Dodaj do ulubionych

potrzebujecie pomocy? pomogę!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:44
wiem,że dużo jest takich wątków,ale ja spróbuję naprawdę wam pomóc.
piszcie co was trapi a ja i inne kotkowiczki wam pomożemy!!!kisskisskiss
Obserwuj wątek
    • Gość: kolorowo Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 19:21

jka szybkoo schudnacc ok 3 kg ? ;D ale tak maxx 2 tyg. ^^ nie dluuzej ! ? Zansz cOoss ? ;] xDD
      • Gość: założycielka wątku Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:21
        szukałam..sama próbowałam...
        ale jeżeli w krótkim czasie chcesz schudnąć dużo to jeszcze szybciej przytyjesz (i to więcej) nie narzucaj tempa....
        mniej jedz słodyczy(trudne... ja nie umiemwink )
        ruszaj się więcej...taniec, gra w siatkę... skok w dal...w zwyż itp.
        a najlepiej biegi.
        • charlotta Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! 17.05.09, 14:58
          Nie zgadzam się nie ma diety schudnij 2 tygodie. Oczywiście jeżali mówimy o człowieku z normalnym portfelem. Bo można sobie schudnąć przy pomocy najlepszego trenera w 2 tyg. tyle że to nie tanio kosztuje. Po za tym dieta to poważna sprawa nie wystarczy tylko ograniczyć jedzenie i biegać. Na dietę trzeba więcej wydawać pieniędzy niż jakby się jadło normalnie. Po za tym trzeba robić badania na tarczycę i czy rzeczywiście ma się nadwagę. Coś o tym wiem, bo moja mama była na diecie tłuszczowej z dzieliła się ze mną wszystkim co mówił jej trener. Słuchała się go i schudła.
          Nie mogę patrzeć na dziewczny które nie jedzą obiadu,bo mówią ,że się odchudzają za to wpierniczają chipsy i batoniki. To takie plastki które są chude i z uporem maniaka wciskają wszystkim że są grube.
    • Gość: Ann Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 19:58
      jak mozna depilowac samemu brwi zeby nie bolalo ?
      • black_rose Re: potrzebujecie pomocy? pomogę!!! 17.05.09, 21:39
        pęsetą-leecz to bolesne...
        najlepiej u kosmetyczki..
    • edwardandbella :: 17.05.09, 21:42
      dieta atkinsona= 1 dzien 1 kg niestety rygorystyczna
      • Gość: rekotka Re: :: IP: *.wist.com.pl 18.05.09, 18:39
        cześć, mam problem. Moja koleżanka chodzi z pewnym chłopakiem ale chce z nim zerwać
        bo ją unika. ta moja koleżanka siedziała kołomnie i zawołała tego jej chłopaka rzeby
        pogadać a on nie chciał o tym gadać i poszed więc zadziałałam i podeszłam do niego i
        powiedziałam:uważaj ona może z tobą zerwać. on popchnął mnie dościany i trzymał za
        ramiona. przestał się złościć i się na mnie chwilkę gapił. i on mnie wtedy pocałował!! moja
        kumpela się o to wkurzyła na mnie strasznie bo była przy tym. i teraz nie wiem co zrobić!!
        ten chłopak ciągle robi do mnie maślane oczy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka