Gość: Ala ^^ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:20 Ja mam kakaowe wosy jak i oczy i sie ciesze. Oczywiście zawsze mi sie podobaly niebieskie oczy i blond wlosy <33 Bosko to wygląda Szczerze to kazdy kolor mi sie podoba! Zawsze chcialam miec rude wlosy ,ale tak mega <3 I do tego zielone oczy <3 U mnie na osiedlu laska ma mega , oczojebne różowe wlosy i powiem wam ze są...zajebiste xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:22 mnie bardziej podobają się brunetki, co nie oznacza że blondynki nie są ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.stk.vectranet.pl 10.04.09, 09:19 ja mam włosy blond, chociaż podobno urodziłam się z baaardzo czarnymi włosami xD Maam też bardzo czarne oczy i brwi, ale sądze, że to w połączeniu z moim kolorem włosów do mnie pasuje. I narazie nie mam zamiaru niczego zmieniać. A jeśli już bym musiała to zafarbowałabym się na całkiem czarny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...* Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 10:01 widać kto tu jest downem... i tak wiadomo że zazdrościsz blondynką (92% chłopaków woli blondynki pozdro dla blondynek i brunetek też nie jestem chamska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princess_agy Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.pl / 10.20.30.* 10.04.09, 11:02 Oczywiscie że blondynki sama jestem blondynką i do tego mam niebieeeeskie oczy a co do kawałów o głupich blondynkach to wymyśliły je zazdrosne brunetki a i te kawaly sa o farbowanych blondynkach koniec xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmadziunia14x Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 10.04.09, 11:29 Jestem brunetką i bardzo mi to pasuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kin Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.jerzostrada.pl / 10.0.1.* 10.04.09, 13:38 Ja jestem szatynką ! Blondynki nie są głupie ! Ani brunetki. Chociaż bardziej wolę brunetki xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka:) Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.mmpnet206.tnp.pl 12.04.09, 15:38 Oczywiscie ze brunetkiBladynki to zolzy i jakies glupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksywa Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.04.09, 17:33 brunetka ;D noł zmiana w blondine nie ;> jednak, mam plan, rozjaśnić brąz, z ciemnego, na jasny ;D i jak najbardziej mi to wyjdzie ;D a teraz tylko czekam, ino do końca roku w sql ;D a zaraz po tym goł ;D i finiszzzzz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpeach Re: Blondynki kontra brunetki.... 12.04.09, 21:14 a ja mam taki jakby ciemny bląd a jasny brąz sama nie wiem... Uwazam ze kazdy kolor jest ladny, oryginalny i niepowtarzalny NIe lubie dziewczyn (nastolatek) ktore farbuja sobie wlosy np. z blad na czarny bo to okropnie wygląda..blee Najladniejszy to jest taki kolor jaki sie ma od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 92.244.57.* 13.04.09, 22:00 ja jestem szatynką czyli mam brązowe włosy ;] bardzo je lubię i nie zamierzam ich farbować ponieważ każdy mi mówi że mam piękne włosy głupio że brunetki i blondynki zrobiły z tego tematu wielką wojnę ;/ osobiście żadnej nie wybieram ;p i to jest głupi mit że chłopacy wolą blondynki ;p wystarczy być ładnym w środku i może mniej na zewnątrz ;p pozdrawiam wszystkie mądre które się nie kłóciły ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.telpol.net.pl 14.04.09, 10:14 Dajcie spokuj blondynkom! Kolor wlosow nie swiadczy o inteligencji! sama jestem blondynka i sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
daguss szatynki. xd 14.04.09, 10:18 szatynki ! ;D naturalnie mam brązowe włosy, ale od pewnego czasu podobają mi się czarne więc farbuję. nienawidzę jak dziewczyny farbują się na platynowy blond. a niestety ostatnio taka moda jest. ; / grr. Odpowiedz Link Zgłoś
klauduss Re: Blondynki kontra brunetki.... 14.04.09, 12:05 jestem ciemną brunetką...i dobrze bo inny kolor mi by nie pasował a ten mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.lobrzenica / 192.168.1.* 14.04.09, 14:21 piszecie "wszystkie blondynki jakie znam to idiotki...". No właśnie. Jakie znasz. Te stereotypy są już nudne. Osoby, które mają w głowie coś więcej niż siano wiedzą, że to nie kolor włosów decyduje o mądrośći. Tak poza tym nie ocenia się człowieka mówiąc "jesteś głupi". Można powiedzieć "głupio się zachowałeś". To tyle z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
emipap Re:Blondynki... 14.04.09, 17:09 Ja jestem blondynką.... I bardzo lubię swój kolor włosów... Nie chcę go zmieniać... Nie znaczy,że nie podobają mi się inne kolorki włosów... Pozdrawiam Wszystkie Blondynki I Brunetki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa4 Re: Blondynki kontra brunetki.... 16.04.09, 21:18 ja mam czarny (naturalny) kolor włosów i JESTEM Z TEGO DUMNA!!! oczywiście, że chłopaków bardziej wabi czerń pozdro dla brunetek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolika Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.smg.pl / 10.0.1.* 18.04.09, 11:29 blondynki są wyjatkowe na swój sposób i tylko ludzie którzy mają problemy ze swoim kolorem włosów uważają że blondynki są głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Blondynki kontra brunetki.... 20.04.09, 21:42 Ja jestem brunetką i mam niebieskie oczy... Lubię swoje włosy Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.04.09, 14:19 Jestem brunetką i na razie nie mam zamiaru tego zmieniać... (jak widzę dziewczyny które mają pofarbowane włosy w wieku 12 lat to mi się rzygać chce...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja kocham Miley! Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 82.177.12.* 25.04.09, 19:29 ja jestem blondynką ;/ nie lubię tego, chciałabym być opaloną brunetką o czekoladowych oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.04.09, 19:31 ja mam ciemne hery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...RóŻoWa... Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:05 brunetki choć bondynki są też spoko więc mi to obojętne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziaa Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:27 Pisząc że blondynki są głupie, pokazujesz swoją jakże wielką inteligencję. Sama jestem blondynką i mam bardzo dużo znajomych blondynek i może sie zdziwisz , ale wszystkie jesteśmy inteligentne i bardzo dobrze sie uczymy... i mamy duże powodzenie u chłopaków. A pisząc coś takiego po prostu albo zazdrościsz albo z nie wyjaśnionych przyczyn obrażasz blondynki, które i tak dorobiły się dowcipów na ich temat,a ja zawsze się zastanawiam dlaczego tam nie ma np. brunetek czy rudych. pozdro dla wszystkich blondyn Gratuluję inteligencji!! Odpowiedz Link Zgłoś