Dodaj do ulubionych

"Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się.?

07.04.09, 13:06
Mi się ten film bardzo podobał ponieważ wrescie jest cos innego a nie tylko "m jak miłośc" czy "pierwsza miłość" przynajmniej jest coś nowego a nie tylko o tej miłości;]

pozdrawiam.;*
Obserwuj wątek
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.09, 13:09
      Pierwszy odcinek nie był idealny,ale w będzie się rozkręcałsmile
      • Gość: sonia Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:10
        emmm...nie wiem bo nie ogladalam ale moim skromnym zdaniem (xD) to fajnie ze
        teraz jest troche czegos o tancu ;]sercewink
        • cukierek22 Tancerze 09.04.09, 14:21
          Oglądałam 1 odcinek i podobał mi się.
          Napewno ten film bedzie świetny.
          Jedynie mnie tak Kasia Glinka wkórza.
          A tak jest boooski.
          ; *
        • Gość: nani95 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.resetnet.pl 10.04.09, 12:21
          Co prawda oglądałam tylko pół odcinka, ale jak narazie zapowiada się całkiem całkiemwink
      • xjonasbrothersx Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:29
        mi się wydaje że to kolejna kopia Step Up' a .
        dla mnie : KIT !
        • pooky. Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:57
          xjonasbrothersx napisał(a):

> mi się wydaje że to kolejna kopia Step Up' a .
          > dla mnie : KIT !

dokładnie.
          • Gość: ja Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.gb.net.pl 09.04.09, 23:33
            Raczej kopia YCD :!!!!!! jeszcze w dodatku nieudana!! Nie wiem co tam robie
            Natalia Lesz przeciez ona nie umie tańczyć!!!!!!!!!!
        • avril1028 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 18:49
          a ja myślębig_grinsmilewink że to hit
          wreszcie puścili coś oprócz seriali
      • sweet...ash Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:51
        ten serial zapowiada sie na hit...pierwszy odcinek nie byl rewelacyjny ale na pewno bede ogladala dalszecoolsmile
      • Gość: RBDE Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 13:53

Bardzo fajny filmkissAle Zbuntowani fajniejsibig_grin
      • patussa Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 14:10
        Dopiero zaczynają mam nadzieję, że będzie lepiej. Podoba mi się postać wrednej nauczycielki Romy wink
        A reszta musi sobie zasłużyć na szacunek. Mało na razie wiemy o postaci Klaudi zwariowanej nauczycielki śpiewania... jakiś wybuch? ;>
      • Gość: KAka Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.chello.pl 09.04.09, 14:45
        kwiatserceHITsercekwiat
      • Gość: MiKuSiA ^ Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 09.04.09, 16:28
        Mi się nawet podobało wink no cóż odcinek super perfekcja nie był ale mi się
        podobał xd wink
      • Gość: Moni$ka <3 ;* xDD Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:57
        Bardzo mi się podoba smile lubię wszystko co jest związane z tańcem serce i ten
        serial będzie
        według mnie inny niż wszystkie. smile serce
      • Gość: gostek < 32 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 18:59
        ja też tak uważam ;p
        pierwszy odcinek "Tancerzy" by

moim zdaniem pierwszy odcinek "Tancerzy" był super.!
        spox .!
        x p
        i z czasem bedzie sie rozkręcał ;3

• Gość: iza Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 19:56
        Taki sobie
      • Gość: irina Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:21
        ten serial jest fenomenalny , wspaniały jeśli go skasują zabijekiss
      • eczka Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 10.04.09, 09:21
        kit
    • pati896 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 07.04.09, 13:51
      No jest świetny, w końcu sie postarali, teraz to choć troche przypomina amerykańskie seriale wink
      • kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 07.04.09, 14:24
        No własnie zgadzam się z pati896 ;]
      • Gość: magda :) Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 18:54
        To jest fajny i ciekawy serial !!!coolcool
    • iness_pendragon Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 07.04.09, 15:06
      hmm narazie średni ale obejrze kolejny odcineksmile zapraszam do tematu "przygody merlina"
    • Gość: misiaczek Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 12:40
      Zgadzam się. To lepsze niż jakieś barwy szczęścia czy inne gupie seriale.smirk
    • ania7 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 12:46
      brawoHIT HIT HIT HIT HIT
    • Gość: xxXPaUliNkaXxx Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: 195.116.41.* 09.04.09, 12:51
      Mi też podoba sie ten film ... smirk
      Lubie filmy muzyczne i taneczne dlatego ten też jest interesujący tongue_out
      Nie mogę doczekać się następnego odcinka wink
      • Gość: sella Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: 195.116.40.* 10.04.09, 15:48
        Super był kiss
        Dobrze, że już jutro kolejny bo doczekać sie nie moge kisssmile
    • sandzia Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:09
      mi tez sie podobał smile kocham taniec, co jest równoznaczne z tym ze kocham filmy
      o tańcu ;d niestety z aktorstwem w tym filmie jest nieciekawie uncertain niektórzy
      jakoś tak sztucznie grają (szczególnie ten chłopak który naśmiewał się z tego co
      poleciał po baletki dla tej blondyny) ale poczekamy i zobaczymy, może się nauczą
      grać wink
    • kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:10
      ej no kurna jak ci się ten film nie podoba to po co wchodzisz na te forum.?
      film jest zarabisty.;d
      przynajmniej dla mnie.;d
      wole poogladac jak tańcza niz się lizą non stop;]big_grin

pozdrawiam.;*
    • elf97 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:11
      Ja oglądałam i mi się bardzo podobał dopiero pierwszy odcinek więc powoli się będzie rozkręcałbrawo
      Wolę oglądac ten serial niż te tylko miłość ,na wspólnej itp.kiss
    • ooolaaa Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:11
      Fajny byłwink
    • Gość: Miley Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:11
      No mi się ten serial też bardzo podoba wreszcie coś innego,i świetna
      obsada!Poprosatu cudo big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • 4 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:13
      To co to wogule za film ja go nie widziałam scianacryinguncertainsadcry
      • kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:17
        Hej jak ktos nie oglądął tego filmu a by chciał niech ściągnie sobie rapidshare.com/files/218211368/Tancerze-1x01.rar
        i trzeba jeszcze ściągnać ten program VLC media player smile
        bo inaczej nie otworzycie tego filmu.;/
    • Gość: Milka:D Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:18
      Mi się ten serial bardzo podobabig_grin to jest coś nowego :^^ A kiedys przez 4 lata
      chodziłam sama na tańce i zajmowałam bardzo dobre miejsca(2 miejsca!!!)

big_grin serial jest SUPERkiss*
    • Gość: Emma.:) Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: 80.54.201.* 09.04.09, 13:20
      Moim zdaniem jest to świetny serial wink Polecam ;*
      Mam nadzieje że bd. takich wiecej wink Chociaż też lubię seriele związane z
      miłością typu : 'M jak miłość' czy 'Tylko miłość' rówież 'Pierwsza miłość'
      wink

Pozdrowieniaa ;P
      • kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:23
        Aaa i jeszcze jedno nie wiem czy kotek zagląda na to forum ale chce podziekowac ze dali moje forum na strone główną dzieki.;** ;] serce
        • iluvromance8 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:30
          eee ja myśle że to się rozkręci i to będzie naprawdę Hitem smilewink
    • miluniaa Oh... 09.04.09, 13:30
      O jak tu ładnie.!
      Dawno kotka nie odwiedzałam.
      Ale co do tancerzy - HITsmile
      • Gość: olis Re: Oh... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.04.09, 17:43
        mi sie bardzo podoba po pierwsze bo krencą go w mojim kochanym pięknym wrocławiu
        po drugie wejśce do tej szkoły i tam gdzie tańczył pod koniec ten chłopak jest
        kręcone w mojej szkole
        sercesercesercesercesercekwiatkwiatkwiatkwiatbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedkiss
    • Gość: mimi Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:31
      polska sie rozkreca najpierw kochaj i tancz teraz tancerze to mila odmiana bo filmy to same komedie romantyczne
      seriale tez o milosci .. a co do tancerzy to moze byc calkiem fajny tylko cichopek bym wywalila z obsady ;/
    • sandzia Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:34
      o tak tak, ja tez bym cichopek wywaliła z obsady
    • Gość: kasujcie tancerzy Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:36
      ten film jest beznadziejny ,kolejne bezsensowie nw tvp 2 wole ogladac
      amerykanskie produkcje niż te beznadziejne polskie pozdrawiam wszystkich papapaapapa
    • decod.e Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:42
      ` eee. lubie taniec, ale ten film jak na razie to średni..uncertain czekam az akcja
      sie rozwinie. wink
    • mia9 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:48
      totalne dno! tak można określić.
      • kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:59
        ehh..ale ludze popatrzcie że to dopiero był 1 odc więc akcja sie jeszcze rozkręci a wy już po pierwszym odc mówicie ze to dno.;/devil
        • demi11 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 14:03
          pierwszy odcinek był taki sobie ale moze potem się rozkręi i będzie supperbig_grin
    • selenka_gomez Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 14:02
      Mi się bardzo spodobał ten film,ponieważ zawsze puszczali coś o miłościserce,a
      to się już nudne zrobiło!!!Ten film zrobił na mnie duże wrażeniesmileJest Super.xddbig_grin
    • Gość: Angelika Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:06
      Cieszyłam się ze bedzie jakis nowy serial o tańcu(wreszcie polski) ale nie był taki super.Spodziewałam sie czegoś
      lepszego. Może nastepne odcinki mi sie spodobajasmilesmile
    • Gość: Chanel HIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:07
      Sądzę że film mimo słabego początku zaskoczy nas.

Byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał mi nazwę piosenki do której tańczyli podczas
      egzaminu. Z góry dziękuję. wink
    • Gość: sylwiaaaaaa Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.lukman.pl 09.04.09, 14:20
      spodziewałam się czegoś lepszego, nie jest ten serial beznadziejny ale pierwszy odcinek był żąłosny! mam nadzieje że to sie zmieni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka