Gość: xxx Re: Test szóstoklasisty IP: *.eurologistik.pl / 192.168.10.* 02.04.09, 19:21 mapka d. bo tam nie latali przy wodzie tylko przy lądzie Odpowiedz Link Zgłoś
psiarka_14 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 19:29 Jejku ja to mam tylko nadzieję na to,że w ogóle coś jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:32 ja zapomniałam zrobić łańcucha pokarmowego, ale za to chyba jest mało punktów... mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aemy ;) Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:58 Hm. No tak. Był zdecydowanie trudniejszy niz w tamtym roku. (tak nauczyciele mówią). Duuuzo przyrody i majmy. Ale co tam. Próbny poszedł mi zdecydowanie lepiej. miałam 38, 5 pkt. A teraz... Pewnie 34. Popełniłam błędy w prostych zadaniach Ale nie mam co sie przejmowaĆ. Gorzej będzie w gimnazjum^^ Ja w tym zadaniu z paliwem napisałam dobrze, a potam skreśliłam i poprawiłam na źle. W dodatku słońce mnie cały czas raziło ;/ Kij z tym xP Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 20:08 Jak dla mnie był trudny. Tj. matma była trudna Zawaliłam całą. Świetnie to będzie wyglądało - Średnia powyżej 5.0 (oby xD) I około 30 pkt z testu -___________-'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:09 ja tam napisalam i dzis i ni9c o zwierzętach nawet niezły nie wiem po co inni sie stresowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susan02 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:18 test byl straszny tylko jedno zadanie sprawilo mi trudnosc 24 wiem ze ,mam zle kolezanki z mojej klasy tez go nie zrobily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olu$$ Re: Test szóstoklasisty IP: 92.244.45.* 02.04.09, 20:21 To było dziś stresik był ale było spoko... Na niekyórych zadaniech trzeba było się zastanawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
sexynasty Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 20:21 ja juz napisalam kur*a chyba mi źle poszlo. z matmy nic nieczailam. a jak wam poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:36 selena96 z trawa masz dobrze a z paliwem źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessa Re: Test szóstoklasisty IP: *.intan.pl 02.04.09, 20:40 Ja z tą trawa mam źle na bank A zamkniete to tez za dobrze mi nie poszłyy ;/;/ Boicie sie wyników?? Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 20:43 Ja dziś pisałam i był okropny Same zadania z matematyki x( Moim ulubionym przedmiotem jest polski, a nie majza A wam jak poszło.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apokalipsa Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:03 Ja sie musze zgodzić... Szkoda że nie było wiecej form wypowiedzi typu. List, opowiadanie, streszczenie, charakterystyka Tez mi nie zadobrze poszło i mam załamkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajlej Re: Test szóstoklasisty IP: 212.160.203.* 02.04.09, 21:17 no to żółwik .! też to zwaliłam . Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 21:26 ten test był dziwny. Próbny jeden napisałam na 37, a drugi na 39.Teraz nie wiem czy będę miała przynajmniej 30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojlerxD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 09:05 jestem w identycznej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loolaaa Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 13:48 W łancuchu trzeba było dopisac mysz i lisa Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Test szóstoklasisty 03.04.09, 20:29 test był trudny boje się trochę .... ja wyczerpałam cały czas <jestem dysortografką> w mojej budzie większość twierdzi ,że test był trudny nie liczni tylko ,że łatwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Test szóstoklasisty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.09, 20:54 Ja napisałam nieźle i dla mnie był średni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olus00 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:27 Mam pytanie jak powiedzieć mamie zeby sie nie zdenerwowała i nie krzyczała chociaz to norma;/ ona mnie zabije mam 10 oodpowiedzi zle i ostatniego zadania z maty nie zrobilam ;./ a jak wam poszło to jak jej to powqiedziec zeby sie nie wkurzyła i mnie nie zabiła w jakim tonie mam sie złoscic na siebie czy powoli juej to wytlumaczyc z usmiechem;/ bo ja jestem załamanaa !~i chyba bede miala mnie punktow niz 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JQAAA Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 18:36 ja się dużo przygotowywałam..... Wszyscy nauczyciele mówili , że będzie łatwy... A on był okropnie trudny!!!!! NAWET NAUCZYCILE PO TEŚ TO POWIEdzIELI Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1996 Re: Test szóstoklasisty 04.04.09, 19:51 Też pisałam ten test w tym roku. Cieszę się właśnie, że matematyki było dużo a z polskiego mniej, chociaż to własnie z matmy mam 4, a z polskiego 5. Ten test wcale nie był taki trudny jak mi się wydawało, że bedzie. Cały czas się z koleżanką brechtałyśmy, ale jakoś poszło ! Chyba pomyliłam się tylko w dwóch zamkniętych (a,b,c,d). Ale walić to ! I tak zdam Odpowiedz Link Zgłoś
andzia97 Re: Test szóstoklasisty 23.09.09, 20:16 Ja dopiero bd miała, zaczęłam dopiero 6 klasę .. te klasy co były prezed tem, tak zaniżyli nas poziom, że nam dali jakiejś dodatkowy SPRVI-klasisty taki z matmy i polaka ( ; . Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonovaa Re: Test szóstoklasisty 23.09.09, 20:22 co ty sie stresujesz ?;d tylko wszystko zapomnisz ;d ja wiem co mowie . to nic strasznego .d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Test szóstoklasisty 24.09.09, 19:33 o bozee wiem cos o tym jak pisałam próbnyy w 5 klasie to myślałam że zaraz umrę xDD miałam 23 na 40 pff żal xdd teraz jestem w 6 i nie wiem co będzie kiedy top wgl jest xdd Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Test szóstoklasisty 24.09.09, 19:40 Ja już to miałam . ŁATWIZNA , ale zależy dla kogo . nie martw się nie ma czym ; - dd Odpowiedz Link Zgłoś