elivath Re: ambitniej. 05.07.10, 14:19 Ostatnio często słucham sobie !!! i muszę przyznać, że podoba mi się pomysł użycia ambitniejszych tekstów do takiego spokojniejszego elektro <3 Odpowiedz Link Zgłoś
delicious . 18.09.10, 22:07 Całym sercem za Sick Puppies i Crossfade. Prawie nikt ich nie zna i dobrze, bynajmniej nie tworzą komersu... Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: ambitniej. 18.09.10, 22:37 No cóż... nie wiem czy się zaliczam , ale dla mnie numerami jeden są Arcade Fire, AC/DC , Matallica czy Helloween . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. 18.09.10, 23:02 arcade fire to chyba jeden z moich zespołów życia. są niesamowici. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: ambitniej. 18.09.10, 22:57 Zaczęłam słuchać Tagan and Sara, to ambitne, muzyka indie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: ambitniej. 18.09.10, 23:07 Cóż, jestem tylko dzieciakiem, mam 14 lat, czasami mam ochotę posłuchać sobie Hannah Montany, ale na ogół to nie, powoli szukam czegoś ambitniejszego, i znalazłam, takie Tegan and Sara, w świecie muzyki są od wieków, na koncie mają sześc albumów (!), są genialne, grają spokojną, refleksyjną muzykę, a mimo to ich teksty są przepełnione radością, smutkiem, goryczą, zamykają w swoich piosenkach prawdziwe uczucie, to jest ambitne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuh Re: ambitniej. 18.09.10, 23:19 ja słucham paramore, red hot chili peppers, green day, ozziego osbourna ostatnia płyta jest fantastyczna. bardzo mi sie podoba. slucham róznej muzyki ale dla mnie największą inspiracją jest Jonas Brothers. Tworzą cudowną muzyke która łapie za serca i ich droga na szczyt jest.... imponujaca . Zaczynając od występów Nicka na Brodwayu już w wieku 7 czy 8 lat, jego solowy album również w tak młodym wieku po początki zespołu które wcale nie były takie jakie mogli sobie chłopcy wymarzyć. Z chłopakami z zespołu np. z Garbo grają już 7 lat. I to jak walczyli już jako zespół o marzenia i wydanie pierwszej, debiutanckiej płyty. To jest coś. Jak się nie poddawali mimo że wytwórnia przez kilka miesięcy przesuwała datę premiery i potem jak choroba Nicka mogła zmienić wszystko. Wszystko o co walczyli przez całe życie. Jak ich rodzice wydawali ostatnie pieniądze żeby tylko oni mogli spełniać swoje marzenia. To jest niesamowite. To są naprawdę utalentowani i ambitni bracia którzy kochają to co robią i wiedzą gdzie chcą dojść dzięki muzyce. To są dla mnie wzory do naśladowania. Dzięki nim wiem że nie można się poddawać. I nie obchodzi mnie to czy ludzie mają coś do nich czy nie. Nic i nikt nie sprawi że przestane podziwiać braci Jonas. PEACE LOVE JONAS <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: ambitniej. 18.09.10, 23:30 hmm ja tam lubię paramour muse PANIC! Demi Lovato,David Guetta i Lady Gaga! Wielbię ich muzykę! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: ja kocham 30 Seconds To Mars- ich nowa płyta- 21.09.10, 15:56 za ambitne to to nie jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: ja kocham 30 Seconds To Mars- ich nowa płyta- 23.09.10, 18:34 nie poprostu strasznie ich lubię:p Odpowiedz Link Zgłoś
judixd wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie zmieni 19.09.10, 08:13 sz, ale jeśli już mowa o artystach z poza kultury "masowej" to polecam zespół "nightwish" słucham go od 3 lat i w sumie nie wiele osób coś o nim wie.. a szkoda. ale to zależy od tego co sie lubi słuchać.. powracając do tematu.. to że obrazisz ludzi lubiących gwiazdeczki disney'a to przykro mi <naprawde> ale to nic nie zmieni.. poprostu staraj sie byc tolerancyjna.! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie z 19.09.10, 10:11 nie miałam zamiaru zmieniania świata, ludzi, niczego. a nightwish jest STRASZNIE popularny w polsce, strasznie. i skarbie, nie wiem, do czego odnoszą się Twe ostatnie słowa, ale nikogo nigdzie nie obraziłam, a jestem osobą bardzo tolerancyjną. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie z 19.09.10, 14:40 jane_, ja tam do ciebie nic nie mam, zakładasz mądre wątki, ale wybacz, to tak właśnie brzmi, jakbyś krytykowała nas za to, że naprzykład, ktoś sobie lubi Justina Biebera. I niech sobie lubi, ja tam nie lubię słuchać tego co wszyscy, nie lubię być tak ograniczona. Każdy słucha czego chce, co mu się podoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: wygłosiłaś wielki monolog a i tak ludzi nie z 19.09.10, 19:26 ale, boże, gdzie? jak ktoś napisze mi tutaj, że bieber jest ambitny, to spoko, ja nic do tego nie mam, nie mam nic do biebera i do gustu innych osób, serio, a wy na siłę się upieracie przy swoim, że jestem złaaaaa i po wszystkich sobie jeżdżę za gust, a tak nie jest, bo serio jestem na muzykę otwarta i szalenie mnie wkurza zamknięcie na nią. o. Odpowiedz Link Zgłoś
elivath Re: ambitniej. 20.09.10, 17:58 Nowy album deerhunter jest świetny. Mówią, że to nowe merriweather post pavilion, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 Disneyowski Pop? Czemu nie?! Rock? Czemu nie?! 21.09.10, 15:58 Ja się przyznaję bez bicia! Kocham rocka - A/C D/C Rocka alternatywnego - The Pretty Reckless Pop - Black Eyed Peas Indie Pop - Marina & The Diamonds Disneyowski Pop (cóż, może mniej xD) - Selena Gomez, Demi Lovato (głównie za głos, bardzo ładny ) a nawet zdarza się Cyrusowej posłuchać I moje ukochane... techno <3 W szczególności ruskie xd Serio o.o Odpowiedz Link Zgłoś