agisia101 04.05.09, 15:23 Zbliża sie lato ,a z wraz z nim wakacje ... Chcę zapytać gdzie byliście na świecie lub gdzie się wybieracie. Moja dwa najlepsze miejsca gdzie byłam to ; sri-lanka i paryz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimberly25 Re: Wasze podróże ;-) 04.05.09, 15:32 Jeżeli chodzi o zagranice to byłam w Paryżu.Disneyland był nieziemski.No i jadąc do Paryża przejeżdzałam np.przez Niemcy,i tam byłam tylko w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
agisia101 Re: Wasze podróże ;-) 04.05.09, 17:16 Rzeczywiście Disneyland odjazdowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati. Re: Wasze podróże ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.09, 18:01 Oo,byłaś w Azji? Fajnie ^^ Na wakacjach w ciągu ostatnich ośmiu lat byłam dwa razy na morzu Bałtyckim,dwa razy na Węgrzech,we Francji,na Wyspach Kanaryjskich i we Włoszech,w słonecznej Toskanii.Niesamowicie było,zakochałam się we Włochach i włochach,haha A na feriach zimowych byłam trzy razy w Austrii i we Włoszech,oczywiście w Alpach ;] W tym roku jadę do Francji,tym razem do Disneylandu,bo za pierwszym razem byłam na Lazurowym Wybrzeżu.Zawsze chciałam do Disneylandu,jak byłam mała ^^ A Czech i Niemczech nie liczę Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Wasze podróże ;-) 04.05.09, 20:13 Też jadę na wakacje do Disneylandu i będę spac w Niemczech.Fajnie że uczę się chociaż niemieckiego!!!już się nie mogę Disneylandu doczekac.Później jadę nad morze i do Rabki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Wasze podróże ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 15:04 A ja jadę do Europaparku - takiego niemieckiego Disneylandu Moje koleżanki były w tamtym roku, przywiozły super zdjęcia. Dużo tam cekawych atrakcji - w koncu najwiekszy taki park rorywki. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Wasze podróże ;-) 12.05.09, 15:16 W Polsce najbardziej podobało mi się oczywiście z Zakopanym A za granicą hmmm...wszędzie było fajnie Ale najleipej wspominam miesiąc na Złotym Wybrzeżu gdzie mój tata pracował Oprócz tego było super w Casabalnce,Bułgarii i Tunzji. Odpowiedz Link Zgłoś