101misia101 07.06.09, 21:24 Jestem w 4 klasie i od niedawna zauwarzyłam że na mojej bieliźnie pojawia sie śluz To Normalne ?? PS dzięki że na to weszłyście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ms.hollywood. Re: Problem z dojrzewaniem 07.06.09, 21:29 Taak Organizm przygotowuje się na miesiączkowanie ;d Sluz zaczyna się 2 lata przed ;d Najczesciej xd Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Problem z dojrzewaniem 07.06.09, 23:23 To całkiem normalne Poowoli , bardzoo pooowoli stajesz się kobietą ! I to właśnie wprowadzą cię tak jakby w okres dojrzewania , niedługo pojawi się miesiączka ! Wtedy możesz poczuć się jak prawdziwa kobieta Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Problem z dojrzewaniem 08.06.09, 11:20 Nie masz się czym martwić! To jest normalne. Jeśli chcesz możesz sobie kupić cieniutkie wkładki higieniczne, aby nie brudzić bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Problem z dojrzewaniem 08.06.09, 14:07 ja właśnie w 4 klasie tak miałam a teraz w 6 dostałam okres wiec to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Problem z dojrzewaniem 08.06.09, 18:37 Mi śluz zaczął pojawiać się pod koniec czwartej klasy. # A okres mam od końca piątej . Jeśli zaczniesz miesiączkować między okresami też będzie Ci się pojawiać śluz . ; * Pozdro . ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś