Dodaj do ulubionych

eks chłopak...

27.03.09, 14:18
spotykasz go każdego dnia w szkole...
na jego widok chce ci się płakać,albo masz ochotę podejść i uderzyć go w twarz!
czy twój eks jest z twojej klasy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Madziores Re: eks chłopak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:39
      Nie... mój były jest nawet z innego miasta... ale... gdy tylko widzę jego
      zdjęcie mam ochotę rozwalić monitor ;/ ;D wszystkie koleżanki chcą jechać ze mną
      żeby z nim "pogadać"...
      • magda_black Re: eks chłopak... 31.03.09, 20:05
        na przykładzie mojej koleżanki wiem że jeśli zerwie się z chłopakiem, a ten
        chłopak chodzi z tobą do klasy to jest kompletna masakrasciana
    • martynaaa1 Re: eks chłopak... 02.04.09, 09:13
      ja mam 1 chlopaka wiec narazie eks niemam
      heeeh!
      ale ten chlopak chodzi zemna do kl
      .jakbysmy ze soba zerwali to tez bym tak postąpiła.!uncertain
    • nicola_16 Re: eks chłopak... 14.04.09, 08:13
      parę tych moich eks chłopaków jest z mojej szkoły ale kumplujemy sie i jest ok, ale jeden ostatni eks to jest dopiero
      idiota, nie wiem czemu ale z tak niby pięknej miłości powstała ogromna nienawiść, niecierpię go, może dlatego że
      tak bardzo mnie zranił crying nie moge na niego nawet patrzeć, chętnie bym go oszpeciła przed całą budą ale taka aż
      wredna nie jestem, nie chcę mieć teraz chłopaka, bo faceci tylko umią ranić crying
      • daguss Re: eks chłopak... 14.04.09, 12:51
        nie chodziłam z nikim z mojej klasy. ale ze szkoły owszem. ale zawsze starałam
        się kończyć to tak, żeby przyjaźń została, bo szkoda to zepsuć... ale i tak
        zawsze jest ciężko. dlatego teraz wolę być sama. xd
    • Gość: girl Re: eks chłopak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:13
      no to chłopak ze mna zerwał.minał jakis miesiac i chciał wrocic powiedziałam ze nie. za pare tygodni znowu pozniej sie wahałam czy tak czy nie .. wyszło na to ze jednak powiedziałam nie , a tak naprawde chciałam ale nie mogłam . on powiedział mi ze musi sobie inna znalezxc zeby o mnie zapomieci za tydzien znalazł sobie .była to moja kolezanka z klasy. koles jest o rok starszy ale za kazdym razem jak wyjde z domu spotykam go i zawsze jak poznaje nowe kolezanki on wielce sie zaprzyjaznia z nimi.boze nie wyrzymie ! sama nie wiem co do niego czuje ,on jest brzydki i głupi . na dodatek jak zerwalismy zabrał mi prawie wszystkich znajomych wogole pare ray sie do mnie odwezwał jak bylismy na lodowisku to jezdził za mna i sie wygłupialismy . chciałabym normalnie z nim gadac , ale to raczej niemozliwe
      • black_rose Re: eks chłopak... 20.05.09, 18:24
        widzę że na kotku same fajne i miłe dziewczyny siedzą;p trochę jak ja;p
        ale wiecie nie jestem lesbijką tylko mówię,że fajnie można popisać z niektórymi z waswink
        choć nie pisałam.
        facet to świnia i tyle...tylu ich miałam...i wql...do dupy to wszystko;/;/;/
        ale pójdę do innej szkoły i tam może będą jakieś ciacha(chłopcy)^^^^^^^
        • black_rose Re: eks chłopak... 20.05.09, 18:25
          znaczy wielu mi się podobało a miałam ich mniej...bo jakoś nie ma żadnych fajnych...
          jeden mnie wkurzał,drugi mnie wkurzaaa, a ci co mi się podobali to zwykli...pfff
    • sandii Re: eks chłopak... 20.05.09, 18:44
      Hm... Mój eks chodził ze mną do szkoły, ale jest ode mnie o rok starszy i
      skończył tę szkołę zanim zaczęliśmy ze sobą być... Ale i tak mam trudno bo przez
      rodziców musiałam z nim zerwać a teraz spotykam go co tydzień w autobusie, albo
      na ulicy... Eh, trudno, on teraz uważa mnie za idiotkę bawiącą się kogoś
      uczuciami. sad crying
    • wunia Re: eks chłopak... 20.05.09, 18:57
      ulzyj sobie i go uderz!!!!smile
      • czekoladkax3 Re: eks chłopak... 20.05.09, 19:59
        Chodzenie z chłopakiem z klasy jest beznadziejne, ponieważ gdy się zerwie jest
        niemiła atmosfera, ale i przebywa się z nim dzień w dzień to można się znudzić.
        Każde głupie wpadki mogą zniechęcić jedną osobę do drugiej;/
        Ja swojego byłego nie wiem czemu ale nie lubię najbardziej ze wszystkich osób
        jakie znam, na jego widok mam odruch wymiotny, żałuje że z nim byłam. Płakac to
        mi się chcę ale przez to że z nim wgl chodziłam bo to była najgorsza decyzja w
        moim życiu blee;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka