love.selena.x3 01.06.09, 20:20 jakie najbardziej podobaja wam sie jego piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewus1 Re: Michael Jackson 01.06.09, 22:03 Bez wątpienia to jest świetny muzyk Uwielbiam jego piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katsuumi_17 Re: Michael Jackson IP: *.chello.pl 03.06.09, 17:34 "Billie Jean", "Thriller", "Say, say, say" w duecie z Paulem Mc'Cartneyem. Jeszcze jest kilka ale nie pamiętam tytułów, czasami się usłyszy gdzieś w telewizji ; ). W jego twórczości najwspanialszy jest oryginalny styl piosenek, nietypowy taniec i ruch sceniczny i to, że każda piosenka jest od siebie zupełnie różna. I fenomenalny głos! Michael jest królem popu, jest prawdziwą gwiazdą. Dlatego nie piszcie, że taka Miley jest gwiazdą czy Jonas Brothers, bo im do Jacksona WIELE brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: Michael Jackson 26.07.09, 16:31 "Billie Jean", "Thriller" Wspaniałe piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Michael Jackson 03.06.09, 17:56 "Will You be there?", "Billy Jean", "Heal the World", "They don't really care about us", "I'm bad" i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Michael Jackson 03.06.09, 18:04 "Billie Jean" i "Cryminal Smooth" to genialne piosenki. Jego samego nie znoszę, uważam, że jest psycholem ale twórczość - bić brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Michael Jackson 03.06.09, 18:06 Cóż, nikt nie jest doskonały... A przy okazji, zapomniałam o jego piosence i Lionela Richie "We are the world" - świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. Re: Michael Jackson 06.06.09, 16:30 Jak by ktos odnosił by na scenie tyle sukcesów ,przez tylee lat ,co on <3 ,to wątpie żeby był normalny x ,d' Ja go uwielbiam..dla mnie wszystkie jego piosenki są cudowne i warte słuchania . Miał swój styl muzyczny i sceniczny ,dlatego długo znami zostaniee ,nawet jak go [odpuukać]zabraknie ; < Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Michael Jackson 07.06.09, 12:38 Zdecydowanie Heal the World xD Uwielbiam tą piosenkę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monia1792 Re: Michael Jackson 07.06.09, 13:32 Mi najbardziej podobają się "Billie Jean", "Black or White", "Bad" i "Thriller" Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Michael Jackson 07.06.09, 15:25 Ja najbardziej lubie 2 piosenkii: ,,Thriller'' i ,,They Don't Care About Us''.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Michael Jackson 07.06.09, 17:43 Ja ostatnio słuchałam" Thriller " i " We are the world " ta 2 nie tylko jego ale ją lubie ; ))) Napewno Michael to świetny muzyk który wniósł coś bardzo waznego do świata muzyki . Odpowiedz Link Zgłoś
olka15 Re: Michael Jackson 25.07.09, 16:25 SMOOTH CRIMINAL, SAY SAY SAY, HUMAN NATURE, BEAT IT, BLAME IT ON THE BOOGIE, BLOOD ON THE DANCEFLOOR... WSZYSTKIE! I LEAVE ME ALONE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dirty_diana Re: Michael Jackson 25.07.09, 20:22 Smooth Cryminal They don`t caer about us Billie Jean Bad Beat It Say, say, say [*] Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Michael Jackson 25.07.09, 20:59 Billie Jean We Are The World heal The World Say , say , Say Bad Thriller i duzoo jeszczee . (; na parwde . pierwszy raz zgidze sie z katsuumi_17 , ze Mile czy tam jb jeszcze wileee brakuje do Jacksonaa . On always in our hearts ! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Michael Jackson 25.07.09, 21:07 Thriller ABC Bad Smile Smooth Criminal We are the world Man in the mirror Dirty Diana Scream Beat it Wszystkie piosenki Jacko były dziełami sztuki... Moja miłość do Niego nigdy się nie skończy [*] NZWNS ;** Odpowiedz Link Zgłoś
tysiaxx Re: Michael J. 04.08.09, 16:44 zdecydowanie Bad ABC Say say say szkoda mi go troszke Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: Michael Jackson 04.08.09, 16:50 dużo mi się podoba, ale najbardziej to chyba " Bad " i " Smooth Criminal " < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Michael Jackson 04.08.09, 17:24 mam ich dużo ale najbardziej lubie chyba ,,Billie Jean'' i ,,They Don't Care about Us'' Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Michael Jackson 04.08.09, 17:30 wszystkie są wspaniałe xdd ale mnie się podoba najbardziej "Dirty Diana", "Jam", " The way you make me feel" Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Michael Jackson 04.08.09, 17:38 Ja jego piosenkami zaczęłam się interesował po śmierci czego bardzo żałuje ale jak to ktoś powiedział:gdyby on nie umarł wszyscy mieli by go w dupie. co do piosenek to lubię: Jackson Remember The Time ,They Don't Care About Us,Smooth Criminal,Earth song, Bad,Black or White Ps:to jest zajebisty film/dokument o Michaelu warto obejrzeć bo on się śmiesznie zachowuje(jakoś nie najlepsza) www.youtube.com/watch?v=kcKHsipEtzk Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Michael Jackson 04.08.09, 17:43 a i jeszcze zapomniałam "Black or white" <- Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Michael Jackson 04.08.09, 21:54 dirty diana, black or white, bad, billy jean, beat it,remember the time, thriller, we are the worls Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Michael Jackson 04.08.09, 22:06 you are not alone . - kocham to . aż sie normalnie przy niej popłakałam . billie jean . - kto tego nie lubi ? x D black or white . Earth Song . Smooth Criminal . Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia93 Re: Michael Jackson 13.08.09, 14:53 Hmmm. Michael był rzeczywiście królem POPu i żałuję, że takich gwiazd jak on już po prostu nie ma. Dzisiejsza muzyka jest straszna, np. G. Andrzejewicz, M. Cyrus, czy TH... Po prostu brak mi słów. Do moich ulubionych od Michaela zaliczam: - Billy Jean, - Thriller, - Black or White, - Blood on the dancefloor, - Beat It, - Dirty Diana. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Michael Jackson 13.08.09, 15:49 Ostatnio pościągałam płyty Michaela i z czystym sumieniem stwierdzam, że każda jego piosenka jest cudowna i niezwykła. Michael 4 ever. Król jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Michael Jackson 13.08.09, 16:09 Ulubione? To chyba Billie Jean Black or White Thriller oraz You're Not Alnone. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Michael Jackson 13.08.09, 16:14 billy jean , thiller , heal the world , you' re not alone . Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutkafanka Re: Michael Jackson 16.08.09, 16:10 Bad, Billie Jean, Black Or White, Men In The Mirror, Smooth Criminal, Thriller, Dirty Diana i You Are Not Alone, choć inne też są super^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: Michael Jackson 20.08.09, 16:42 Billie Jean, Black or white, Thriller, Smoth criminal, Beat it, Bad, Scream (ze swoją siostrą Janet), Say, Say, Say (duet z Paulem McCartney'em), Dirty Diana, Blood on the Dancefloor, Earth Song, Give in to me, Leave me alone, Childhood, The don't care about us, We are the world. W sumie to wszystkie uwielbiam. Michael to nie był zwyczajny muzyk. To był ktoś kto zmienił współczesną muzykę na lepszą. Wszystko mi się w nim podobało. Taniec, śpiew, osobowość. R.I.P Michael. [*] Odpowiedz Link Zgłoś