikiem
      ekipa nakręciła już część ujęć w Kanadzie, dopiero potem przeniesie się do Włoch, w międzyczasie odwiedzając
      Polskę
      • dariapat Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 03.04.09, 18:52
        czyli tylko nas odwiedzą ...
      • Gość: Miśka Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: 89.174.116.* 05.06.09, 21:47
        nicola, nie ładnie tak! skopiowałaś cały artykuł z pewnej strony o Zmierzchu.
        a w dodatku to nie prawda jest jednak.uncertain
    • korni1996 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 04.04.09, 16:28
      Rozstanie Miley Cyrus i Nicka Jonasa było tematem numer jeden przez kilka
      miesięcy. Para zerwała w dość dramatycznych sposób – nastolatka dowiedziała się,
      że już nie są razem prze telefon. Muzyk zwyczajnie znudził się koleżanką z
      wytwórni i związał się z Seleną Gomez. Miley nie wybaczyła Nickowi tak łatwo i w
      ramach zemsty nagrała piosenkę, w której opowiedziała o ich związku. Jak widać,
      kariera i sława są dla niej ważniejsze niż duma, gdyż uległa naciskom stacji
      telewizyjnej Disneya. Pomimo jawnej niechęci do wszystkich braci Jonas, Cyrus
      zgodziła się na nagranie duetu ze swoim byłym chłopakiem.

Miley zerwanie z Nickiem nazwała niedawno najgorszym doświadczeniem swojego
      życia, a dziś z uśmiechem pozuje z nim do wspólnych zdjęć.

Wszyscy myślą, że się nienawidzimy. To nieprawda – zaprzecza Miley. Wszystko mu
      wybaczyłam. Jesteśmy przyjaciółmi. Kochamy się.

Wiadomo już, że Disney zamierza zakończyć serial Hannah Montana, który uczynił z
      nastolatki prawdziwą gwiazdę. W świetle tych informacji nagła "miłość" do Nicka
      wydaje się podejrzana. Cyrus zwyczajnie szuka innych źródeł dochodu i nie może
      być już tak wybredna. Nagranie z Nickiem Jonasem piosenki Pass It On zapewni jej
      uwagę mediów na dobre kilka miesięcy.
    • kimberly25 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 04.04.09, 18:25
      Trasa koncertowa Britney Spears-księżniczka popu wróciła?
      "The Circus Starring: Britney Spears" to światowa trasa promująca szósty, studyjny album piosenkarki Britney
      Spears.Od 5 grudnia bilety na występy Britney dostępne są już w sprzedaży. Do tej pory potwierdzonych zostało
      49 koncertów:
      • 31 w Stanach Zjednoczonych
      • 6 w Kanadzie
      • 9 w Wielkiej Brytanii
      Ze względu na fakt że płyta wokalistki Blackout nie była promowana trasą,Britney postanowiła zaśpiewać kilka
      piosenek z owej płyty.3 marca miał miejsce pierwszy koncert w Nowym Orleanie.Supportem na trasie jest zespół
      The Pussycat Dolls.Oczywiście było już kilka ''wpadek'',ale jak do tej pory ubrana w piękne stroje wokalistka radzi
      sobie doskonale.Wszyscy trzymajmy kciuki i miejmy nadzieje że tak pozostanie do ostatniego występu!!!!!smirk
    • kimberly25 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 04.04.09, 20:25
      GALA ESKA MUSIC AWARDS

24 kwietnia odbędzie się Gala Eska Music Awards,którą wyemituje telewizja POLSAT.Już kilka tygodni temu
      została ogłoszona lista nominowanych,teraz ujawniono kto wystąpi podczas wielkiej gali.Na scenie pojawią się:

• Matt Pokora
      • Edyta Górniak
      • Tatiana Okupnik
      • Jay Delano
      • Feel
      • Basic Element
      • Guru Josh Project
      • Sylwia Grzeszczak i Liber
      • Nexx
      • Inna
      • Morandi
      • Katerine
      • Josef Hedinger
      • QueensBerry
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.09, 14:49
      Już wiosna!
      W niektórych miejscach jest tak ciepło jak w lecie-,niektórzy już nawetchodzą w bluzkach na szelkach.
      Ale my nie ryzykujmy.Dopiero zaczęła się wiosna.

A nasze gwiazdy?ciekawe jak się czują w upale.U milunii,w miejscowości gdzie mieszka jest baaaaardzo ciepło.
      Ale ja nie przesadzam z letnimi strojami.W szkole u mnie lekcje zaczynają się już o 7:45!.I rano jest zimno więc
      chodzę w kurtce,ale już letniejszej.Ale przejdźmy do gwiazd.Miley Cyrus?Selena Gomez?Vanessa Hudgens?itd...
      Wszystkie gwiazdy myślę chodzą już w letnich strojach.Ale jeszcze nie lato przecież!ja w południe chodzę w
      dresach,a moje koleżanki w samych bluzkach...Niektóre tak się popisują z letnimi strojami,że hej!smile
    • Gość: anetkaxd Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.09, 11:41
      Madonna przyjedzie do polski!!!
    • rosanne Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 08.04.09, 17:37
      Drogi kotku. Wpadłam na pomysł promowania uzdolnionych pisarzy-amatorów. Bądźmy
      szczerzy, czasami młodzi ludzie piszą o wiele lepiej niż doświadczeni życiem
      dorośli. Mają własne, oryginalne pomysły i myślę, że kotek powinien poświecić
      kilka newsów na takie właśnie opowiadania czy wiersze nastoletnich artystów. Coś
      a'la "Kącik mola książkowego".
    • Gość: taluska Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:55
      Wymarzony ślub Miley Cyrus !!!!!!!!

Miley co prawda nie zamierza póki co wychodzić za mąż, jednak już od dziecka planowała tę więlka ceremonię. Jak
      twierdzi jej mama Leticia: "Miley w wieku 5 lat przebierała się za księżniczki i marzyła o księciu z bajki. Lubiła pięknie
      dekorować torty oraz wycinać z z białych kartonów suknie ślubne... " Miley marzy o pięknym ślubie...
      Czy je spełni ?? Tego dowiemy sie za parę lat smile

Jednak nie martwcie się co do tych wszystkich planów, gdyż młoda gwiazdka uważa, że jeszcze jest dzieckiem i
      zamierza wyjść za mąż za jakieś 10-12 lat !!!! smile Więc jak narazie biała suknia i śnieżnobiałe róże nie będą jej
      potrzebne smile

A co Wy o tym myślicie?? Bo my uważamy, że Miley jest bardzo pomysłowa smile

Kotku mam nadzieję, że umieścisz mój artykuł na stronie smile Bardzo bym sie ucieszyła, gdyż dla fanów to miłe
      poczytac o dzieciństwie swoich idoli i o ich marzeniachsmile
      • magda1997.12 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 12.12.09, 19:44
        a ja nic nie mam ale bym chciała żebyście więcej pisali o Brendzie Song
    • gorzka Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 10.04.09, 11:23
      Kotku, zapomniałeś przy literce "D" o dżemie, więc i przy "R" pewnie nie pojawi
      się Ridel.Bardzo bym ubolewała gdyby nie pojawił się wokalista, więc
      postanowiłam sama napisać o muzyku.

RYSZARD RIDEL
      Określany mianem ostatniego hipisa naszych czasów.Wokalista blusowej kapeli
      Dżem.Początkowo był siłą napędową zespołu.Rysiek był wszechstronnie uzdolniony:
      grał na harmonijce ustnej, projektował okładki płyt, komponował, był także
      autorem większości tekstów bandu, ale większość kojarzy go z charakterystycznym
      wokalem.
      Piosenkarz przyszedł na świat 7 września 1956r, a zmarł 30 lipca 1994r
      (przyczyną zgonu była niewydolność serca, spowodowana m.in. zażywaniem
      narkotyków).Na nagrobku widnieją dwa napisy : "W życiu piękne są tylko chwile.."
      i "Tylko ty i ja..." wyryty po śmierci żony Ryśka.

Jeżeli kotkowi spodobał się mój opis, to może go dodać do "powrotu do
      przeszłości", jeśli nie trudno.Tak czy siak dziękuję za a"alfabet kotka " kiss
    • Gość: anetkaa17 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 14:54
      co prawda to nie artykuł , ale mam propozycje newsa dla kotka smile
      widzialam ,ze kotek zamieszcza newsy o roznych ludziach z youtube , a ja znalazlam takiego jednego
      spiewa piosenke Dannego If only you i chyba jest z Polski
      oto link: www.youtube.com/watch?v=5PIqG1BGfQA
    • Gość: Pati Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 18:02
      kotku proszę zaprezentuj to ona jest swietna!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=-3prdT7Dapo
      www.youtube.com/watch?v=0BhOrkycC1Q&feature=channel
      www.youtube.com/watch?v=ZiPKhPveU1M&feature=channel
      www.youtube.com/watch?v=GwPrZaQWgFU&feature=channel
      smilesmilesmilesmilesmile

• kimberly25 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 12.04.09, 19:43
      To nie jest artykuł, ale mam taką propozycje żeby rozszerzyć bardziej strone użytkownika kotka.Mam taki
      pomysł żeby wprowadzic jeszcze notke ''O mnie'',gwiazdy które lubie,a które nie,date i godzine ostatniego
      logowania i opcje żeby użytkownik mógł wkleić swoje zdjęcia albo ulubionych gwiazd(np.max 5).Zamiast zdjęc
      można byłoby np.wgrać kilka swoich awatarów,żeby można je było potem swobodnie zmieniać.Albo kotek mógłby
      wprowadzić swoje pomysły.Fajnie by było, bo na stronie użytkownika jest tylko od kiedy komentuje,i jakie
      komentarze zostawił.Myśle że to by sie spodobało użytkownikomsmilesmilesmilesmile
      • emciaaa Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 17.04.09, 15:10
        ja zgodze sie z kimberly25..kotek faktycznie moglby rozszerzyc strone uzytkownika. smile) to naprawde fajny
        pomysl..smile na stronie mogl by sie takze pojawic shoutbox zeby uzytkownicy mogli sie ze soba porozumiewac ..smile
        byloby superr smile
      • katiediamond Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 17.04.09, 17:57
        popieram smile
        • Gość: małka Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: 81.210.21.* 25.04.09, 08:06
          no właśnie kotku rozszerz toą stronke użytkownikabig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: gitarzystka Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:04
        Masz 100 % raCje .xD
      • kate_4kiss Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 01.05.09, 22:50
        kimberly25 napisał(a):

> To nie jest artykuł, ale mam taką propozycje żeby rozszerzyć bardziej strone
        > użytkownika kotka.Mam taki
        > pomysł żeby wprowadzic jeszcze notke ''O mnie'',gwiazdy które lubie,a które nie
        > ,date i godzine ostatniego
        > logowania i opcje żeby użytkownik mógł wkleić swoje zdjęcia albo ulubionych gwi
        > azd(np.max 5).Zamiast zdjęc
        > można byłoby np.wgrać kilka swoich awatarów,żeby można je było potem swobodnie
        > zmieniać.Albo kotek mógłby
        > wprowadzić swoje pomysły.Fajnie by było, bo na stronie użytkownika jest tylko o
        > d kiedy komentuje,i jakie
        > komentarze zostawił.Myśle że to by sie spodobało użytkownikomsmilesmilesmilesmile

Zgadzam się z kimberly25. Też myślałam o czymś podobnym bo to by było fajne a nie
        tylko same komentarze. A może coś takiego, że możnaby napisać coś o sobie np "moja
        ulubiona piosenka, aktor/ka, piosenkarz, piosenkarka, serial, film" ale nie miejsce
        zamieszkana, nr telefonu itp dane osobowe. To ze zdjęciami to też jest dobry pomysł smile :-
        D
    • cookies Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 14.04.09, 20:25
      Kotku, czemu nie piszesz nic o Ashley Tisdale? Teraz wydaje nową płyte, jest już
      dostępny nowy pierwszy singiel, a wy nic!!! Prosze napiszcie cos o tym!
    • paprotka Warto poznać :D 16.04.09, 18:26
      Rin on the Rox - www.youtube.com/user/hiphopRINROX

i z Polski smile Roxana - www.youtube.com/user/BlackAngel1243
    • basia_tvr The Veronicas na spotkaniu z Joe Jonasem 17.04.09, 13:40
      Lisa i Jessica Origliasso z australijskiego zespołu The Veronicas były widziane ostatnio na spotkaniu z
      Joe Jonasem w Los Angeles.
      Bliźniaczki i jeden ze sławanych braci spotkali się 12 kwietnia aby spokojnie pogadać i wybrać się do knajpki.
      Paparazzi nie mogli jednak przegapić takiej okazji i dzięki temu możemy obejrzeć kilkanaście zdjęć.

www.lovetheveronicas.com/gallery/thumbnails.php?album=1039

Lisa i Jess znają się i przyjaźnią z braćmi Jonas już od kilku dobrych lat, kiedy to początkujący zespół JB grał przed
      występami The Veronicas w USA jako support.

The Veronicas od kilku dni znajdują się już w USA ponieważ 19 kwietnia wystapią na wyborach Miss USA gdzie
      wykonają swoją piosenkę Untouched."

Mam nadzieję, że o tym napiszecie. smile

• bunnyusagi Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 17.04.09, 15:56
      popieram rozszerzenie strony użytkownika! ;p i ktoś wspominał o czacie- też
      fajny pomysł smile)
    • cookies Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.04.09, 14:21
      Kotku mam propozycje. ostatnio szukałam różnych ciekawostek na temat kotów i
      znalazłam taką fajną stronkę, którą macie
      TU Są tam
      odpowiedzi na bardzo ciekawe pytania big_grin Mam nadzieję, że kiedyś umieścicie to w
      2 lub 3 częściach?
    • twilight14 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.04.09, 16:37
      Drogi kotku. Wpadłam na pomysł żebyś napisał artykuł o filmie Most do Terabithi lub w
      dziale Kącik Mola książkowego o tej książce napisanej przez Katherine Paterson.Film
      ostatnio leciał na TVN i przyciągnął dużo widzów ;D.Mam nadzieję że znajdzie się coś o nim
      na kotku.
    • punkprincess Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.04.09, 20:47
      Na blogu Toli ,na my space pojawił się nowy post. Jest zatytułowany
      ,,info od webmastera!'' .
      Piszący tam koleś pisze co mozna zrobić by blog 27 wystąpił na koncertach w
      polsce. przeczytajcie smile

,,Piszecie, ze chcecie koncerty BLOG 27. Pytacie co możecie w tej sprawie
      zrobić. Jest odpowiedz! Glosuj na TOLE (BLOG 27) w SUPER JEDYNKACH! Kategorie:
      płyta roku, zespół roku. Wystarczy wejść na www.superjedynki.tvp.pl Każdy głos
      jest ważny, liczymy na Was! Chcemy Tole w Polsce!!

Mile widziane są równiez akcje fanów, zmobilizujcie wszystkich znajomych do
      glosowania na BLOG 27!! Wszyscy pamiętamy genialna akcje pod empikiem, mamy
      nadzieje, ze teraz tez nie zawiedziecie Toli!!!

GLOSUJCIE!!''

Zagłosowaliście?
    • seneka4 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 22.04.09, 22:14
      drogi kotku. smile A więc zauważyłam ,że pojawił się atrykuł o stronce glovestar.pl
      smile W ogóle świetnie ,że często pojawiają się na kotku porady modowe. A ja mam
      propozycję żebyś napisać coś o stronce papercats.pl tam są ubrania i dodatki w
      podobnym stylu do glovestar. Na pewno spodobają się czytelniczkom smile pozdrawiam. smile
    • lolcia66 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 25.04.09, 14:38
      Jestem za tym, żeby kotek rozwinął stronę użytkownika
    • Gość: Redaktor Re: Taylor Lautner i Selena Gomez IP: *.debica229.tnp.pl 28.04.09, 07:17
      Najnowsze zdjęcia słodkiej pary nastolatków.

www.youtube.com/watch?v=gNL5l79ugXo&feature=channel_page
      Otóż Taylor i Selena w weekend wybrali się na kolejną randkę. W Sobotką noc
      widziani byli na kolacji w Cactus Club w Coquitlam. Później spacerując ulicami
      Vancouver Selena z wielkim uśmiechem przytulała się do swojego chłopaka.

Zobaczcie fotki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka