Dodaj do ulubionych

Fani Harrego Pottera ^^

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:44
Cześć!! Jestem wielką fanką Harrego Pottera ^^ Mam nadzieję, ze wiele z was
też należy do grona fanów. Zapraszam was do wypowiadania się tutaj na temat
bestsellerowych książek i extra filmów z nim związanych. Jeśli znacie jakieś
fajne stronki lub coś to podajcie tutaj ich adresy ^^ Pozdrawiam kiss

Zapraszam was do Gwardii Dumbledore'a wink
Znajdziecie ją pod tym adresem:
www.darkarts-defence.com/pl/home.aspx
Ja już do niej należę smile Nie może i was zabraknąć!cool
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 20:16
      Super jest Gwardia ^^ Ja mam też konto na harry-potter.net.pl smirk
    • puszma Re: Fani Harrego Pottera ^^ 26.03.09, 12:13
      Lubię Harrego;] Przeczytałam dopiero jedną książkę i obejrzałam jakieś 4 filmy
      ale książka pochłania a filmy bardzo ciekawesmirk;]
    • pati896 Re: Fani Harrego Pottera ^^ 26.03.09, 15:30
      WIDZIAŁAM GO CHYBA 20 RAZY KAŻDY ODCIENEK.! Ten film jest BOOOskie KOCHAM GO
      hah.;*************************
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:22
      Noo... super jest ^^ Ja przeczytałam wszystkie tomy big_grin Za3episte są ^^
      Niedawno też znalazłam w sklepie "Baśnie Barda Badleya" muszę przeczytać^^ wink
      Filmy też są super! Nie mogę się doczekać wakacji i premiery HP i Książę Półkrwi kiss
    • pati896 Re: Fani Harrego Pottera ^^ 27.03.09, 13:42
      NoO ja też nie wiem czy wytrzymam hehe xDxD
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 14:38
      Jakbyście miały jakieś plakaty do Ksiącia półkrwi, nawet te wykonane przez
      fanów, to podajcie linki ^^ Lubie oglądać takie rzeczy tongue_out
    • pati896 Re: Fani Harrego Pottera ^^ 28.03.09, 13:19
      Ok nms hhehhe, jak co to y też ok xD Uff choć z jedną osobą idzie tu sobie normalnie pogadać wink Inne to się ciągle
      wadzą haYh ;*kiss
    • Gość: m Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:55

big_grin ja... premiera dopiero 24 lipca
    • nameless Re: Fani Harrego Pottera ^^ 30.03.09, 11:57
      JA NIE WYTRZYMAM DO LIPCA!
      Przeczytałam już 5 razy wszystkie książki, obejrzałam kilka razy filmy i jeszcze
      mi się nie znudził smile
    • Gość: Ash ;*** Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 17:41
      Uwielbiam Cię Harry!!!Przeczytałam już kilka razy wszystkie części i obejrzałam!Teraz czytam drugi raz ostatnią
      część i pewnie będę czytać od nowa wszyściuteńkie książki big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:48
      Ja czytałam na razie raz, ale jak przerobie w sql lektury pewnie też przeczytam
      znowu
      • miley_love. Re: Fani Harrego Pottera ^^ 31.03.09, 19:48
        HP ! < 333333333333333

ogółem myślę, że moda na twilight skończy się szybciej, niż na hp. no bo
        zgodzicie się, że twilight przyćmił pottera. ale zmierzchu wyszły prawie
        wszystkie części od razu, a hp pierwsza część wyszła w '97 roku i szał trwa[ł?]
        do ubiegłego roku. ; d
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:30
      Jak dla mnie to dziś też trwa ;*
    • Gość: Emi Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:56
      Znam dwie zaczepiste stronki:
      www.hogsmeade.pl
      i
      www.hogwart-rpg.pl
      pozdro dla fanów HP;** i Dracusia xD
    • Gość: Anusia Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.sierpc.vectranet.pl 01.04.09, 20:04
      :Ja zakochałam się w książkach o Harrym Potterze. Przeczytałam po 2 razy. A wszystko zaczęło się od tego że tata
      powiedział że nie czytam książek i żebym przeczytała Harrego Potterabig_grin
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:20
      Ja z początku po prostu nienawidziłam Harrego Pottera ... Jednym z powodów było
      to, że po prostu nikt z grona moich przyjaciół go nie lubiał i nie chciałam
      wyróżniać się z tłumu. Pewnefgo dnia jednak przyszła do mnie koleżanka, która
      tak strasznie zaraziła mnie Potterem, że teraz nie mogę bez niego żyć... Zaczęło
      się na filmach 4 części na VIDEO, a na piątej byłam już w kinie na premierze ^^
      Potem przyszedł czas na książki i tak teraz jest to moja najukochańsza seria kiss
      Myślę, że do Harrego Pottera trzeba po prostu dorosnąć ^^
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 19:10
      Czytał ktoś może baśnie Badla Bedleya ?? ( czy jak to się pisze)
    • Gość: Me-is-Mae Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:18
      Piszcie coś ^^
    • Gość: palec Re: Fani Harrego Pottera ^^ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 11:39
      Siema ja jestem starym fanem harrego pottera wszystkieczesci przeczytałem po 12 razyXD no i kupiłem pare tygodni temu basnie Baarda beeydla'a.... HP najlepsza ksiazka na świecie nigdszy mi sie chyba nie znudzibig_grin pzdrbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka