Dodaj do ulubionych

Miley vs Selena ;*

26.04.09, 13:57
scianaTutaj mozecie się kłócić ktróra lepsza, choc to GŁUPOTA, ale wkurza mnie to,ze
kłócicie się o nie nawet o wątku z samą Sel czy Ashley Tisdale itp. uncertain

Dla mnie lepsza o DUŻO jest Selena, ale Miley tez lubie wink I szanuje jej fanów, ale np.
Kitty16 tego nie potrafi, potrafi tylko poniżać wszystkich, a wszególności mnie na każdym
wątku i myśli,że komuś zaimponuje ,,PANNA IDELANA'' bleee uncertain <rzygi> Widzisz ja też to
potrafie, to chyba nie jest takie miłe uncertainangryangrysuspiciouscool
Obserwuj wątek
    • demcialove Re: Miley vs Selena ;* 26.04.09, 14:00
      ogólnie lubięę obydwiee,ale w tym przypadku wybiore Selenę.Ale nie oznaczas
      to,że mam coś do fanów Miley i o niej samej.Ja je obydwie szanuję.Tylkopewnie
      każdy się ze mną zgodzi,że ma się swoich ulubienców.I zgadzxam się z pati Kitty
      jest poprostu uzależniopna od Miley.xd
    • Gość: MileyHannahFan Przeczytaj to Pati896!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 26.04.09, 14:22
      Ja wole Miley. nie chce sie klucic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serce
      • Gość: Ashley Re: Przeczytaj to Pati896!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 16:17
        ja też wole Miley
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Miley vs Selena ;* IP: *.xdsl.centertel.pl 26.04.09, 16:07
      surpriseduncertainindifferentMiley
      money
      is
      very
      funny
      smilesadwinkbig_grintongue_outkisssurpriseduncertainindifferentsmirkshockangrycrying]:-
      >suspiciouscoolscianakwiatserceshockcryscaredchoinkaprezent
      Selena
      is
      very
      pretty
      smilesadwinkbig_grintongue_outtongue_outkisssurpriseduncertainindifferentsmirk
    • demi92 Re: Miley vs Selena ;* 26.04.09, 18:28
      ja chyba też wole Miley ale Selena też jest niezła smilesmirk
      • klaudysia Re: Miley vs Selena ;* 27.04.09, 23:31
        ja koffam obydwie ale chyba bardziej miley
    • Gość: es Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:14
      lubie obiesmile
      • loczek. Re: Miley vs Selena ;* 26.04.09, 21:04
        ja kocham miley. ale selenę też lubię.
        jest śliczna i fajnie gra w filmach.
        • Gość: Anulka_xD Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 21:13
          Selene wole^^
          ale Miley tez może być.!smirk
    • nicola_16 Re: Miley vs Selena ;* 27.04.09, 17:58
      miley jest lepsza bo ma taki orginalny swój styl xD no i funny oczywiście big_grin
      • Gość: .... Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:19
        Miley wink
    • fuck.the.rumors Re: Miley vs Selena ;* 28.04.09, 12:50
      Miley. Jakoś <bez urazy> nie trawie Seleny. Szanuje ją. Nie obrażam jej fanów,
      ale jest dla mnie po prostu zbyt słodka, pseudo grzeczna.. Jakoś jej nie lubie.
      Wydaje mi się po prostu fałszywa. Fanką Miley byłam, jestem wciąż.
    • Gość: HRTS Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:44
      OCZYWIŚCIE ŻE MILEY!!!!!!!!!!!serceserceserce
    • kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 30.04.09, 21:54
      oo ale to miał być wątek o Mil i Sel a nie o mnie..tongue_out ja nie jestem uzależniona od Miley..
      (nawet nie jestem jej wielką fanką a do Sel nic nie mam) za to ty jestes uzależniona ode
      mnie tongue_out bo cały czas co chwile o mnie piszesz...-.-' wkurzałaś mnie ale ja już przestałam a
      ty.. nie nudzi cie już to? bo mnie tak...i kłóciłam sie tylko z tobą..-.-' ale już mi sie to
      daawno znudziło.. ide sie pokłócić z kimś innym tongue_out a te rzygi to se do du** wsadź tongue_outtongue_out xD
    • kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 30.04.09, 21:57
      ty pati ostatnio do każdego masz wąty i sie ze wszystkimi kłócisz.. prawie dla każdego
      jesteś niemiła.. co okresu dostałaś? xD
      a ty piszesz że ja niby nikogo nie szanuje..i wgl bla bla bla.. tongue_out
    • pati896 Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 13:20
      Ha.! Ta ja się kłóce, nie no ja tu zaraz nie wytrzymam, gdybyśty nie komentowałą
      wzystkiego co napisze nic by nie było.! A ja was nie obrazam jak wy mnie, bo was nie
      znam i nigdy się do nikogo nie wtracałam. Wiesz co ja wie ile mam lat, tak więc na tym
      poziomie się też zachowam i więcej nie będe odpisywałą, bo ty gdybys miałą 14 czy 15 lat
      potariłabyś sie powstrzymać i jakoś normalnie zachować uncertain Dziecko nauczyło się słowa żal i
      sie cieszy. O jejku o jejku, żebyś zaraz nie popuściła uncertain
    • miley_love. Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 13:55
      miley. jest bardziej utalenotwana i osiągnęła więcej.
      • loczek. Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 15:14
        zgadzam się z miley_love w 100% < 33
    • kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 16:17
      a gdzie niby teraz napisałam 'żal'? naucz sie czytać.
    • pati896 Re: Miley vs Selena ;* 02.05.09, 13:28
      Może nie tu,ale na innych wątkach owszem ciągle wink
    • kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 02.05.09, 15:45
      niee, to ty ciągle piszesz 'żal' smile
    • pati896 Re: Miley vs Selena ;* 03.05.09, 11:50
      A dobra nie będe się z tobą kłócić uncertain/.!
      • loczek. Re: Miley vs Selena ;* 07.05.09, 20:37
        jestem po stronie kitty16.
    • iness_pendragon Re: Miley vs Selena ;* 03.05.09, 19:10
      Nienawidze Seleny i jej spłaszczonego pyszczka!!!

Ale za to Miley to już coś i zasługuje na sławe!

W ogóle wkurza mnie ta Demi i Selena wielkie przyjaciółki!
    • miley_cyrus45 Re: Miley vs Selena ;* 08.05.09, 20:37
      mAsz rację,jest to głupota...
      • kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 09.05.09, 14:54
        dzięki loczek. wink
    • demcialove cofam . ! 09.05.09, 21:30
      cofam to co powiedzialam...Mil jest lepsza..xd
    • lolcia66 Re: Miley vs Selena ;* 12.05.09, 17:25
      Selena. Nie przepadam za Miley, ale nie zamierzam się kłócić. Tylko do loczek.
      Powiedziałaś, że Sel też lubisz ciekawe czemu napisałaś na temacie Miley czy
      Selena 'wiadomo, że miley ! to obraza porównywać jakieś dziecko z prawdziwą
      gwiazdą ; ) ' Nie żebym za tym szukała no ale tak mi się rzuciło w oczy tongue_out Aha
      nie mm zamiaru je porównywać tylko nie zgodzę się z tym, że Miley jest lepsza
      grą aktorską. Miley robi cały czas takie same miny. Jak ma powiedzieć coś
      smutnego to zagryza wargi. Jk ma byś śmiesznie to robi wielkie oczy lub zagryza
      zęby. A jak mówi np.'gościu od kolorowej czapki, że co' wiecie o co chodzi są
      takie teksty często to już w ogóle. Nie żeby to było coś strasznego no ale jak
      ten serial HM leci od 3 lat to te miny mogą się już znudzić.
    • mileydemi Re: Miley vs Selena ;* 05.07.09, 19:28
      Przecież to jest BEZSENSU!!!!!!!! To ze sie lubi np. Miley nie oznacza ze nie można lubić Sel.
      Ja np. lubię je dwie, i nic mi w tym nie przeszkadza. Nie potrafie wybrać która jest lepsza,
      bo obie dużo osiągnęły i zrobiły dużo swojego bo ich nazwisko jest rozpoznywane!!! Więc
      o co chodzi? Co prawda Miley jest bardziej znana itp. ale to nie ma znaczenia!!! Gomez też
      ma wiele na swoim koncie(nie chodzi o bankowe ;D) I jeżeli macie sie tak kłucić to ja
      dziękuje, ale to ŻAŁOSNE!!!!!! I szczerze powiem wam ze jesteście jakieś idiotyczne!!!
      Głupotaa... Weźcie sie ogarnijcie, lubicie mil??? To trzymajcie sie tego jak nie lubicie Sel!!!!
      Ale nie kłućcie sie o to która jest lepsza, ma więcej fanów itd. Jak nie lubicie Miley a
      podziwiacie sel to niech was nie obchodzi miley, Zapewniam was że dwie gwiazdy sie tak ze
      sobą nie kłucą tak jak wy!!!!!! I po co obrażacie miley/Selene? Czy np.miley obraża Selene
      tak jak wy ją!!!! To jest żałosne! Słyszałam ze Selena i Miley już są w zgodzie, a wy dalej sie
      kłucicie!!! One ze sobą nie rywalizują a selena nie zajme miley miejsca tak jak niektórzy
      chcą bo selena nie będzie grać w hm!!! i nie zabierze jej fanów bo miley i selena mogą mieć
      wspólnych fanów!!! Ja lubie je obydwie i cooo..?
    • wampirekxd Re: Miley vs Selena ;* 05.07.09, 19:33
      Szczerze mówiąc to wolę Miley, ale Selena też jest świetna... Bardzo mi się podobało jak
      zagrała w POK i od tego czasu jestem jej fanką... Wcześniej też nic do Sel nie miałam, ale
      tą rolą mnie urzekła wink
    • klaudysia Re: Miley vs Selena ;* 05.07.09, 19:37
      No to skoro mam szanse się wypowiedziec no to daje big_grin
      Obie dla mnie są fajne.Tzn. nie chodzi mi że fajne z charakteru bo ich nie znam więc nie
      moge ci powwiedzieć która fajniejsza ale moge ci powiedzieć kto lepiej gra. xd
      No obie występują w fajnych serialach np:Hannah Montana czy Czarodzieje z Wawerly
      place.Tylko że Hannah Montane wole trochę bardziej od Czarodziei xd
      Bo kilku odcinków z Czarodziei nie oglądąlam natomiast z Hanny wszystkie które do tej
      pory puścili big_grin
      Więc nie kłuce się na ich temat bo uważam że głupie kłucić się która z nich jest fajniejsza.
      xd
      I to chyba tyle co miałam do powiedzenia. xd
      Albo raczej napisania. xdd

pozdro <33 xD
    • candy.girl Re: Miley vs Selena ;* 11.07.09, 18:46
      Uważam że żałosne jest kłócenie się i wyzywanie w tym , czy też innym temacie .
      Miley i Selene uwielbiam tak samo . Obie mają wielki talent i nie chciałabym ,
      żeby ze sobą konkurowały .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka