kasia1253 07.04.09, 13:06 Mi się ten film bardzo podobał ponieważ wrescie jest cos innego a nie tylko "m jak miłośc" czy "pierwsza miłość" przynajmniej jest coś nowego a nie tylko o tej miłości;] pozdrawiam.;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milunia_cyrusx3 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.09, 13:09 Pierwszy odcinek nie był idealny,ale w będzie się rozkręcał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:10 emmm...nie wiem bo nie ogladalam ale moim skromnym zdaniem (xD) to fajnie ze teraz jest troche czegos o tancu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek22 Tancerze 09.04.09, 14:21 Oglądałam 1 odcinek i podobał mi się. Napewno ten film bedzie świetny. Jedynie mnie tak Kasia Glinka wkórza. A tak jest boooski. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nani95 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.resetnet.pl 10.04.09, 12:21 Co prawda oglądałam tylko pół odcinka, ale jak narazie zapowiada się całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
xjonasbrothersx Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:29 mi się wydaje że to kolejna kopia Step Up' a . dla mnie : KIT ! Odpowiedz Link Zgłoś
pooky. Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:57 xjonasbrothersx napisał(a): > mi się wydaje że to kolejna kopia Step Up' a . > dla mnie : KIT ! dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.gb.net.pl 09.04.09, 23:33 Raczej kopia YCD :!!!!!! jeszcze w dodatku nieudana!! Nie wiem co tam robie Natalia Lesz przeciez ona nie umie tańczyć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 18:49 a ja myślę że to hit wreszcie puścili coś oprócz seriali Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:51 ten serial zapowiada sie na hit...pierwszy odcinek nie byl rewelacyjny ale na pewno bede ogladala dalsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBDE Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 13:53 Bardzo fajny filmAle Zbuntowani fajniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
patussa Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 14:10 Dopiero zaczynają mam nadzieję, że będzie lepiej. Podoba mi się postać wrednej nauczycielki Romy A reszta musi sobie zasłużyć na szacunek. Mało na razie wiemy o postaci Klaudi zwariowanej nauczycielki śpiewania... jakiś wybuch? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAka Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.chello.pl 09.04.09, 14:45 HIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKuSiA ^ Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 09.04.09, 16:28 Mi się nawet podobało no cóż odcinek super perfekcja nie był ale mi się podobał xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni$ka <3 ;* xDD Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:57 Bardzo mi się podoba lubię wszystko co jest związane z tańcem i ten serial będzie według mnie inny niż wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek < 32 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 18:59 ja też tak uważam ;p pierwszy odcinek "Tancerzy" by moim zdaniem pierwszy odcinek "Tancerzy" był super.! spox .! x p i z czasem bedzie sie rozkręcał ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 19:56 Taki sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irina Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:21 ten serial jest fenomenalny , wspaniały jeśli go skasują zabije Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 07.04.09, 13:51 No jest świetny, w końcu sie postarali, teraz to choć troche przypomina amerykańskie seriale Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 07.04.09, 14:24 No własnie zgadzam się z pati896 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda :) Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 18:54 To jest fajny i ciekawy serial !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 07.04.09, 15:06 hmm narazie średni ale obejrze kolejny odcinek zapraszam do tematu "przygody merlina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 12:40 Zgadzam się. To lepsze niż jakieś barwy szczęścia czy inne gupie seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 12:46 HIT HIT HIT HIT HIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxXPaUliNkaXxx Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: 195.116.41.* 09.04.09, 12:51 Mi też podoba sie ten film ... Lubie filmy muzyczne i taneczne dlatego ten też jest interesujący Nie mogę doczekać się następnego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sella Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: 195.116.40.* 10.04.09, 15:48 Super był Dobrze, że już jutro kolejny bo doczekać sie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
sandzia Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:09 mi tez sie podobał kocham taniec, co jest równoznaczne z tym ze kocham filmy o tańcu ;d niestety z aktorstwem w tym filmie jest nieciekawie niektórzy jakoś tak sztucznie grają (szczególnie ten chłopak który naśmiewał się z tego co poleciał po baletki dla tej blondyny) ale poczekamy i zobaczymy, może się nauczą grać Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:10 ej no kurna jak ci się ten film nie podoba to po co wchodzisz na te forum.? film jest zarabisty.;d przynajmniej dla mnie.;d wole poogladac jak tańcza niz się lizą non stop;] pozdrawiam.;* Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:11 Ja oglądałam i mi się bardzo podobał dopiero pierwszy odcinek więc powoli się będzie rozkręcał Wolę oglądac ten serial niż te tylko miłość ,na wspólnej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ooolaaa Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:11 Fajny był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:11 No mi się ten serial też bardzo podoba wreszcie coś innego,i świetna obsada!Poprosatu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:13 To co to wogule za film ja go nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:17 Hej jak ktos nie oglądął tego filmu a by chciał niech ściągnie sobie rapidshare.com/files/218211368/Tancerze-1x01.rar i trzeba jeszcze ściągnać ten program VLC media player bo inaczej nie otworzycie tego filmu.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka:D Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:18 Mi się ten serial bardzo podoba to jest coś nowego :^^ A kiedys przez 4 lata chodziłam sama na tańce i zajmowałam bardzo dobre miejsca(2 miejsca!!!) serial jest SUPER* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma.:) Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: 80.54.201.* 09.04.09, 13:20 Moim zdaniem jest to świetny serial Polecam ;* Mam nadzieje że bd. takich wiecej Chociaż też lubię seriele związane z miłością typu : 'M jak miłość' czy 'Tylko miłość' rówież 'Pierwsza miłość' Pozdrowieniaa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:23 Aaa i jeszcze jedno nie wiem czy kotek zagląda na to forum ale chce podziekowac ze dali moje forum na strone główną dzieki.;** ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iluvromance8 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:30 eee ja myśle że to się rozkręci i to będzie naprawdę Hitem Odpowiedz Link Zgłoś
miluniaa Oh... 09.04.09, 13:30 O jak tu ładnie.! Dawno kotka nie odwiedzałam. Ale co do tancerzy - HIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olis Re: Oh... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.04.09, 17:43 mi sie bardzo podoba po pierwsze bo krencą go w mojim kochanym pięknym wrocławiu po drugie wejśce do tej szkoły i tam gdzie tańczył pod koniec ten chłopak jest kręcone w mojej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:31 polska sie rozkreca najpierw kochaj i tancz teraz tancerze to mila odmiana bo filmy to same komedie romantyczne seriale tez o milosci .. a co do tancerzy to moze byc calkiem fajny tylko cichopek bym wywalila z obsady ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sandzia Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:34 o tak tak, ja tez bym cichopek wywaliła z obsady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasujcie tancerzy Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:36 ten film jest beznadziejny ,kolejne bezsensowie nw tvp 2 wole ogladac amerykanskie produkcje niż te beznadziejne polskie pozdrawiam wszystkich papapaapapa Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:42 ` eee. lubie taniec, ale ten film jak na razie to średni.. czekam az akcja sie rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:48 totalne dno! tak można określić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 13:59 ehh..ale ludze popatrzcie że to dopiero był 1 odc więc akcja sie jeszcze rozkręci a wy już po pierwszym odc mówicie ze to dno.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
demi11 Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 14:03 pierwszy odcinek był taki sobie ale moze potem się rozkręi i będzie supper Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się 09.04.09, 14:02 Mi się bardzo spodobał ten film,ponieważ zawsze puszczali coś o miłości,a to się już nudne zrobiło!!!Ten film zrobił na mnie duże wrażenieJest Super.xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:06 Cieszyłam się ze bedzie jakis nowy serial o tańcu(wreszcie polski) ale nie był taki super.Spodziewałam sie czegoś lepszego. Może nastepne odcinki mi sie spodobaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chanel HIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:07 Sądzę że film mimo słabego początku zaskoczy nas. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał mi nazwę piosenki do której tańczyli podczas egzaminu. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiaaaaaa Re: "Tancerze" - nowy serial TVP2-podobał wam się IP: *.lukman.pl 09.04.09, 14:20 spodziewałam się czegoś lepszego, nie jest ten serial beznadziejny ale pierwszy odcinek był żąłosny! mam nadzieje że to sie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś