Dodaj do ulubionych

Włosy w okolicy............ bikini;/;/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:14
Hej mam wielki prombelm. Mam już bardzo dużo włosów w okolicy bikini jak idze
na basen i jak mi przemoknie struj to mo je widać. czy w wieku 13 lat mogę
sobie je już ogolić?? Proszę pomórzcie micryingcryingcrying
Obserwuj wątek
    • demcialove Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 09.05.09, 22:17
      , , o nie . ! tylko ich nie gol . ! Nie mozesz . Musisz narazie z tym zyc.Bo to
      normalne, u kobiet ze juz w takich miejscah pojawia się owłosienie.
      • Gość: Mili :D Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:47
        Wyjściem może być także kupienie sobie nowego stroju, najlepiej czarny lub jakiś
        inny kolor.
        • Gość: Mili :D Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:48
          Oczywiście chodzi mi o inny ciemny kolor.
          • edwardandbella Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 09.05.09, 23:05
            ja raz zgoliłam i żałuję!! wyglądają jeszcze gorzej kup sobie czarny lub granatowy strój
            pozdro ;**smile
            • citruss Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 10.05.09, 00:06
              najlepiej czarny strój + spodenki od stroju muszą być "bokserkami " wtedy nic nie będzie
              widać.
    • Gość: ? Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 09:57
      Kup sobie strój, który zasłania te okolice. Może być ciemniejszy, tak jak to
      pisały już dziewczyny smile Albo po prostu porozmawiaj z mamą ona na pewno coś Ci
      doradzi. Ja mamę już prosiłam o to, aby kupować ciemniejszą bielizną, bo przez
      jasną wszystko widać niestety...uncertainuncertain
    • Gość: ja Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:18
      Podrośniesz trochę i zaczniesz sama golić, zobaczysz.
      Teraz też możesz zgolić, tylko zamiast kremu do golenia użyj odżywki do włosów,
      bo później odrastające włoski mogą się wrastać.
      Są też specjalne kremy do depilacji okolic bikini.
      • Gość: ... Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:30
        ja tam gole w takim wieku bo nie mogłam już z tym żyć po prostu nie wytrzymałam
        i jest spoko ale nie tak zupełnie tylko lekko jak by podcinam jednorazówką a
        moja koleżanka ma czarny struj i i tak widać że coś tam się kręci bo jak struj
        jest mokry to się tak przykleja i widać ze się nie ogoliłaś ale cóż możesz
        jeszcze troche poczekac ale ja gole i czuje się tam owiele lepiej
        • nikt. Re: Włosy w okolicy............ bikini;/;/ 10.05.09, 16:36
          do ... - robisz takie błędy ortograficzne, że aż nie chce mi się wierzyć, że masz to "owłosienie w okolicy bikini" uncertain Zajrzyj do słownika następnym razem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka