bellss Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:50 ` Nostalgia anioła ` , ` Mistrz i Małgorzata ` itd. xd Odpowiedz Link Zgłoś
alex3h Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:50 Cała saga zmierzch. Film był świetny, a książki jeszcze lepsze. Przeczytaj sobie, a zobaczysz, że naprawdę wciąga. Osobiście przeczytałam wszystkie 4 części w pierwszy tydzień wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUŚKA //. shake it Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.static.xcore.pl 06.07.09, 13:51 Najlepszą ksiązką jaką czytałam i pewnie nie jeden raz po nią sięgnę jest "ZMIERZCH" .. jejA ta książka była tak wciągająca ze przecztałam ją w 4 dni ! ,, normalnie Kocham to ! .. każdemu polecam ! < 33 ,, a drugą naj jest ksiązka Alex Kava"Trucizna" tez zajebista ! Odpowiedz Link Zgłoś
urumi123 najleprze 06.07.09, 13:53 super!!<br /> szkola dla snobow <br /> slodko-gorzka szesnastka<br /> letni starz <br /> super ksiazki takie raczej dla nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:53 `. Polecam Pamiętnik księżniczki i książki autorki Meg Cabot Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka101 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:53 ` Najlepsze ksiązki pod słońcem to SAGA ZMIERZCHU <3333 Nie ma lepszych ; ** A jak już czytałaś to może jeszcze TEN OBCY .. lektura 6 klasisty .. ;D .. Miałam ją 2 lata temu i najbardziej przypadła mi do gustu ;D .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweet Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.07.09, 13:54 Najlepszymi ksiazkami jakie kiedykolwiecz czytalam byla saga Zmierzchu: Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie i Przed świtem Polecam nie ma fajniejszych ksiazek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo tam są chwile wzruszające,śmieszne , takie w których okazują sobie miłość .A przy okazji są zadziwiająco wciągające , ciekawie i zarąbiste . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.centertel.pl 06.07.09, 15:06 Jeżycjada pani Małgosi Musierewicz - to książki które mogą wciągnąć każdego No i jeszcze może "Szczękająca szczęka Saszy" "Pollyanna" "Pollyanna dorasta" i "Ten Obcy" - wiem że lektóra... ale fajna Odpowiedz Link Zgłoś
kasika Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:55 Polecam wszystkie części Harry'ego Pottera! A jesli lubisz kryminały to książki Ahathy Christie szczególnie "Dziesięciu Murzynków" - to najlepszy kryminał jaki czytałam! O miłości to: wszystkie części "Zmierzchu". A z polskich detektywistycznych książki Joanny Chmielewskiej to humor i zagadka w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
nadine13 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:56 Najlepsza książka jaką kiedykollwiek czytałam to saga "Harry Potter", a także saga "Zmierzch" Są super! Pzdr. dla fanów tych książek Nicola, bardzo fajna książka to "Pamietnik Narkomanki" Barbary Rosiek. Serdecznie polecam, jest to książka o Dziewczynie, która się bardzo dobrze uczu itp., ale któregoś dnia koledzy proponują jej tzw. DZIAŁKĘ (narkotyków). Ona zaczyna brać i boryka się z problemami narkomanii. Ta książka jest napisana na faktach autentycznych i tak naprawde to ta Autorka jest główną bohaterką. Bo to autorka tej książki była narkomanką i to opisała. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
lenaa Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:57 Stowarzyszenie wędrujących dżinsów! Dziewczyna Ameryki Idol Nastolatek Słodko gorzka szesnastka Odpowiedz Link Zgłoś
nelly612 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:59 Ja ci polecam WSZYSTKIE ksiazki Jacquline Wilson , zajebista jest seria ksiazek '' to ja lucy '' a pojedyncze fajne wg. mnie ksiazki to :<br /> podrecznik dla ksiezniczek, 13 poprzeczna, Wyć się chce , szkoła dla blondynek , całkiem na serio, poza zasięgiem i wieeeeeele innych a jesli chcesz wiedziec o czym sa, wejdz sobie w googlach a np. jak chcesz wiedziec cos o konkretnej ksiazce jacquline wilson to wpisz w googlach '' ksiazki jacquline wilson '' i tak samo z ta seria to ja lucy. Polecam goraco !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Najlepsze książki. 06.07.09, 14:02 Władca Pierścieni, Hobbit. Księga bez tytułu. Słodko-gorzka szesnastka, Letni staż. Pamiętnik księżniczki, Dziewczyna Ameryki. jak chcesz wiedzieć o czym to, wpisz w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patt Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:02 Saga Zmierzchu polecam !! wcześniej nie czytałam dużo książek a to mnie wciągnęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 doors down fan Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.09, 14:02 atramentowe serce i 2 dalsze czesci hp cala saga zmierzch cala SERIA seria niefortunnych zdarzen cala seria Cena Krwi tanya huff eragon no i jeszcze lubie czytac mange ale nie jestem pewna czy kazdemu by sie spodobala ale i tak polecam Brzoskwinie-Miwa ueda pamietnik ksiezniczki cala seria(fjna ale troche za bardzo przewidywalna) Wyznania Anorektyczki Dziennik Bulimiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quelle Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:02 Księżyc w nowiu , Zmierzch , Zaćmienie , Przed świtem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala;x Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:03 Polecam: -Milczenie Owiec Thomasa Harrisa -Opowieści z Narni C.S Lewisa -Wspomnienia Niebieskiego Mundurka Wiktora Gomulikiego -Ania z Zielonego Wzgórza <wszystkie częśći> Odpowiedz Link Zgłoś
moooniss Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 14:03 "Stokrotka" J.P. Krasnodębskiego suuper książkaa o narkomance.. i "Stokrotka i demony" J.P. Krasnodębskiego dalsze losy narkomanki. ;P i oczywiście saga Twilight..;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 15:54 "Miasto kości" jest fajne. Tylko głupio sie kończy. Oczywiście Zmierzch. Ale nie warto tego pisac, bo każdy kto by chciał to przeczytać juz pewnie to zrobił. No i moje ulubione: Wampiry z Morganville. Czekam na trzeci tom. I nie moge sie doczekac. A bedzie dopiero 13.08. Ale pierwsze dwie są super. Coś jeszcze ? hmm... na razie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxx Ksiązki 06.07.09, 14:03 najlepsze książki jakie czytałam to ZMIERZCH, Księżyc w Nowiu, Zaćmienie i przed świtem Najfajniejsze książki jakie czyytałam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
panna.jojo Lista 06.07.09, 14:05 Moja lista: 1. Angus stringi i przytulanki [ i kontynuacja ] Po prostu kocham To o takiej nastolatce co przeżywa takie różne przygody z kumpelkami. Coś jak Dziennik Brygier Joans [ czy jakoś tak] tylko dla nastolatek. 2. Pamiętnik Księżniczki 1 [ i kontynuacja ] O Mii Thermopolis, zwykłej dziewczynie, która musi sprostać zadaniu rządzenia małym państwem. Tą książkę chyba każdy zna i rozpoznaje =D 3. Zmierzch [ i kontynuacja ] Chyba każdy wie o co chodzi =) 4. Atramentowa trylogia [ czyli Atramentowe Serce, Krew i na końcu Śmierć] O takiej dziewczynie kochającej książki, której ojciec co przeczyta to się staje prawdą i np. w pierwszej części go porywają itd... No, to wszystko. Znaczy jest jeszcze wiele wiele innych, ale to moje naj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carol ^ pamiętniki wampirów xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:12 mi sie strasznie podobają 'pamiętniki wampirów' (jeszcze 2 części nie wyszły xD) - podobne do sagi Zmierzchu Dlatego polecam pamiętniki wampirów i kroniki wampirów. ;P ;D ogólnie wszystkie ksiązki o wampirach są super ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat zmierzch, księżyc w nowiu, zaćmienie przed świtem. 06.07.09, 14:15 tak to one. zmierzch, księżyc w nowiu, zaćmienie przed świtem. polecam je każdemu. dużo jest też zabawnych kwesti, a szczególnie w przed świtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozalka Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:16 jak dla mnie to: -zmierzch S. Meyer (cała saga) -pośredniczka Meg Cabot (6 części) nie mogę sobie dalej przypomnieć ) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka2 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 14:18 Jeśli lubisz coś w stylu " Ania z Zielonego Wzgórza " to polecam - " Polyanna" . Jest to ksiązka o podobnej fabule i " Tajemniczy ogród " ( jednak tą ksiązkę zaczełam niedawno ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociasia Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 95.108.1.* 06.07.09, 14:21 Felix, Net i Nika, HP, Angus, stringi i przytulanki( i pozostałe części z serii ), Mikołajek Odpowiedz Link Zgłoś
any_27 Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście 06.07.09, 14:22 Polecam Harrego..., Ulysses Moore 6 zeszytów. Odpowiedz Link Zgłoś