Gość: milunia_cyrusx3 IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.09, 11:40 Czy macie jakąś przyjaciółkę od serca?Czy jeśli zawsze jesteście w potrzebie to ta przyjaciółka was obroni?Mi taka koleżanka "ideał"się nigdy nie przytrafia( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati896 Re: dobra przyjaciółka 06.04.09, 14:25 Ja mam xD I do tego ma tak samo na imie hehe ;* Ale czasami się pokłucimy, myśle,że nie ma przyjaxni bez kłótni, to jest nawet potrzebne czasami Tak samo jak czasem w małżeństwie haYh ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: dobra przyjaciółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 19:53 Ja mam dwie i sa super jak sis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: dobra przyjaciółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 18:56 no to widac w klubie ja tez nie znalazłam zadnej przyjaciołki Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: dobra przyjaciółka 25.05.09, 10:36 nie mam i nie chce mieć. ludzie są fałszywi. Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: dobra przyjaciółka 25.05.09, 19:43 Mi też się taka super nie przytrafiła.Teraz mam jakąś tam ale ona się strasznie rządzi i jest baaaaardzo zazdrosna . TRAGEDIAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Hell Re: dobra przyjaciółka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:09 zgodzę się z majli_xo .... Ja się z nikim nie przyjaźnie, bo i tak kiedyś by mnie "zdradziła" ... Ja mam tylko koleżanki, kolegów no i chłopaka ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: dobra przyjaciółka 29.05.09, 15:15 mam . ale Przyjacieela i przyjaciółke przyjaźnimy się we trójkę jakies 5 laat . ( ; to jasnee , ze czaseem sie poklocimyy , , bo gdyny nie kłótnie nie wiedzilibysmy jak życ daleej w tej przyjaznii . xd . ( ; . koocham ich . ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Różowy_Cukierek Re: dobra przyjaciółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:36 Ja mam trzy takie przyjaciółki ale nie od serca Wiem że mogę do nich się zwrócic z problemem ale nie kazdym. W kazdym razie świetnie się dogadujemy A z jedną z nich żyje normalnie jak w związku Badzo ją kocham. Jak siostrę której nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: dobra przyjaciółka 21.06.09, 21:57 ja mam trzy przyjaciółki od serca i NIGDY się nie kłócimy i nie kłóciłyśmy i znamy się od przedszkola ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takota Re: dobra przyjaciółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:15 Ja mam dwie przyjaciółki. Bywa trudno.. ale jakoś jest.. znamy się dopiero od roku.. I nie wiem czy to jest taka szczera i oddana przyjaźn.. to dopiero wszystko się okaże.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: dobra przyjaciółka 21.06.09, 23:08 mam jedna przyjaciolke. ufam jej bezgranicznie. i sie dobrze znamy <33 reszta to sa dobrzy koledzy bo jak tu naisal ktos "ludzie są fałszywi''. to niestety prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś