Dodaj do ulubionych

Wasze podróże ;-)

04.05.09, 15:23
Zbliża sie lato ,a z wraz z nim wakacje ... Chcę zapytać gdzie byliście na
świecie lub gdzie się wybieracie. Moja dwa najlepsze miejsca gdzie byłam to ;
sri-lanka i paryz winksmile
Obserwuj wątek
    • kimberly25 Re: Wasze podróże ;-) 04.05.09, 15:32
      Jeżeli chodzi o zagranice to byłam w Paryżu.Disneyland był nieziemskisurprised.No i jadąc
      do Paryża przejeżdzałam np.przez Niemcy,i tam byłam tylko w sklepiesmilesmilesmile
      • agisia101 Re: Wasze podróże ;-) 04.05.09, 17:16
        Rzeczywiście Disneyland odjazdowy wink
        • Gość: Pati. Re: Wasze podróże ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.09, 18:01
          Oo,byłaś w Azji? Fajnie ^^
          Na wakacjach w ciągu ostatnich ośmiu lat byłam dwa razy na morzu Bałtyckim,dwa razy na Węgrzech,we Francji,na Wyspach Kanaryjskich i we Włoszech,w słonecznej Toskanii.Niesamowicie było,zakochałam się we Włochach i włochach,haha wink
          A na feriach zimowych byłam trzy razy w Austrii i we Włoszech,oczywiście w Alpach ;]
          W tym roku jadę do Francji,tym razem do Disneylandu,bo za pierwszym razem byłam na Lazurowym Wybrzeżu.Zawsze chciałam do Disneylandu,jak byłam mała ^^
          A Czech i Niemczech nie liczę smile
    • miley_cyrus45 Re: Wasze podróże ;-) 04.05.09, 20:13
      Też jadę na wakacje do Disneylandu i będę spac w Niemczech.Fajnie że uczę się chociaż
      niemieckiego!!!już się nie mogę Disneylandu doczekac.Później jadę nad morze i do Rabki
      • Gość: iga Re: Wasze podróże ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 15:04
        A ja jadę do Europaparku - takiego niemieckiego Disneylandusmile Moje koleżanki
        były w tamtym roku, przywiozły super zdjęcia. Dużo tam cekawych atrakcji - w
        koncu najwiekszy taki park rorywki.
    • iness_pendragon Re: Wasze podróże ;-) 12.05.09, 15:16
      W Polsce najbardziej podobało mi się oczywiście z Zakopanymsmile

A za granicą hmmm...wszędzie było fajniesmile
      Ale najleipej wspominam miesiąc na Złotym Wybrzeżu gdzie mój tata pracowałsmile
      Oprócz tego było super w Casabalnce,Bułgarii i Tunzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka