Dodaj do ulubionych

Czy tylko Disney Channel?

12.05.09, 22:31
Zauważyłam że wiekszosc dziewczyn przechodzi na disney channel i chcialabym byc
zobaczyc czy tak samo jest na forum kotka wiec:

Co byscie wybrały ?

1)przepiękny wzruszający musical,, Upiór w Operze'' czy musical dla nastoatek,,High
School Musical''?

2)Film np.,, Szkoła uczuc'' lub ,,Titanic'' czy np.,,Program ochrony księzniczek''?

Ja nic nie mam do disney channel sama ogladam np. ,,hannah montana'' ale uwazam że
isnieją filmy takie jak np.,,Titanic'' że każdy powinien go znac a wy co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: AShh!^ Re: Czy tylko Disney Channel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:49
      Lubie Disney ! ^^ alee bez przesady ! Znam tez jakies inne filmy a wybralabym High School Musical i Program Ochropny ksiezniczek bo to bardziej w moim przedziale wiekowym i mysle ze jest oki. !
      • natalka_xd Re: Czy tylko Disney Channel? 12.05.09, 23:15
        Jak można porówywać 'Upiora w operze' do HSM? xD Uwielbiam filmy typu 'Upiór w
        Operze' czy 'Titanic' <3 ;d
        • demcialove Re: Czy tylko Disney Channel? 13.05.09, 08:20
          , , ee...z pierwszego pytania upiór w operze a drugie pytanie hmm...szkoła uczuć
          . a disney channel lubię . ;]
    • miley31 Re: Czy tylko Disney Channel? 13.05.09, 08:41
      1. HSM xD
      2. Żaden xD
    • julka6655 Re: Czy tylko Disney Channel? 13.05.09, 10:37
      1. HSM
      2. Szkołę uczuć.

Lubię disney, ale bez przesady, inne filmy też oglądam.wink
      • oolluussiiaa96 Re: Czy tylko Disney Channel? 24.05.09, 22:20
        Fajnie wiedziectongue_out
    • yourbadream Re: Czy tylko Disney Channel? 24.05.09, 23:22
      Każdy powinien znać Titanica? Film? Ja go strasznie nie lubię. Za każdym razem,
      gdy leci w telewizji zaczynam marudzić. Oglądałam dwa razy cały i dwa razy od
      momentu, gdy statek tonie (najlepsza część filmu). Mdli mnie szczerze powiedziawszy.
      HSM? Za bardzo cukierkowe.
      Upiór w Operze? Nie oglądałam. Nie jestem zbyt wielką fanką musicali.
      Szkoła uczuć? Nie.
      Program ochrony księżniczek? WTF? Nawet zwiastunów nie widziałam.
      Nie oglądam Disney Channel, choć przyznam, że gdy miałam to bardziej skupiałam
      się na Jetixie, bo była masa bajek (w każdym jest coś z dziecka wink Poza tym,
      taka stara jeszcze nie jestem xD).

Moje zdanie? Nie powinniśmy się ograniczać do jednej stacji, tylko sięgać po
      różne filmy. Najlepiej patrzeć na premiery w kinach, zobaczyć opis i obejrzeć
      jeśli zaciekawi, albo pogrzebać na filmwebie i poszukać jakiś fajnych. Tyle.
      • Gość: Kami Re: Czy tylko Disney Channel? IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 06:55
        Titanic to raczej film od 12 lat z powodu pewnych "fragmentów" a HSM to taki od
        4 lat a nawet dla młodszych x DD Mimo to wybrałabym HSM (i kto to mówi, ta co
        kiedyś nienawidziła Disneya) heh...Ludzie sie zmieniaja chyba i ja tez sie
        zmieniłam ale polubiłam te wszystkie Hanny Montane etc. Bo mnie śmieszą x DD I
        poprawiają humor...
        • justynaa134 Re: Czy tylko Disney Channel? 25.05.09, 09:41
          1.Żaden
          2. Szkoła uczuć.smile
          a co do Disney Channel to lubię go oglądać i co mi tamwink ja czasami nawet
          oglądam Fineasza i Ferba big_grinbig_grin
    • majli_xo ... 25.05.09, 10:26
      1 ) upiór w operze .
      2 ) szkoła uczuć .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka