demcialove 04.04.09, 23:12 lubicie tokio srotel.?.jezeli nie,do dobrze.xd.ja ichj nei cierpie.!a wy.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 10:39 ja ich nie lubię, ale demcialove, nie masz co robić, tylko zakładać wątki anty? czysta ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove ee.! 05.04.09, 13:04 miley_love mozesz sie odemnie odczepic.!co ja ci zrobiłam.!za akzdym razem,gdy tworze wątki ty masz coś albo do tych wątków albo do mnie.!O co ci chodzi.!Top ,ze nie lubie Miley,nie znaczy ,ze mozesz mnie ponizac.!>: ( Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 10:41 No miley)love ma troche racji w tym całym forum. Ja tez ich nienawidze, bo moim zdaniem to zwykłe beztalencia i lalusie, ale to moje zdanie i morze powinniśmy pozotawić to dla siebie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 10:45 o bosh.! nienawidze jak ich w TV pokazuja to niemoge sie na nich gapic.! co za brzydale a najgorszy ten Bil czy jak on tam ma.. jak byłam mniejsza to pytalam sie mamy czy to dziewczyna czy chlopak! mwhaha.! zal z TH! Odpowiedz Link Zgłoś
madie15 Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 11:26 I co, antyfani zbierają się na forum, a nienawiść się szerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 11:34 mileylove odczep sie ode mnie.!jeżeli amsz coś do moich wątków to na nie nie wchodż.! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 14:52 demcialove napisał(a): > mileylove odczep sie ode mnie.!jeżeli amsz coś do moich wątków to na nie nie wc > hodż.! ej, spoko, jeden post wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 05.04.09, 15:07 Ja osobiście nie mam nic do TH, nie słucham ich na co dzień, ale parę kawałków lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: anty TH.;/..fuuj..;/ 06.04.09, 22:26 Ja ich nie lubie.al kazdy jest inny.nie trzeb aforum na ich robic Odpowiedz Link Zgłoś