Dodaj do ulubionych

ambitniej.

• elivath Re: ambitniej. 05.07.10, 14:19
      Ostatnio często słucham sobie !!! i muszę przyznać, że podoba mi się pomysł
      użycia ambitniejszych tekstów do takiego spokojniejszego elektro <3
    • delicious . 18.09.10, 22:07
      Całym sercem za Sick Puppies i Crossfade. Prawie nikt ich nie zna i dobrze,
      bynajmniej nie tworzą komersu...
    • marcepanka13 Re: ambitniej. 18.09.10, 22:37
      No cóż... nie wiem czy się zaliczam , ale dla mnie numerami jeden są Arcade
      Fire, AC/DC , Matallica czy Helloween .
      • jane_ Re: ambitniej. 18.09.10, 23:02
        arcade fire to chyba jeden z moich zespołów życia. są niesamowici.
    • g_o_s_i_a Re: ambitniej. 18.09.10, 22:57
      Zaczęłam słuchać Tagan and Sara, to ambitne, muzyka indie mi się podoba.
    • g_o_s_i_a Re: ambitniej. 18.09.10, 23:07
      Cóż, jestem tylko dzieciakiem, mam 14 lat, czasami mam ochotę posłuchać sobie
      Hannah Montany, ale na ogół to nie, powoli szukam czegoś ambitniejszego, i
      znalazłam, takie Tegan and Sara, w świecie muzyki są od wieków, na koncie mają
      sześc albumów (!), są genialne, grają spokojną, refleksyjną muzykę, a mimo to
      ich teksty są przepełnione radością, smutkiem, goryczą, zamykają w swoich
      piosenkach prawdziwe uczucie, to jest ambitne.
    • asiuh Re: ambitniej. 18.09.10, 23:19
      ja słucham paramore, red hot chili peppers, green day, ozziego osbourna ostatnia
      płyta jest fantastyczna. bardzo mi sie podoba. slucham róznej muzyki ale dla
      mnie największą inspiracją jest Jonas Brothers. Tworzą cudowną muzyke która
      łapie za serca i ich droga na szczyt jest.... imponujaca . Zaczynając od
      występów Nicka na Brodwayu już w wieku 7 czy 8 lat, jego solowy album również w
      tak młodym wieku po początki zespołu które wcale nie były takie jakie mogli
      sobie chłopcy wymarzyć. Z chłopakami z zespołu np. z Garbo grają już 7 lat. I to
      jak walczyli już jako zespół o marzenia i wydanie pierwszej, debiutanckiej
      płyty. To jest coś. Jak się nie poddawali mimo że wytwórnia przez kilka miesięcy
      przesuwała datę premiery i potem jak choroba Nicka mogła zmienić wszystko.
      Wszystko o co walczyli przez całe życie. Jak ich rodzice wydawali ostatnie
      pieniądze żeby tylko oni mogli spełniać swoje marzenia. To jest niesamowite. To
      są naprawdę utalentowani i ambitni bracia którzy kochają to co robią i wiedzą
      gdzie chcą dojść dzięki muzyce. To są dla mnie wzory do naśladowania. Dzięki nim
      wiem że nie można się poddawać. I nie obchodzi mnie to czy ludzie mają coś do
      nich czy nie. Nic i nikt nie sprawi że przestane podziwiać braci Jonas. PEACE
      LOVE JONAS <3
      • ignorance... Re: ambitniej. 18.09.10, 23:30
        hmm ja tam lubię paramour muse PANIC! Demi Lovato,David Guetta i Lady Gaga!
        Wielbię ich muzykę!
        • julia1049 ja kocham 30 Seconds To Mars- ich nowa płyta- cuud 19.09.10, 07:22
          • marsjanka115 Re: ja kocham 30 Seconds To Mars- ich nowa płyta- 21.09.10, 15:56
            za ambitne to to nie jest ;p
          • julia1049 Re: ja kocham 30 Seconds To Mars- ich nowa płyta- 23.09.10, 18:34
            nie poprostu strasznie ich lubię:p
    • judixd wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie zmieni 19.09.10, 08:13
      sz, ale jeśli już mowa o artystach z poza kultury "masowej" to polecam zespół "nightwish" słucham go od 3 lat i w sumie nie wiele osób coś o nim wie.. a szkoda. ale to zależy od tego co sie lubi słuchać.. powracając do tematu.. to że obrazisz ludzi lubiących gwiazdeczki disney'a to przykro mi <naprawde> ale to nic nie zmieni.. poprostu staraj sie byc tolerancyjna.!
      • jane_ Re: wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie z 19.09.10, 10:11
        nie miałam zamiaru zmieniania świata, ludzi, niczego.
        a nightwish jest STRASZNIE popularny w polsce, strasznie.

i skarbie, nie wiem, do czego odnoszą się Twe ostatnie słowa, ale nikogo nigdzie nie obraziłam, a jestem osobą bardzo tolerancyjną.

pozdrawiam.
        • g_o_s_i_a Re: wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie z 19.09.10, 14:40
          jane_, ja tam do ciebie nic nie mam, zakładasz mądre wątki, ale wybacz, to tak
          właśnie brzmi, jakbyś krytykowała nas za to, że naprzykład, ktoś sobie lubi
          Justina Biebera. I niech sobie lubi, ja tam nie lubię słuchać tego co wszyscy,
          nie lubię być tak ograniczona. Każdy słucha czego chce, co mu się podoba.
          Pozdrawiam kiss
          • jane_ Re: wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie z 19.09.10, 19:26
            ale, boże, gdzie?

jak ktoś napisze mi tutaj, że bieber jest ambitny, to spoko, ja nic do tego nie mam, nie mam nic do biebera i do gustu innych osób, serio, a wy na siłę się upieracie przy swoim, że jestem złaaaaa i po wszystkich sobie jeżdżę za gust, a tak nie jest, bo serio jestem na muzykę otwarta i szalenie mnie wkurza zamknięcie na nią. o.
    • elivath Re: ambitniej. 20.09.10, 17:58
      Nowy album deerhunter jest świetny. Mówią, że to nowe merriweather post
      pavilion, lol.
    • lucky109 Disneyowski Pop? Czemu nie?! Rock? Czemu nie?! 21.09.10, 15:58
      Ja się przyznaję bez bicia!
      Kocham rocka - A/C D/C
      Rocka alternatywnego - The Pretty Reckless
      Pop - Black Eyed Peas
      Indie Pop - Marina & The Diamonds
      Disneyowski Pop (cóż, może mniej xD) - Selena Gomez, Demi Lovato (głównie za
      głos, bardzo ładny smile ) a nawet zdarza się Cyrusowej posłuchać smile

I moje ukochane... techno <3
      W szczególności ruskie xd
      Serio o.o
      • marigold x__x 25.09.10, 15:46
        każdy ma inny gust
        devil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka