demcialove 26.04.09, 14:54 Ostatnio czytałam , że Taylor kręcił z Demi.A na kotku pisało , że Taylor jest z Seleną.I nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...;/.Powiedźcie z kim lepiej Taylor by wyglądał. z Seleną; czy z Demi.? mi wydaje się,że lepiej wyglądał by z Demi.Ale wyraźcie swoją opiniee.;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzka Re: Taylor Launter=Demi=Selena 26.04.09, 15:44 Najlepiej wyglądałby ze mną xD Ale tak naprawdę wolałabym żeby miał normalną (nie sławną) dziewczynę i by chociaż przy niej mógł się poczuć jak zwykły nastolatek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Taylor Launter=Demi=Selena 26.04.09, 21:11 gorzka, z tobą? oj, nie byłabym taka pewna... ; )) ` najładniej wyglądał z DEMI ! < 33 i jestem tego pewna. z seleną to tak...tak se...nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 26.04.09, 22:05 Tu nie chodzi o to z kim by najlepiej wyglądał Ważne żeby mu się podobałą i KOCHAŁ JĄ A ONA GO.! A podobno szaaaaaaaleje za Sel, pozatym Demi i Sel są nawet do siebie podobne i obie do niego pasują, ale to jego wyb.ór, nie musi wybierać nawet z nich Na zdjęciu z Sel, wybrałąś złą fotke Taylora, gdyby to Sle stałą na miejscu Demi wyglądala by może lepiej, według mnie z Seleną. Ale jego sprawa z kim chce być hehe ;*A ztobą napewno nie <hahaha> <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 26.04.09, 22:06 Np. a miom avatarze wyglądają słodko ;* haYH ;*Tak szczerze to widać,ze się KOCHAJĄ i to mocniutko, a Sel i Vick to nie zbarabdzo :p Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 26.04.09, 22:06 Nick* Sory za błedy, spac mi się chce hehe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 26.04.09, 22:08 A z emi nie kręci tlyko ma z nią fote, albo mozliwe,ze z nia była, ale jż nie jest hehe wskazuje na todużo filmików z Sel i Taylorem, a on ma imię jak Swift hehe ;p Giwazdy mają ciągle z kimś zdjęcia na różnych galach i to nie znaczy,ze od razu soą razem, a i jak wklejasz fotki.? bo mnie sę nie daje jak daje kopiuj haYh ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demi+selena=suki Re: Taylor Launter=Demi=Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 14:59 Teraz jest moda na Twilight i jak każda przemija... te wszystkie gwiazdki Disneya chcą mieć ze Zmierzchem coś wspólnego, a gdy ta moda się skończy ich znajomości pewnie też... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cy(t)ruska Re: Taylor Launter=Demi=Selena IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 15:39 chyba demi Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Taylor Launter=Demi=Selena 27.04.09, 15:50 mi jakoś bardziej pasuje do demi. ale co tam... niech wybierze kogo chce i będzie szczęśliwy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Taylor Launter=Demi=Selena 27.04.09, 23:35 bardziej pasuje do demi ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Taylor Launter=Demi=Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:28 Taylor jest z Seleną Z Domi nie kręcił..tylko się lubią xD I lepiej wygląda z Seleną Wpisz w google grafika "Taylor Selena" i zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulce_maria_240 Re: Taylor Launter=Demi=Selena IP: *.cdma.centertel.pl 19.06.09, 16:40 Dziewczyny!! Przecież Taylor w ogóle nie pasuje do Seleny- tej przesłodzonej laleczki!!!!!!!!! Myślę, że on pasuje bardziej do Demi, a Demi pasuje do niego!!!!! Z resztą zdaje mi się że z Demi czół by się lepiej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Taylor Launter=Demi=Selena 19.06.09, 16:44 Ładniej wyglądaliby Taylor i Demi..ale to nie zależy od tego czy dobrze ze soba wyglądają tylko od tego czy się kochają... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga. Re: Taylor Launter=Demi=Selena 19.06.09, 16:49 Lepiej, nie lepiej... Po zdjęciach ocenianie jest dość dziwne. Mnie tam obojętne z kim móglby być, bo lubię je obie. Tyle, że my ich NIE znamy i nie nam oceniać kto lepiej pasuje do Taylora. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 19.06.09, 17:32 Chciałabym żeby Taylor był z naszą kochaną Demi... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 19.06.09, 18:04 Yy... tak n prawdę to chyba nie chodzi o jak ze sobą wyglądają tylko czy się lubią. Nie wiemy którą bardziej lubi Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
kol888 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 19.06.09, 19:30 z Demi wyglądają jak rodzeństwo ale to zależy kogo Taylor kocha Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Taylor Launter=Demi=Selena 22.06.09, 18:50 A ja myślę, że ten cały trójkącik wymyśliły media dla sensacji. Przecież oni nie wiedzą o czym Taylor gada z dziewczynami, co robią 24 godz/na dobę!!! Wysuwają wnioski tylko i wyłącznie na podstawie paru zdjęć(w przypadku Taylora i Demi) Ale jak już to uważam, że Selena jest spoko i ładną dziewczyną i jeśli Taylor ją lubi to ich sprawa. Mogą być całkiem ładną parką;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja_ Re: Taylor Launter=Demi=Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:01 z sel ;* Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ Re: Taylor Launter=Demi=Selena 31.08.09, 12:15 Patrzą na wyglą akurat z Lovato, ale na zachowanie z Seleną . Tsaa . Tylko,że obie to szmaty i żadna go tak naprawde nie lubi . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Taylor Launter=Demi=Selena 01.09.09, 16:03 Selena jest dla niego za dziecinna i za hmm... słodka? a Demi jest dla niego za bardzo "wytapetowana" i robi z siebie dorosłą! obydwie nie są dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Taylor Launter=Demi=Selena 01.09.09, 11:23 Z Demi wygląda o wiele lepiej xPP Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Taylor Launter=Demi=Selena 01.09.09, 20:48 nie wiem , ale chyba z DEMI nie lubie seleny ale to nie dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
domek Re: Taylor Launter=Demi=Selena 05.09.09, 19:22 Z żadną ! Może zostawimy go w spokoju i nie będziemy porównywać do żadnej ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Taylor Launter=Demi=Selena 06.09.09, 08:20 chyba z Demi . to Seleny pasuje Drew Seeley . Odpowiedz Link Zgłoś
princessmiley Re: Taylor Launter=Demi=Selena 06.09.09, 08:22 jak dla mnie to z Sel a poza tym podobno Demi chciała odbić Sel Taylora i może dlatego ... Odpowiedz Link Zgłoś