vanesska_demi_w 06.04.09, 14:11 czasami myślę o okaleczeniu się... ale gdy później o tym myślę,to już nie chcę... czasami po prostu coś się wydarzy i...wiecie... co mam robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GovI xxx Re: myśli samobójcze... IP: *.zone2.bethere.co.uk 06.04.09, 14:15 Nie kalecz sie mam taka kolezanke ktora sie kaleczy a potem wszystko jest ok a ona cierpi bo ja to boli albo ma zniszczona skure i musi ukrywaz to pod rekawiczkami jezeli chcesz sie wyzyc na czyms nie tnij sie sprubuj znalesc inny sposob bij poduszke placz tancz wychodz z domu do parku poprostu sprobuj cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: myśli samobójcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:46 Nie kalecz się mam taka koleżankę która się kaleczy a potem wszystko jest ok a ona cierpi bo ja to boli albo ma zniszczona skórę i musi ukrywasz to pod rękawiczkami jeżeli chcesz się wyżyc na czymś nie tnij się spróbuj znaleźc inny sposób bij poduszkę płacz tańcz wychodź z domu do parku po prostu spróbuj czegoś innego. ZGADZAM SIĘ W 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: myśli samobójcze... 08.04.09, 12:52 Idź do osoby odpowiedzialnej, której ufasz, np. do pedagoga szkolnego czy fajnej nauczycielki. Odpowiedz Link Zgłoś
edervenne2607 Re: myśli samobójcze... 09.04.09, 22:04 najlepiej to od razu idź się zabij. może wtedy ktoś nad tobą popłacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola20 Re: myśli samobójcze... IP: 213.155.188.* 24.05.09, 13:29 kiedy ci sie zachce tak robic idz na spacer lub skocz na bandżi bez liny jak taka odważna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
mill. Re: myśli samobójcze... 09.04.09, 22:59 Dojrzewasz i jest Ci po prostu ciężko ... ja mam 12 lat i cięłam się ( powiedziałam to koleżanką (źle zrobiłam) i one zaczęły to robić .. teraz jest już ok. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska_demi_w Re: myśli samobójcze... 11.04.09, 16:06 współczuję... cięcie się jest bolesne... bardzo...nie zamierzam chyba próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjebistamajli. Re: myśli samobójcze... 14.04.09, 13:45 Wiesz, czytałam gdzieś że to w okresie dojrzewania normalne. No, ale dobrze że zauważasz, że coś nie gra. Moja rada - zamiast myśleć o tnięciu się, idź na zakupy, pizzę z koleżankami albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanesska_demi_w Re: myśli samobójcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:47 to ja,lecz wylogowana... i piszę tak.. po prostu dobja mnie czasem wszystko... porównywanie z innymi... jestem nikimmm Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Re: myśli samobójcze... 16.05.09, 18:57 Hej , na 100 % nie jesteś "nikim" Każdy jest kimś . Myślę , że każdemu w wieku dojrzewania przychodzą takie myśli . Powinnaś porozmawiać z kimś bliskim i może będzie lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: myśli samobójcze... 17.05.09, 13:38 okajj .. a teraz pomyśl sobie co ci to da ? jak sprawisz sobie odrobinę bólu ? dobrze ci to zrobi ? bezsens całkowity. pomyśl sobie, przeżywasz trudną chwilę, ale potem ona się skończy. i nie możesz się zabić ! nie możesz ! bo .. pomyśl ile ryzykujesz. kiedyś będziesz miała dzieci i męża .. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: myśli samobójcze... 24.05.09, 12:26 ja tak nie ma. i tego nie rozumiem ;p nie rób tego.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonas Re: myśli samobójcze... IP: *.radom.vectranet.pl 24.05.09, 12:47 Pamięta kiedy wszystkie moje koleżanki się ode mnie odwróciły zupełnie nie wiedziałam dlaczego więc wzięłam zeszyt i zaczęłam tam rysować mój grób mnie na sznurku i moją mame która płaczę .A gdy byłam na podwórku moja mama przeglądała mi książki i przez przypadek zajrzała do tago zeszytu zawołała mnie bo myślała, że to z jej winy ale wytłumaczyłam jej co dzieje się w szkole .Pomogła mi znależć koleżanki i dzięki niej dzisiaj jestem w najpopularniejszej grupce w szkole.Od tamtego czasu dużo rozmawiam z moją mamą i rozwiązuje ze mną moje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś