Gość: Banika13 IP: *.master.pl 20.03.09, 22:20 Chciała bym sie sptać czy wiecie coś o bransoletkach Jelly Bracelets np . gdzie można i w jakim sklepije kupić . Jak sie je robi . no i czy cena nie jeest zbyd droga . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy.e Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 25.03.09, 12:20 wiem tyle że są zaje*iście sławne w USA i słyszałam [ ale nie wiem czy to prawda] że nosie sie je jako znak że sie nie jest dziewica xDD tak czytalam przynajmniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mill. Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.04.09, 23:38 wiem o które Ci chodzi .. na twoim miejscu bym ich nie: nosila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melody Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet IP: 217.96.47.* 10.04.09, 12:51 Ja mam osobiscie jedną różową. Zakosiłam koleżance, która miała 2 xD Ona je kupiła na glove star za 2zł. + kosz przesyłki do tego. (; Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.04.09, 20:34 Ja mam takie branzoletki, dostałam 10 od koleżanki , można je kupić w angli lub na ebay . com ; ) splątana branzoletka oznacza że nie jesteś już dziewicą ,, x , a dwie złączone , nie wiem x Odpowiedz Link Zgłoś
flowers Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 22.05.09, 21:44 A możecie jakieś zdjęcia dać, bo ja nie wiem o co chodzi x( Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 22.05.09, 22:01 JEsli się nie myle to chodzi o to : Podobno kazdy kolor oznacza cos innego ;P tu masz link ale tylko do czarnych ; ) www.allegro.pl/item635262145_hit_usa_bransoletki_gwiazd_gumki_emo_punk.html Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 22.05.09, 22:03 Znalazłam i kolorowe : www.allegro.pl/item637416968_jelly_bracelet_gumowe_bransoletki_emo_claire_s_10.html Odpowiedz Link Zgłoś
flowers Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 23.05.09, 10:23 Dzięki * Odpowiedz Link Zgłoś
melania Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 25.08.09, 23:26 Ja ma dwie czarne i jedną niebieską kupiłam czarne na allegro a niebieską na glovestar są fajne i zwracają dużo uwagi na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracele 26.08.09, 12:42 to wcale nie znaczy że się nie jest dziewicą.! prawda mają jakieś znaczenie seksualne, ale zostały one unieważnione w 2003 r. Ja mam takie 4 - białą, fioletową, żółtą i niebieską. Bardzo je lubię. Kupiłam na glovestar za 7 zł razem + 8 zł koszt przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
oonatalusiaoo Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 26.08.09, 14:14 Bransoletki nie należą do takich tanich ale warto je kupić. Nie przejmuj się znaczeniami, bo to nazwał jakiś niewyżyty seksualnie głupol. Ja te znaczenia mam w 4 literach xD Bransoletki są super i dlatego więszość z nas je nosi Odpowiedz Link Zgłoś
mayumi Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 26.08.09, 14:50 te splątane są zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
rocknroll Dajcie sobie spokój 08.09.09, 17:56 dajcie sobie spokój z tymi znaczeniami. Miałam te bransoletki gdy mialam 7 lat czyli 6 lat temu, kupiłam je w holandii, a u nas dopiero to się zaczyna TO ŚMIESZNE. Cyzli jak miałam 8 lat też nie byłam dziewicą i te wszystkie kolory miały znaczenie? Nosze je dalej, ale dajcie sobie spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 08.09.09, 18:09 pff. te znaczenia są żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.09.09, 21:24 Aaa chcę je mieć.! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.09.09, 21:39 Ej a na www.glovestar.pl one kosztują za 1 sztukę 2 zł + przesyłka..a ktoś tu pisał, że one są za 7 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
melania Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 11.09.09, 17:41 Kosztują 2 zł + przesyła ale już nie pamiętam ile ale coś ok 7 zł . Jeżeli chcesz kupić to wgl pomyśl czy umiesz zrobić przelew na poczcie a jak nie to poproś tego kto umie bo to proste nie jest Pozdrawiam A jeżeli chodzi o znaczenia to serio są żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 11.10.09, 22:38 fajne te bransoletki;D Muszę sobię kupić;pp Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 27.12.09, 22:17 Ej na tym glovestar to ich nie ma da mi ktos linka plissss Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.01.10, 15:02 Nie bd zakładała noweko wątku tylko odświeze ten ;pp Więc wiecie co oznacza każdy z kolorów. w internecie pisze różnie więc chce wiedzieć od was Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.01.10, 20:35 więcc...? Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.01.10, 21:03 helloł jest tu kto ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.01.10, 21:17 ja znalazlam cos takiego: WHITE - DESTINY przeznaczenie YELLOW - HOPE nadzieja ORANGE - HEALTH zdrowie PINK - DREAM marzenia RED - LOVE miłość GREEN - PASSION pasja BLUE - LUCK szczęście PURPLE - WISDOM mądrość GREY - WEALTH bogactwo BLACK - SUCCES powodzenie i ze se.ksualne znaczenia zostaly zniesione . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta09 znaczenie kolorów :D 09.01.10, 21:14 ja bym takiej nie nosiła lae musiałam z ciekawości zobaczyć jakie to no i znalazłam jaki kolor co oznacza a więc : 1. Żółty - wskazuje na użytkownika jest gotowa do przytulania 2. Różowa - wskazuje na użytkownika który jest skłonny zrobić malinkę 3. Pomarańczowa - wskazuje na użytkownika który jest gotowy do buziaka 4. Fioletowy - wskazuje na użytkownika który jest gotowy pocałować partnera albo uprawiać seks 5. Czerwony - oznacza użytkownika jest gotowy do przeprowadzenia lap dance 6. Zielony - wskazuje, że seks oralny jest wykonywany na dziewczynie 7. Przezroczysta - oznacza gotowość do zrobienia "tego co partner chce" 8. Niebieska - seks oralny w wykonaniu wskazuje na faceta 9. Czarne - wskazuje, że regularnie uprawia seks w pozycji misjonarskiej 10. Biała - wskazuje użytkownika który okazuje co ma 11. "Świecąca" Żółta - wskazuje ze przytulanie i całowanie jest do zaakceptowania 12. "Świecąca" Różowa - chętnych do "Flash" (pokaż) części ciała 13. "Świecąca" Fioletowa - jest skłonny do pocałunku francuskiego ( otwarte usta) 14. "Świecący" Niebieski - użytkownik jest gotowy do wykonania seksu analnego 15. "Świecący" Zielony - oznacza, że użytkownik jest gotowy do "69" (wzajemne seks oralny) 16. "Świecąca" przezroczysta - wskazuje, że użytkownik pozwoli partnerowi czuć lub dotykać jakiejkolwiek części ciała chcą Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.01.10, 21:16 Też mam takie. Uwielbiam je. Ja mam w sumie 12: 6 czarnych i 6 czerwonych. Kupiłam je w claire's w Wawie w Złotych Tarasach i dałam za ten komplet z 17zł ale warto bo są fajne. A co do tego znaczenia... to jest śmieszne bo niby nawet małe dzieci takie noszą i co niby je to znaczenie też obejmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 09.01.10, 22:10 Ale masz na myśli takie cienkie, tak? Są świetne. W kolejnym numerze brawo ma być chyba coś w takim rodzaju;P Ale nie wiem czy jakiś plastikowych badziewi nie dadzą^^ Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.01.10, 18:18 no w bravo będą. a nie wiecie ile ich dadzą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.01.10, 18:26 to wygląda jak zwykłe gumki www.allegro.pl/item824762567_bransoletki_jelly_bracelet_emo_punk.html Odpowiedz Link Zgłoś
papcia18 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.01.10, 18:26 to są tak zwane ,,sex branzoletki " i kazdy kolor oznacza co innego Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.01.10, 18:35 Na pewno mozna je kupic na allegro. Ja widzialam takie znaczenia, ale nie wiem czy one nadal są aktualne: żólty - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na przytulenie różowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do dawania pomarańczowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do pocałunku fioletowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do pocałunku z partnerem podczas kazdego uprawiania seksu czerwony - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do wykonania erotycznego tańca zielony - wskazuje, że dziewczyna afiszuje się z seksem oralnym przezroczysty - wskazuje zgodę na robienie "czegokolwiek bezczelenego, na wszystkie zachcianki" niebieski - wskazuje, że chłopak uprawia seks oralny czarny - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na seks misjonarski biały - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny być "przelotny" dla innych jaskrawy żółty - wskazuje że ten który ja nosi akceptuje tulenie i całowanie jaskrawy różowy - wskazuje chęć/pozwolenie do pokazania/zobaczenia tylko części ciała jaskrawy fioletowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny na farncuski pocałunek jaskrawy niebieski - wskazuje na chęć do wykonywania seksu analnego jaskrawy zielony - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na seks w pozycji 69 Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.01.10, 18:40 nom fajne sa. a w bravo pisze ze bd 6 kolorow do wyboru.. Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 10.01.10, 18:51 a nie wiecie ile ich w bravo będzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. bn 12.01.10, 18:00 myślę , że pewnie dwie będą , w wybranym kolorze. zamówione właśnie , na allegro 6 sztuk czarnych i 6 sztuk białych. w polsce niewiele osób zna znaczenie . jak już wolę wierzyć w to , które podała , któraś osoba , np. red- love , white - destiny xd Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_21 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 12.01.10, 19:16 Gdzieś już o nich czytałam i zgadzam się z edyta09 każdy kolor coś oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
mala661 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 01.02.10, 20:39 Mam pytanie, wiecie gdzie można je kupić ? Wiem że na necie, ale wole sama kupić w sklepie, ale nigdzie nie mogę ich znaleść... Odpowiedz Link Zgłoś
calaja Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 02.02.10, 15:27 Oto co znaczy każdy kolor : żółty - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na przytulenie różowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do dawania malinki pomarańczowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do pocałunku fioletowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do pocałunku z partnerem podczas każdego uprawiania seksu czerwony - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do wykonania erotycznego tańca zielony - wskazuje, że dziewczyna afiszuje się z seksem oralnym przezroczysty - wskazuje zgodę na robienie "czegokolwiek bezczelnego, na wszystkie zachcianki" niebieski - wskazuje, że chłopak uprawia seks oralny czarny - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na seks misjonarski biały - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny być "przelotny" dla innych jaskrawy żółty - wskazuje że ten który ja nosi akceptuje tulenie i całowanie jaskrawy różowy - wskazuje chęć/pozwolenie do pokazania/zobaczenia tylko części ciała jaskrawy fioletowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny na francuski pocałunek jaskrawy niebieski - wskazuje na chęć do wykonywania seksu analnego jaskrawy zielony - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na seks w pozycji 69 [tłumaczone z ang. dziwnie brzmi ale chodzi o sens] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 02.02.10, 16:26 przeczytaj sb najpierw ich znaczenie, a potem się martw gdzie można je kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
lula12 Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 02.02.10, 16:35 Tekst linka Wejdź są tam. Ja bym ich nie nosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Czy wiecie coś o bransolerkach Jelly Bracelet 02.02.10, 19:47 Fajne są, i dobrze wyglądają. A te durnowate bajeczki na temat tego, że są niby jakieś przesądne o dziewictwie to, hmm. nie wierze w to. Odpowiedz Link Zgłoś