Dodaj do ulubionych

Problemy z meszkiem

IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 19:50

Hej Jestem ciemną blondynką ale mam mały meszek pod nosem ...
nie wiem co mam z tym zrobic bo strasznie mnie to krępuje próbowałam juz wody
utlenionej ale nie pomaga. Nie chce ich wyrywac bo boje sie e pojawią sie
mocniejsze i ciemniejsze
pomozcie... Co mam zrobic zeby tego nie było widac???? Moze znacie jakies
masci.....sadcry
Obserwuj wątek
    • love.selena.x3 Re: Problemy z meszkiem 08.06.09, 20:20
      Hmm..nie wiem,skoro jestes blondynką ,aż tak nie są widooczne wink
      Jeżeli boisz wyrywania (nie polecaam),musisz to tylko zaakceptować to.
      Też miałam taki meszek ,ale to się z biegiem czasu wyciera wink
      • Gość: hfhghg Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 08.06.09, 21:21
        ja mam problem inny...bylam glupia i zgolilam sobie wloski ,bo mam czarne wlosy i byly
        starsznie dlugie..teraz zaluje ze to zrobilam bo zgolialm sobie 2 dni temu , a teraz jak sobie
        przyjrzalam sie to wyrosly mi 3 krotkie ale wyraziste woski..nie chce by ich bylo wiecej..co
        mam robic pomocy..!!!!!!!!!!! nie chce by mnie wysmiali i nie chce sobie co 3 dni golic do
        gladkosci...
        • love.selena.x3 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.09, 21:22
          Jak chodzi o te pod nosem..cóż ,teraz to już będziesz miała ten problem..albo wyrywaj
          pensetą ,albo na wyrywanie wąsika ,do kosmetyczki ,innej rady nie ma ..
          • Gość: asiulkaa Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help help!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 08.06.09, 21:50
            nie no ludzie POMOCY!!!!
            NIE CHCE MIEC WASOW!!
            a w dodatku od miesiaca zaczelam depilowac nogi
            ale ic nie powiedzialam mamie..
            nie wiem jak jej powiedziec o depilacji
            i a "wasiku"??
            • love.selena.x3 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help help!!!!!!!!!! 08.06.09, 21:55
              Ja byłam grzeczna i zapytałam mamę o zgodę na depilację nóg..ale to było półtora roku
              teemu ;d Powiedz jej ,powinna zrozumieć..nastolatki muszą o sb zadbać a w lato
              (szczególnie w lato) niewydepilowane nogi nie wyglądają faajnie (; O wąsiku lepiej też
              powiedz ,lepiej jak zareaguje teraz ,niż jak wyrosną ci kolejne 3 włosy . d;
    • pauli13 Re: Problemy z meszkiem 09.06.09, 15:21
      Używaj pęsety. Ja używam i nie odrastają ani mocniejsze, ani ciemniejsze...
    • boguszewska2 meszek 15.07.09, 12:01
      No więc nie martw sie!!! WIęc jeśli przestaniesz je golić z czasem się wytrą itd zrobią się
      słabsze. Do rozpoczęcia roku szkolnego masz czas jeśli będzie tak samo kup w jakimś
      markecie kosmetyczki itd plastry do depilacjii twarzy z woskiem i ponoć odrastają po 3-4
      miesiącach i są cienkie słabe. Nie są one drogie bo 4-5 zł większe opakowania trochę
      droższe. I po kłopocie big_grin
    • ardnaskela Re: Problemy z meszkiem 15.07.09, 16:42
      Nie wiem w czym widziecie problem. Idziecie grzecznie same do kosmetycznego,
      wybieracie odpowiednie plastry do depilacji, podchodzicie do kasy, płacicie i po wszystkim.
      Nikt się o tym nie musi dowiedzieć. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka