mistrzu_olka 16.06.09, 12:26 hej. moja kumpela za 2 tyg obchodzi 16-ste urodziny. Kompletnie nie mam pomysłu co jej kupić na prezent. Ma ktoś może jakieś pomysły?? ** książki i płyty odpadają pozdro;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 16.06.09, 13:55 fajna bluzka lub maskotka i do tego jakaś czekolada albo np taki duży kosz z cukierkami Odpowiedz Link Zgłoś
czeszka.xd Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 16.06.09, 14:17 No nie wiem.. ja bym jej proponowała kupić jakiś odjazdowy top, albo poprostu dać kase i spokój..;D ;** Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 16.06.09, 15:51 Moe jakieś dobre kosmetyki? Np. krem albo cóś Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 16.06.09, 16:21 A może łańcuszek i zawieszkę? Na pewno jej się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzu_olka Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 16.06.09, 20:52 łoj łańcuszków to ma sporoo ) ale dziekuje za podpowiedzi ** Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 15.08.09, 19:21 może coś orginalnego (; ? podptaj się jej tak po cichaczu 'co byś chciała jak byś miała .... złotych' xdd albo poproś by zrobiła 'liste prezentów' i napisze tam co chce,co jej sie przyda itp. a ty tylko skreślisz co chcesz jej kupić . ja osobiście pare dni przed urodzinami zrobiłam sobie funiaste zdjęcie z kumpelą poszłam do fotografa oprawiłam w ramke i misz-masz prezent gotowy ! xdd pozdro ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 17.08.09, 13:34 Możesz kupić: - kubek - ramkę i w niej wasze wspólne zdjęcie - miśka - świeczkę - kosmetyki - figurkę do postawienia, np. na biurko - kolczyki lub coś innego z biżuterii - skarbonkę - żel pod prysznic - jakiś notesik czy coś w tym stylu - jakiś ciuch - perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
ania.z.poznania Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 17.08.09, 15:24 i co kupilas? bo urodziny chyba juz byly ja w lipcu mialam podobny problem. na szczescie skladalismy sie z kolezankami i jedna znalazla to: www.wyjatkowyprezent.pl/indywidualna-nauka-makijazu nie dosc, ze mialam problem z glowy, to jeszcze prezent - lekcja makijazu bardzo sie udala Odpowiedz Link Zgłoś
monia4uu gadżety 19.08.09, 00:13 Zobacz dla niej jakieś śmieszne gadżety np na www.takapaka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 19.08.09, 00:45 Hmm....na 16 mówisz.?? Miley kupiła Lily na 16-ste urodziny takie śliczne buty xD Też coś możesz w tym stylu ... xd Albo po prostu to, co dziewczynie zawsze sie przyda . - Jakiś fajny kosmetyk ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: prezent urodzinowy dla kumpeli. HELP! 19.08.09, 01:02 kosmetyki, perfumy itp. biżuteria..lub kup ramkę i ja ozdób np. kwiatkami i wstaw wasze zdjęcie albo się jej spytaj Odpowiedz Link Zgłoś