Gość: Me-is-Mae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:39 DZIŚ WIELKA PREMIERA MEGABESTSELLEROWEJ KSIĄŻKI "PRZED ŚWITEM" KOŃCZĄCEJ SAGĘ "ZMIERZCH" Wszyscy fani sagi dajcie jakiś znak ^^ Ja już mam 4 tomy, a ty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka1995 Re: "Przed Świtem" 25.03.09, 18:57 ja mam narazie 3 ale niedlugo juz kupie 4 tom...ale na allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:14 Ja dziś w EMPIK'u kupiłam ^^ Akurat mi się poszczęściło, bo wzięłam ostatni egzemplarz z grubą okładką Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: "Przed Świtem" 26.03.09, 17:04 ja w sobotę biegnę do Emipku, bo dzisiaj pewnie skonczę czytać Eclipse ^^ Jejuu juz nie mogę się doczekać aż zacznę to czytać <33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:18 No ja też Niestety dopiero w przyszły weekend zacznę, bo teraz dużo, dużo nauki. Super jest saga Zmierzchu ^^ Jak do tej pory najbardziej mi się podobało "Zaćmienie", zobaczymy co będzie po przeczytaniu czwartego tomu A która część wam się podobała najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorgente Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:30 Mam już Mam szczęście, bo trafiłam na wydanie w grubej okładce. Zdążyłam już przeczytać, co zajęło mi średnio 3 godziny ;D. Pozdrowieniadla wszystkich fanów Sagi Twilight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:30 Jak ty to zrobiłaś?? ja w 3 godziny to średnio 200 stron czytam Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 14:56 mi kupi kolezanka na urodziny. za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
edwardania Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 17:19 Ja byłam o północy na premierze w empiku Razem z koleżanką przedzierałyśmy się przez barierki i ... udało się!!! Byłam pierwsza i dostałam smycz ze zmierzchu !!! W tym momencie jestem w trakcie czytania księgi trzeciej (Bella jako wampir) Pozdrowienia dla fanów ZMIERZCHU Niech Edward będzie z wami Odpowiedz Link Zgłoś
majata Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 18:55 tata mojej koleżanki od 4.00 rano stał w kolejce do księgarni i był pierwszy. Dzięki niemu w prezencie dostałam smycz i bransoletkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:35 Zazdroszcze wam Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 22:47 wow podziwiam Was Ale czego się nie robi dlal książki xD Niestety ja mam empik ciut dalej, nie chciałoby mi się o tej godz tłuc autobusem xd Ja muszę sobie ją jutro kupić no muszę po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
natulla Przed świtem 28.03.09, 08:32 JA tez ! własnie wczoraj kupiłam i biore się do czytania;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:43 Ja będę czytać w przyszły weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: "Przed Świtem" IP: 77.254.255.* 30.03.09, 17:55 Ja czytałam już nieoficjalne tłumaczenie dziewczyn z twilightseries.fora ale oczywiście kupię jeszcze książkę:] chociaż na razie jakoś nie mogę się wybrać do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:17 A wiecie może z kąd można ściągnąć Midnight SUn ?? Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: "Przed Świtem" 31.03.09, 21:48 www.mtoy.pl/mbook/readonline/3540/1 ja sobie tutaj czytam Jejku Przed Świtem jest boskie! Przeczytalam narazie 170 stron ale jzu moge powiedziec ze to moja ulubiona czesc. Nie no nie da się tego opisac xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:26 O dziękuję, że dodałaś ten link ^^ Z pewnością skorzystam a Przed Świtem zostawiam na wielki tydzień ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
piesek159 Re: "Przed Świtem" 03.04.09, 21:41 przeczytałam 4 części książka jest super pierwsza najlepsza druga nudna jak dla mnie trzecia ujdzie a 4 to fajna jest 1 i 3 ksiega 2 to nudy bo pisana oczami Jacuba Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: "Przed Świtem" 03.04.09, 21:53 rzeczywiscie wolę jak jets pzredstawione oczami Belli... Głupio że 2 księgę opowiada Jacob ale cóż. i tak to kocham xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 19:07 Mi też się z pewnością najbardziej 1 i 3 ksiąga spodoba ^^ Książkę zostawiam jednak na wolne od czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorgente Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 20:42 Ojoj, dawno na to forum nie zaglądałam ... fakt, ja za Jacobem nie przepadałam przez całą sagę Nawet po przeczytaniu 'Przed Świtem'. Może i dobrze, że było pisane z punktu widzenia kogoś innego, tylko dlaczego Jacob ;/ Ale mimo to książka mi się podobała nie mniej niż reszta sagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:06 A to fajnie, bo niedługo zaczynam czytać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś