blah___rock 10.04.09, 14:23 Chcę taką opaskę www.wow.ie/images/www_wow_ie/Hippie-Headbands.jpeg.jpg Ale nie wiem jak się nazywa ;P i niewiem gdzie to znajdę najlepiej jak by był to sklep internetowy ale jeśli nie znacie to może być zwykły ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxmileyxx Re: Gdzie kUpić !!! ??? 11.04.09, 13:19 ja niedawno chodziłam po sklepach i w H&M widziałam podobną może jeszcze będziee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Gdzie kUpić !!! ??? IP: *.gdynia.mm.pl 10.04.09, 22:20 Wiesz, sądzę, że KUPIĆ można ją tylko w sklepach w Anglii (chyba) ;P Ale tak, to możesz sobie stworzyć podobną! Ze sznurka, koralików, czy sznurówki :p byleby się trzymało głowy i nie spadło przy kolejnym kroku ;p Podejdź do lustra, weź trochę sznurków, tasiemek itp. i popróbuj! przy kolejnym razie powinno Ci się udać zrobić sobie podobną ;p Pozdrawiam i baw się dobrze! p.s. oko za oko: ja tez proszę o pomoc xd : www.kotek.pl/forum/02,3003,93935278,93935278,POMOCY_Dodatki_do_ubran.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUlieexx Re: Gdzie kUpić !!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 22:47 W USA masz to wszedzie na kazdym "targu" alu tu u nas nie wiemm czy wogole jest takie cos ! [ja mam podobna ! ale kupilam u taty w USA a taka grubsza troche i bardziej kolorowa widzialam w Mango. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagus Re: Gdzie kUpić !!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:18 Ja osobiście widziałam podobną w H&M ale nie wiem czy tam jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Gdzie kUpić !!! ??? 11.04.09, 12:50 widziałam takie coś w H&M i Stradivariusie. tam poszukaj, może jeszcze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś