Dodaj do ulubionych

Test szóstoklasisty

• Gość: xxx Re: Test szóstoklasisty IP: *.eurologistik.pl / 192.168.10.* 02.04.09, 19:21
      mapka d.
      bo tam nie latali przy wodzie tylko przy lądzie
      • psiarka_14 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 19:29
        Jejku ja to mam tylko nadzieję na to,że w ogóle coś jest dobrzeuncertainscianabig_grin
    • Gość: Ada Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:32
      ja zapomniałam zrobić łańcucha pokarmowego, ale za to chyba jest mało punktów...
      mam nadzieję sadsad
    • Gość: Aemy ;) Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:58
      Hm.
      No tak. Był zdecydowanie trudniejszy niz w tamtym roku. (tak nauczyciele mówią). Duuuzo przyrody i majmy.
      Ale co tam. Próbny poszedł mi zdecydowanie lepiej. miałam 38, 5 pkt. A teraz... Pewnie 34. Popełniłam błędy w prostych zadaniach crying Ale nie mam co sie przejmowaĆ. Gorzej będzie w gimnazjum^^

Ja w tym zadaniu z paliwem napisałam dobrze, a potam skreśliłam i poprawiłam na źle. W dodatku słońce mnie cały czas raziło ;/ Kij z tym xP

• mellow Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 20:08
      Jak dla mnie był trudny. Tj. matma była trudna wink Zawaliłam całą. Świetnie to
      będzie wyglądało - Średnia powyżej 5.0 (oby xD) I około 30 pkt z testu
      -___________-''
    • Gość: lol Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:09
      ja tam napisalam i dzis i ni9c o zwierzętach nawet niezły nie wiem po co inni
      sie stresowalismile
    • Gość: susan02 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:18
      test byl straszny tylko jedno zadanie sprawilo mi trudnosc 24
      wiem ze ,mam zle
      kolezanki z mojej klasy tez go nie zrobily
    • Gość: Olu$$ Re: Test szóstoklasisty IP: 92.244.45.* 02.04.09, 20:21
      To było dziś stresik był ale było spoko...winkwinkwink
      Na niekyórych zadaniech trzeba było się zastanawiać...sciana
    • sexynasty Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 20:21
      ja juz napisalam kur*a chyba mi źle poszlo. z matmy nic nieczailam.uncertain a jak wam poszlo?
    • Gość: Ola Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:36
      selena96 z trawa masz dobrze a z paliwem źle.. big_grin
      • Gość: princessa Re: Test szóstoklasisty IP: *.intan.pl 02.04.09, 20:40
        Ja z tą trawa mam źle na bank
        A zamkniete to tez za dobrze mi nie poszłyy
        ;/;/
        Boicie sie wyników??
    • martuskac Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 20:43
      Ja dziś pisałam i był okropny uncertain
      Same zadania z matematyki x(
      Moim ulubionym przedmiotem jest polski, a nie majza uncertain
      A wam jak poszło.?sciana
      • Gość: Apokalipsa Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:03
        Ja sie musze zgodzić...

Szkoda że nie było wiecej form wypowiedzi typu. List, opowiadanie, streszczenie, charakterystyka
        Tez mi nie zadobrze poszło i mam załamkę crying
        • Gość: hajlej Re: Test szóstoklasisty IP: 212.160.203.* 02.04.09, 21:17
          no to żółwik .! big_grin
          też to zwaliłam . tongue_out
    • miley_96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 21:26
      ten test był dziwny. Próbny jeden napisałam na 37, a drugi na 39.Teraz nie wiem
      czy będę miała przynajmniej 30...
      • Gość: bojlerxD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 09:05
        jestem w identycznej sytuacji sad
    • Gość: Loolaaa Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 13:48
      W łancuchu trzeba było dopisac mysz i lisa
    • cyrusmiley Re: Test szóstoklasisty 03.04.09, 20:29
      test był trudny uncertain
      boje się trochę ....
      ja wyczerpałam cały czas <jestem dysortografką>
      w mojej budzie większość twierdzi ,że test był trudny nie liczni tylko ,że łatwy... sad
    • Gość: Aneczka Re: Test szóstoklasisty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.09, 20:54
      Ja napisałam nieźle i dla mnie był średnitongue_out
    • Gość: Olus00 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:27
      Mam pytanie jak powiedzieć mamie zeby sie nie zdenerwowała i nie krzyczała chociaz to norma;/ ona mnie zabije
      mam 10 oodpowiedzi zle i ostatniego zadania z maty nie zrobilam ;./ a jak wam poszło to jak jej to powqiedziec
      zeby sie nie wkurzyła i mnie nie zabiła w jakim tonie mam sie złoscic na siebie czy powoli juej to wytlumaczyc z
      usmiechem;/ bo ja jestem załamanaa !~i chyba bede miala mnie punktow niz 20sad
    • Gość: JQAAA Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 18:36
      ja się dużo przygotowywałam..... Wszyscy nauczyciele mówili , że będzie łatwy...
      A on był okropnie trudny!!!!!
      NAWET NAUCZYCILE PO TEŚ TO POWIEdzIELIsad
    • anusiak1996 Re: Test szóstoklasisty 04.04.09, 19:51
      Też pisałam ten test w tym roku. Cieszę się właśnie, że matematyki było dużo a z polskiego mniej, chociaż to
      własnie z matmy mam 4, a z polskiego 5. Ten test wcale nie był taki trudny jak mi się wydawało, że bedzie. Cały
      czas się z koleżanką brechtałyśmy, ale jakoś poszło ! Chyba pomyliłam się tylko w dwóch zamkniętych (a,b,c,d).
      Ale walić to ! I tak zdam smilesmile
    • andzia97 Re: Test szóstoklasisty 23.09.09, 20:16
      Ja dopiero bd miała, zaczęłam dopiero 6 klasę .. te klasy co były prezed tem, tak zaniżyli
      nas poziom, że nam dali jakiejś dodatkowy SPRVI-klasisty taki z matmy i polaka ( ; . tongue_outbig_grin
    • cynamonovaa Re: Test szóstoklasisty 23.09.09, 20:22
      co ty sie stresujesz ?;d tylko wszystko zapomnisz ;d ja wiem co mowie . to nic
      strasznego .d
    • buntowniczkaxd Re: Test szóstoklasisty 24.09.09, 19:33
      o bozee wiem cos o tym jak pisałam próbnyy w 5 klasie to myślałam że zaraz umrę xDD
      miałam 23 na 40 pff żal xdd scianacool teraz jestem w 6 i nie wiem co będzie kiedy
      top wgl jest xdd shocksmirk
    • dakota_ Re: Test szóstoklasisty 24.09.09, 19:40
      Ja już to miałam .
      ŁATWIZNA , ale zależy dla kogo .
      nie martw się nie ma czym ; - dd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka