Dodaj do ulubionych

"Przed Świtem"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:39
DZIŚ WIELKA PREMIERA MEGABESTSELLEROWEJ KSIĄŻKI "PRZED ŚWITEM" KOŃCZĄCEJ
SAGĘ "ZMIERZCH"

https://www.publicat.pl/meyer/wp-content/uploads/2008/11/przed-switem_okl_wstep_600.jpg

Wszyscy fani sagi dajcie jakiś znak ^^ Ja już mam 4 tomy, a ty??kisskisskiss
Obserwuj wątek
    • nitka1995 Re: "Przed Świtem" 25.03.09, 18:57
      ja mam narazie 3 ale niedlugo juz kupie 4 tom...ale na allegro...serce
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:14
      Ja dziś w EMPIK'u kupiłam ^^ Akurat mi się poszczęściło, bo wzięłam ostatni
      egzemplarz z grubą okładką cool
    • natalka_xd Re: "Przed Świtem" 26.03.09, 17:04
      ja w sobotę biegnę do Emipku, bo dzisiaj pewnie skonczę czytać Eclipse ^^ Jejuu
      juz nie mogę się doczekać aż zacznę to czytać <33
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:18
      No ja też smirk Niestety dopiero w przyszły weekend zacznę, bo teraz dużo, dużo
      naukiangry. Super jest saga Zmierzchu ^^ Jak do tej pory najbardziej mi się
      podobało "Zaćmienie", zobaczymy co będzie po przeczytaniu czwartego tomu big_grin A
      która część wam się podobała najbardziej?
    • natalka_xd Re: "Przed Świtem" 26.03.09, 20:29
      mi póki co zmierzch xd
    • Gość: Sorgente Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:30
      Mam już smile Mam szczęście, bo trafiłam na wydanie w grubej okładce. Zdążyłam już przeczytać, co zajęło mi średnio
      3 godziny ;D. Pozdrowieniadla wszystkich fanów Sagi Twilight kiss
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:30
      Jak ty to zrobiłaś??shock ja w 3 godziny to średnio 200 stron czytam tongue_out
    • wunia Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 14:56
      mi kupi kolezanka na urodziny.kisskwiat za tydzien
    • edwardania Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 17:19
      Ja byłam o północy na premierze w empikushockshockshock
      Razem z koleżanką przedzierałyśmy się przez barierki i ... udało się!!! Byłam pierwsza i dostałam smycz ze
      zmierzchu !!! W tym momencie jestem w trakcie czytania księgi trzeciej (Bella jako wampir)
      Pozdrowienia dla fanów ZMIERZCHU serceserceserce
      Niech Edward będzie z wami kwiat
    • majata Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 18:55
      tata mojej koleżanki od 4.00 rano stał w kolejce do księgarni i był pierwszy. Dzięki niemu w prezencie dostałam
      smycz i bransoletkę big_grin
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:35
      Zazdroszcze wam wink
    • natalka_xd Re: "Przed Świtem" 27.03.09, 22:47
      wow podziwiam Was wink Ale czego się nie robi dlal książki xD Niestety ja mam
      empik ciut dalej, nie chciałoby mi się o tej godz tłuc autobusem xd Ja muszę
      sobie ją jutro kupić no muszę po prostu big_grin
    • natulla Przed świtem 28.03.09, 08:32
      JA tez ! własnie wczoraj kupiłam i biore się do czytania;psurprised
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:43
      Ja będę czytać w przyszły weekend tongue_out
    • Gość: madziulka365 Re: "Przed Świtem" IP: 77.254.255.* 30.03.09, 17:55
      Ja czytałam już nieoficjalne tłumaczenie dziewczyn z twilightseries.fora ale
      oczywiście kupię jeszcze książkę:] chociaż na razie jakoś nie mogę się wybrać do
      sklepubig_grin
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:17
      A wiecie może z kąd można ściągnąć Midnight SUn ??
    • natalka_xd Re: "Przed Świtem" 31.03.09, 21:48
      www.mtoy.pl/mbook/readonline/3540/1 ja sobie tutaj czytam big_grin

Jejku Przed Świtem jest boskie! Przeczytalam narazie 170 stron ale jzu moge
      powiedziec ze to moja ulubiona czesc. Nie no nie da się tego opisac xDD
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:26
      O dziękuję, że dodałaś ten link ^^ Z pewnością skorzystam smirk a Przed Świtem
      zostawiam na wielki tydzień ^^
    • piesek159 Re: "Przed Świtem" 03.04.09, 21:41
      przeczytałam 4 części książka jest super pierwsza najlepsza druga nudna jak dla
      mnie trzecia ujdzie a 4 to fajna jest 1 i 3 ksiega 2 to nudy bo pisana oczami
      Jacuba indifferent
    • natalka_xd Re: "Przed Świtem" 03.04.09, 21:53
      rzeczywiscie wolę jak jets pzredstawione oczami Belli... Głupio że 2 księgę
      opowiada Jacob ale cóż. i tak to kocham xD
    • natalka_xd Re: "Przed Świtem" 03.04.09, 21:53
      Polecam się na przyszłość xD
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 19:07
      Mi też się z pewnością najbardziej 1 i 3 ksiąga spodoba ^^ Książkę zostawiam
      jednak na wolne od czwartkutongue_out
    • Gość: Sorgente Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 20:42
      Ojoj, dawno na to forum nie zaglądałam ... fakt, ja za Jacobem nie przepadałam przez całą sagęsmile Nawet po
      przeczytaniu 'Przed Świtem'. Może i dobrze, że było pisane z punktu widzenia kogoś innego, tylko dlaczego Jacob ;/
      Ale mimo to książka mi się podobała nie mniej niż reszta sagi smile
    • Gość: Me-is-Mae Re: "Przed Świtem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:06
      A to fajnie, bo niedługo zaczynam czytać ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka