Dodaj do ulubionych

Blondynki kontra brunetki....

• Gość: Ala ^^ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:20
      Ja mam kakaowe wosy jak i oczy i sie ciesze.
      big_grinwinktongue_out
      Oczywiście zawsze mi sie podobaly niebieskie oczy i blond wlosy <33serce
      Bosko to wyglądabig_grinbig_grin
      Szczerze to kazdy kolor mi sie podoba!
      Zawsze chcialam miec rude wlosy ,ale tak mega <3serce
      I do tego zielone oczy <3serce
      U mnie na osiedlu laska ma mega , oczojebne różowe wlosy i powiem wam ze
      są...zajebiste xDsurprised

piwo
    • Gość: Kamil Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:22
      mnie bardziej podobają się brunetki, co nie oznacza że blondynki nie są ładne
      kisskisskiss
    • Gość: kasia Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.stk.vectranet.pl 10.04.09, 09:19
      ja mam włosy blond, chociaż podobno urodziłam się z baaardzo czarnymi włosami xD
      Maam też bardzo czarne oczy i brwi, ale sądze, że to w połączeniu z moim kolorem
      włosów do mnie pasuje. I narazie nie mam zamiaru niczego zmieniać. A jeśli już
      bym musiała to zafarbowałabym się na całkiem czarny kolor. wink
    • Gość: ...* Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 10:01
      widać kto tu jest downem...
      i tak wiadomo że zazdrościsz blondynką
      (92% chłopaków woli blondynki wink
      pozdro dla blondynek i brunetek też nie jestem chamskawink
    • Gość: princess_agy Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.pl / 10.20.30.* 10.04.09, 11:02
      Oczywiscie że blondynki surprised sama jestem blondynką i do tego mam niebieeeeskie oczy big_grinbig_grincool a co do kawałów o głupich blondynkach to suspicious wymyśliły je zazdrosne brunetki piwo a i te kawaly sa o farbowanych blondynkach tongue_out koniec tongue_out xDDD
    • Gość: xmadziunia14x Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.173.20.220.tesatnet.pl 10.04.09, 11:29
      Jestem brunetką i bardzo mi to pasuję smile
    • Gość: Kin Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.jerzostrada.pl / 10.0.1.* 10.04.09, 13:38
      Ja jestem szatynką !
      Blondynki nie są głupie !
      Ani brunetki.
      Chociaż bardziej wolę brunetki xdd. smirk
    • Gość: Malutka:) Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.mmpnet206.tnp.pl 12.04.09, 15:38
      Oczywiscie ze brunetkismileBladynki to zolzy i jakies glupietongue_out
    • Gość: ksywa Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.04.09, 17:33
      brunetka ;Dtongue_out
      noł zmiana w blondine nie ;> jednak, mam plan, rozjaśnić brąz, z ciemnego, na
      jasny ;Dtongue_out
      i jak najbardziej mi to wyjdzie ;Dtongue_out
      a teraz tylko czekam, ino do końca roku w sql ;Dtongue_out
      a zaraz po tym goł ;Dtongue_out i finiszzzzz ;Dtongue_out
    • sweetpeach Re: Blondynki kontra brunetki.... 12.04.09, 21:14
      a ja mam taki jakby ciemny bląd a jasny brąz sama nie wiem... Uwazam ze kazdy kolor jest ladny, oryginalny i
      niepowtarzalnysmilesmile NIe lubie dziewczyn (nastolatek) ktore farbuja sobie wlosy np. z blad na czarny bo to okropnie
      wygląda..blee Najladniejszy to jest taki kolor jaki sie ma od urodzeniakisskiss
    • Gość: gość Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 92.244.57.* 13.04.09, 22:00
      ja jestem szatynką czyli mam brązowe włosy ;] bardzo je lubię i nie zamierzam
      ich farbować ponieważ każdy mi mówi że mam piękne włosy smile głupio że brunetki i
      blondynki zrobiły z tego tematu wielką wojnę ;/ osobiście żadnej nie wybieram ;p
      i to jest głupi mit że chłopacy wolą blondynki ;p wystarczy być ładnym w środku
      i może mniej na zewnątrz ;p pozdrawiam wszystkie mądre które się nie kłóciły ;*
    • Gość: Kati Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.telpol.net.pl 14.04.09, 10:14
      Dajcie spokuj blondynkom! Kolor wlosow nie swiadczy o inteligencji! sama jestem
      blondynka i sie ciesze!
    • daguss szatynki. xd 14.04.09, 10:18
      szatynki ! ;D naturalnie mam brązowe włosy, ale od pewnego czasu podobają mi się
      czarne więc farbuję. nienawidzę jak dziewczyny farbują się na platynowy blond. a
      niestety ostatnio taka moda jest. ; / grr.
    • klauduss Re: Blondynki kontra brunetki.... 14.04.09, 12:05
      jestem ciemną brunetką...i dobrze bo inny kolor mi by nie pasował a ten mi się podobasmirk
    • Gość: Lucy Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.lobrzenica / 192.168.1.* 14.04.09, 14:21
      piszecie "wszystkie blondynki jakie znam to idiotki...". No właśnie. Jakie
      znasz. Te stereotypy są już nudne. Osoby, które mają w głowie coś więcej niż
      siano wiedzą, że to nie kolor włosów decyduje o mądrośći. Tak poza tym nie
      ocenia się człowieka mówiąc "jesteś głupi". Można powiedzieć "głupio się
      zachowałeś". To tyle z mojej strony.
    • emipap Re:Blondynki... 14.04.09, 17:09
      Ja jestem blondynką....
      I bardzo lubię swój kolor włosów...
      Nie chcę go zmieniać...
      Nie znaczy,że nie podobają mi się inne kolorki włosów...
      Pozdrawiam Wszystkie Blondynki I Brunetki!!!
      smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • vanessa4 Re: Blondynki kontra brunetki.... 16.04.09, 21:18
      ja mam czarny (naturalny) kolor włosów i JESTEM Z TEGO DUMNA!!!
      oczywiście, że chłopaków bardziej wabi czerń kiss
      pozdro dla brunetekbig_grin
      • kimberly25 (: (: (: 17.04.09, 14:40
        Ja mam brązowe włosy,stawiam na brunetki
        kwiatsercekwiatserce
        kisskwiatkisskwiatkiss
        tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
        wink
    • Gość: lolika Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.smg.pl / 10.0.1.* 18.04.09, 11:29
      blondynki są wyjatkowe na swój sposób i tylko ludzie którzy mają problemy ze swoim kolorem włosów uważają że
      blondynki są głupie...scared
    • andziulkaxd Re: Blondynki kontra brunetki.... 20.04.09, 21:42
      Ja jestem brunetką i mam niebieskie oczy...smilesmile
      Lubię swoje włosybig_grin
    • majson Re: Blondynki 21.04.09, 20:00
      blondynki górą
    • sonia321 Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.04.09, 14:19
      Jestem brunetką i na razie nie mam zamiaru tego zmieniać... smile (jak widzę
      dziewczyny które mają pofarbowane włosy w wieku 12 lat to mi się rzygać chce...)
    • Gość: a ja kocham Miley! Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: 82.177.12.* 25.04.09, 19:29
      ja jestem blondynką ;/ nie lubię tego, chciałabym być opaloną brunetką o czekoladowych
      oczach. cool
    • iness_pendragon Re: Blondynki kontra brunetki.... 25.04.09, 19:31
      ja mam ciemne hery
    • Gość: ...RóŻoWa... Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:05
      brunetki smile choć bondynki są też spoko cool więc mi to obojętne kiss
    • Gość: Madziaa Re: Blondynki kontra brunetki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 17:27
      Pisząc że blondynki są głupie, pokazujesz swoją jakże wielką inteligencję. Sama
      jestem blondynką i mam bardzo dużo znajomych blondynek i może sie zdziwisz , ale
      wszystkie jesteśmy inteligentne i bardzo dobrze sie uczymy... i mamy duże
      powodzenie u chłopakówwink. A pisząc coś takiego po prostu albo zazdrościsz albo z
      nie wyjaśnionych przyczyn obrażasz blondynki, które i tak dorobiły się dowcipów
      na ich temat,a ja zawsze się zastanawiam dlaczego tam nie ma np. brunetek czy
      rudych. pozdro dla wszystkich blondynsmile
      Gratuluję inteligencji!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka