Gość: Anty selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:35 Uważam , że ona jest jakaś dziwna . Ma obsesję na punkcie seleny . Kto mnie popiera?? Wiem , że zaraz Pati896 napisze jakiś głupi komentarz <--- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimberly25 ;( 04.05.09, 15:42 Wiesz co zakładanie takich wątków jest niemiłe i nie powinnaś tego robić.Kotek mówił że nie wolno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: ;( 07.05.09, 13:55 wyglada na to ze obie sobie mądrościa doruwnujecie.. tylko ona przynajmniej ma poukladane jakos pod sufitem..zalozylas watek dla podjaranej.?? przepraszasz bo ci debilko glupio..haha ;D myslalas ze cie ludzie poprą.?? lecz sie kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Pati896 IP: *.tvgawex.pl 04.05.09, 15:51 Popieram.. ona ma świra na punkcie Seleny! Każdy artykuł z nią porównuje! W prawie każdym komentarzu jest imię Selena. To jest chore! Ona ma obsesję! Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 15:56 Głupi wątek. Co z tego,że ją bardzo lubi? Kłóciłam się z nią trochę ale ja uwielbiam Miley tak jak ona Sel Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 18:39 nie przepadam za nią. nie miałam nic do niej aż wreszcie przeczytałam jej komentarz dotyczący wagarów. boże, to było żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 18:58 co ci da obrażanie jej ? zniżasz się do jej poziomu w tym momencie. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindsay Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 19:03 ja jej niecierpię bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 19:33 Nie zakładaj takich wątków,bo tylko forum zaśmiecasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheshseshe Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.csk.pl 04.05.09, 19:40 przeczytajcie kometarz kimberly ;| popieram ja! moze i bardzo lubi selene i co z tego ja np. tez bardzo lubie ale miley zabronicie mi? zreszta taki watek to szczyt hamstwa i dziecinady..zalll kotek powinien usuwac takie watki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty selena Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 19:49 Jeżeli kotek chce to prosze bardzo . Jeżeli nie chcecie tego wątku to napiszcie do kotka. Mi to wisi Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 19:59 Hah myslałam że watek o użytkownikach (kogo lubie kogo nie ) był głupi ale ty to przebiłas ;PP i to dla tego że ta Pati uwielbia swoja idolke z wielka pasją o_O Ja nie lubie tego całego Disneya i jakbym mniała zakładac wątek o kazdym kto go uwielbia to to forum bylo by jedna wielką " śmieciarnią " ale ja nie musze inni się za to zabieraja niezły poczatek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 20:21 a jak pati założyła wątek w którym pisała jaka to ja jestem zła to było dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 20:29 kitty16 - ja cię lubię ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 04.05.09, 20:51 dzięki ja ciebie też, fajna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfgjegsg Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 21:41 ja jest tam nie znam ..ale jak czytałam co wy pisaliście to ..NIENAWIDZE JEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Pati896- co o niej myślicie???? 05.05.09, 12:08 szkoda słów, bo już nie raz Kotek pisał, co myśli o takich wątkach. ale jeśli chcecie, żeby Forum na Kotku słynęło z obgadywania, to Wasza sprawa - to jest Wasze forum Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 05.05.09, 13:59 ja popieram Kotka.. nie wiem kto założył ten wątek?? on jest w ogóle tu nie potrzebny! to jest chore żeby założyc wątek o jakiejś osobie i pisac co się o niej myśli!! każdy lubi inną gwiazdę, a inni ludzie ni powinni się do tego wtrącac kto kogo lubi! dobra to teraz może ja założę wątek o tej osobie co założyłam ten wątek! ciekawe czy by było jej tak fajnie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 05.05.09, 14:01 to ja założe wątek Anty selena--co o nie myślicie?? ale niestety nie zrobię bo będę mądrzejsza od tej "Anty seleny" ja tam lubię Selene i nie zwracam uwagi na inne osoby które jej nie lubią Anty selena pomyśl jak tej Pati musi byc teraz przykro pomyśl trochę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena<-----Blee Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:22 pRZECIEŻ NAPISAŁAM ŻEBY KOTEK USUNĄŁ TEN WĄTEK !!! ŻAŁUJĘ TEGO PO PROSTU BY ŁAM NA PATI WŚCIEKŁA A TERAZ JĄ BARDZO PSZEPRASZAM I MAM NADZIEJĘ ZE MI WYBACZY ŻE JEJ TAKIE ŚWINSTWO ZROBIŁAM , ALE MAM JEDNĄ PROŚBĘ ŻEBY ONA TEŻ JUŻ NIJEKOGO NIE WYZYWAŁA I CHOCIAŻ TROCHĘ PSZYSTOPOWAŁA Z SELENĄ!!! PROSZE PATI!! PRZEPRASZAM ŻE CI TO ZROBIŁAM !! WIEM CO TERAZ O MNIE MYŚLISZ ALE ODKRĘCIC SIĘ JUŻ TEGO NIESTETY NIE DA , A TAK BYM BARDZO CHCIAŁA!! PRZEPRASZAM CIĘ NAJMOCNIEJ!! KOTEK USUN TEN GŁUPI WĄTEK!!! WYBACZYCIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:27 a ja lubię ta pati po prostu lubi selene i ja broni przed anty fankami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynaa134 Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: 213.199.192.* 05.05.09, 15:26 Ja na przykład bardzo lubięSelene Gomez i z tego co wiem to Pati896 tez ją lubi (nawet kocha) ale to nie jest powód żeby zakładać taki paskudny wątek!! wiem że ona tak bardzo ją lubi że cały czas pisze o niej, ale tak nie wolno mi by było przykro, gdyby ktoś wyrażał o mnie opinie negatywne nie martw się pati896 ja cię lubię, bo miło mi patrzeć na to co piszesz o Selenie bo ja ją też bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena<-----Blee Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:41 WIECIE CO?? NIE MOŻECIE ZROZUMIEC?? PRZECIEŻ PRZEPROSIŁAM I ŻAŁUJĘ TEGO CO ZROBIŁAM ... JUŻ NIE MUSICIE NA MNIE NASKAKWIWAC BO WIEM CO ZROBIŁAM ... JA SAMA JUŻ POLUBIŁAM NAWET SELENE .... ALE MOGŁABY TROCHĘ PRZESTAC OFICJALNIE CHCIAŁABYM PRZEPROSIC ZA SWOJE OKROPNE ZACHOWANIE !!MAM NADZIEJĘ ŻE WIĘCEJ SIĘ TAKA SYTUACJA NIE POWTÓRZY!! KOTKU BŁAGAM USUŃ JU Ż TEN WĄTEK!!! BŁAGAM!!! CZY WY TEŻ CHCECIE ŻEBY BYŁ USUNIĘTY??!! RZECZ JASNA WIĘC NIECH KOTEK GO USUNIE!!! ZDAŁAM SOBIE SPRAWĘ JAK JEJ PRZYKRO I JAK MUSI SIĘ CZUC . SAMA BYM BYŁA ZLA NA OSOBĘ KTÓRA TAKI WĄTEK ZROBIŁA , ALE JUŻ CHCIAŁABYM ŻEBY TEN WĄTEK BYŁ PSZESZŁOŚCIĄ !!! USUN TO KOTKU!! PRZEPRASZAM WYBACZYCIE MI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 05.05.09, 19:01 Weź już się dziecko tej pati896 nie czepiaj.Kotek.pl ma wieeeeeeelką rację.Popieram go. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 05.05.09, 19:09 Znacie ją żeby ją oceniać? Nie? To po co to piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena<-----Blee Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:53 miley_cyrus45 wiesz co to właśnie ty się czepiasz!! przeczytałaś w ogóle wszystkie komentarze ?? Jak tak to zrozum że napisałam że ją przepraszam i że żałuję oraz chcę aby kotek.pl usunął ten wątek ale jak widzę on nie znika więc ja nic nie zrobię!!! Chciałabym to jakoś odkręcic !! Przeprosiłam i co jeszcze mam zrobic??!!! Napiszcie prosze bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Pati896- co o niej myślicie???? 05.05.09, 20:02 Takie pytanie a czy tak trudno pomysleć zanim się coś napisze ? o_O teraz będzie "ale ja przeprosiłam , kotku usuń to" A co to nas obchodzi następnym razem najpierw pomyśl potem zrób ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena<-----Blee Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:12 blah_rock Wiesz ja ciebie nie przepraszam !!!!!!!!! tylko Pati896!!! Ciebie bym nie przeprosiła bo nie zasługujesz na to!!! ha ha ha Ile ty masz lat?? 8?/ ha ha ha Nie ważne ile masz lat tylko ważne co ty tu za głupoty wypisujesz!! Moje komentarze kierowałam do Pati896 i innych dziewczyn które uraziłam , a jeśli uraziłam także ciebie to trudno. Przeprosin do ciebie na pewno nie kierowałam !! ha ha ha Chciałabym żeby kotek usunął ten wątek między innymi dlatego , że piszą tu takie bezmuzgowce jak ty ...ha ha ha I dlatego , że uraziłam dużo dziewczyn na tym wątku ! Ten wątek zakładałam z moją koleżanką , która nie lubi seleny i wypowiedzi Pati896 wkurzają ją i wymyśliła żebyśmy napisały ten wątek. Po prostu nam się tak podobało ... Załuję tego , że zrobiłam taki wątek z koleżanką , ale nie żałuję tego co piszę do ciebie !! Na prawdę piszesz na poziomie 9 latka !! Wiesz .. nie chce mi się z tobą pisac !! Ale jeżeli będę musiała to wygarnę ci wszystko jeszcze raz!!! Lubię Pati896 chociaż ona mnie na pewno nie!!! Jest mi szkoda tego , że wszystko zchrzaniłam , ale już tego zmienic nie mogę !!! Chętnie bym wróciła czas i wszystko byłó by inne wszystko...!! Mam dosyc tych kłutni na forum . Wiem tyle że na pewno zmienię nick , żebyś już nie czepiała się mnie o żeczy których żałuję ... Jest mi pszykro , że nie wierzycie mi że żałuję tego co zrobiłam .. Jesteście nie miłe i chamskie!! Nawet nie wiecie jak chciałabym pogodzic się z PATI896 !!!! To jest na razie moim życzeniem , które chciałabym spełnic i uszczęśliwic chociaż ją i oszczędizc nam kłutni (bezsensownych )Jeżeli czytasz to Pati896 to przepraszam cię najbardziej jak tylko mogę!!! Błagam co jeszcze mogę zrobic?? (nie komentujcie tego proszę bo to nie do was!!) Chciałabym to wszystko odkręcic!!! BŁAGAM KOTKU USUŃ TEN WĄTEK !!!!!!! Ps. Jeżeli chodi okotka i jego wiadomosc to ja niewidziałam żadnej wiadomości od kotka w której napisał , że nie chciałby żeby takie wątki sie pojawiały na forum w każdym razie PRZEPRFASZAM PATI896 I KOTEK.PL Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pati896- co o niej myślicie???? 06.05.09, 07:40 Gość portalu: Selena<-----Blee napisał(a): > blah_rock Wiesz ja ciebie nie przepraszam !!!!!!!!! tylko Pati896!!! Ciebie by > m nie > przeprosiła bo nie zasługujesz na to!!! ha ha ha Ile ty masz lat?? 8?/ ha ha ha > Nie ważne ile > masz lat tylko ważne co ty tu za głupoty wypisujesz!! > Przeprosin do ciebie na pewno nie kierowałam !! ha ha ha między innymi dlatego , że piszą tu takie bezmuzgowce jak ty . > I dlatego , że uraziłam dużo dziewczyn na tym wątku ! Załuję tego , że zrobił > am taki > wątek z koleżanką , ale nie żałuję tego co piszę do ciebie !! Na prawdę piszesz > na poziomie > 9 latka !! No chyba ty jesteś bezmózgocem, skoro zakładasz takie wątki! W ogóle szacunku nie masz do nikogo Biedne, pokrzywdzone 8-letnie dziecko, które nie zna zasad ortografii.. Normalnie tylko rozpaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.09, 13:26 Ale ty jej nawet nie znasz, to jak więc możesz mieć o niej takie zdanie? A czy ty nie masz żadnej swojej idolki, że tak ją krytykujesz? Zastanów się, co piszesz...( przepraszam jeśli cię uraziłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena<-----Blee Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 15:26 MAM WAS GDZIEŚ TŁUMACZĘ WAM ALE WY NIE ROZUMIECIE BO CHYBAN JESTEŚCIE ZA GŁUPIE NA TO!!! HA HA HA WAS NIE PRZEPRASZAM BO NIE MAM ZA CO PRZEPRASZAM JEDYNIE KOTKA.PL I PATI896 W SZCZEGÓLNOŚCI !!! NIE MAM ZAMIARU WIĘCEJ WYPOWIADAC SIĘ NA TEN TEMAT BO TO ŻAŁOSNE ROZMAWIAC Z 8 LATKAMI!! JA MAM 12 I SIĘ TEGO NIE WSTYDZĘ !!! MOŻE ZARAZ KTOŚ NAPISZE , ŻE MA 16 ALE KTO BY WCHDZIŁ NA E DZIECINNE FORA W TYM WIEKU!!! OPANUJCIE SIĘ !! HA HA HA TO NA PRAWDĘ JEST PRZYGNĘBIAJĄCE!!! WIEM , ŻE ZARAZ ZNÓW KTOŚ BĘDZIE PISAC COŚ TYPU TYCH POWYŻEJ ITP. PONIEWAŻ JESTEŚCIE NIE NORMALNE <-- -WIEM ŻE ZARAZ WY TEŻ NAPISZECIE TO MNIE ŻEBY ZROBIC MI NA ZŁOSC ALE MNIE TO NIE RUSZA!!! HA HA HA DOBRA NIE BĘDĘ MARNOWAŁA CZASU NA PISANIE Z TAKIMI... HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Pati896- co o niej myślicie???? 07.05.09, 13:38 Długo będziecie się jej jeszcze czepiać? Przeprosiła. Cóż, założyła ten temat, stało się. Przecież nie cofnie czasu. OK, źle zrobiła. Ale teraz już nie zmieni tego. Każdy popełnia błędy. Ona przynajmniej przeprosiła. Nie czepiajcie się jej. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Pati896- co o niej myślicie???? 07.05.09, 15:27 , , ee ..uwazam ze ten watek jest ...nei fajnyy....ja np nie chcialabym , zeby ktos stworzyl watek "anty demcialove",albo "demcialove-co o niej myslicie" ...bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena<-----Blee Re: Pati896- co o niej myślicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 16:41 miley39 bardzo Ci dziękuję , że mnie bronisz. Ja na prawdę szczerze przeprosiłam . Mam nadzieję , że mi wybaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
mieszana Re: Pati896- co o niej myślicie???? 07.05.09, 16:53 jak można być takim chamskim? 'anty-selena' zniżyłaś się poniżej jej poziomu. nie znam tej lubieniczki seleny, ale uważam, że kultura powinna być. i lojalność. bo myślę, że nikt nie chce, żeby forum KOTKA i NASZE FORUM było czymś w rodzaju obgadulstwa. Nie lubię zalogowywać się na forum. Tutaj się zalogowałam, bo widzę dużo tematów, o których można POWAŻNIE porozmawiać. a nie obgadywać. jak chcesz to obgaduj ją sobie. ale to twoje sumienie. lecz powinnaś się zastanowić. jak ty byś się czuła? może i macie rację. może i ta pati ma obsesje i wyzywa wszystkich. ale nie zniżaj się przynajmniej do jej poziomu [jeżeli tak jest] anty-selena. a kotek sam powiedział: TO JEST NASZE FORUM. My tu rządzimy. a to jest jej obsesja, i jej sprawa. możemy co najwyżej jej pomóc. chociaż ja uważam że każdy powinien być taki jaki chce być. i szczerze nie przeszkadza mi to że w każdym komcie mówi coś o selenie. a niech sobie mówi. przynajmniej będzie z tego znana. kultura jeszcze nikogo nie zabiła anty-seleno. <br /> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś