Gość: .x3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:47 Mam 12 lat i jestem taka na luzie bardziej nie chodze do szkoły w spódniczkach raczej ubieram sie w bluze i spodnie , a do tego noszę kucyk. Czy wiecie jaki fryz do tego ubioru by pasował ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Jaka Fryzura ? 30.05.09, 09:26 może grzywka na bok choć nie wiem czy ci przeszkadzać nie będzie albo na cale czoło grzywe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Jaka Fryzura ? 30.05.09, 10:43 Nie słuchaj majson bo ona nie mówi prawdy, lepiej żebyś miała tak : lekko podkręconą grzywkę ale leciutko i na lewy bok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .x3 Re: Jaka Fryzura ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 11:14 Problem tylko jest taki : mam niskie czoło więc ... nie wiem czy by pasowało . Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Jaka Fryzura ? 30.05.09, 19:15 ja... jestem ładna z twarzy tylko czoło mam większe niż inni i mam grzywke na bok i mocno pocieniowane mniej więcej do ramion włosy i to wygląda extra Odpowiedz Link Zgłoś
chelsi Re: Jaka Fryzura ? 30.05.09, 19:20 Troche tak ciezko doradzic jak sie nie widzi twarzy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ hah ;* 31.05.09, 19:22 now lasnie trudno okreslic bez twarzy jak jestes na luzie no to wlosy pocieniowane a kucyk luzny zeby wychodzilo pare wlosow z kazdj strony hah nie wiem czy bd wiedziec o co mi chodzi naraa Odpowiedz Link Zgłoś