Gość: okwas IP: *.wist.com.pl 24.05.09, 11:42 cześc, będe kończy 5 klase mam 163 cm wzrostu i waże 67 kg!! ale ja nie chce się odchudza w wieku 12 lat!!! ale prosze nie drwijcie ze mnie, nie jest mi w tedy lepiej! pomóżcie!! mam grube nogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_madzik Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 11:49 to jak masz " grube nogi " zacznij biegac, jeździc na rolkach n a rowerze . Twoje nogi otrzymają wtedy inny wygląd , a mianowicie MIĘŚNIE i nie będę ONE ( nogi ) rozpoznywane jako grube a jako umięśnione I nie siedź długo przed kompem , a wyjdź sobie na dwór pobiegac . Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 11:50 o.O jak mamy ci pomóc, skoro nie chcesz się odchudzać? Jeśli chcesz schudnąć, to radzę ci albo biegać i ćwiczyć, albo mniej jeść^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 11:54 Wiesz powiem coś co może poprawi ci humor: mam koleżanke w klasie która jest niska i waży... uwaga... 85,5 kg!!!to prawda bo kiedyś parami chodziliśmy do higienistki na kątrole i ja byłam z nią w parze. Ja też nieodchudzałabym sie na twoim miejscu. Moja rada to: jedz dużo warzyw i owoców a mniej słodyczy i żarcia z KFC,McDonald itp. Biegała bym na twoim miejscu albo jeźdżiła dużo na rowerze lub rowerze P.S Według mnie wcale niejesteś gruba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola20 Re: jestem GRUBA!!! IP: 213.155.188.* 24.05.09, 13:33 uprawiaj wiecej sportu i zdrowo sie odzywiaj Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 14:10 jak juz dziewczyny wyżej napisały: jedz zdrowo, uprawiaj sport, niekoniecznie musisz sie odchudzać... Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 14:24 Ja mam 158 cm i ważę 55 kg,kończę VI klasę.Też mam grube nogi a jeżdżę codziennie do szkoły na rowerze i nic mi to nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 14:44 a jak tez chodzę do 6 klasy i zrzuciłam grube uda i mam u góry brzucha takie widoczne mięśnie tylko na dole muszę poćwiczyć nad brzuszkiem po prostu jeździłam na rowerze rolkach biegałam ćwiczyłam prowadziłam zdrowy tryb życia KILKA CIEKAWOSTEK: każdy kęs należy 30 razy porzuć, po jedzeniu można pić dopiero po ok. 15 minutach, nie można oglądać TV ani nic robić podczas jedzenia trzeba się skupić że jem jedzenie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: jestem GRUBA!!! 24.05.09, 14:43 gdybyś tego nie mówiła to nie kpilibyśmy ważysz więcej ode mnie ja ważę 65kg a mam 14 lat. I nie jesteś nastolatką tylko dzieckiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jestem GRUBA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 14:14 wiesz co bym ci powiedziała Claire coś ? Zamknij się.... Piszesz bez sensu i OBRAŻASZ INNYCH. Boże, to nie jej wina że tyle wazy..Ja mało co jem a wyglądam jak..Nie ważne..I nie ważę też dużo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: jestem GRUBA!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.09, 14:26 no więc mogę ci wyznaczyć taki kalendarzyk? tak jak dziewczyny wyżej napisały odżywiaj się zdrowo i ćwicz. zobaczysz, że szybko zrzucisz zbędne kilogramy. kiedy chcesz zacząć? załóżmy, że od czerwca. jedz i ćwicz przez tydzień. do 7. jeśli nie schudniesz nawet 0,5-1kg to zrezygnuj, a jak się uda to rób tak dalej ja mam 13,5 lat, 162cm i ważę 51kg. przedtem ważyłam 54 i w dwa tygodnie zrzuciłam trzy kilo. właśnie tak robiłam jak napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: jestem GRUBA!!! 26.05.09, 17:06 a żeby się nie zniechęcić do ćwiczeń kreśl dni w kalendarzu za każdym razem kiedy będziesz chciała rzucić wszystko w cholerę- patrz w kalendarz. dasz sobie radę. od razu zacznij stosować jakieś kremy na rozstępy - nie wiem jakie, nie znam się na tym, ale idź do sklepu i poszukaj, napewno znajdzie się coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś