szeneee 04.04.09, 21:31 Hej , chciała bym się dowiedzieć jak macie na imię ? może w gronie forum kotka znajdzie się jaka.ś imienniczka ... ja mam głupie imię !? i go nie lubię ? a wy lubiecie swoje imię ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majusia011 Re: A jak macie na imię ? 04.04.09, 21:58 Do szeneee > a jak masz na imię?? > ja już się przyzwyczaiłam do swojego imienia ale na początku bardzo go nie lubiłam. > mam na imię Maria. Wszyscy w szkole mówią mi Matusia lub Majka > da się przyzwyczaic) Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: A jak macie na imię ? 04.04.09, 22:18 ja nadal nie lubię mojego imienia nazywam się Maja ale wszyscy mówią na mnie Majson lub Mejdzor Odpowiedz Link Zgłoś
tysia13 Re: A jak macie na imię ? 06.06.09, 20:30 Ja mam na imię Justyna i lubię to imię Odpowiedz Link Zgłoś
titi196 Re: A jak macie na imię ? 13.10.09, 18:35 ja mam na imię Antonina i strasznie nie podoba mi się moje imię ale wszyscy mówią do mnie tosia albo kotletos. Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: A jak macie na imię ? 15.10.09, 19:24 ja Jolanta . nie lubię go , ale cóż . nie zmienię . Odpowiedz Link Zgłoś
milfa Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 15:11 ja miałam na imię Ada tak chciał mój ojciec a pózniej moja mama sie ożeniła drugi raz ... i moj tatojest bogaty ( pracuje w Niemczech ) no i teraz mam na imie Amanda a na nazwisko Mefta Czyli Amanda Mefta to był mój pomysł imiena podoba sie?? wchodzic na nk na moj profil -----> nasza-klasa.pl/profile/30336818 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_16 Re: A jak macie na imię ? 06.02.10, 15:56 cześć ,masz fajne imię! Znam taką książkę "Amanda i duchy". Trochę tą książkę czytałam i była nawet fajna to przygodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
chiquita16 Re: A jak macie na imię ? 21.04.10, 17:48 ja też mam na imię Jolanta ale ja akurat lubię swoje imię w podstawówce moja wychowawczyni mówiła na mnie Joleczka ale w domu mówią na mnie Jola lub Jolka Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia Hmmm... 11.11.09, 19:18 Ja mam na imię Anna;P nie za bardzo lubię to imię, w szkole mówią na mnie Anula, Anka, Aina Chaina a pani od plastyki- Aneczka... bleeeexD Odpowiedz Link Zgłoś
lesliejonas Re: Hmmm... 27.12.09, 15:04 Kamila Lubię swoje imię, a nawet uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.25 Re: A jak macie na imię ? 19.12.09, 13:42 ja mam na imię Klaudia a wszyscy do mnie mówią Klaudusia lub Klaudycha Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 14:35 ja ma na imię Weronika . i mi się podoba . mówią na mnie : wera , werka albo po prostu weronika . Odpowiedz Link Zgłoś
belusia Re: A jak macie na imię ? 21.04.10, 17:48 A ja mam na imie Sandra alw mówią do mnie Sania Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 14:47 patrycja . lubie to imię . ! Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi. Re: A jak macie na imię ? 06.02.10, 15:51 Patrycja. Wszyscy mówią mi Pati, Patka albo Mała Mi ;p Nawet lubie to imię xd Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaj98 Re: A jak macie na imię ? 22.04.10, 15:25 ja mam na imię Patrycja, lubię swoje imię wszyscy na mnie wołają Pyśka, Pysia lub Patula Odpowiedz Link Zgłoś
tomojlizaak Re: A jak macie na imię ? 11.11.09, 19:07 Izabela, ale wolę skrót Iza.xD a w szkole mówią na mnie Izak. Izacek. no albo Izka.xD Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: A jak macie na imię ? 18.12.09, 13:30 Kasia. A imię podoba mi się zależnie od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaa13 Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 13:40 Ja mam na imie Oliwia i lubie swoje imie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: A jak macie na imię ? 22.04.10, 19:25 ja jestem Karolina i bardzo lubię te imię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
happyyellow Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 19:51 Ja nie lubię swojego imienia. Mam na imię Sonia. Wstydzę się jak się przedstawiam komuś... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: A jak macie na imię ? 15.10.09, 21:23 Mam na imię Angelika i nawet mi sie podoba ale przeważnie wszyscy piszą prz dz ale to taki drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
nikademi Re: A jak macie na imię ? 12.08.09, 11:49 Majka ? > Fajne imie! > Mi się podoba ! Ja za swoim też nie przepadam > WeRoNiKA . Mówią do mnie NiKA lub Werka lub Weri lub Nisia lub Nikuś lub Nesska. pff. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 Re: A jak macie na imię ? 11.10.09, 17:22 ja to mam na imię Agnieszka wszyscy mówią do mnie AGA zresztą to chyba normalne a i mam dla ciebie radę jak nie lubisz swojego imienia to wymyśl ksywę jaką byś chciała mieć;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka Paulinaa . 11.10.09, 18:27 A ja mam na imię Paulina xD i lubię swoje imie xDD w szkole to głównie mówią do mnie po ksywce a nie po imieniu, zwłaszcza chłopaki, ale dziewczyny czasem mówią Paula, Pauliś, Paulajna xd Odpowiedz Link Zgłoś
purplee Re: Paulinaa . 11.10.09, 18:39 moje imię znośne ale mogło być fajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
myhorses13 juliaa. 13.11.09, 22:00 mam na imię Juliaa. lubię to imię . mówią na mnie jull ,, julq ,, julianne ,, julaa , <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kicigirl Re: A jak macie na imię ? 13.11.09, 22:01 Zuzanna. ;dd Nie lubię mojego imienia, ale ch.uj są gorsze.. ;p Na przykład mój najlepszy przyjaciel nazywa się Stanisław i jakoś wszyscy do niego "Stacho" mówią i jemu to nie przeszkadza.. ;d trzeba zaznaczyć, że ma siostrę Marysię i brata Józefa. ;pp A co do mojego imienia to i tak oprócz mamy nikt nie mówi do mnie Zuza ani Zuzia tylko Zuu, więc mi to nie przeszkadza, gorzej jak nauczyciele mówią: "Zuzanko, do tablicy" uhh. ;/ ;d Odpowiedz Link Zgłoś
demi_fanka Re: A jak macie na imię ? 11.10.09, 17:32 Ja mam na imie Vanessa i wogóle mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: A jak macie na imię ? 25.10.09, 18:28 ja tez mam na imie Vanessa pomysł tatusia xD Odpowiedz Link Zgłoś
yori Re: A jak macie na imię ? 13.10.09, 16:32 Ja jestem Weronika. Tak se lubie to imie. Rodzina mówi na mnie Nika, albo Nisia. Ale najfajniejsze jest to, że moja najleprza przyjaciółka nie mówi na mnie po imieniu tylko Melania, Mela albo Melusław (podoba mi sie imie Melanie i to dlatego tak na mnie mówi). Odpowiedz Link Zgłoś
devil Re: A jak macie na imię ? 19.04.10, 18:39 ja jestem Magda ;] głupie mam przezwisko tylko , ale da sie żyć , xd Odpowiedz Link Zgłoś
emilyx3 Re: A jak macie na imię ? 13.08.09, 13:45 Marta jestem xd Lubię moje imię ... Odpowiedz Link Zgłoś
kara660 A ja kocham swoje imie.xdd 10.11.09, 23:01 A ja mam Karolina. I kocham swoje imie. xddd Mówią na mnie Kara , Karcia, Karusia, Carolla, Karolciaa. itp. ;P Nie chciałabym miec inne imie. Br. Twoje nie jest takie złee. Są gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: A jak macie na imię ? 11.11.09, 18:29 ` ja tam nie narzekam na moje imię . . . bo jest chyba rzadkie . x 3 ` no mam na imię Agata . , na drugie Maria . ,, a na trzecie chciałabym ` sobie dać Dominika. ^ fajnee. ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ajaj xDD 11.11.09, 19:32 pfff xD ja to mam denne imię: Diana straszne nie? ale trudno, ja sobie go nie wybierałam;/ a do tego każdy w sql mówi do mnie Dajaaana xD Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: A jak macie na imię ? 19.12.09, 08:10 Też Nie Lubiłam Swojego Imienia Mam Na Imię Weronika Ale JUż Je Polubiłam . Na Mnie Mówią Kicia Lub Wera . xdd ; DDD Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 14:45 Ja tam nigdy nie miałam nic do mojego imienia - Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: A jak macie na imię ? 19.04.10, 20:37 Ja Ewa. Osobiście nie lubię swojego imienia, jakoś tak źle mi się kojarzy. Ale co poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1223 Re: A jak macie na imię ? 19.04.10, 21:26 Ja mam na imie Zuza nie lubie go bo w szkole moje wredne koleżanki mówią mi Zuźka ,Zula a jak wam sie podoba?? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. imięęęęęęęę. 22.04.10, 15:39 Paulina ( ; kiedyś nie podobało mi się moje imię, ale się przyzwyczaiłam. jak byłam malutka, mówiłam na siebie Duda, nie mam pojęcia skąd to się wzięło xd w szkole i tak nauczyciele mówią do mnie Zajączek, od nazwiska- Zając : ) Odpowiedz Link Zgłoś
szeneee A jak macie na imię ? 04.04.09, 22:35 mam na imię Martyna, też się przyzwyczjiłam do tego imienia ale no tak jakoś . bardzo mi się podoba imię Majaa bardzo , chciała bym mieć tak na imię ,zawsze tak mówiłam . podoba mi się imię Tosia od Antonina ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaxD Re: A jak macie na imię ? IP: *.csk.pl 05.04.09, 13:40 i ty nie lubisz swojego imienia??! ja mam na imie MICHALINA czyli Miśka , Misia, Michaśka itp. nie orezszkadzalo mi to jak bylam mala ale znow zaczyna mnie to draznic. mowie mam na imie michalina . na to ktos jakk?? moze tak byc w przypadku mojego imienia. ale kazdy mowi na mnie misia i miśka zadko michalina.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: A jak macie na imię ? 25.10.09, 18:38 Ja mam na imię Natalia i mi się te imię nie podoba ;/ podoba mi się Madzia Lub Martyna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: A jak macie na imię ? 23.06.09, 22:28 Ja nazywam się Klaudia... Bardziej wole swoje drugie imię- Dominika więc wszyscy mówią do mnie Domiśka. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: A jak macie na imię ? 24.06.09, 10:28 Ja mam na imię Natalia. mówią na mnie Nat, ja podpisuję się Nate. a najbardziej podoba mi się imię Diana. : )) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: A jak macie na imię ? 25.06.09, 22:14 A ja mam na imię Patrycja i uważam, że to imię do mnie pasuje zresztą jakoś na nie specjalnie nie narzekam i raczej inaczej nazywać bym się nie mogła xD Odpowiedz Link Zgłoś
pajtixd Re: A jak macie na imię ? 24.07.09, 15:20 też mam na imię Martyna . lubię je. mówią na mnie Marti, Matrix albo Mumin . Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: A jak macie na imię ? 11.10.09, 19:02 gdzieś tak pół roku temu pisałam na kotku a raczej żaliłam się, że nienawidzę swojego imienia teraz jest mi to obojętne nawet podoba mi się moje imię. Nazywam się Róża często mówią do mnie różuś lub różek podoba mi sie moje imię po angielsku: Rosalie lub Rose nie martw się z czasem się przyzwyczaisz a na razie wymyśl sobie ksywkę Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: A jak macie na imię ? 06.04.09, 00:31 Eliza i lubie to imie A mowia na mnie Elis ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: A jak macie na imię ? 04.05.09, 16:41 elisss92 napisał(a): > Eliza i lubie to imie A mowia na mnie Elis ;p Chciałabym mieć na imie Eliza To imię jest takie piękne! Ja mam na imie Karolina, i nie lubie mojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: A jak macie na imię ? 11.10.09, 17:36 Ja mam na imię Ala . Ale podpisuje się Aly . ; p Podobają mi się imiona ; Adrianna , Diana , Natalia , Lilianna i Agnieszka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
neska107 Re: A jak macie na imię ? 11.10.09, 18:23 Natalia jestem .Czy lubie moje imię ? .Średnio na jeża .A mówia na mnie- Nessa,Neska,Nutka,Nati,Natu$$...;P Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: A jak macie na imię ? 06.04.09, 07:25 Ja mam na imie Julka i nienawidze swoje imie ;/ Po pierwsze jest obleśne, po drugie co druga dwulatka ma tak się nazywa, a po trzecie do mnie nie pasuje, no to tyle koniec i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 19:45 hej ja jestem Patrycja LLLLLLLLLeeeeeeeeeeee i tez nie za bardzo je lubie ale ziomki mowia do mnie Pati a to jest super Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: A jak macie na imię ? 06.04.09, 21:18 Ja mam na imię Patrycja i nielubie tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_pysia Re: A jak macie na imię ? 07.04.09, 18:51 Ja mam na imię Ola i lubię nawet to imię a w szkole mówią na mnie Alex Bo Alex to w pełni znaczy Alexandra czyli po polsku Aleksandra a Alex po polsku Ola i jeszcze mówią na mnie Eustachy ale to już tak dla jaj Odpowiedz Link Zgłoś
niedlaciebie Re: A jak macie na imię ? 07.04.09, 19:32 Jestem Ania ;] Takie pospolite imię ^^ Nawet polubiłam Wołają na mnie po prostu Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: A jak macie na imię ? 02.07.09, 15:26 ja też nazywam się Ola. Koffam to imię! W szkole mówią na mnie Dolca, Olkwas, Olu$$(czyt: OluŚna.), czasami Kate Alexa(czyt. Katie Aleks), Olcik, Alexcik, Claudia, Klusek xDD(czyt: Klaska ex di di), Garmemoried'es, Claude (czyt: Claudis), Club star Arnakserandla, Dollus. Wole moje drugie imię czyli Klaudia. A i mówią na mnie jeszcze ,,Niebieski plecaczek" Bo jedyna mam niebieski plecak... to mnie trochę irytuje. ;P ( Raczej to chyba torba - nie ważne) Odpowiedz Link Zgłoś
nisiaxxx Re: A jak macie na imię ? 14.11.09, 21:02 Mi sie nie podoba moje imie Edyta mowia na mnie Edzia i to mi nie przeszkadza ale wkurza mnie jak ktos mi mowi: edzia pedzia,edek smrodek a najbardziej to edzia pedzia ma w dupie śledzia Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: A jak macie na imię ? 18.12.09, 20:09 Pati u mnie w klasie jest Patrycja a mówimy do niej Patoś ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusfanka Re: A jak macie na imię ? 09.04.09, 12:21 Też mam na imię Julka Już się do niego przyzwycziłam, ale wolałabym inne np. Nadia,Sylwia, Monika, Gosia, Magda... Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: A jak macie na imię ? 11.11.09, 19:21 HEJteż jestem Julka.Nawet lubię moje imię , ale wolałabym inne.No , ale co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: A jak macie na imię ? 07.04.09, 19:48 Ja też mam na imię Patrycja hehe xD Lubie go, bo nadali mi je moi rodzice, ale wolałabym się nazywać Julia tak jak moja sis, i to nieprawda, ze jest głupie i obleśne nie mów tak Dobra, bo obrażasz ludzi o takim imieniu, a to samo możnaby powiedzieć to o tobie.! Julia to teraz chyba właśnie najsławniejsze imię na swiecie haYh.! Selena też jest fajne,Maja, Gosia itd. Ja nie chciałabym się napewno nazywać za to A=KAROLINA blee. bo nie lubie takich 2 dziewczyn haha I imię mi sie nie podoba , ale każdy ma swój gust hehe i trzeba to uszanować Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: A jak macie na imię ? 07.04.09, 20:17 a ja chciałabym mieć na imię Amelia w skrócie Amelka moje imię nie jest za fajne Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: A jak macie na imię ? 04.05.09, 16:14 Elwira jestem.^^ Mówią mi Lila.! Albo Elwira.. Jest tu jakas druga Elwira* ??% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogobella Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:24 Ja też nie lubię swojego chociaż już się do niego przyzwyczaiłam . Mam na imię Jagoda ale jak widzę to na forum akurat nie tym poznałam trochę osób o takim imieniu..W szkole nazywają mnie Jaga , Jaguś lub jogobella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beciussia Re: A jak macie na imię ? IP: *.compower.pl 08.04.09, 19:51 Beata... Wkurz mnie to imie. Chciałabym mnieć na imie... hm... Maja!!! Alobo Anielka Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: A jak macie na imię ? 07.08.09, 17:20 Natalia i mnie strasznie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: A jak macie na imię ? 09.04.09, 09:29 Ja mam na imię Marysia i nie cierpię swojego imienia! Jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: A jak macie na imię ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.04.09, 10:30 ja mam na imię Kinga i nawet mi sie to podoba a ty szene jak masz na imię???????? w szkole mówią do mnie king lub kindzior(tego nie lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:05 Ja mam na imię Anita ;] I lubię te imię. Odpowiedz Link Zgłoś
nes Re: A jak macie na imię ? 19.10.09, 20:37 ja jestem Natalia --na drugie Ewelina . mówią do mnie N. Nes. Nat. Nati albo po prostu Natala. lubię to imię ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: A jak macie na imię ? 09.04.09, 12:30 Moje imię to Paulina i bardzo mi się ono podoba.U mnie w szkole nie za dużo dziewczyn ma tak na imię więc jestem oryginalna. Początkowo miałam się nazywać Julia czy Natalia, ale Paulina tez jest ładnie. W szkole dziewczyny mówią na mnie: Paula, Papi, Pauli albo Sasetka(to dlatego, że jestem bardzo niska jak na swój wiek) i mówię wam, każde imię ma jakiś urok. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka13 Re: A jak macie na imię ? 07.09.09, 08:04 miss_pauline napisał(a): > Moje imię to Paulina i bardzo mi się ono podoba.U mnie w szkole nie za > dużo dziewczyn ma tak na imię więc jestem oryginalna. Początkowo miałam się > nazywać Julia czy Natalia, ale Paulina tez jest ładnie. W szkole dziewczyny > mówią na mnie: Paula, Papi, Pauli albo Sasetka(to dlatego, że jestem bardzo > niska jak na swój wiek) i mówię wam, każde imię ma jakiś urok. A ja sie nazywam Natalia xDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: A jak macie na imię ? 09.04.09, 12:36 Anita też jest BOOOSSKIE xD Moje 2 sis mają fajne imionka haYh ;* xD Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 Re: A jak macie na imię ? 09.04.09, 12:36 ja co można wywnioskować po moim nicku mam na imię Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_goo Re: A jak macie na imię ? 04.05.09, 17:27 A ja mam na imię Agata xD. Kiedyś bardzo nie lubiłam tego imienia, ale teraz uważam, że jest bardzo ładne . Najczęściej znajomi nazywają mnie po prostu Aga lub Goo (od jednego z moich ulubionych zespołów - Goo Goo Dolls ). Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: A jak macie na imię ? 12.10.09, 20:15 Ja nazywam się Magda . ;/ nienawidzę tego imienia. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: A jak macie na imię ? 19.12.09, 07:59 paula1253: Po twoim nicku można wywnioskować, że masz na imię Paula.! Jezu.! jak mnie wk.urw.ia jak na Pauline mówią Paula.! Przecież to są dwa inne imiona.! Sama mam na imię Paula i nienawidzę jak ktoś mówi na mnie Paulina.! To strasznie wkurzające... Odpowiedz Link Zgłoś
pauzia_a Re: A jak macie na imię ? 06.02.10, 15:50 Ja w podstawówce nie lubiłam swojego imienia Ale teraz mi się bardzo podoba takie orginalne (według mnie) Mam na imię SONIA Odpowiedz Link Zgłoś
fankabracijonas Re: A jak macie na imię ? 21.04.10, 17:23 Ja mam na imię Anna. Nienawidzę swojego imienia Jest okropne. Chociaż czy ja wiem, rodzice na początku chcieli mi dać na imię Kornelia albo Rozalka, więc Anna nie jest takie złe w porównaniu z tymi dwoma. Większość mówi do mnie Anka, Ania, a babcia Anula Kumpele mówią do mnie czasami Annie, fajnie by było gdybym miała tak na imię takie fajne amerykańskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 17:10 Ja mam na imie Dagmara [nuie lubilam tego imienia terz mi sie podoba a na drugie mam magdalena] Moja sis ma na imie Asiaa a moja druuga siostra Nicole tez ma fajnee ,, moj brat ma Adrian . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: A jak macie na imię ? 15.04.09, 17:26 daria jestem, ale wszyscy gadają na mnie daga. odkąd tylko pamiętam... i wolę szczerze dagę niż darię. takie strasznie popularne imię. ale cóż. cieszę się, że nie ochrzcili mnie eleonora, bogna itp. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nessia Re: A jak macie na imię ? 05.08.09, 14:50 Ja mam na imię Magda I to imię mi sie bardzo podoba bo ma tyle skrutów na mnie koledzy zawsze mówia Madzik tata Megi, mama Madzia a kuzyni Maga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: A jak macie na imię ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.09, 13:49 Po samym nicku widać ;d Patrycja,Pati,Patu...strasznie dużo opcji zdrobniania mojego imienia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwiaa Re: A jak macie na imię ? IP: *.86.25.213.sta.gaja.net.pl 19.04.09, 22:31 hyh, ja mam na imię Liwia. xd wiem, że dziwnie, ale da sie przyzwyczaić do tego pytania jak sie przedstawiam " że jak.?!" xd heheh, no, bywa.;d Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: A jak macie na imię ? 21.04.09, 15:02 ja jak widać na nicku... czyli Andzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagg^^Ashh Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:40 Wy Macie oki ! a jaa ? ja mam Dagmaraa a na drugie Ashley ;/ Mojaa sis Ma Nadiaa ,mi sie podobaa . 3 ma Nicolee tez ma fajne ja mam najglupszee ! Ja mieszkam w Angli i nikt nie ma imienia Dagmara wiec jeste mm oryginalna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowa Re: A jak macie na imię ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:02 ja jestem Iza i lubię swoje imię : ) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: A jak macie na imię ? 04.05.09, 17:16 A ja się zwę Dominika i lubie to imie. Donia Domiś Domino Donka tak mówią na mnie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Labressa Re: A jak macie na imię ? IP: *.skynet.net.pl 04.05.09, 16:47 Ja mam na imię Ewelina i lubie swoje imię, bo nie jest strasznie często spotykane (jak np. Ania), ani nie jest jakieś dziwne (np. Kunegunda). Jest oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: A jak macie na imię ? 06.05.09, 14:32 a ty co czemu nie napiszesz jak masz na imię??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kollkinaa Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 09:51 Karolinaaa xdd mowilaa na mniee Kalaa ! hahh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza_katy Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 15:55 ja mam piersze imię fajne ale drugie fujj kary a najgorsze jest to że nie przepadam za katy perry ale niestety imion się nie wybiery dobrze że pierwsze jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: A jak macie na imię ? 23.06.09, 18:08 Ja mam na imię Ania i się cieszę z niego, ponieważ mało osób w moim otoczeniu ma takie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaalice Re: A jak macie na imię ? 23.06.09, 22:10 Moi rodzice byli chyba pijani jak mnie nazywali ; p Ala was wita ; pp eh! Okropność, dlatego Alice w nicku, po angielsku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: A jak macie na imię ? 18.12.09, 20:16 kotkaalice ja też mam na imię Alicja i za nic na świecie nie chciałabym zmienić tego imienia na inne ;PP I love it Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: A jak macie na imię ? 21.04.10, 22:26 Karolinaaaa. Wolałabym Ala ; D jak Alice którą wielbię hahaha^^ za długie i fajne skróty od Karoliny się skończył . i dupa jak coś wymyślicie do pisać! ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: A jak macie na imię ? 23.06.09, 22:18 Mam na imię Sandra ,ale wołają na mnie Kuki. Lubię swoje imię ,ale strasznie podoba mi się moje przezwisko. Kiedy byłam mała chciałam mieć na imię Roża ,Jagoda albo Karolina. A teraz swojego imienia bym nie zmieniła. Za bardzo się do niego przyzwyczaiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: A jak macie na imię ? 23.06.09, 23:06 mam na imie Agata ...i Bardzo lubie swoje imie ..hyhy ... komus moze sie nie podobac ale ja uwielbim swoje imie Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: A jak macie na imię ? 24.06.09, 10:14 ja mam na imie Klaudia i tez mi sie kiedys nie podobalo ale juz sie przyzwyczailam i nigdy bym go nie zmienila Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun13 Re: A jak macie na imię ? 21.04.10, 17:45 A ja mam na imię Dalia, ale wszyscy wołają na mnie Luśka A swoje imię barrrrdzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś