Dodaj do ulubionych

ambitniej.

• explosive Re: ambitniej. 22.04.09, 19:58
      no co teraz za temat bo widze ze ludzie nic nie pisza??
      slucham propozycji chetnie sie wypowiemsmile
      • jane_ Re: ambitniej. 22.04.09, 20:44
        właśnie zamierzałam napisać, że wszyscy się wypowiedzieli że dla nich ambitnie to to i to i sobie poszli i niefajnie. ;q

THE VIRGINS ;3
        https://www.last.fm/music/The+Virgins/+images/76334
        indie/new wave/funk/rock
        Nowojorski zespół, koncertowali z Jet i byli supportem Sonic Youth i Patti Smith. Ich pięć piosenek zostało użytych do Gossip Girl. Po radiu roxy fm lata teraz ich utwór Rich Girls
        .
        Moim zdaniem idelnie pasują na wiosnę/lato, pozytywni i energiczni, co z tego, że tak można powiedzieć o 1842087309 innych indi zespołach, a w ich muzyce słyszę tyle samo wpływów. są cudowni. ;q
        myspace.
        • explosive Re: ambitniej. 22.04.09, 20:53
          jane_ napisał(a):

> właśnie zamierzałam napisać, że wszyscy się wypowiedzieli że dla nich ambitnie
          > to to i to i sobie poszli i niefajnie. ;q
          >
          > THE VIRGINS ;3
          > https://www.last.fm/music/The+Virgins/+images/76334
          > indie/new wave/funk/rock
          > Nowojorski zespół, koncertowali z Jet i byli supportem Sonic Youth i Patti Smit
          > h. Ich pięć piosenek zostało użytych do Gossip Girl. Po radiu roxy fm lata tera
          > z ich utwór Rich Girls
          >
          .
          > Moim zdaniem idelnie pasują na wiosnę/lato, pozytywni i energiczni, co z tego,
          > że tak można powiedzieć o 1842087309 innych indi zespołach, a w ich muzyce słys
          > zę tyle samo wpływów. są cudowni. ;q
          > myspace.

ha wiesz co ci powiem?
          ja ich znam.(suprajz)no i nawet lubie ale wielka fanka nie jestem.takze za duzo to ja sie nie
          moge tu wypowiedziec.a no i slyszalm ich w radiosmiletakze sory ale zapodaj nny tematsmilebo
          zadurzo do powiedzenia nie mam
          • jane_ Re: ambitniej. 22.04.09, 21:04
            ja ich znam przez nme, znowu przez nme. ;q bo mieli tam reklamę singla teen lovers, a poza tym kiedyś wypowiadali się co muzyczne im zdaniem było najlepsze w 2008 dla nme tv. ;q a ściągnęłam ich dopiweo wczoraj, i świetnie mi pasują.

a znasz sonic youth, albo my bloody valentine?
    • explosive Re: ambitniej. 22.04.09, 21:14
      ja to nawet nie wiem skad ich znam.gdzies pewnie uslyszalam i sciagnelam kilka piosenek
      ale to nie zawiele by sie na ich temat jakos rozwlekac.

sonic youth znam. ale znowu nie bardzo mam pojecie o nich samych kilka utworow
      kojarze ale nie wiele.trzeba nadrobicsmirk
      a tego drugiego to kompletnie nie kojarze.
      mam pytanko: sa warci zeby poznac?bo chetnie przeslucham.
      • jane_ Re: ambitniej. 22.04.09, 21:17

ja własnie sonic youth znam z faktów, nie z muzyki. ale to kwestia czasu, żebym się nini zajęła.
        a my bloody valentine są ponoć fajni, ale ktoś kiedyś stwierdził, że może mi nie pasować. ale teraz ta sama osoba kazała mi to ściągnąć, więc ściągam, i zobaczymy. ponoc świetne.
    • explosive Re: ambitniej. 22.04.09, 21:19
      no to ja tez sciagne.
      jak swietni to trzeba posluchac nie ma bata.
      • jane_ Re: ambitniej. 22.04.09, 21:41
        po pierwszej przesłuchanej piosence my bloody valentine stwierdzam, że są fajni. zobaczymy, co będzie dalej. ;q
    • explosive Re: ambitniej. 22.04.09, 22:37
      ja zaczne jutro.
      ale jak mowisz za sa fajni to pewnie sa jutro sie przekonam.
      • hepsio Re: ambitniej. 20.02.10, 09:18
        zespoły, które według mnie grają ( lub grały ) wspaniale to kings of leon, coldplay, nirvana,
        metallica, the doors. a płyta, która według mnie jest jedną z najlepszych to pink floyd - the
        wall !
    • explosive Re: ambitniej. 26.04.09, 14:20
      przesluchalam.
      nie wiele bo nie malam za bardzo czasu.
      kilka kawalkow.
      i coz...nie przypasowali mi w 100%.niby wszystko fajnie ale cos mi nie gra.
      moze zamalo wysluchalam ale narazie nie wiem co sadzic.z czasem nadrobie.
      a u ciebie jak?
    • jane_ Re: ambitniej. 26.04.09, 19:53
      a mi się bardzo spobobali.
    • pink_rulez Re: ambitniej. 26.04.09, 19:59
      Ja uwielbiam Rolling Stonesów, Fall Out Boy, Pink, Franka Zappę... Długo możnaby
      wymieniać!
    • explosive Re: ambitniej. 26.04.09, 22:17
      no mi mozna powiedziec ze tez przesluchalam wiecej.
      i sa ok ale wierna fanka nie zostane.
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: ambitniej. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.09, 12:26
      No właśnie,niektórzy tu mówią że Miley Cyrus ma tylko małe fanki.Że Hannah Montana
      lubią tylko dzieci.Może Hannah Montana ma większośc fanek dzieci,a Miley nie bo nie
      wszystkie dzieciaczki od 5-7 lat wiedzą jak ma na imię naprawdę Hannah Montana.Ja lubię
      Miley w obu wcieleniach,bo uważam że jest tak samo ładna,i że ma super głos!a polecam
      wam też piosenkę Miley "Let's Get Crazy","The Climb" i "Girls Just Wanna Have Fu-un".
    • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 13:02
      pink_rulez:
      nie sądzę, żeby tacy fall out boy byli ambitni, a o takiej muzyce właśnie jest ten temat.
      explosive:
      bardzo mi się podoba od my bloody valentine sometimes.
      a jeszcze co do the virgins, to moja miłość do nich się pogłebia. ;q
      milunia:
      słuchanie jakiegoś artysty nie polega na tym, żeby wiedzieć, jak ma na imię.
      i to nie temat o miley, a nam tutaj nie chodzi o muzykę popularną w najgorszym znaczeniu.
      poza tym, piosenka, jaką nam polecasz, chodzi mi o girls just wanna have fun, to cover piosenki cyndi lauper. wiedziałaś o tym?
      • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 14:35
        jane_ napisał(a):

> pink_rulez:
        > nie sądzę, żeby tacy fall out boy byli ambitni, a o takiej muzyce właśnie jest
        > ten temat.
        > explosive:
        > bardzo mi się podoba od my bloody valentine sometimes.
        > a jeszcze co do the virgins, to moja miłość do nich się pogłebia. ;q
        > milunia:
        > słuchanie jakiegoś artysty nie polega na tym, żeby wiedzieć, jak ma na imię.
        > i to nie temat o miley, a nam tutaj nie chodzi o muzykę popularną w najgorszym
        > znaczeniu.
        > poza tym, piosenka, jaką nam polecasz, chodzi mi o girls just wanna have fun, t
        > o cover piosenki cyndi lauper. wiedziałaś o tym?

sometimes.tak minie tez sie podoba.chyba nahbardziej z tych ktorych sluchalam.ale jak
        juz mowilam jeszcze jakby nie wsiaklam.the virgins fajni fajnismile
        • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 14:37
          somtimes ma prześliczny tekst. ;q
          a virgins to jak jakiś narkotyk, tak cholernie chwytliwe i letnie, że nie mogę się oderwać.
      • agatha_goo Re: ambitniej. 04.05.09, 17:34
        Ja słucham rocka w najróżniejszych postaciach wink. Od akustycznych brzmień Goo Goo
        Dolls (jeden z moich ulubionych zespołów) do mocnych utworów System Of A Down xD.
        Moją ulubioną wokalistką jest Michelle Branch wink. No a poza tym słucham: Aerosmith,
        Nirvana, Chuck Berry, Sandi Thom, Coldplay, The Wreckers, itp. itd. tongue_out
      • margaryna Re: ambitniej. 16.05.09, 18:31
        jesteście?;p
      • jarelo Re: ambitniej. 06.08.09, 21:48
        oh. ja uwielbiam Coldplay i Muse. Piosenka Coldplay Yellow jest cudowna. Oni śpiewają
        raczej... rock alternatywny, taki romantyzm ; ] . Są cudowni !
    • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 14:47
      tekst udany prawda.
      the virgins wciaga racja.fajnie sie ich slucha szczegolnie ze sa tacy...no nie wiem w kazdym
      razie zawsze jakos tak dostaje dobrego humoru jak ich wlacze.ale chyba jeszcze tak nie
      wsiaklam jak ty.wink
      • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 14:54
        ja łatwo wsiąkam, ale łatwo odsiąkam xd
        oni są taaaaacy indi srindi, totalnie nie na poważnie i to też jest fajne, teraz najbardziej katuję teen lovers ze świetnym teledyskiem. a w nme napisali, że chcieliby ich nienawidzić, ale nie umieją. i w ogóle to nie wiedziałam, że to aż tacy debiutanci. ;q
        • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 15:00
          ja wczoraj mialam na to faze.prawie caly czas u mnie lecialo oczywiscie z przerwami na
          moje kolserce
          ha fajnie fanki cyrus zaczynaja nam tu wlazicsmile
          • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 15:06
            fanki miley są chyba nieuniknione, pojawią się wszędzie. ;q
    • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 15:08
      omg na kotku napisali o kol i idie!!!!!
      a nie moge dlaczego????!!!!!
      super normalnie nie moge....
      spokojnie.
      • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 15:11
        hey hey jane to ty???????
        oswiecasz ciemny narod czy mi sie cos poprzestawialo?
        • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 15:17
          no tak, ja. w większej części, bez wstępu, teledysków, zdjęć, i części ostatniego zdania, jeśli chcemy być dokładni ;q
          bo ja mam niby 'potrzebę zmiany swiata', no i chyba jednak to prawda, jak widać.
          w ogóle to to jest taka miniaturowa wersja, moja praca na wos o indie miała 3 kartki. ;q
          • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 15:21
            oj gratuluje.calkiem udane.bez zbednych tresci wszystko zrozumiale.
            jednak obawiam sie ze tu nic nie zdzialasz.tu panuje era disneya.i wierz mi czy nie jest tu
            moze z 3-4 osoby orietujace sie w tych tematach.
            • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 15:29
              wiem, że nic nie zdziałam, i to nawet nie dlatego, że tu jest 'era disneya'.
              po prostu, ciężko jest poznać coś nowego, otworzyć się na inne niż dotychczas.
              i ja to rozumiem, a jak ktoś chce, żebym pisała, to mi bardzo miło. poza tym, jeżeli mam taką możliwość, to świetnie, mi się to jak najbardziej przyda, a poza tym, lubię to. ;q
              i dziękuję bardzo ;>
              • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 15:37
                no w sumie masz racje.
                ale jak ktos naprawde chce to zawsze przjdzie mu latwo otwarcie sie na nowosci.
                ale ja wiem ze jak ktos jest zakochany na maksa w jakies muzyce przypuscmy o niskiej
                wartosci to za chiny nie da sobie wmowic ze sa lepsi.(tak z czasem przejzy na oczy)
                tez lubie pisac ale z tym ze nieco inne rzeczysmile
                tak nie ch pomysle chcesz zostac dziennikarzem muzycznym, tak?
                • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 15:47
                  dokładnie. bardzo bym chciała, i to jest chyba najrozsądniejszy z moich pomysłów dotyczących przyszłości, ale zobaczymy.
                  poza tym, nie chciałabym zajmować się czymś, czego nie lubię, a to nie dość, że byłoby dla mnie naturalne, to jeszcze coś bym z tego miała. ;q
                  • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 15:55
                    dokladnie.ja tez mialam kiedys wielkie chceci na zastanie dziennikarzem- nie koniecznie
                    muzycznym, nadal cos mnie jeszcze pchnie w ta strone.jednak nie wiem czy jestem jak na
                    teraz dosc dobra. tak wiem beda studia, ale na tym etapie
                    to ja nie wiele o tym wiem itp a smykalke trzeba mniec inaczej nawet najciezsza praca nie
                    przyniesie efektow.ta moze zostanmy lepiej przy tlumaczutongue_out

o jakie to nie w moim styluxd
                    • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 20:00
                      ja się tylko zastanawiam, jak dostać się do anglii konkretnie tam, gdzie chce ;q
                      bo z angielskim jako jezykiem problemu nie ma, z całą resztą bardziej.

dobra, zarządzam koniec offtopa ;D

PATRICK WOLF.
                      https://www.last.fm/music/Patrick+Wolf/+images/2532964
                      czarodziej. chyba najbardziej ceniony przeze mnie męski singer-songwriter, pomijając Beck'a. Młody Londyńczyk, miesza elektroniczne sample z instrumentami klasycznymi, dodatkowo ma piękny głos. nie często na świecie zdarzają się tak utalentowani ludzie, jak Patyś właśnie. Mimo, że jego muzyka do prostych nie należy, po kilku przesłuchaniach mozna odnaleźc w niej prawdziwie cudowne rzeczy. Teraz wydał nową płytę.
                      indie, folk, singer - songwriter, electronic, alternative.
                      dla zainteresowanych: myspace ;3
                      • jane_ Re: ambitniej. 27.04.09, 20:01
                        cholercia, nigdy obrazka wstawić nie umiem ;<
    • explosive Re: ambitniej. 27.04.09, 22:18
      cos mi to mowi.ale dzisaj juz nie sprawdze jutro napisze.

wiem wiem ze znowu offtopuje ale musze (najwyzej bedzie karatongue_out)
      jestem pozytywnie zaskoczona.tym ze pod twoim arykulem jest duzo komentarzy ludzi
      lubiacych indismilejak cos takiego widze to moja wiara w ludzi nabiera sensu.no ale nic.
      a moze wyslalabys kotkowi jeszcze jakis artykul konkretnie o jakims zespole z tych ktorch
      tam wymieniłas???(a moze o...no dobra ja nic nie sugerujetongue_out)
      • jane_ Re: ambitniej. 28.04.09, 07:39
        wysłałam kotkowi jeszcze artykuł o white lies, choć wcale ich jakoś bardzo nie lubię, a nawet trochę mnie irytują ;>
        obecnie dopytuję się, czy mam wysłać coś jeszcze, a pomysłów dużo, nie tylko na konkretne zespoły ;q
        i wiesz, sądzę, że kings of leon dadzą sobie radę bez mojej pomocy. ale... mam pomysł. no, to cierpliwości ;>
    • explosive Re: ambitniej. 28.04.09, 15:02
      no wlasnie widze ze kotek juz dodal ten artykuł.zaraz zabiore sie do czytania.
      wiem ze oni dzadza sobie rade ale zawsze lubie sobie o nich poczytacsmile
      nawet to co juz wiem i prawie calkowicie znam na pamiecsmile
      tym bardziej jesli dobrze napisanesmile
    • explosive Re: ambitniej. 28.04.09, 15:26
      a malam napisac co sadze o patricku w.
      wstyd wstyd, jak ja moglam nie skojarzyc.
      pewnie dla tego ze nie slucham za duzo.
      ale to tez dziwne ze mam kilka piosenek posciaganych, i nie wiem skad sie u mnie wziely.ale
      dobra pozniej zrobie dochodzenie.
      co sadze...
      uwazam ze gosc ma nie watpliwie to cos.tylko ze to cos to nie jest cos co mi tak dokladnie
      odpowiada.owszem jego muzyka jest dobra, inteligentna ale nie kazdego.ja osobiscie nie
      wiele o nim wiem ale znam dziewczyne ktora bardzo go lubi.ale jedno musze przyznac gos
      fajny.
      • jane_ Re: ambitniej. 28.04.09, 16:00
        więc powiem Ci, że Kotek mnie chce i że dziś jak się dorwę do innego komputera na którym sprawny jest word to zabieram się do pisania. i myślę, że temat Ci się spodoba. bo wątpię, że jesteś ślepo zapatrzoną w obth fanką ;p

ja patricka strasznie kochałam w październiku tamtego roku. i do teraz nie wiem, skąd ja go wzięłam. xd
        • explosive Re: ambitniej. 28.04.09, 16:10
          no to pieknie.ciesze sie ze mi znaczy nam cos tu wysmarujesz.tylko wiesz za dlugo nie
          trzymaj w niepewnosci.a i chcialam powiedziec ze fajnie napisals o white lies.bardz ich
          kiedys lubilam teraz tak sobie jakos odpuscilam.
          • jane_ Re: ambitniej. 28.04.09, 16:26
            napiszę dziś chociaż jeden. bo jutro to kompletnie nie będę miała jak, w czwartek i piątek tak samo, bo mój komputer ma uszkodzony word i nie mozna w nim pisać,a przecież w paincie nie namaluje tego. ;q
            dzięki. ja white lies nie lubię. farewell to the fairground i to lose my life są naprawdę fajne, kower love lockdown też, cała reszta jest zła, bo to już było. ale całkiem miło się o nich pisało.
            a jutro zamiast zadania z polskiego zaniosę pani tajemniczy artykuł, o którym na razie cichosza ;>
            • explosive Re: ambitniej. 28.04.09, 16:31
              jakas tajemnica?hehe pewnie pani od polskiego cie uwielbia co????big_grin
              • jane_ Re: ambitniej. 28.04.09, 16:52
                no tak, przyszły temat dla Kotka jest tajemny. ;p
                bo ja wiem, czy mnie uwielbia. mówi do mnie 'cześć', sądzi, że powinnam pisać charakterystyki na 3 strony, wydaje jej się, że jestem mądrzejsza niż jestem, uważa moje wypracowania za bardzo dobre, kiedy nie przeczytałam ksiązki, na jakiej trzeba było się oprzeć. xd ale bardzo fajna babka. i lekcje języka polskiego nie dają mi tej swobody, jaką chciałabym mieć.
                • explosive Re: ambitniej. 28.04.09, 17:00
                  zazwyczaj nie jest tak ja by sie chcialo u mnie gosc jest wporzadku dobrze uczy ogolnie
                  panuje bardzo duzo wolnosc slowa.nie jest najgorzej.
                  ha to moze wprowadzimy nowy temat do rozmowy:
                  ksiązki.
                  ???
    • margaryna Re: ambitniej. 28.04.09, 18:40
      Witam:]
      Jeej.. jakie ciakawe dialogi tutaj prowadziciebig_grin
      Czytałam już wcześniej, ale dopiero teraz postanowiłam (jeśli oczywiście mogętongue_outtongue_outtongue_out) się
      dołączyć. Zacznę od (z tego ci mi sie wydaje) waszego faworyta, tzn. kings of leon. Raczej
      do grona fanek nie należę, ale jak mnie coś najdzie to lubię posłuchać, tak jak praktycznie
      wszystko. Najbardziej lubię chyba "Black Thumbnail". Tak jak już wspomniałam słucham
      praktycznie wszytskiego, ale moim ulubionym zespołem ( a przynajmniej w tym miesiącu)
      jest The Offspring. Kojarzycie, prawda? Mają świetne piosneki (szczególnie Not the One) ,
      Dexter to mój chłopak i wogóle są świetnibig_grin.
      Pozdrawiam, Margaryna.
      • jane_ Re: ambitniej. 28.04.09, 19:24
        jeśli chodzi o książki, to polecam jakuba żulczyka. ma bardzo ciekawe książki, ale lepiej chowajcie przed rodzicami ;p

cześć margaryna, jasne, że możesz się dołączyć, miło nam ;>
        black thumbnail to też jedna z moich ulubionych, pistol of fire też bardzo lubię. chyba nie ma takiej piosenki, która nie przypadłaby mi do gustu, pomijajać kilka momentów only by the night.
        Ja offspring oczywiście kojarze, trudno nie. ale jakoś nigdy za bardzo ich nie lubiłam. troszkę nie w moim stylu.

mowa o faworytach.
        PJ HARVEY.
        zna ktoś?
    • margaryna Re: ambitniej. 28.04.09, 21:49
      ja,ja,ja znam!tongue_out a przynajmniej kojarzebig_grin Nie słucham jej, ale chyba jakiś koncercik miała
      nie dwno w Polsce.. ale może to być jakieś urojenie..uncertain jak dla mnie z wyglądu trochę
      Chylińską przypomina. O muzyce się nie wypowiem, bo jak juz wspomniałam nie słucham
      jej. Może kiedyś się przełmię:]

A co do książek.. ja osobiście ubóstwiam Paula Coelho. Jego książki są jak najbardziej
      ambitnetongue_out
    • explosive Re: ambitniej. 28.04.09, 21:53
      witam cie margaryno.
      tak uwielbiam kings of leon ale nie bede juz o nich pisac bo jaki esej wyjdzie i wogole i
      powiecie ze smece.mnie sie wszystkie ich wytwory podobaja.kazdy jeden
      kawalek.wszystkie plyty. i jane nie bardzo lubi only by the night ale ja taksmile (chociaz
      przyznaje poprzednie plyty byly lepsze)
      The Offspring kojarze oczywiscie.ale nie slucham.wogole. ani troche.
      jane o co ty wogole pytasz?
      kto nie zna pj harvey?
      (ekm sory na tym forum nie wiele.)
      a tak wogole musze sprawdzic co to za ksiazki ktore mam chowac przed rodzicami;d
    • jane_ Re: ambitniej. 29.04.09, 15:48
      margaryno, pj występowała u nas dokładnie w maju tamtego roku, kiedy już ją znałam, ale jeszcze nie tak dobrze jak teraz.
      ona jest moją mistrzynią. ideałem. wzorem. chciałabym być jak ona. cudowna.

explosive, mam nadzieję, że mój dzisiejszy artykuł, choć nie odkrywczy dla większości czytających ten mój art o indie, w tym dla Ciebie, będzie się mimo wszystko podobał. nie zrobiłam tego w taki sposób jak zamierzałam, nie pojechałam po OBTH, jest słodko, miło, i ze statystykami. ale chyba nienajgorzej. jak się dopatrzysz jakiegoś błędu, to daj znać. ;>
      jeśli to zostanie dziś opublikowane, tak w ogóle. xd
      • explosive Re: ambitniej. 29.04.09, 16:03
        o juz sie uwinelas?
        jak milo.no mysle ze mi sie spodoba.czy kotek napisal ci kiedy go opublikuje?
        bo jak nie zrobi tego dzisiaj to do niego napisze z "delikatna" pzosba aby to zrobil.tongue_out
        a nie wazne ze nie jest odkrywczysmile
        • jane_ Re: ambitniej. 29.04.09, 16:28
          dokładnie to napisałam to w jakieś jedno odtworzenie całej płyty klaxons i pół because of the times dzisiaj ;q

a co do Twego komentarza: miło mi, dzięki i nie ma za co ;>
        • explosive Re: ambitniej. 29.04.09, 16:30
          juz jest.
          co ja moge powiedziec.fajny jest.rzeczywiscie nie zbyt odkrywczy ale podoba mi sie.
          moja opinie napisalam w komentarzach.dziekuje ci bardzo.fajnie jest sobie przeczytac tak
          wszystko od pocztku.dzieki ze nie objechals OBTN bo chociaz nie najlepsza bardzo ja lubie.
          bledow nie wylapalam zadnych ale przeczytam jeszcze klika razy(wiem wiem ale to taki moj
          glupi zwyczaj)i ja sie nie moge nadziwic jak ty to tak wszystko zmiescilas.ja bym tak tego
          nie potrafila zrobic.wyszlo by z tego jakis przydlugawy tekst wyznajacy uwielbienie.xd
          dlatego wlasnie nie moge o nich pisac;p
    • margaryna Re: ambitniej. 29.04.09, 18:07
      Pff.. odkrywczy, nieodkrywczytongue_out też coś.. dla fanek Lady Gagi to bedzie jak Amerykatongue_out
      Mi się spodobał, gratuluję. Świetnie piszesz.
    • jane_ Re: ambitniej. 29.04.09, 18:20
      ja nie umiem wyrażać uwielbienia, pakuję to w banalne słowa i dlatego piszę bardziej konkretami i historią niż tym, co sądzę. poza tym w takich tekstach nie chcę za bardzo narzucać nikomu mojego zdania. ;q
      margaryno, to jest Ameryka ;p nie tylko dla pustych laleczek. xd
      Dzięki. ;>
    • margaryna Re: ambitniej. 29.04.09, 18:42
      no, powiedzmy:p
      Buahahabig_grin Tak zastanawiałam się jakie to jane czyta książki, a wiec wchodze w goole i
      sprawdzam. A tu ci niespodziankabig_grin Radio Armadegon? no tak o muzyce;];p zapowiada
      sie ciekawie;p chyba kupie;p

Muzyka, książki... Filmy poczuły się dyskryminowane:]
      Lubie? Jakie?
      Ja po prostu kocham, a szczególnie takie mocne dramtaydevil
      Ostatecznie jakieś psychologiczne.
      • jane_ Re: ambitniej. 29.04.09, 18:52
        a to całkiem przez przypadek ;p jakiś rok temu, czy kiedy radio było wydawane, w gazecie wyborczej był artykuł o tej książce, a że całkiem ciekawie to wyglądało, to kupiłam nieświadoma tego, co mnie czeka xd
        a zrób mi jakąś krzywdę też jest świetne. nie wiem nawet, czy nie lepsze.

nie oglądam filmów w sumie.
        bardzo podobał mi się control o Ianie Curtisie.
    • margaryna Re: ambitniej. 29.04.09, 19:30
      Mają teraz robić film o Lenonie;D
    • margaryna Re: ambitniej. 29.04.09, 19:34
      a co do filmów.. do moich ulubionych zdecydowanie mogę zaliczyć "Piękny Umysł".
      Genialny jest. Typ filmu, w którym po zakończeniu siedzisz nieświadomie i z głupkowtą
      miną przyglądasz się w ekran. Polecamtongue_out

Ah, tak! I "Mała księżniczka"- naprawdę powalający.tongue_outtongue_outtongue_out
    • explosive Re: ambitniej. 29.04.09, 19:43
      zrób mi jakas krzywde polecala mi juz kiedys jedna osoba ale jakos tak wylecialo mi to z
      glowy.i nagle sobie przypomnialam.z tego co mowila to naprawde fajna ksiazka.wiec
      przymiwerzam sie do kupna.
      a filmy?
      filmow tak jakos nie ogladam.
      wole poczytac ksiazki.ale mam kilka ulubionych.
      no to co teraz:sztuka juz jako taka byla ksiazki tez filmy i owszem to moze wrocimy do
      muzyki bo to moj ukochany temat.so...ktos chce cos polecic?czy ja moge?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka