karolajn. 19.06.09, 16:17 Gra polega na tym, że każda osoba dopisuje jakieś kilka rymowanych wersów do wierszyka, który będzie powstawał ; d To ja zacznę : Za górami, za lasami Żyła sobie mała Ola Była ona bardzo smutna, gdyż lubiła pić jab*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amix Re: Gra - wymyślamy wierszyk IP: 83.2.232.* 22.06.09, 16:18 Łecz pewnego razu dobry humor miała rzuciła jabola ...lecz nie wytrzeźwiała Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Gra - wymyślamy wierszyk 22.06.09, 16:23 Zataczała się pod mostem Przewracała i turlała Atak płaczu dostawała I do końca sfiksowała ... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Gra - wymyślamy wierszyk 22.06.09, 18:43 aż tu nagle jakaś laska przypie*rzyłą głowa w paska znak na czole jakiś miała i z oleczką popijała . xd o lol. nie mogę . xd nie wiem jak się pisz ena czole albo czele xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka.xD Re: Gra - wymyślamy wierszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:22 A że z nich były laski zabawowe to kupiły sobie krowę... na niej co dzień na imprezy jeździły I wciąż jabcoka piły... Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaalice Re: Gra - wymyślamy wierszyk 23.06.09, 22:28 Krowy mleka im dawały więc teraz zamiast jabola mleko sobie popijaly w butelkach od piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketrin Re: Gra - wymyślamy wierszyk IP: 89.231.194.* 23.06.09, 22:37 tak im mleko smakowało, ze sie mlekiem opijalo, raz sie jednak mleko skonczylo i sie nie zrobilo milo, bo jak ktos widzial krowe, to sie na nia rzucał ole x DD takie troche to bez sensu mi wyszlo, ale co tam x D Odpowiedz Link Zgłoś
tanorektyczka. Re: Gra - wymyślamy wierszyk 28.06.09, 23:09 Krowa zbyt mocno wydojona została Ulubionego mleczka już nie dawała Więc ola z koleżaneczką do sklepu zaszła i nagle ochota na jabola ją naszła :d To nie ma rąk, ani nóg Totalny bezsens, dlatego mnie śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Gra - wymyślamy wierszyk 29.06.09, 13:46 Więc jabola znów kupiły, Aż tu nagle chłopiec - miły Ukradł całą im butelkę i wpier***** całą żelkę Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Gra - wymyślamy wierszyk 01.07.09, 12:48 Moim zdanim lepiej by było: jedna osoba pisze jeden wers. Druga rym do tego wersu i kiolejny, znowu trzecia osoba rym i wers następny <br /> No ale jak tak no to daje: Więc się piotem umówiły i chłopca miłego pobiły A, że nikt o nic nie pytał tym chlopcem okazała się kobita Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Gra - wymyślamy wierszyk 28.07.09, 14:18 Chłopobaba silna była bo w więzieniu sobie żyła i pobiła dwie dziewczynki które miały groźne minki Odpowiedz Link Zgłoś