Dodaj do ulubionych

Coś miłego o High School Musical ! ! !

IP: *.acn.waw.pl 22.03.09, 21:44
Tutaj rozmawiamy o wszystkich częściach High School Musical. Ale obowiązuje
regulamin:
1.Nie przeklinamy
2.Nie obrażamy fanów(m.in.mnie)
3.Nie piszemy nie miłych rzeczy o High School Musical
Mam nadzieję że wam się spodoba będą zabawy i konkursy z nagrodami.
Codziennie będzie naj........... dnia(w miejscu kropek będą różne kategorie
tak jak najlepsza część filmu i inne).
Od czasu do czasu będę pisać pytanie lub dwa i wy będziecie głosować(będą trzy
odpowiedzi).
Mam nadzieję że będziecie się świetnie bawić. Buziaki kiss
Obserwuj wątek
    • Gość: Vanessa_H Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 22.03.09, 22:25
      Dziś wybieramy.........Najlepszą część filmu High School Musical oto propozycje
      1.https://merlin.pl/High-School-Musical_EMI-Music-Poland,images_big,22,3664112.jpg
      2.https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/38/HighSchoolMusical2CD.jpg
      3.https://www.yorkblog.com/flipside/High_School_Musical_3_poster.jpeg
      Która część najbardziej wam się podobała pierwsza , druga , a może trzecia ? ? ?
      Na odpowiedzi czekam do 23.59 do najbliższego poniedziałku. Buziaki kiss

P.S.Zajrzyjcie tutaj
      Tekst
      linka
      • demcialove nje lubie hsm,ale aktorzy są spoko. 24.03.09, 12:07
        hsm nie lubie.Ale aktórów z nich lubię.kiss
        • zuzefina24 Re: 12.05.09, 15:45
          Nielubie tego przesłodzonego filmu. Najlepiej gra tam ashley.tongue_out
      • anulka Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! 24.03.09, 12:57
        dla mnie najlepsza była 3 ale wszystkie są super)))smile
    • Gość: mała Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! IP: *.aster.pl 24.03.09, 19:38
      Heja ! brawo Ja uwielbiam HSM, a szczególnie 2! Pewnie wszyscy lubią 3!tongue_outserce
    • julka6655 Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! 25.03.09, 17:27
      dla mnie też 3 najlepsza.wink
    • katsuumi_17 Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! 05.05.09, 16:03
      Ten film jest beznadziejny, fabuła dla małolatów i denerwujący "aktorzy" (mam na myśli
      Zaca Efrona i vanessę Hudgens. Strasznie ich nie trawię, przesłodzona para).
      • Gość: Vanessa_H Coś miłego o HSMl!!!Ktoś tu nie potrafi czytać!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.09, 23:27

katsuumi_17 napisał(a):

> Ten film jest beznadziejny, fabuła dla małolatów i denerwujący "aktorzy" (mam n
        > a myśli
        > Zaca Efrona i vanessę Hudgens. Strasznie ich nie trawię, przesłodzona para).

kitty16 napisał(a):

> yym..miało być 'coś miłego' ..-.-'

Zgadzam się z kitty16,a ty katsuumi_17 chyba nie umiesz czytać i jeśli uważasz
        że jestem małolatą to sama chyba jesteś małolatą,bo ja mam 13 lat i uwielbiam
        HSM i jego aktorów.Zresztą jest dowód,który może mówić o tobie,że jesteś małolatą
        Nie umiesz czytać,bo w tytule napisałam"coś miłego",a nie np."czy wam się
        podoba?"czy coś w tym stylu.To tyle.Buziaki kiss
        P.S.Zajrzyjcie tu Blog o
        Vanessie Hudgens
        i tu
        Blog o Dziewczynach
        Cheetah
        to są moje blogi no to pa.
    • kitty16 Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! 05.05.09, 17:33
      yym..miało być 'coś miłego' ..-.-'
      ja bardzo lubie hsm wszystkie części tongue_out
      • Gość: lola Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:13
        Jeżeli mam wybierać to trójka big_grin
        • xxxiikermaxxx Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! 11.05.09, 16:27
          Nie oglądałam jeszcze 3crying
          ale 2 i 1 są fajnee;*
          • demcialove Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! 12.05.09, 16:26
            , , ee..napisalam ze aktorzy są spoko...cofam się....jedyie Ashley tam "spoko"
            graa....i jezeli mam wybeiarc to najelpsza byla dwójka....ale nie lubię hsm...
            • Gość: Vanessa_H Re: Coś miłego o High School Musical ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 12.05.09, 17:38
              Wiesz demcialove lubię cię i coś powiem na ten temat nie chce zbytnio żeby
              pisali tutaj ci co nie lubią HSM,ale teraz zmieniam zdanie mogą tu pisać wszyscy
              byleby tylko nie obrażali nikogo ani tego co lubimy podam wam przykłady jakie
              możecie pisać,a jakich nie
              Komentarz Demcilove nie był obraźliwy
              ", , ee..napisalam ze aktorzy są spoko...cofam się....jedyie Ashley tam "spoko"
              graa....i jezeli mam wybeiarc to najelpsza byla dwójka....ale nie lubię hsm... "
              Komentarz Katsuumi_17 był już bardzo obraźliwy dla fanów HSM i przesadziła z tym
              co napisała o HSM:
              "Ten film jest beznadziejny, fabuła dla małolatów i denerwujący "aktorzy" (mam
              na myśli
              Zaca Efrona i vanessę Hudgens. Strasznie ich nie trawię, przesłodzona para). "
              Był jeszcze jeden komentarz antyfana HSM,a tak dokładniej zuzefiny24
              "Nielubie tego przesłodzonego filmu. Najlepiej gra tam ashley.tongue_out"
              może nie aż tak bardzo obraźliwy,ale wolę żebyście coś w rodzaju film jest
              przesłodzony nie pisali to wszystko buziaki kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka