09.04.09, 17:57
Hej ;D Słucha tu ktoś może j-rocka? Jeśli tak to zapraszam. Jakie są wasze ulubione j-rockowe kapele? Moje to:
- An Cafe
- the Gazette
- X JAPAN
- hide
- alice nine.
- Miyavi
- Dir En Grey

i jeszcze trochę...wink

A jeśli nie znacie j-rocka, to posłuchajcie sobie kilku piosenek wyżej wymienionych zespołów i oceńcie big_grin Może Wam
się spodoba ^^
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: j-rock 09.04.09, 18:30
      ta ta ta, te nazwy przewijają mi się przed oczami tak czesto, że nie trudno tego nie znać. nie słucham, nie lubię, nie podoba mi się, choć kiedyś słuchałam dir en grey. jednym z takich zespołów, który chyba do tego nalezy i był mi polecany, to maximum the hormone. iiiii tez nie słucham. ;q

specjalisto od j, powiedz mi, znasz jakieś j-electro or cokolwiek w tym stylu? bo to co widze na last.fm straszy. swoją drogą dziwne, ze pod tym tagiem są ladytron, lol.
      • geeshawer Re: j-rock 10.04.09, 10:52
        Chcesz posłuchać j-electro? Mówisz - masz.
        www.youtube.com/watch?v=t7I1BL5DHZE
        • jane_ Re: j-rock 10.04.09, 20:43
          całkiem fajne.
    • iness_pendragon Re: j-rock 10.04.09, 22:04
      oh jane_...ty zawsze wchodzisz tam gdzie nie trzeba!na złośc chcesz na zrobić czy co?
      • geeshawer Re: j-rock 11.04.09, 09:30
        iness_pendragon napisał(a):

> oh jane_...ty zawsze wchodzisz tam gdzie nie trzeba!na złośc chcesz na zrobić c
        > zy co?

A Ty lubisz j-rocka? wink
      • jane_ Re: j-rock 11.04.09, 09:35
        tłumaczę po raz setny.
        to forum jest ogólnodostępne. mam prawo tu wejść i napisać co mi się podoba. a piszę na temat, wyrażając moją opinię na dany temat. nie moja wina, że hm, fanki danego zespołu nie umieją znieść mojej 'krytyki', która nawet nią nie jest, bo - powtarzam - to tylko moja ładnie wyrażona opinia. i na pewno nie chcę komukolwiek zrobić na złość, a Wy musicie liczyć się z tym, że ja mogę napisać coś, co wam się nie spodoba. poza tym, czemu mam denerwować, jak was nie znam i nie widzę w tym żadnego celu. moja opinia. mam prawo. i jeśli wchodzę tam, gdzie nie trzeba, to może powiedz mi, moja droga, gdzie mam wchodzić? ;> i już znikam, geeshawer, spokojnie.
    • iness_pendragon Re: j-rock 11.04.09, 15:27
      oczywiście,że lubię anwet kocham najbardziiej An Cafe,Miyavi i Dir En Grey.
      • geeshawer Re: j-rock 13.04.09, 21:01
        A słyszałaś, że An Cafe i Dir En Grey mają zagrać koncert w Polsce????????!!!!!!!! Serio! AC w Poznaniu 28 sierpnia
        a DiG 24 czerwca w Warszawie!!!!! O występie Dirów można przeczytać tutaj:
        www.metalmind.com.pl/index.php?dzial=newsy&more=1848
        • Gość: Joe Re: j-rock IP: *.net159.okay.pl 14.04.09, 13:46
          Eee to bujda z an cafe ale z direm to prawda.
          Nie sądze że tak oblegany zespół w Europie jak An Cafe wystąpi w takiej Polsce tongue_out
          Ale ma być koncert w Pradze hehe tongue_out
        • antikowa Re: j-rock 29.05.09, 17:59
          geeshawer napisał(a):

> A słyszałaś, że An Cafe i Dir En Grey mają zagrać koncert w Polsce????????!!!!!
          > !!! Serio! AC w Poznaniu 28 sierpnia
          (...)
          zajebiście by było *.*
    • antikowa Re: j-rock 03.05.09, 21:15
      Ja słucham an cafe i the gazette xD
      I trochę SuG
    • twoja_stara Re: j-rock 04.05.09, 16:48
      a ja słucham prawie wszystkiego z tych zespołów już od roku ;P jedziecie na Dir
      en Grey?
      • geeshawer Re: j-rock 07.06.09, 18:43
        Ja jadę i jak dobrze pójdzie to jutro dostanę bilet <jupi> big_grin
    • liley Re: j-rock 07.06.09, 18:56
      Eee.. takie sobie! Ja osobiście nie słucham j-rocka, ale czasami podobają mi się
      niektóre pioseneczki z MANG lub ANIME o np. fajna jest jedna z "Death Note lub
      "Dragon Ball GT".
      • Gość: miley Re: j-rock IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 17:58
        j-rock jest do dupy
        • geeshawer Re: j-rock 27.06.09, 16:11
          Chyba ty! Widać, że jesteś niewychowana. Skoro piszesz, że Diru słuchają sataniści...
    • muse Re: j-rock 28.06.09, 18:13
      zdarzy się, że posłucham An Cafe czy Ayumi Hamasaki. ; p
      • twoja_stara Re: j-rock 05.07.09, 16:06
        a wiecie, że Pata z X Japan był w Polsce? xD i ten... ja nie wiedziałam crying
        niech przyjedzie do Polski całe X Japan to pojadę na koncert *____* tylko
        szkoda, bo będzie brakować tam hide [*]
        • independent_ Re: j-rock 05.07.09, 16:34
          nie lubię,

a forum jest dla wszystkich więc nie macie prawa pisac ani rozkazywac,
          ze ktos ma tutaj nie wchodzic.
          • twoja_stara Re: j-rock 05.07.09, 16:50
            a kto Ci rozkazuje? o.O
            • independent_ Re: j-rock 05.07.09, 16:52
              nikt, ale kilka razy sie zdarzylo.
              tak na przyszlosc. -.-
              • twoja_stara Re: j-rock 05.07.09, 17:01
                ok, ja rozumiem. ale jak nie lubisz jrocka to po co tu wchodzisz? o.O
                • independent_ Re: j-rock 05.07.09, 17:05
                  żeby się wypowiedzieć? chyba mam prawo?
                  • twoja_stara Re: j-rock 05.07.09, 17:06
                    a powiedziałam, że nie masz prawa? nie. szkoda czasu wypowiadać się o rzeczach,
                    którymi się nie interesujesz. o.O przynajmniej mi byłoby szkoda czasu.
                    • independent_ Re: j-rock 05.07.09, 17:08
                      mi nie jest szkoda czasu. (;
                      • twoja_stara Re: j-rock 05.07.09, 17:09
                        eeeh. spoko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka