demcialove 10.04.09, 08:46 ` .Które z niżej podanych przyjaciółek są najlepsze.[?] Demi&Selena[?] Ashley&Vanessa[?] Mandy&Miley[?] [b] JA SIĘ NIE WYPOWIADAM,CZEKAM NA WASZE WYPOWIEDZI.;*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ketrin Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] 10.04.09, 10:26 Neutralnie Miley&Mandy i Demi&Sel.xddd Nie umiem wybrac pomiedzy nimi.;p Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] 10.04.09, 12:49 Ja uważam że Demi i Sel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] IP: *.stargard.mm.pl 10.04.09, 12:52 hmmm ja najbardziej luuubię... Demi i Selenę chyba ;d no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] IP: *.tktelekom.pl 10.04.09, 13:34 Miley&Mandy Demi&Selena Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] 10.04.09, 14:27 Stanowczo Demi i Selena, one przyjaźnią sie już od młodzieńczych lat i napewno aż do grobowej deski.! Wszędzie je widują razem, są jak papuszki nierozłączki hehe Obie są Śliczne Cool and Sweet.! Kocham je obie, a najbardzeij Sel.! Świetnie się rozumią i KOCHAJĄ SIĘ.! Trudno o lepszą przyjaciółke haYh xD ALe ta Mandy i Miley też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 13:31 Selena&Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supee Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:01 Ash & Van Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloll Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:01 Ashley i Vanessa on sa suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa_H Re: ` .które lepsze przyjaciółki.[?] IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 23:34 Wszystkie są extra ale najbardziej Nessa i Ash.Uwielbiam je (zresztą wszystkie gwiazdy Disneya lubię)ale moją najulubieńszą aktorką i piosenkarką jest NESSA!!!Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś