olgx 20.03.09, 19:15 Lubicie może Blog 27? bo mi nawet się podobają Toli piosenki. Mam jej płytę, którą tylko pare razy słuchałam, bo mi sie gdzies zgubiała i tylko mi zostało pudełko.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynaaa1 ;x 21.03.09, 15:39 Toli piosenki są sPoko! .ale tera zblog27 sie rozpadl;/ i jest beznadziejny! ale tak to Tola jest laaajt xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Blog 27 <33 IP: 76.89.217.* 21.03.09, 17:14 co? blog27 wcale sie nie rozpadl.. Ja kocham ten zespol!! Moja ulubiona piosenka toli, to fuck u...a wasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 10:51 Nie lubię Toli, drażni mnie jej głos, jednak piosenki jako same piosenki są niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Re: Tak myślę 14.04.09, 12:23 Ja uważam ,że blog 27 jest ok. bardzo lubię ich muzykę (szczególnie cute ,cry and die , fuck U). Uważam ,że ludzie przesadzają z tym ,że Tola skrzeczy zamiast spiewać jest Trollem ,jest ohydna. No cóż nie każdemu musi się podobać ,ale żeby jej tak nienawidzić? Przesada. ;/ Często Tola jest oskarżana o to ,że jest sławna dzięku bogatemu tatusiu. Otóż po części przYznam ,ze jest to prawda ,ale gdyby Tola nie umiała śpiewać ,to co jej z tatusia ,który ma wytwórnię płytową? Nagrała by jedną płytę i byłaby jedynie gwiazdką jednego sezonu.... ;/ a ona własnie pojechała do Los Angeles i idzie do góry. Nie mogę się doczekać koncertów i nowej płyty. To co robi tola ma sens. Jest oryginalna i wie jak walczyć o swoje. pozdrawiam fanów blog 27! PS; blog wcale się nie rozpadł. Tylko odeszła z niego Ala ,która wybrała karierę solową. Dobrze zrobiła bardzo podoba mi się jej nowa płyta - jej muza też jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Blog 27 <33 14.04.09, 12:44 chciałabym zauważyć, że viva węgierska puszczała blog 27 na okrągło, kiedy byłam tam niedawno. to chyba o czymś świadczy, nie jest to znowu nic szczególnego, ale jednak funkcjonują za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Blog 27 <33 28.08.09, 13:51 HELOOOOŁ, TO JEST NIEMODNE!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Blog 27 <33 28.08.09, 13:56 ^ muszę się z nią zgodzić. ;x stare, niemodne, do du*y nie podobne. ;x strasznie nie lubię Toli, bo robi z siebie superstar którą de facto nie jest. przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl Re: Blog 27 <33 28.08.09, 14:22 Osobiście nie słucham blog27,ale nie twierdzę,że zespół jest beznadziejny. an3cia, jeżeli zamierzasz się wypowiadać,to wypowiadaj się bardziej słowami,a nie wykrzyknikami. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Blog 27 <33 28.08.09, 14:01 lubiłam ten zespół jak jeszcze tola była w nim z alą wtedy je lubiłam.Teraz jakoś nie lubię toli ani ali nie wiem czemu ale jakoś tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Blog 27 <33 28.08.09, 14:02 an3ciaa czy wszyscy muszą słuchać tego co modne?? Raczej nieeeeeeee każdy słucha tego co chce a nie co modne jest ja np.nie patrze na to co modne czy nie po prostu słucham tego co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxnatixxxx Re: Blog 27 <33 28.08.09, 16:13 Nie lubie,ani Blog 27, ani tej Tolki. Robi z siebie bóg wie jaką Gwiazde, która nie jest. Gdyby nie jej stara, Tolka by spiewała tylko pod prysznicem... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Blog 27 <33 28.08.09, 16:23 nie lubię. Tola mnie denerwuje. kreuje się na takie coś superhiper odjechanego, ale nie bardzo jej wychodzi. głosu też dobrego nie ma. skrzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Blog 27 <33 28.08.09, 16:32 Nie jestem jej niewiadomo jak wielką fanką, ale muszę przyznac ze Blog 27 to dobry zespół. Piosenki mają bardzo stylowe i fajne. Tola wyrużnia sie od innych nastolatek swoim ubiorem, przez co ten zespół wydaje sie być bardziej orginalny. Słyszałam wiele złego na temat bloga, ale to tylko przesada. Ludzie jej 'nie trawią' tylko dlatego bo tato jej pomógł w karierze. Pomógł jej bo ma talent, gdyby jego nie miała skończyło by sie na dennym klipie i słabej piosence. Ale tak nie jest, tola ma fanów, i dalej rozwija swoją kariere, teraz nawet już w Los Angeles. I nie zgodze sie z tym że ona skrzeczy, itp. Ona naprawde ma głos. I jak jej nie lubicie naprawde polecam posłuchać jej nowych piosenek, są dojżalsze i naprawde dobre. Ps.Blog sie nie rozpadł, odeszła tylko jedna z wokalistek Alicja. Najwidoczniej wolała kariere solową, bo jak słyszałam, nie lubiała atmosfery zespołu, i chciała robić więcej po swojemu. Uważam że dobrze zrobiła, bo dzięki temu stała sie bardziej dorosłą artystką, a jej piosenki są dojżalsze, i naprawde sie bardzo zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Blog 27 <33 28.08.09, 16:34 an3ciaa, wcale nie trzeba słuchać tego co jest modne. Ja lubię słuchać tego co mi sie podoba, a nie tego co jest modne. Np. jest modna doda, ale ja jej nie słucham bo jej nie lubie i tyle. A bloga polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Blog 27 <33 28.08.09, 17:56 o tak ! uwielbiam ich muze . również mam płyte . < 33 często słucham . : - ** a gdzieś mam to że większośc polaków ich nie nawidzi .... no ale czemu tak naprawde ? ja myśle że poprostu zazdroszczą im , jej że wybiła sie dalej , w świat ly blog 27 Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: Blog 27 <33 28.08.09, 17:57 mój boże, staram się być tolerancyjna ale Tola to jakaś masakra jest. strasznie gwiazdorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Blog 27 <33 28.08.09, 18:05 tola gwizdorzy ?? tola ostatnio nic sie nie pokazuje i wgl . a co można powiedzieć np o jb , oni to dopiero sie gwiazdorzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Blog 27 <33 28.08.09, 18:28 nie lubie tego zespołu ,ani tego całego mjuziku co grająą. podziwiam Tolę jako osobę prywatną. tak ,jako Tola ,a nie wokalistka Tola....,ta zwykła Tolka jest zajebista ; x Odpowiedz Link Zgłoś