Gość: gujawei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:14 Hej mam wielki prombelm. Mam już bardzo dużo włosów w okolicy bikini jak idze na basen i jak mi przemoknie struj to mo je widać. czy w wieku 13 lat mogę sobie je już ogolić?? Proszę pomórzcie mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 09.05.09, 22:17 , , o nie . ! tylko ich nie gol . ! Nie mozesz . Musisz narazie z tym zyc.Bo to normalne, u kobiet ze juz w takich miejscah pojawia się owłosienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili :D Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:47 Wyjściem może być także kupienie sobie nowego stroju, najlepiej czarny lub jakiś inny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mili :D Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:48 Oczywiście chodzi mi o inny ciemny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 09.05.09, 23:05 ja raz zgoliłam i żałuję!! wyglądają jeszcze gorzej kup sobie czarny lub granatowy strój pozdro ;** Odpowiedz Link Zgłoś
citruss Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 10.05.09, 00:06 najlepiej czarny strój + spodenki od stroju muszą być "bokserkami " wtedy nic nie będzie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 09:57 Kup sobie strój, który zasłania te okolice. Może być ciemniejszy, tak jak to pisały już dziewczyny Albo po prostu porozmawiaj z mamą ona na pewno coś Ci doradzi. Ja mamę już prosiłam o to, aby kupować ciemniejszą bielizną, bo przez jasną wszystko widać niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:18 Podrośniesz trochę i zaczniesz sama golić, zobaczysz. Teraz też możesz zgolić, tylko zamiast kremu do golenia użyj odżywki do włosów, bo później odrastające włoski mogą się wrastać. Są też specjalne kremy do depilacji okolic bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:30 ja tam gole w takim wieku bo nie mogłam już z tym żyć po prostu nie wytrzymałam i jest spoko ale nie tak zupełnie tylko lekko jak by podcinam jednorazówką a moja koleżanka ma czarny struj i i tak widać że coś tam się kręci bo jak struj jest mokry to się tak przykleja i widać ze się nie ogoliłaś ale cóż możesz jeszcze troche poczekac ale ja gole i czuje się tam owiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 10.05.09, 16:36 do ... - robisz takie błędy ortograficzne, że aż nie chce mi się wierzyć, że masz to "owłosienie w okolicy bikini" Zajrzyj do słownika następnym razem.. Odpowiedz Link Zgłoś