Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:44 wiem,że dużo jest takich wątków,ale ja spróbuję naprawdę wam pomóc. piszcie co was trapi a ja i inne kotkowiczki wam pomożemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolorowo Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:21 jka szybkoo schudnacc ok 3 kg ? ;D ale tak maxx 2 tyg. ^^ nie dluuzej ! ? Zansz cOoss ? ;] xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: założycielka wątku Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:21 szukałam..sama próbowałam... ale jeżeli w krótkim czasie chcesz schudnąć dużo to jeszcze szybciej przytyjesz (i to więcej) nie narzucaj tempa.... mniej jedz słodyczy(trudne... ja nie umiem ) ruszaj się więcej...taniec, gra w siatkę... skok w dal...w zwyż itp. a najlepiej biegi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! 17.05.09, 14:58 Nie zgadzam się nie ma diety schudnij 2 tygodie. Oczywiście jeżali mówimy o człowieku z normalnym portfelem. Bo można sobie schudnąć przy pomocy najlepszego trenera w 2 tyg. tyle że to nie tanio kosztuje. Po za tym dieta to poważna sprawa nie wystarczy tylko ograniczyć jedzenie i biegać. Na dietę trzeba więcej wydawać pieniędzy niż jakby się jadło normalnie. Po za tym trzeba robić badania na tarczycę i czy rzeczywiście ma się nadwagę. Coś o tym wiem, bo moja mama była na diecie tłuszczowej z dzieliła się ze mną wszystkim co mówił jej trener. Słuchała się go i schudła. Nie mogę patrzeć na dziewczny które nie jedzą obiadu,bo mówią ,że się odchudzają za to wpierniczają chipsy i batoniki. To takie plastki które są chude i z uporem maniaka wciskają wszystkim że są grube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 19:58 jak mozna depilowac samemu brwi zeby nie bolalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! 17.05.09, 21:39 pęsetą-leecz to bolesne... najlepiej u kosmetyczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella :: 17.05.09, 21:42 dieta atkinsona= 1 dzien 1 kg niestety rygorystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekotka Re: :: IP: *.wist.com.pl 18.05.09, 18:39 cześć, mam problem. Moja koleżanka chodzi z pewnym chłopakiem ale chce z nim zerwać bo ją unika. ta moja koleżanka siedziała kołomnie i zawołała tego jej chłopaka rzeby pogadać a on nie chciał o tym gadać i poszed więc zadziałałam i podeszłam do niego i powiedziałam:uważaj ona może z tobą zerwać. on popchnął mnie dościany i trzymał za ramiona. przestał się złościć i się na mnie chwilkę gapił. i on mnie wtedy pocałował!! moja kumpela się o to wkurzyła na mnie strasznie bo była przy tym. i teraz nie wiem co zrobić!! ten chłopak ciągle robi do mnie maślane oczy!! Odpowiedz Link Zgłoś