pati896 26.04.09, 13:57 Tutaj mozecie się kłócić ktróra lepsza, choc to GŁUPOTA, ale wkurza mnie to,ze kłócicie się o nie nawet o wątku z samą Sel czy Ashley Tisdale itp. Dla mnie lepsza o DUŻO jest Selena, ale Miley tez lubie I szanuje jej fanów, ale np. Kitty16 tego nie potrafi, potrafi tylko poniżać wszystkich, a wszególności mnie na każdym wątku i myśli,że komuś zaimponuje ,,PANNA IDELANA'' bleee <rzygi> Widzisz ja też to potrafie, to chyba nie jest takie miłe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Miley vs Selena ;* 26.04.09, 14:00 ogólnie lubięę obydwiee,ale w tym przypadku wybiore Selenę.Ale nie oznaczas to,że mam coś do fanów Miley i o niej samej.Ja je obydwie szanuję.Tylkopewnie każdy się ze mną zgodzi,że ma się swoich ulubienców.I zgadzxam się z pati Kitty jest poprostu uzależniopna od Miley.xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFan Przeczytaj to Pati896!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 26.04.09, 14:22 Ja wole Miley. nie chce sie klucic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashley Re: Przeczytaj to Pati896!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 16:17 ja też wole Miley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Miley vs Selena ;* IP: *.xdsl.centertel.pl 26.04.09, 16:07 Miley money is very funny ]:- > Selena is very pretty Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Miley vs Selena ;* 26.04.09, 18:28 ja chyba też wole Miley ale Selena też jest niezła Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Miley vs Selena ;* 27.04.09, 23:31 ja koffam obydwie ale chyba bardziej miley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:14 lubie obie Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Miley vs Selena ;* 26.04.09, 21:04 ja kocham miley. ale selenę też lubię. jest śliczna i fajnie gra w filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka_xD Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 21:13 Selene wole^^ ale Miley tez może być.! Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Miley vs Selena ;* 27.04.09, 17:58 miley jest lepsza bo ma taki orginalny swój styl xD no i funny oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:19 Miley Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.the.rumors Re: Miley vs Selena ;* 28.04.09, 12:50 Miley. Jakoś <bez urazy> nie trawie Seleny. Szanuje ją. Nie obrażam jej fanów, ale jest dla mnie po prostu zbyt słodka, pseudo grzeczna.. Jakoś jej nie lubie. Wydaje mi się po prostu fałszywa. Fanką Miley byłam, jestem wciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HRTS Re: Miley vs Selena ;* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:44 OCZYWIŚCIE ŻE MILEY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 30.04.09, 21:54 oo ale to miał być wątek o Mil i Sel a nie o mnie.. ja nie jestem uzależniona od Miley.. (nawet nie jestem jej wielką fanką a do Sel nic nie mam) za to ty jestes uzależniona ode mnie bo cały czas co chwile o mnie piszesz...-.-' wkurzałaś mnie ale ja już przestałam a ty.. nie nudzi cie już to? bo mnie tak...i kłóciłam sie tylko z tobą..-.-' ale już mi sie to daawno znudziło.. ide sie pokłócić z kimś innym a te rzygi to se do du** wsadź xD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 30.04.09, 21:57 ty pati ostatnio do każdego masz wąty i sie ze wszystkimi kłócisz.. prawie dla każdego jesteś niemiła.. co okresu dostałaś? xD a ty piszesz że ja niby nikogo nie szanuje..i wgl bla bla bla.. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 13:20 Ha.! Ta ja się kłóce, nie no ja tu zaraz nie wytrzymam, gdybyśty nie komentowałą wzystkiego co napisze nic by nie było.! A ja was nie obrazam jak wy mnie, bo was nie znam i nigdy się do nikogo nie wtracałam. Wiesz co ja wie ile mam lat, tak więc na tym poziomie się też zachowam i więcej nie będe odpisywałą, bo ty gdybys miałą 14 czy 15 lat potariłabyś sie powstrzymać i jakoś normalnie zachować Dziecko nauczyło się słowa żal i sie cieszy. O jejku o jejku, żebyś zaraz nie popuściła Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 13:55 miley. jest bardziej utalenotwana i osiągnęła więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 15:14 zgadzam się z miley_love w 100% < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Miley vs Selena ;* 01.05.09, 16:17 a gdzie niby teraz napisałam 'żal'? naucz sie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Miley vs Selena ;* 02.05.09, 13:28 Może nie tu,ale na innych wątkach owszem ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Miley vs Selena ;* 03.05.09, 11:50 A dobra nie będe się z tobą kłócić /.! Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Miley vs Selena ;* 03.05.09, 19:10 Nienawidze Seleny i jej spłaszczonego pyszczka!!! Ale za to Miley to już coś i zasługuje na sławe! W ogóle wkurza mnie ta Demi i Selena wielkie przyjaciółki! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Miley vs Selena ;* 08.05.09, 20:37 mAsz rację,jest to głupota... Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove cofam . ! 09.05.09, 21:30 cofam to co powiedzialam...Mil jest lepsza..xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Miley vs Selena ;* 12.05.09, 17:25 Selena. Nie przepadam za Miley, ale nie zamierzam się kłócić. Tylko do loczek. Powiedziałaś, że Sel też lubisz ciekawe czemu napisałaś na temacie Miley czy Selena 'wiadomo, że miley ! to obraza porównywać jakieś dziecko z prawdziwą gwiazdą ; ) ' Nie żebym za tym szukała no ale tak mi się rzuciło w oczy Aha nie mm zamiaru je porównywać tylko nie zgodzę się z tym, że Miley jest lepsza grą aktorską. Miley robi cały czas takie same miny. Jak ma powiedzieć coś smutnego to zagryza wargi. Jk ma byś śmiesznie to robi wielkie oczy lub zagryza zęby. A jak mówi np.'gościu od kolorowej czapki, że co' wiecie o co chodzi są takie teksty często to już w ogóle. Nie żeby to było coś strasznego no ale jak ten serial HM leci od 3 lat to te miny mogą się już znudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Miley vs Selena ;* 05.07.09, 19:28 Przecież to jest BEZSENSU!!!!!!!! To ze sie lubi np. Miley nie oznacza ze nie można lubić Sel. Ja np. lubię je dwie, i nic mi w tym nie przeszkadza. Nie potrafie wybrać która jest lepsza, bo obie dużo osiągnęły i zrobiły dużo swojego bo ich nazwisko jest rozpoznywane!!! Więc o co chodzi? Co prawda Miley jest bardziej znana itp. ale to nie ma znaczenia!!! Gomez też ma wiele na swoim koncie(nie chodzi o bankowe ;D) I jeżeli macie sie tak kłucić to ja dziękuje, ale to ŻAŁOSNE!!!!!! I szczerze powiem wam ze jesteście jakieś idiotyczne!!! Głupotaa... Weźcie sie ogarnijcie, lubicie mil??? To trzymajcie sie tego jak nie lubicie Sel!!!! Ale nie kłućcie sie o to która jest lepsza, ma więcej fanów itd. Jak nie lubicie Miley a podziwiacie sel to niech was nie obchodzi miley, Zapewniam was że dwie gwiazdy sie tak ze sobą nie kłucą tak jak wy!!!!!! I po co obrażacie miley/Selene? Czy np.miley obraża Selene tak jak wy ją!!!! To jest żałosne! Słyszałam ze Selena i Miley już są w zgodzie, a wy dalej sie kłucicie!!! One ze sobą nie rywalizują a selena nie zajme miley miejsca tak jak niektórzy chcą bo selena nie będzie grać w hm!!! i nie zabierze jej fanów bo miley i selena mogą mieć wspólnych fanów!!! Ja lubie je obydwie i cooo..? Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Miley vs Selena ;* 05.07.09, 19:33 Szczerze mówiąc to wolę Miley, ale Selena też jest świetna... Bardzo mi się podobało jak zagrała w POK i od tego czasu jestem jej fanką... Wcześniej też nic do Sel nie miałam, ale tą rolą mnie urzekła Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Miley vs Selena ;* 05.07.09, 19:37 No to skoro mam szanse się wypowiedziec no to daje Obie dla mnie są fajne.Tzn. nie chodzi mi że fajne z charakteru bo ich nie znam więc nie moge ci powwiedzieć która fajniejsza ale moge ci powiedzieć kto lepiej gra. xd No obie występują w fajnych serialach np:Hannah Montana czy Czarodzieje z Wawerly place.Tylko że Hannah Montane wole trochę bardziej od Czarodziei xd Bo kilku odcinków z Czarodziei nie oglądąlam natomiast z Hanny wszystkie które do tej pory puścili Więc nie kłuce się na ich temat bo uważam że głupie kłucić się która z nich jest fajniejsza. xd I to chyba tyle co miałam do powiedzenia. xd Albo raczej napisania. xdd pozdro <33 xD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Miley vs Selena ;* 11.07.09, 18:46 Uważam że żałosne jest kłócenie się i wyzywanie w tym , czy też innym temacie . Miley i Selene uwielbiam tak samo . Obie mają wielki talent i nie chciałabym , żeby ze sobą konkurowały . Odpowiedz Link Zgłoś