martynaaa1 21.03.09, 15:50 Ale tak szczerze! Nie odp. tak ze np.sa przystojni za glos,itede!~ Bo dlamnie oni sa brzydcy i wogole nie teges;/ a niewiem dlaczego wy ich lubicie? <bez urazy dla fanek> kwestia guustu;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paprotka Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:01 Chyba jest taki temat. Właśnie się tam wypowiedziałam Tytuł coś z fascynacją dŻŻonasów Ale ich fanki do inteligentnej dyskusji się nie chcą dołączyć Szkoda, mogłoby być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 21.03.09, 16:05 hehe wiem ze jest ale chcialam ejszcze raz podobny temat poruszyc ! bo to jest wkurzajace jesli ktos stale tylko jB i Jb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: 88.220.69.* 21.03.09, 20:43 otuz jestem ich ogromną fanką i widze w nich; są sliczni a szczegolnie joe i nick mają swietne piosenki (spiewają od serca) są normalni i nie zachowują sie jak by byli niewiadomo kim są slodcy dobrze wychowani i są przede wszystkim bardzo skromni informacja dla antyfanow:skoro bracia wam sie nie podobają to nie oznacza to ze są debilami nie ocenia sie ludzi po wyglądzie wam sie nie podobają ale znacie ich osobiscie by pisac o nich ze są pedalami debilami itp.(kierowane do wszystkich ktorzy tak na nich piszą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:24 NO ! wreszcie jakaś fanka się odezwała. No to jak wypada na wychowaną osobę odpowiem Ci na Twoje argumenty. xD Dużo osób myśli, że antyfani to są osoby wredne dla fanów. Ja raczej bym poweidziała że niektórzy bardziej brutalnie lub mniej próbują zwrócić uwagę na mniej komercyjną muzykę. Przed chwilą weszłam na temat że Selena Gomez jest najlepsza a Miley nie i to co tam wypisują to ... są sliczni a szczegolnie joe i nick - hmmm no to jest kwestia gustu, ale nie zauważyłaś że na każdym zdjęciu (przynajamniej Nick) ma taką samą tępą krzywą (wykrzywioną twarz xD) zaciętą minę ? Joe zresztą też ... mają swietne piosenki (spiewają od serca) - a skąd wiesz ? Myślę, że muzyka którą tworzą lub która jest dla nich tworzona jest po to by wpadała w ucho (i równie szybko wypadała) kierowana SPECJALNIE do nastolatek, by namawiały rodziców do kupienia płyt. Po to też są robieni na grzecznych żeby rodzice widzieli w nich idealnych idoli dla córek (i przyszłych kandydatów na zięciów) są normalni i nie zachowują się jak by byli nie wiadomo kim -nie możesz tego wiedzieć nikt nie może tego oprócz osób które na co dzień z nimi przebywają. Skąd wiesz czy za zamkniętymi drzwiami nie robią czegoś co uważasz dla ludzi którzy uważają że są nie wiadomo kim Nie można tak ludzi oceniać tak jak do twojego następnego "argumentu" że nie należy po wyglądzie że wyglądają jak pedaly (przepraszam za określenie ale to nei moje ) tak samo ktoś kto wygląda na osobę skromną w środku może być zarozumiałym egoistą. A ich nie znasz więc nic nie wiesz teraz się zaczęłam zastanawiać, że nie słyszałam żeby jonasi się w jakąś akcję angażowali <mysli> powinni żeby być jeszcez bardziej "grzecznymi" i "wspaniałymi"chłopcami coś z cukrzycą to by było dobre na media i fanki. Za 2 lata bd się śmiała że lubiłaś jonasów albo już nie bd pamiętała o ich istnieniu bo przyjda następni. Jako zespół i tworząc muzykę nie wnoszą nic nowego do historii. Nie są ambitni. Kieryują się tym żeby jak najwięcej nastolatek kupowały ich płyty. Za chwile minie "boom" na dŻonaski i zacznie się na coś innego. Dobrze by było gdyby na coś lepszego. Nie moge ci wciskać że idź posłuchaj zespołów, które nie sa sławne ale ich ambicje i jakość muzyki przerasta jonasów. Niestety tak jest że gdy zespół zaczyna zdobywać sławę zostawia gdzieś swoją muzyczną tożsamość. Ale wydaje mi się że Paramore nie straciło nic a nic. *przepraszam za literówki ale szybciej myślałam niż pisałam* Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak JOnas ! 05.04.09, 18:14 Po prostu sa inni.Oczywiscie ze kazdy ma inny gust,i niektórzy ich nie trawia.Mp.ja nienawidze Tokio Hotel a niektóre dziewczyny maja na ich punkcie swira.Rozumiem.Kwestia gustu.Ale ja uwielbiam JB i nie przestane Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash hmm...;) 16.04.09, 18:24 jonasi to gwiazdy disneya..wiec kazdy ich zna! sa fajni, graja extra muze... ale tez wazna jest popularnosc...hee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: 88.220.69.* 21.03.09, 20:48 martyna1> przeciez nie lubi sie ludzi tylko ze wzgledu na wygląd moze dla ciebie są nie teges ale chyba dlatego ze nie są w twoim guscie to ze dla ciebie oni są brzydcy nie oznacza to ze są jakimis debilami ja ich bardzo lubie wedlug mnie oni są swietni kocham ich za muzyke i za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 22.03.09, 00:01 paprotka, kurde, SWIETA racja.! dziewczyny (tu do fanek JB), nie otaczajcie az taka miloscia swoich ulubionych wokalistow, bo gusta muzyczne zmieniaja sie bardzo (.!) szybko . Peace.! Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 22.03.09, 00:37 oł... rozpisałam sie juz na ten temat w innym(takim samym) temacie.... wiec tu zapytam tylko po cholere kopiowac tematy? zanim założycie nowe przejrzyjcie forum... wnerwiające to jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
rock_spirit Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 22.03.09, 00:56 Teraz się z tobą zgodzę sirangel ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 09:50 a dziękuje xD trochę mi zajęło pisanie, ale mam nadzieję że któraś z ich faneczek to przeczyta. A zauważyłyście że jonasi nie mają chyba (nie słyszałam nigdy) fanów (chłopaków) ? I to też potwierdza, że nie bd zaraz znani, bo wy zaraz wyrośniecie (oni też) i co ? Będziecie matkami i bd szaleć za takimi żonatymi (ew. może bd mieli mężów ). To co bd musieli się przerzucić na taką muzykę żeby 40-latkom pasowało ? I co bd specjalnie śpiewali "od serca" żeby zarobić bo studiów nie mają ukończonych. Hmm... ale w sumie mogli by być producentami kolejnych takich dżonaskóf Mnie też to wkurzyło, ale w sumie na obu są ciekawe wypowiedzi. Tak mnie wciągnęło, że chyba sobie konto zrobię A zauważyłyście że kotek jako te ciekawsze tematy do góry przypina tylko z dżonaskami milej i selinką. Mógłby przypiąć coś innego dla fanów innej muzyki (chociaż w sumie na kotka wchodzą tylko fani disneja - oprócz mnie, ja tu wchodzę się pośmiać ) Zauważyłam że jonasi są właśnie kontrowersyjni tylko te fanki to "tuszują" No bo te zerwania to co to było ? Żenada. I oni niby tacy wspaniali i dobrzy ?! idę się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.stargard.mm.pl 10.04.09, 13:39 o ja, aha, no wlasnie w tym rzecz, że istnieją tacy Jonasi, zeby nastolatki mogły ich słuchać.." nie wszystkie 10-latki muszą słuchać od razu Mettalkci -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmadziunia14x Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 24.03.09, 21:07 No i kolejny taki temat . Jeśli chodzi ci o to ,że to ''Gwiazdki Disney'a'' to musze cię zmartwić ,ale to nie są ''kolejne'' Gwiazdki Disney'a. Oni zostali tylko wypromowani ,a nie wyprodukowani . Nie widzę w nich nic .Są trochę ładni ,ale mi się podobaja ich piosenki. Nie zarzucisz mi gustu muzycznego .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 04.04.09, 23:27 nie no słuchajcie... ja nie twierdzę, że oni będą popularni wiecznie... zapewne ich 5 minut dosc szybko sie skonczy, ale przez ten czas zarobią sobie na całe życie... czepiacie się.. po prostu sie czepiacie no bo nie rozumiem tego co w nich was tak razi... to, że isę skończą to takie straszne jest? kazdy sie kiedyś skończy.. myślicie że Miley itp będą trwać wiecznie??? Dlaczego o innych tak nie piszecie??? Wciąż czekam na konstruktywną krytykę... i nie moge się jakoś doczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 05.04.09, 18:31 Wiem nie powinnam ale nie moge się powstrzymac ;P Ktoś napisał " za to że sa soba " xD a skąd ty możesz to wiedzieć ?? znasz ich osobiście ?? rzaczej nie nie wiesz jacy sa gdy niema kamer Nic do nich niemam ale prosze nie wciskajcie takiego ckliwego kitu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kcjonasbrothers Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 05.04.09, 20:10 ja ich podziwiam za to żę osiągneli tak wiele w tak młodym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 10.04.09, 13:08 ja widzę w nich beztalencie i kolejny komercyjny zespół nic niewnoszący do historii muzyki rozrywkowej. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.stargard.mm.pl 10.04.09, 13:35 po prostu podoba mi się ich muzyka, bo jest taka do której se mogę poudawać, że jestem na koncercie, gram na gitarze i mogę sobie poskakać i powydzierać się po całym domu. a poza tym łeb mnie boli jak codziennie 100 razy widzę w telewizji Rihannę, Lady Gagę i jakieś techniawy bez słów -.-" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.stargard.mm.pl 10.04.09, 13:37 o, właśnie! i nie gwiazdują, są normalni, nie odbija im sodówa. Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 10.04.09, 19:55 Ja osobiście ich nie lubie , Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 13.04.09, 21:22 nick jest słodki. ;D chociaż jeśli chodzi o muzykę itd. to tak... średnio lubię. ;p ale w sumie to nic do nich nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
littleladybird Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 14.04.09, 10:36 Już odpowiadałam w notce pt. Fastynacja Jonasami ale tu też to powtórzę. To ja napiszę tak : Jestem wielką fanką. Chcecie wiedzieć za co ich tak kocham?? To czytajcie : 1.Za muzykę która dodaje mi skrzydeł. 2. Za mądrość w ich piosenkach. 3. Za radość każdego dnia dzięki nim. 4. Za to że są dobrze wychowani. 5. Za wspaniałe koncerty. 6. Za to że są sobą i nikogo nie udają. 7. Za ich niepowtarzalny własny styl ubierania. 8. Za to że szanują swoich rodziców. 9.Za to że mają powera którego brakuje innym zespołom. 10.Za ich talent. 11. Za poczucie humoru. 12.Za to ,że kochają to co robią. 13. Za ich dobre serca. 14. Za to że nie rezygnują z różowego koloru ( prawdziwy mężczyzna nie boi się różu ) 15 .Za to że ich muzyka jest dla mnie inspiracją. 16.Za to że są dla mnie wzorem. 17.Za to że bardzo ciężko pracowali by osiągnąć sukces. 18. Za to że są tacy słodcy. 19. Za to że są. Mogłabym wypisywać jeszcze do 100 a może więcej. Napisałam moim zdaniem najważniejsze punkty. To jest moje zdanie na ten temat . Nie każdy przecież musi ich kochać. Pozdrawiam wszystkich Fanów Jonas Brothers !!.big_grinkiss Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 16.04.09, 17:03 littleladybird napisał(a): > Już odpowiadałam w notce pt. Fastynacja Jonasami ale tu też to powtórzę. > > To ja napiszę tak : > Jestem wielką fanką. Chcecie wiedzieć za co ich tak kocham?? To czytajcie : > 1.Za muzykę która dodaje mi skrzydeł. aż tak rzewne są ich piosenki? > 2. Za mądrość w ich piosenkach. jeśli w piosenkach jb jest zawarta jakaś głębsza mądrość, to teksty U2 powinny być eposem międzynarodowym. > 3. Za radość każdego dnia dzięki nim. okej, to trafny argument. > 4. Za to że są dobrze wychowani. > 5. Za wspaniałe koncerty. > 6. Za to że są sobą i nikogo nie udają. > 7. Za ich niepowtarzalny własny styl ubierania. nie powiedziałabym, że własny i niepowtarzalny. > 8. Za to że szanują swoich rodziców. skąd wiesz? > 9.Za to że mają powera którego brakuje innym zespołom. mylisz się moja droga, wiele zespołów ma "powera", tylko po prostu nie są lansowane na popularnych stacjach radiowych i na każdym kanale muzycznym w tv. > 10.Za ich talent. łuhuu, tu bym długo polemizowała. > 11. Za poczucie humoru. każdy ma inne, w moje nie trafili ale cóż. innym może odpowiadać. > 12.Za to ,że kochają to co robią. na mój gust to się jednak obraca wokół pieniędzy i fanów. ta pasja tworzenia muzyki na pewno jeszcze jest, ale chyba już nieco mniejsza. > 13. Za ich dobre serca. > 14. Za to że nie rezygnują z różowego koloru ( prawdziwy mężczyzna nie boi się > różu ) serio? moim zdaniem to jest tak, że mężczyźni po prostu nie lubią tego koloru. > 15 .Za to że ich muzyka jest dla mnie inspiracją. tu nie mam na myśli ironii, ale pytam z ciekawości- inspiracją na co? > 16.Za to że są dla mnie wzorem. > 17.Za to że bardzo ciężko pracowali by osiągnąć sukces. > 18. Za to że są tacy słodcy. > 19. Za to że są. aha. Odpowiedz Link Zgłoś
littleladybird Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 16.04.09, 18:11 littleladybird napisał(a): > Już odpowiadałam w notce pt. Fastynacja Jonasami ale tu też to powtórzę. > > To ja napiszę tak : > Jestem wielką fanką. Chcecie wiedzieć za co ich tak kocham?? To czytajcie : > 1.Za muzykę która dodaje mi skrzydeł. Na mnie ich muzyka ma taki wpływ.Napełnia mnie energią.Nie na każdego przecież musi tak działać. > 2. Za mądrość w ich piosenkach. Dla mnie ich piosenki są bardzo mądre. Potrafię odnaleźć tę mądrość. > 3. Za radość każdego dnia dzięki nim. > 4. Za to że są dobrze wychowani. > 5. Za wspaniałe koncerty. > 6. Za to że są sobą i nikogo nie udają. > 7. Za ich niepowtarzalny własny styl ubierania. Tak własny. > 8. Za to że szanują swoich rodziców. Skąd wiem?? Z książek o nich z "Living The Dream" z tego jak zachowują w stosunku do swoich rodziców. > 9.Za to że mają powera którego brakuje innym zespołom. > 10.Za ich talent. > 11. Za poczucie humoru. > 12.Za to ,że kochają to co robią. Kochają i to bardzo. Nie robią tego tylko i wyłącznie dla kasy. Od zawsze kochali muzykę.Zostali odkryci przez przypadek. > 13. Za ich dobre serca. > 14. Za to że nie rezygnują z różowego koloru ( prawdziwy mężczyzna nie boi się > różu ) > 15 .Za to że ich muzyka jest dla mnie inspiracją. Inspiracją np. w tworzeniu muzyki i grze na instrumentach. > 16.Za to że są dla mnie wzorem. > 17.Za to że bardzo ciężko pracowali by osiągnąć sukces. > 18. Za to że są tacy słodcy. > 19. Za to że są. P.S Nie kłóćmy się. Ja tylko wyraziłam własne zdanie nie napisałam tego żeby się kłócić. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 14.04.09, 16:10 nooo właśnie witaj w klubie xD Ale antyfani raczej tego nie zrozumieją;/;/;/ nie da sie zmienic ludzi, ludzie sami muszą się zmienić... można by nawet z 1000 powodów wypisać ale i tak znajdzie się ktoś komu i tego bężie za mało... Fani, cieszmy się tym, że MY ich lubimy i to w zupełności wystarczy Antyfani, po prostu nie wchodźcie na tematy z nimi nie związane... nikt wam nie każde ich kochać Odpowiedz Link Zgłoś
siaka93 Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 16.04.09, 18:45 Jak mam nie odpowiadać, że nie lubię ich za głos czy za to że są przystojni jak inaczej ich nie znam? Dla mnie są: x słodcy i przystojni. x zarąbiście śpiewają x mają ogromnie wielkie serca [dobre] x są świetnie wyrozumiali dla fanów x trzeba mieć kogoś za idola. jak nie jestem lesbijką to takie przystojniaki przykuwają wzrok. bynajmniej mi Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Jonasi. 05.05.09, 18:25 Ciekawy temat. Ja kiedyś byłam fanką Jonasów, ale mi się zbrzydli. Nadal uważam, że Nick jest słodki i ładny, ale to nie to samo, co kiedyś. Zrobili się strasznie disneyowscy, ponieważ ich pierwsza płyta sprzedała się w 40 tys. egzemplarzy, a oni chcieli więcej. Gdyby bardziej się reklamowali, to byliby sławni bez disneya. Nie rozumiem, po co wymieniacie powody, dlaczego ich lubicie. Ktoś kiedyś powiedział: "Prawdziwie kocha się wtedy, kiedy nie wie się, dlaczego", bądź coś w tym stylu. Tak samo jest z sympatią. Im więcej będziecie zastanawiać się, dlaczego ich lubicie, tym wasza sympatia do nich się zmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 05.05.09, 18:32 A duzo widzimy!Wymieniłabym ale to za długo by trwało! A to,że niektórzy są ślepi i nie widzą ich talentu,tego jaka sympatia od nich bije,są tacy optymistyczni i tacy beztroscy a do tego so cute Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 05.05.09, 22:39 Optymistyczni i beztroscy? A gadałaś z nimi kiedyś? Gwiazdki różne oblicza pokazują w wywiadach. I weź nie pisz tu "so cute", bo mi się pogarsza. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 07.05.09, 16:00 spadaj julitka so cute so cute so cute so cute so cute so cute so cute Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 09.05.09, 21:38 I fuck cute & sweet words. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopp Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 23:30 Wy wszystcy maciej akas obsesje co chwilee gdzies takie cos .. Co wy w nim widziecie . Przeciez to pedaly . neeyy! Juz ich nie mozna lubiv to ze wystaopili w Camp rock oznacza ze sa inni ? wy lubicie wymalowane lalusie typu Tokio Hotel . Ja wole JB i cO>> Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 09.05.09, 21:40 Ja nie trawię Tokio Hotel. A Jonasi mnie wkurzają tym, że są gwiazdkami disneya. Jak ich lubisz, to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamm Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 09:14 Wiesz..To nieważne że są gwiazdkami Disneya. Jak ja ich poznałam (w sensie muzykę) to jeszcze nie byli "gwiazdkami Disneya". Po prostu Disney robi niezłą reklamę i teraz jak z pewnością by opuścili Disneya to by inna wytwórnia ich przyjeła, choć wiem że ciągle by byli tymi "gwiazdkami...." Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 10.05.09, 19:09 ja w nich nic nie widzę. ubierają się jak lalusie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 11.05.09, 16:04 , , a co ty widzisz w swoich ulubionych gwiazdach . ? . co odpowiesz . ? . kazdy ma swojee pasje i swojee ulubione gwiazdy . ja osobiscie juz ich nie lubię , ze względu na kiepską muzykę.ale pamiętam jak za nimi szalałm . Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 11.05.09, 16:05 prawda. muzyke mają straszną. te wszystkie 'berning ap for ju bejbe' to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 11.05.09, 16:07 albo love bug..o matkoo...az rzygac mi sie chcialoo . xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 13:57 A mi rzygać się chce jak słysze ten pseudo rock Demetrii Lovato i słodzia$ny pop Hanny Montany Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 13.05.09, 23:19 Ja ogolniee lubie ich za muzyke i za gloss ;D ^^ ale muzykaa .. ? Jakaoos zaczeli miec dziecinna Dinsney cos z nimi zrobil .. Slucham starych piosenek When you look me in the eyes itp. Tee nowe sa nie teges . Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: .Co wy wiIdzicie w Jonasach? 14.05.09, 09:41 każdy uważa inaczej więc oszczędź sobie słów Odpowiedz Link Zgłoś