sleepybee 15.04.09, 18:48 Jaka jest wasza klasa? Lubicie ją czy najchętniej byście się od niej odizolowali? Ja swoją klasę KOCHAM... A wy? Co powiedzie o swojej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola_16 Re: Wasza klasa ^^ 15.04.09, 18:53 ja mojej klasy nie znoszę, denerwują mnie normalnie wszyscy, moja przyjaciółka jest w przeciwnej klasie, a w naszej normalnie nie ma fajnych dziewczyn, jedynie z chlopcami się da pogadać ale nie zawsze bo niektórzy to takie dziwaki w ogóle nie jestesmy zgrani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: Wasza klasa ^^ IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.09, 23:11 Moja jest świetna Wszyscy wyluzowani,pomagamy sobie,jesteśmy zgrani i wgl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitarzystka Re: Wasza klasa ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:57 moja jest zrąbana. są 4 panienki i no wiecie xD Ale mam zaufane osoby i to mi pomaga !! Ale nie lubie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Wasza klasa ^^ 21.04.09, 20:06 ogólnie jest kilka ładnych chłopaków ale dziewczyny okropne mamy takie grupki że modniśki itd. ja znam moją klase od 7 lat i mnie już wnerwia ale już się rozstajemy(gimnazjuM) Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Wasza klasa ^^ 23.04.09, 08:39 do czasu była fajna... powoli zaczyna mnie irytować. są jaja na lekcji, ale z chłopakami nigdy nie da się poważnie pogadać. a coś takiego czasem się przydaje... więc czekam, aż przyjdzie czas liceum i będę miała jakieś w miarę normalne osoby w tej klasie. chociaż ogólnie... chyba nie ma co tak marudzić, bo na lekcjach zawsze jest wesoło. ;P Odpowiedz Link Zgłoś