Dodaj do ulubionych

Kim chcielibyście zostać w przyszłości?

• Gość: Koniara ja... IP: *.tvk.torun.pl 19.04.09, 20:21
      Chciałabym zostać no dobra mieć firmę ze sprzętem jeździecki, lub stadninę, mieć
      7 własnych koni, i 13 koni do jazdy dla uczniów, których bym uczyła jako
      instruktorka jazdy konnej, i jeszcze 20 wolnych miejsc na trzymanie koni innych
      ludzi ... smile
    • Gość: ann_23 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 20:24
      16 lat...i tak mówiąc szczerze to sama nie wiem...marzenia zawsze moga być i to
      one dodawają otuchy ale co dalej? na samych marzeniach świat się nie kończy...
      Droga do kariery nie jest usłana różami...mam mieszane uczucia...jestem pewna że
      nie zostanę kimś sławnym bo nie tylko to daje szczęście... Może zostane
      fotografem albo psychologiem....Najważniejsze żebym lubiła to , co będę robicsmile
      i tez Wam radzę, wybierajcie takie kierunki, w których czujecie, że jesteście
      dobre...a nie dlatego,że potem mozna byc popularnym....smile
    • Gość: KAka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.chello.pl 19.04.09, 20:26
      Kosmetyczką,wizarzystką,fryzjerką
    • Gość: Ola Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 82.160.17.* 19.04.09, 20:27
      chciałabym być aktorką ;D jak nie uda mi się wyjechać to będę studiowała w Łodzi
      ;D serceserce
      jeśli nie wyjdzie to psycholog..devil
    • Gość: mE Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:28
      pIOSENKARKĄ ALE GŁOS NEI POZWALA WIEC AKTORECZKĄbig_grinpiwoshockcrysanta
    • Gość: poli Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.centertel.pl 19.04.09, 20:31
      ja projektantką mody
    • dziew993 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:33
      ja planuje zostac policjatką ..slużby specje ??wydzial zabójst albo od
      narkotykow jeszcze dluuggaaa droga przedemna ..ale wiocha co dziewczyny??
    • Gość: F.D.Z. Re: ja bym chciała zostać.. IP: 217.98.39.* 19.04.09, 20:34
      Ja chciałabym zostać fizjoterapeutką i pracować w klubie siatkarskim
      • liriel Re: ja bym chciała zostać.. 19.04.09, 21:49
        serce serce serce Ja chciałabym zostać aktorką, ale jeszcze 2 lata liceum ^^
        I chcę iść na studia aktorskiesmile
    • kotkaalice Więc ja... 19.04.09, 20:34
      Nie wiem jeszcze co będę studiować, ale wiem że na 100% wyprowadzę się z tej Polski! Wyprowadzę się do centum Londynu, w końcu nauka angielskiego mi dobrze idzie wink Może spotkam sławne osoby, albo sama bedę sławna...? Ach te marzenia *___*
    • Gość: gość Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:34
      ja chciałabym zostać piosenkarką,ale nie w Polsce tylko w Los Angelessmile
    • tokio_hotel_483 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:38
      ja gwiazdąwinkpiosenkarka,aktorka,modelka ITP...niooo,i laska toma lub billawinksmile
      • bellscullen Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 07.08.09, 10:51
        ja bym chciała zostać koszykarką, siatkarką, modelką, wokalistką i jeszcze grać
        na gitarze albo grać w tenisa stołowego
    • Gość: Domi$$ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.slupsk.vectranet.pl 19.04.09, 20:40
      Ja w przyszłości chciałabym zostac aktork( wystepuje juz w teatrze), tancerką lub piosenkarką
      chociaż dopiero chciałabym sie uczyć spiewać i ostatnio nawet zaczęłam pisać swoje piosenki...
      jak to by nie wypaliło to próbowałabym czegoś innego....
      ale bd się starać ....smilesurprisedsmirk
    • angelania Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:42
      Mgr farmacji smile kiss Dreams come true "D
      • zakochanaa__ Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 31.12.09, 13:14
        ; D
    • Gość: Najnoa Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:42
      Ja to bym chciała być detektywem. Uwielbiam czytać kryminały, ale to chyba nie
      realne, bo ja jestem żądna przygód, a ta praca jest nudna, nie tak jak w
      filmach. Najbardziej to piosenkarką/aktorką, ale nie mam talentu sad Też pisarką,
      większość ludzi mówi, że mam talent, piszę też opowiadania na blogach
      (zestrzelic-ksiezyc.blog.onet.pl) No więc wybór mam duży...ale sława mnie
      pociąga chyba najbardziej.smile
    • buziola Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:42
      architektem wink))

super smile
    • Gość: człowiek Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.chello.pl 19.04.09, 20:43
      smilecool Ja chce być neurochirugrgiem mam 14 lat i już idę w tę stronę ^^ pisać mi na moje gg!!
      8882089 ;Dbrawo serce
    • Gość: ja Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:47
      mam plany.
      1. Sędzina rodzinna
      2. Policjantka
      3. Chirurg (nie plastyczny tylko do leczenia ciężkich przypadków)
    • misia_x33 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 20:48
      ja :
      fotografem . xdd
      psychologiem ;P
      farmaceutką . ^^
      narazie mam trzy opcje . ; D
      Pozdr <3
    • Gość: paulinka aktorką IP: *.globalconnect.pl 19.04.09, 20:49
      aktorką serce

raz wystąpiłam w reklamie smile
    • Gość: globetrotterka Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.09, 20:50
      Ja jak byłam mała to chciałam zostać kierowcą radiowozu...nie policjantką, po
      prostu chciałam kierować policyjnym autem ;pp teraz chce pracować w jakiejś
      firmie chodzic do pracy w garniturze, nosic teczke takie cos o taka
      minibiznesswoman XD
    • Gość: Pysio Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.goldap.pl 19.04.09, 20:56
      Chciałabym zostać fotografem. Choć wiem, że nie jest to 'pewna' praca. Albo się
      w tym sprawdzasz albo nie. Ja nie mam teraz, podkreślam teraz
      doświadczenia. Ale mam nadzieję, że kiedyś będę w tym o wiele lepsza. Jest to
      tylko moje marzenie bo wiem że pewnie tym fotografem nie zostanę. Ehh.
    • Gość: Konrad Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: *.instalnet.com.pl 19.04.09, 21:00
      Ja bym chciał zostac aktorem !!!! tongue_outtongue_out
      i moim największym marzeniem jest się spotkac z Rihanna !!! smilesmilesmile
    • Gość: cukierek_x Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? IP: 82.177.32.* 19.04.09, 21:02
      ja bym chciała zostać projektantką modybig_grin
    • dariapat Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 21:02
      ja piosenkarką ! od 10 lat to moje marzenie tylko nie mam pojęcia co robić żeby
      jak najwcześniej nią zostać macie jakieś propozycje czy porady ?
    • kamilcia3330 Re: Kim chcielibyście zostać w przyszłości? 19.04.09, 21:03
      Piosenkarka lub tancerka xD Ale wiem ze raczej mi to nie wyjdzie - nie z powodu
      braku talentu tylko tak po prostu - wiec fryzjerka i kosmetyczka big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka