pink_cekoladka. 06.06.09, 13:26 W piątek 5.06.09 na POLSACIE został wyemitowany film "Prezydencka Córka". ; * Mnie on się baardzo podobał. ; D A wam. ? Oglądaliscie go. ? Czekam na wasze opinie. ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_pauline Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 13:35 Mnie również bardzo się podobał, typowy film dla nastolatek. Czyli coś w moim stylu. Bardzo lubię takie filmy ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D IP: *.cdma.centertel.pl 06.06.09, 14:04 Film był poprostu zajedwabisty!!! Uwielbiam Kate Holmes!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 14:08 ja wczoraj nie ogladalam, ale dawno ;p zaje**isty xD i nie mylic fimów, bo są dwa rozne filmy "prezydencka córka" xd jeden z mandy moore a drugi z katie holmes [ten co wczoraj szedl] super film x3 Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 14:24 Mnie się BAAARDZO podobał, ale szczerze dziwnie się skończyło Myślałam, ze złamie zasade i zostanie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 14:27 no świetny film, wczoraj widziałam tylko kawałek ale oglądałam go już kiedyś i to pare razy ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
bellisia Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 14:47 pati896 napisał(a): > Mnie się BAAARDZO podobał, ale szczerze dziwnie się skończyło Myślałam, ze z > łamie > zasade i zostanie z nim No ja też myślałam ,że na koniec będą razem.Ale i tak film mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 18:35 Też myślę że sie dziwnie skończyło. # Ale to nie zmienia faktu że film był extra. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: Prezydencka Córka- wasze opinie. ! ; D 06.06.09, 19:37 kocham tą aktorke-jest taka delikatna Odpowiedz Link Zgłoś