Dodaj do ulubionych

Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście

• bellss Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:50
      ` Nostalgia anioła ` , ` Mistrz i Małgorzata ` itd. xd winkwinkbig_grintongue_out
    • alex3h Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:50
      Cała saga zmierzch. Film był świetnysmile, a książki jeszcze lepsze.
      Przeczytaj sobiesmile, a zobaczysz, że naprawdę wciąga.
      Osobiście przeczytałam wszystkie 4 części w pierwszy tydzień wakacji.smile
    • Gość: LUŚKA //. shake it Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.static.xcore.pl 06.07.09, 13:51
      Najlepszą ksiązką jaką czytałam i pewnie nie jeden raz po nią sięgnę jest "ZMIERZCH" ..
      jejA ta książka była tak wciągająca ze przecztałam ją w 4 dni ! ,, normalnie Kocham to ! ..
      każdemu polecam ! < 33 ,, a drugą naj jest ksiązka Alex Kava"Trucizna" tez zajebista !
    • urumi123 najleprze 06.07.09, 13:53
      super!!<br />
      szkola dla snobow <br />
      slodko-gorzka szesnastka<br />
      letni starz <br />
      super ksiazki wink takie raczej dla nastolatektongue_out
    • Gość: All. Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:53
      `. Polecam Pamiętnik księżniczki i książki autorki Meg Cabot winksercekwiat
    • pijawka101 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:53
      ` Najlepsze ksiązki pod słońcem to SAGA ZMIERZCHU <3333 Nie ma lepszych ; **
      A jak już czytałaś to może jeszcze TEN OBCY .. lektura 6 klasisty .. ;D ..
      Miałam ją 2 lata temu i najbardziej przypadła mi do gustu ;D ..smirk
    • Gość: Sweet Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.07.09, 13:54
      Najlepszymi ksiazkami jakie kiedykolwiecz czytalam byla saga Zmierzchu:
      Zmierzch, Księżyc
      w nowiu, Zaćmienie i Przed świtem Polecam nie ma fajniejszych
      ksiazek!!!!!!!!!!!!!!!!!!big_grinbig_grinbig_grin Bo tam są chwile
      wzruszającecrycrying,śmiesznebig_grin , takie w których okazują sobie miłośćkiss
      serce.A przy okazji są zadziwiającoshockshock wciągające , ciekawie i zarąbiste
      .brawo
      • Gość: emka Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.centertel.pl 06.07.09, 15:06
        Jeżycjada pani Małgosi Musierewicz - to książki które mogą wciągnąć każdego smile No i
        jeszcze może "Szczękająca szczęka Saszy" "Pollyanna" "Pollyanna dorasta" i "Ten Obcy" -
        wiem że lektóra... ale fajna smile
    • kasika Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:55
      Polecam wszystkie części Harry'ego Pottera! big_grin A jesli lubisz kryminały to
      książki Ahathy Christie szczególnie "Dziesięciu Murzynków" - to najlepszy
      kryminał jaki czytałam! O miłości to: wszystkie części "Zmierzchu". A z polskich
      detektywistycznych książki Joanny Chmielewskiej to humor i zagadka w jednym wink
    • nadine13 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:56
      Najlepsza książka jaką kiedykollwiek czytałam to saga "Harry Potter", a także
      saga "Zmierzch" Są super!
      Pzdr. dla fanów tych książeksmile Nicola, bardzo fajna książka
      to "Pamietnik Narkomanki" Barbary Rosiek. Serdecznie polecam, jest to książka o
      Dziewczynie, która się bardzo dobrze uczu itp., ale któregoś dnia koledzy proponują jej
      tzw. DZIAŁKĘ (narkotyków). Ona zaczyna brać i boryka się z problemami narkomanii. Ta
      książka jest napisana na faktach autentycznych i tak naprawde to ta Autorka jest główną
      bohaterką. Bo to autorka tej książki była narkomanką i to opisała. POLECAMbig_grin
    • lenaa Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:57
      Stowarzyszenie wędrujących dżinsów!
      Dziewczyna Ameryki
      Idol Nastolatek
      Słodko gorzka szesnastka smile
    • nelly612 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 13:59
      Ja ci polecam WSZYSTKIE ksiazki Jacquline Wilson , zajebista jest seria ksiazek '' to ja lucy ''
      a pojedyncze fajne wg. mnie ksiazki to :<br />
      podrecznik dla ksiezniczek, 13 poprzeczna, Wyć się chce , szkoła dla blondynek , całkiem
      na serio, poza zasięgiem i wieeeeeele innych smile a jesli chcesz wiedziec o czym sa, wejdz
      sobie w googlach a np. jak chcesz wiedziec cos o konkretnej ksiazce jacquline wilson to
      wpisz w googlach '' ksiazki jacquline wilson '' i tak samo z ta seria to ja lucy. Polecam
      goraco !!!!
    • sophie_annabet Najlepsze książki. 06.07.09, 14:02
      Władca Pierścieni, Hobbit.
      Księga bez tytułu.
      Słodko-gorzka szesnastka, Letni staż.
      Pamiętnik księżniczki, Dziewczyna Ameryki.
      jak chcesz wiedzieć o czym to, wpisz w google. cool
    • Gość: Patt Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:02
      Saga Zmierzchu polecam !! wcześniej nie czytałam dużo książek a to mnie
      wciągnęło winkbig_grinwink
    • Gość: 3 doors down fan Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.09, 14:02
      atramentowe serce i 2 dalsze czesci
      hp cala sagaserce
      zmierzch cala SERIAtongue_out
      seria niefortunnych zdarzen cala seria big_grin
      Cena Krwi tanya huffdevil
      eragonbig_grin
      no i jeszcze lubie czytac mange ale nie jestem pewna czy kazdemu by sie spodobala ale i
      tak polecam Brzoskwinie-Miwa uedaserce
      pamietnik ksiezniczki cala seria(fjna ale troche za bardzo przewidywalna)indifferent
      Wyznania Anorektyczkishock
      Dziennik Bulimiczkishock
    • Gość: Quelle Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:02
      Księżyc w nowiu , Zmierzch , Zaćmienie , Przed świtem ...
    • Gość: Ala;x Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:03
      Polecam:
      -Milczenie Owiec Thomasa Harrisa
      -Opowieści z Narni C.S Lewisa
      -Wspomnienia Niebieskiego Mundurka Wiktora Gomulikiego
      -Ania z Zielonego Wzgórza <wszystkie częśći>
      smirkwinksmilesurprisedcoolsuspiciousbrawo
    • moooniss Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 14:03
      "Stokrotka" J.P. Krasnodębskiego suuper książkaa o narkomance.. cool
      i "Stokrotka i demony" J.P. Krasnodębskiego dalsze losy narkomanki. ;P
      smilesmilesmilesmilesmilekisskisskisskisskisskisskisstongue_outtongue_outtongue_out

i oczywiście saga Twilight..;PP
      kisskisskisskisskisskisskisskisskiss
      • kammi Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 15:54
        "Miasto kości" jest fajne. Tylko głupio sie kończy.indifferent

Oczywiście Zmierzch.kiss Ale nie warto tego pisac, bo każdy kto by chciał to
        przeczytać juz pewnie to zrobił.

No i moje ulubioneserce: Wampiry z Morganville. Czekam na trzeci tom. I nie
        moge sie doczekac. A bedzie dopiero 13.08. Ale pierwsze dwie są super.

Coś jeszcze ?

hmm...

na razie nie.tongue_out
    • klaudiaxx Ksiązki 06.07.09, 14:03
      najlepsze książki jakie czytałam to ZMIERZCH, Księżyc w Nowiu, Zaćmienie i przed
      świtem smile
      Najfajniejsze książki jakie czyytałam smile
      polecam big_grin
    • panna.jojo Lista 06.07.09, 14:05
      Moja lista:
      1. Angus stringi i przytulanki [ i kontynuacja ]
      Po prostu kocham serce To o takiej nastolatce co przeżywa takie różne przygody
      z kumpelkami. Coś jak Dziennik Brygier Joans [ czy jakoś tak] tylko dla nastolatek.

2. Pamiętnik Księżniczki 1 [ i kontynuacja ]
      O Mii Thermopolis, zwykłej dziewczynie, która musi sprostać zadaniu rządzenia
      małym państwem. Tą książkę chyba każdy zna i rozpoznaje =D

3. Zmierzch [ i kontynuacja ]
      Chyba każdy wie o co chodzi =)

4. Atramentowa trylogia [ czyli Atramentowe Serce, Krew i na końcu Śmierć]

O takiej dziewczynie kochającej książki, której ojciec co przeczyta to się staje
      prawdą i np. w pierwszej części go porywają itd...

No, to wszystko. Znaczy jest jeszcze wiele wiele innych, ale to moje naj winkserce
    • Gość: Carol ^ pamiętniki wampirów xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:12
      mi sie strasznie podobają 'pamiętniki wampirów' (jeszcze 2 części nie wyszły xD)
      - podobne do sagi Zmierzchubig_grin Dlatego polecam pamiętniki wampirów i kroniki
      wampirów. ;P ;D ogólnie wszystkie ksiązki o wampirach są super ^^
    • lady_cat zmierzch, księżyc w nowiu, zaćmienie przed świtem. 06.07.09, 14:15
      tak to one. zmierzch, księżyc w nowiu, zaćmienie przed świtem. polecam je każdemu. dużo
      jest też zabawnych kwesti, a szczególnie w przed świtem.
    • Gość: rozalka Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:16
      jak dla mnie to:
      -zmierzch S. Meyer (cała saga)
      -pośredniczka Meg Cabot (6 części)
      nie mogę sobie dalej przypomnieć wink)
    • gwiazdka2 Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś 06.07.09, 14:18
      Jeśli lubisz coś w stylu " Ania z Zielonego Wzgórza " to polecam - " Polyanna" . Jest to ksiązka o podobnej fabule i " Tajemniczy ogród " ( jednak tą ksiązkę zaczełam niedawno )
    • Gość: kociasia Re: Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliś IP: 95.108.1.* 06.07.09, 14:21
      Felix, Net i Nika, HP, Angus, stringi i przytulanki( i pozostałe części z serii ), Mikołajek
    • any_27 Najlepsze książki jakie kiedykolwiek czytaliście 06.07.09, 14:22
      Polecam Harrego..., Ulysses Moore 6 zeszytów.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka