Dodaj do ulubionych

Co mam zrobić ? Jak kocham a nie wiem czy on też

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:35
wiec to wszystko stalo się 2 czerwca 2009 r.
Od paru miesięcy podoba mi się chłopak ! na początku wydawało mi się że mnie podrywa
więc go zapytałam czy mu się podobam ? powiedział że tak i czy chce z nim chodzić więc
odparłam ze chetnie a on na to że domuwimy sie w szkole ! na przerwie stchużyłam czego
żałuje cry crying wieczorem napisał czemu nie podeszłam a ja na to że zapomniałam ! wtedy
powiedział " to pogadamy na ten temat jutro nha wycieczce " i zszedł z gg ! po wycieczce
dowiedziałam sie że chodzi z moją koleżanką klaudia ! po paru miesiacach zerwali więcy
zaczełam nosic mini i super bluzki ale na nic to się nie zdało! niedawno umuwiliśmy się na
rolki ale nieprzyszedł !crying a za 2 dni wyjechał na wycieczkę 3 dniową ! gdy dzis czyi 2
czerwca napisłam do niego nan gg dostałam wiedomość cytuje rozmowe
ja " hej co tam ?"
on " dowidzenia "
ZABLOKOWAŁAM GO I PŁAKAŁAM NA WET TERAZ PŁACZE ! no i co teraz co zrobić ja go
kocham a o niewiem ! prosze o pomoc ! crying
Obserwuj wątek
    • aleks768 nudziaż 03.06.09, 08:04
      Jeśli go kochasz a on zapomina o spotkaniach znaczy że cię unika i nie jest
      dobry zrozumie kiedyś swój błąd, bądź spokojna!
      • Gość: gbhgh Re: nudziaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:38
        Ja teżpróbowałam miniówek i extra bluzek na chłopaku, ale nie wyszło. Wydaje mi
        się, że większośćz nich na to nie patrzyy. Niewiem co ci poradzić sad
        • Gość: nency Re: nudziaż IP: 88.220.68.* 03.06.09, 14:47
          Nie przejmuj się nim!!! Jak nie pamięta o waszych spotkaniach to znaczy ze on
          cie nie kocha ! a jeśli gadał z toba na temat chodzenia a potem poprosił o to
          inna to co to za chłopak!!!!
      • Gość: XooXoo . Re: nudziaż IP: *.aster.pl 09.06.09, 17:26
        zraniłaś go . ! i chce ci teraz pokazać jak to jest, kiedy osoba na której ci
        zależy cię olewa .
        Musisz go jakoś złapać i z nim pogadać . wink) powodzenia życzę . kiss*
    • bella_donna Palant! 03.06.09, 18:50
      Moim zdaniem to zwykły palant [bez obrazy]. Na Twoim miejscu olałabym go. On
      nie zasługuje na Twoje łzy. ; *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka