Dodaj do ulubionych

Gra w pytania / coś jakby nowego xD

20.06.09, 09:19
ta gra polega na tym że dajemy pytania wybranej przez nas osobie ^^ np. ja pisze: do
miley_cyrus45 - Co teraz robisz? no i ona mi odpisuje ^^ ale nie musi nastepnego pytania
skierowac do mnie, może do kogoś innego i tak dalej. pytania można zadawac kilku
osobom a jesli nie odpiszą to nic ^^ myslę że prosta gra ~~ zaczynamy...

do miley_cyrus45 - co robisz? xD
do blah_rock - lubisz Paramore?
Obserwuj wątek
    • Gość: __________ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD IP: *.aster.pl 20.06.09, 15:39
      do nicola_16 : co robisz ? odp. końcyzsz te nudna gre
      • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 20.06.09, 23:28
        jak nie chcesz to nie musisz grać w tą grę, dla cb moze byc nudna a dla kogos innego
        fajna wię z takimi komentarzami to won mi stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry
        • miley12 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 11:32
          do mandy_ (nie wiem czy dobrze napisałam nick) : jaką lubisz muzykę smile
          • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 21:40
            do loczka.:
            czemu juz cie
            tu nie ma tak czesto.?sad
            • Gość: _____________ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD IP: *.aster.pl 21.06.09, 21:44

nuda ale dobra tym razem zagram:
              nicola_16 jaką najczęściej lubisz słuchać muzę?
              • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 21:52
                wow
                cos do mnie
                hahah big_grinbig_grin
                najczesciej
                slucham
                popu,pop-rock
                czasami
                hip-hop ,czasmi techno
                czyli lacznie :
                wszytskiego po trochu
                ale najbardziej popu. xpp

hmm..
                no to do candy.e
                wiem ze lubisz firme,
                ja tez lubnie shock
                jaka ich pisoenke naj
                lubisz </3 ??
                • emciaaa Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 22:00
                  do demcialove
                  jaka jest Twoja ulubiona piosenka Demi ? smile
                  • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 22:03
                    .oo nareszcie do mnie . xd
                    a wiec:
                    The Middle i two worlds collide . xd
                    są swietnee .,;*

do miley_love
                    kiedy zaczęlas interesowac sie Miley.? ;d
    • nicola_16 Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 23:14
      hmm... chyba najczęściej słucham rocka ;]
      teraz do miley_cyrus45 : czemu prawie w ogóle cię nie ma na kotku ;]
      do demcialove : co wolisz pizzę czy frytki xD
      lepiej by chyba było zaznaczać nicki osób do których kierujemy pytanie :] bo
      można się pogubic xD
    • Gość: ___________ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD IP: *.aster.pl 21.06.09, 23:41
      do miley_cyrus45- wolisz Paris Hilton , Ashley Tisdale czy Hanne Montane\Miley Circus
      • anulka_xd Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 21.06.09, 23:47
        do demcialove ile masz lat.?
        • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 09:50
          .13 .

do anulka_xd
          a ty.? xd
          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:20
            demcialove jeszcze na moje pytanie nie odpowiedziałaś ;]]
            mandy_ : ile masz lat???
            • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:22
              .a sorry ., xd.
              zapomniało mi siee .
              wiec wolee . ee .
              FRYTKI . xd
              do nicola_16=ile razy bylas na hannah montana the movie.? xd
            • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:24
              trzynascie.

do nicola_13
              lubisz jonasow??
              • Gość: nicola_13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD IP: *.aster.pl 22.06.09, 14:33
                tak
                do nicola 16: lubisz jonasów?
              • sysiek4444 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:34
                Do mandy_ - lubiSz kOlOreK xD RuZOOWyyy ????? tongue_out
                • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:40
                  do dmcialove - kiedy zaczęłaś lubić Miley . ? ( ;
                  • anulka_xd Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:44
                    do demcialove Ja 15

do hermiona13 lubisz Pottera.?
                    • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:46
                      Kocham xD

do anulka_xd : a Ty? xd
                    • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:46
                      "do nicola_16=ile razy bylas na hannah montana the movie.? xd "
                      dokładnie dwa razy smile

"do nicola_16:lubisz jonasów?"
                      kocham <3 big_grin

• nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:47
                        do nicola_13 : podoba ci sie imię Nicola? big_grin
                        do hermiona13: podoba ci się piosenka Decode?
                        • sysiek4444 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:52
                          Do nicola_16

Jaki masz kolor włosów xDDD - nie mialam co wymyslić xd
                          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:54
                            taki ciemny blond, nie za bardzo podobają mi sie moje włosy...
                            do sysiek4444 to ty jesteś na swoim avku? ;]]
                            • sysiek4444 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 15:03
                              No co tyyy !!!!! To nie ja !!!!! hehehe tongue_outsmilecoolsuspicious

Do nicola_16
                              Jakie jeszcze lubisz gwiazdy disne'a, oprucz Miley ????
                          • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 14:55
                            taa
                            róż wymiata ;pp
                            nie ze ja
                            tam pusta barbie
                            ale tramki
                            lubie rozowe nosic big_grinbig_grin

do lolinka:
                            lubisz lady gage ??
                            ;dd
                            • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 15:14
                              mandy_ lubisz the Veronicas i Paramore????
                              • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 18:34
                                "kiedy zaczęłaś lubić Miley"
                                .Kiedy uslyszalam piosenke
                                "breakout"
                                xd
                                do nicola_16-lubisz Selene.?
                                • anulka_xd Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 21:27
                                  do hermiona13 też bardzo lubie szczególnie ostatnią część^^
                                  do hermiona13 lubisz jakąs gwiazde disneya.?
                                • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 22:17
                                  "do nicola_16-lubisz Selene.? "
                                  jest mi obojętna tongue_out

do demcialove: masz jakichś "przyjaciół" na kotku?
                                  • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 22:36
                                    teh veronicas sa super !
                                    tongue_out
                                    paramore nawet lubie ((;

do nicola_16 :
                                    jaki jest twoj ulubiony przedmiot w szkole?
                                    kiss
                                    • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 22.06.09, 22:43
                                      ulubiony to wf big_grin ale oprócz wf-u to niemiecki smile
                                      mandy_ : z jakim sławnym chłopakiem chciałabys być? wink big_grin smile kiss
                                      • anulka_xd Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:32
                                        do demcialove skąd jesteś.?
                                        • patrycja_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:41
                                          do mandy_ masz zwierzątko ?
                                          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:43
                                            do patrycja_ : lubisz the veronicas?
                                            • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:45
                                              do anulka_xd : masz jakiegos boya? wink
                                            • patrycja_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:47
                                              nicola_16 napisał(a):

> do patrycja_ : lubisz the veronicas?

tak .!serce<3
                                        • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:44
                                          Taylor ze zmierzchu..serce
                                          nierozumiem
                                          zamieszania wokol
                                          pattinsona ..
                                          on nawet ladny
                                          nie jest tongue_outtongue_out

do nicola_16 :
                                          jaki masz model komy ??
                                          kiss
                                          • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:52
                                            Hmm...piosenka Decode mi się bardz podoba, ale już trochę mi się znudziła big_grin
                                            Z gwiazd Disney'a to lubię tylko Vanesse ;D

do nicola_16 wolisz Miley czy Selene? xD
                                            • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:58
                                              "do nicola_16 wolisz Miley czy Selene? xD "
                                              oczywiście że Miley, Sel jest mi obojętna

do hermiona13 : kogo wolisz Paramore, the Veronicas czy Jonas Brothers???
                                              do mandy_ : jaką gwiazdę lubisz naj ?
                                          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 13:56
                                            LG ks360

identyczny jak ten:

https://phonesuk.files.wordpress.com/2009/06/lg_ks360.jpg

tylko troche poobijany big_grin <lol2> ale nie tak strasznie big_grin
                                            • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:01
                                              fajny fon ;pp
                                              b. lubie miley wink
                                              ale reszta disney'a
                                              to dno sciana.

do hermiona13 :
                                              jaki jest twój ulubiony koolor ??
                                              kiss
                                              • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:15
                                                ''Nicola fajny tel . ;D też mam LG xDD''
                                                ''fajny fon ;pp''

dzieki kiss ale moj jest bardziej poobijany big_grin heeh
                                                hermiona13 LG gora big_grin
                                            • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:02
                                              Nicola fajny tel . ;D też mam LG xDD

Z tych zespołów najbardziej lubię Paramore, chociaż za żadnym nie przepadam big_grin

do nicola_16 Jaka jest Twoja ulubiona piosenkarka i piosenkarz? xd
                                              • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:03
                                                "do hermiona13 :
                                                jaki jest twój ulubiony koolor ?? "

Hmm..czarny, niebieski i różowy xD

do mandy_ Jaki jest Twój ulubiony film i serial? ;D
                                                • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:12
                                                  do nicola_16 Jaka jest Twoja ulubiona piosenkarka i piosenkarz? xd
                                                  piosenkarka to Miley Cyrus a piosenkarz to... chyba nie mam... xD

do hermiona13 : jaki jest twoj ulubiony film ?
                                                  do mandy_ : to samo co do hermiony wink
                                                • mandy_ Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:19
                                                  film:
                                                  angus,stringi i przytulanki
                                                  wild child
                                                  i innee ;pp
                                                  serial:
                                                  icarly,drake&josh

to samo pytanie
                                                  do hermiona13
                                                  • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:28
                                                    "masz jakichś "przyjaciół" na kotku?"
                                                    .nie .bo "przyjaciol" w necie
                                                    nie chce poznawac .
                                                    do hermiona_13-kiedy zaczęlas lubic
                                                    nesse.?
                                                  • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 14:31
                                                    "skąd jesteś"
                                                    .Sopot.xd
                                                    do anulka_xd-a ty.? xd
                                                  • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 15:26
                                                    do hermiona13 : jaki jest twoj ulubiony film ?
                                                    to samo pytanie
                                                    do hermiona13

Hmm..Lubię dużo, ale najbardziej to chyba HP i HSM xDD

do hermiona_13-kiedy zaczęlas lubic
                                                    nesse.?

Hmm..Jakieś 2-3 lata temu jak obejrzałam HSm . ; D

do demcialove jakie lubisz piosenki Ashley Tisdale? xdd
                                                  • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 22:00
                                                    do demcialove jakie lubisz piosenki Ashley Tisdale? xdd
                                                    .hmm . duzo ich jest .,
                                                    ale najbardziej;
                                                    kiss the girl i It's Alright, It's Okay
                                                    do hermiona_13
                                                    a ty jakie lubisz
                                                    piosenki Vanessy.? ;d
                                                  • ketrin Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 23.06.09, 22:12
                                                    a to ja tez się pobawię :pp

do nicola_16 - lubisz Hilary Duff?
                                                  • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 10:49
                                                    do hermiona_13
                                                    a ty jakie lubisz
                                                    piosenki Vanessy.? ;d

Hmm...Snickernight, Vulnerable, Identified, i First Bad Habit wink
                                                    Chociaż lubię prawie wszystkie ; d

do demcialove uważasz, że w tej fotce Miley, co Kot dzisiaj wstawił jest coś złego? ;/
                                                  • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 16:53
                                                    .ee . zupelnie nie .
                                                    przeciez jest ubrana .
                                                    i w ogole nie obraza zadnej
                                                    gwiazdy .
                                                    mysle , ze wiele
                                                    nastolatek robi sobie
                                                    takie foty . ;D .
                                                    i nie wiem o co taki szum ;d

do hermiona_13-kiedy zaczęlas lubic Anahi ?? xd
                                                  • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 21:52
                                                    do ketrin - na jakim filmie byłaś ostatnio w kinie ? wink
    • miss_pauline Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 17:11
      Hehe... Fajna ta gierka

do nicola_16-lubisz Vanesse Hudgens...?
      • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 19:32
        do hermiona_13-kiedy zaczęlas lubic Anahi ?? xd

hah xd w sumie to już nie pamiętam o.O
        ale czekaj ,,, xDD
        Hmm...Chyba jakoś rok temu w wakacje xD
        jak zaczęłam słuchać rbd .; D

do demcialove kiedy zaczęłaś lubić Demi? xd
        • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 21:50
          do nicola_16 - lubisz Hilary Duff?
          no lubię, jest spoko wink
          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 21:51
            do nicola_16-lubisz Vanesse Hudgens...?
            w sumie jest mi obojętna wink

do miss_pauline - jaka jest twoja ulubiona piosenka Miley?
            • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 21:54
              Do nicola_16
              Jakie jeszcze lubisz gwiazdy disne'a, oprucz Miley ????
              hmmm... tak żebym lubiała to chyba tylko Ash ale nie wiem...

sysiek444 - a ty?
              • demi1112 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 22:20
                Do nicola_16
                Lubisz Demi Lovato???
                • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 24.06.09, 23:10
                  Do demcialove:

lubisz selene???
                  • ketrin Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 12:03
                    do ketrin - na jakim filmie byłaś ostatnio w kinie ? wink
                    Hannah Montana The Movie, : DD

do miss_pauline - co najbardziej lubisz robić na kotku ?
                    • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 16:28
                      "kiedy zaczęłaś lubić Demi?"
                      jak ją zobaczyłam w
                      "Gdy zadzwoni dzwonek USA"
                      do hermiona13-jaki jest tój naj kolor.?
                      • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 16:29
                        "lubisz Selenę"
                        Nie!Nie cierpię! . ;/ .
                        do oolluussiiaa96
                        a ty ją lubisz?
                        • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 17:58
                          do hermiona13-jaki jest tój naj kolor.?

różowy, niebieski i czarny . ; D

do demcialove wolisz Miley czy Demi? big_grin
                          • anulka_xd Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 18:50
                            Do nicola_16 chwilowo wolna^^
                            do demcialove ja z Opola

Do demcialove jaką najbardziej lubisz piosenke miley.?devil
                • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 21:45
                  "Do nicola_16
                  Lubisz Demi Lovato???"
                  średnio

do demi1112 - wolisz Miley czy Selene ?
                  • demi1112 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 21:53
                    Do Demi 1112 - Wolisz Selene czy Miley???

Lubię oby dwie ale wolę Selenę.
    • miss_pauline Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 19:02
      1. Mam wiele ulubionych piosenek Miley, ale chyba najbardziej lubię Buttom of
      the Ocean.
      2. Na kotku najbardziej lubię komentować i czytać posty na forum, jak każda
      dziewczyna lubię również czytać plotki na temat Gwiazd wink

Do anulka_xd- Lubisz jakąś gwiazdkę Disney-a, jeśli tak to jaką?
      • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 19:49
        "wolisz miley czy Demi?"
        o bosh . no . obie kocham bardzo .nie umiem wybrac . xd
        do hermiona13-wolisz Anahi czy Van.? suspicious
        • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 19:50
          "jaką najbardziej lubisz piosenke miley.?"
          wszystkie są super . ale naj to "start all over"

do anula_xd
          lubisz Miley.?
          • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 20:50
            do hermiona13-wolisz Anahi czy Van.?

Zdecydowanie Anahi ;D Van tylko lubię, a Any kocham < 33333

do demcialove gdybyś spotkała Miley albo Demi, to poprosiłabyś o autograf, czy
            zrobiłabyś sobie z nimi fotkę? ;D
            • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 20:53
              "do demcialove gdybyś spotkała Miley albo Demi, to poprosiłabyś o autograf,
              czy
              zrobiłabyś sobie z nimi fotkę? ;D "
              .najpierw zemdlała bym z wrazenia . xd . potem poporsila bym o autograf . a na
              koniec powiedziala bym , ze m0je qmpelki mi nie uwierza i poprosilabym o fote z
              nimi .;]
              od hermiona13-gybys spotkala Anahi to co bys zrobila?
              • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 10:24
                od hermiona13-gybys spotkala Anahi to co bys zrobila?

Chyba tak jak Ty najpierw bym zemdlała . . ; DD
                Później bym nie wierzyła własnym oczom . ; D
                później bym chciała, żeby mi się podpisała na hm...ręce . ; D
                tak, żebym nigdy tego nie zmyła . ; D hah xd
                a na końcu bym sobie z nią zrobiła kilka fotek xd

do demcialove jakie gazety młodzieżowe kupujesz? xd
      • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 25.06.09, 22:04
        do miss_pauline - kogo lubisz najbardziej z uzytkowników kotka? wiem że głupie to
        pytanie ale nie miałam co wymyslić wink
        • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 10:27
          do hermiona13 - jaki jest twój ulubiony zespół? ???
          do ketrin - robiłaś cos ciekawego w te wakacje xD ????
          • ketrin Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 10:31
            do ketrin - robiłaś cos ciekawego w te wakacje xD ????
            nie te wakacje mam strasznie nudne, przynajmniej na razie, musze ciagle sprzatac
            bo remont mam, a jak juz mi sie uda gdzies wyjsc to burza sie robi x - DD

do demcialove - za co lubisz Miley ?
            x D
            • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 12:28
              do hermiona13 - jaki jest twój ulubiony zespół? ???

RBD oczywiście xD

do nicola_16 To samo pytanie, czyli ulubiony zespół big_grin
              • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 12:47
                the Veronicas i Paramore wink
                do hermiona13 - masz jakichś ulubionych uzytkowników???
                • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 15:29
                  jest dla mnie przecietna niczym mnie nie zachwyciła

Do demcialove:Wolisz Demi czy Miley?
                  • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 15:32
                    sory zauwazylam ze było takie pytanie wiec demcialove: Wierzysz w Ufo? tongue_out
                    • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 17:40
                      do hermiona13 - masz jakichś ulubionych uzytkowników???

Niee xd raczej nie mam big_grin Jednych lubię mniej, innych bardziej, ale nie wyróżniam ; D

do nicola_16 wolisz cukierki czy lizaki? xdd
                      • anulka_xd Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 19:13
                        Do demcialove jej nie, ale jej piosenki tak ^^
                        do miss_pauline ja chyba najbardziej lubie Ashley ale ona już chyba nie
                        jest gwiazdka disneya, więc Selena smile

do miss_pauline lubisz Demi.?
                        • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 22:24
                          "jakie gazety młodzieżowe kupujesz"
                          .tylko fun-club i popcorn .xd
                          do hermiona13-a ty.? wink
                          • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 22:26
                            "za co lubisz Miley ? "
                            .za zaje.isdy glos i charakter . (;
                            do nicola_16-twój ulubiony sport.?
                            • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 22:27
                              "Wierzysz w Ufo?"
                              .ee . raczej niee . xd
                              do oolluussiiaa96- a ty.?
                        • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 26.06.09, 22:26
                          do nicola_16 wolisz cukierki czy lizaki? xdd
                          i to i to big_grin
                          • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 27.06.09, 09:33
                            do hermiona13-a ty.?

Wszystkie ; D Czyli: Bravo, Bravo Girl, Popcorn, Dziewczyna, Fun-Club, Twist xD
                            Tych kupuje każdy numer, a jeszcze czasami Magazyn 13 xd Ale chyba przestane, bo nie
                            ma nic ciekawego ;D

do demcialove Jaką książke ostatnio przeczytałaś? xd
                            • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 27.06.09, 13:37
                              "Jaką książke ostatnio przeczytałaś? "
                              ."Oto Miley". fajnaa abylaa . xd

do hermiona13-jaki ostatnio obejrzalas serial.?
                              • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 27.06.09, 14:27
                                do hermiona13-jaki ostatnio obejrzalas serial.?

Zbuntowani w piatek . ; DD

do demcialove gdzie chciałabyś wyjechać na wakacje? ; d
                                • wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 27.06.09, 18:51
                                  do hermiona13
                                  lubisz coś oglądać oprócz Harrego ? =D
                                  • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 28.06.09, 11:00
                                    do hermiona13
                                    lubisz coś oglądać oprócz Harrego ? =D

Oczywiście big_grin Lubię HSM, Szkołe uczuć, Sekretne Życie Pszczół, Woja Światów, Jak w
                                    niebie...Jest dużo takich filmów, które bardzo lubię smile

do wyobraznia lubisz lady gage? xd
                                    • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 28.06.09, 19:31
                                      do wyobraznia i hermiona13: co byscie wybrały - iść na impreze w samych
                                      majtkach big_grin czy zwymiotować na kolesia który wam się baaaaardzo podoba??? big_grin
                                      • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 28.06.09, 20:03
                                        do wyobraznia i hermiona13: co byscie wybrały - iść na impreze w samych
                                        majtkach czy zwymiotować na kolesia który wam się baaaaardzo podoba???

eee...Strasznie trudne pytanie big_grin Chyba wolałabym zwymiotować na kolesia xD Mam
                                        bzika na punkcie wyglądu, więc nie odwayżyłabym się iść w samych majtkach na
                                        impreze big_grin No a koleś...Trudno, poszukałabym innego wink

do nicola_16 Wolałabyś, żeby pocałował Cię Robert Pattinson, czy Zac Efron? big_grin
                                        • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 28.06.09, 21:18
                                          wole duzo bardziej Pattinsona wink wiec moze mnie całować big_grin
                                          do hermiona13 - co bys wolała, spotkać the Veonicas czy Paramore? i jeszcze
                                          drugie pytanie ^^ - wolałabys być piękna i miec brzydki głos czy brzydka i mieć piekny
                                          głos? wink
                                          • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 08:26
                                            "gdzie chciałabyś wyjechać na wakacje?"
                                            .mm .
                                            najchetniej . doo .
                                            ee .
                                            PARYŻA . (;
                                            .bylam juz tam 2 lata temu .
                                            i bylo cudniee .
                                            chcialabym jeszcze raz zwiedzic to maistoo .

do hermiona_13-jakiego masz fona.?
                                            do nicola-16-nosisz kolczyki.? ; - DD
    • aleks768 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 08:54
      To było 5 000 0000 razy ta gra eee szkoda słów
      • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 09:08
        do hermiona13 - co bys wolała, spotkać the Veonicas czy Paramore? i jeszcze
        drugie pytanie ^^ - wolałabys być piękna i miec brzydki głos czy brzydka i mieć piekny
        głos?
        do hermiona13- jakiego masz fona?

1. Za The Veronicas nie przepadam, lubię tylko jedną piosenek 4ever ;D więc Paramore smile
        2. Piękna i brzydki głos . ; D Nie chcę zostać piosenkarką, więc mi nie zależy ;D
        3. LG Shine, ale jakoś na końcu wakacji zmieniam ;D

do demcialove to samo pytanie o fon xD
        do nicola_16 - Wolałabyś być piękna i mieszkać w starym brzydkim domu, czy
        brzydka i mieszkać w pałacu? big_grin
        • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 10:32
          "to samo pytanie o fon"
          .zartujesz.! masz LG Shine.?!
          .ja tez . xd . ja zmieniam we wrzesniu . xd .

do hermiona13-mieszkasz daleko od morza.?
          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 11:22
            do nicola_16 - Wolałabyś być piękna i mieszkać w starym brzydkim domu, czy
            brzydka i mieszkać w pałacu?

hmm... no raczej piekna i mieszkać w starym brzydkim domu big_grin bo co by mi dało
            mieszkanie w pałacu skoro bym była brzydka big_grin <lol2>

do hermiona13 - kim chciałabys zostac w przyszłości? wink
            do wyobraznia - jaka jest twoja wymarzona randka? wink
            • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 11:52
              raczej też nie wierze

Do demcialove: cieszysz sie ze idziesz do gimnazjum
              ????
              • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 14:20
                .szczerze.
                niee .
                bo i mzoe poznam innych wielu
                ciekawych ludzi , ale
                co mi to da , ze
                z tamtymi bylam az 6 lat . ; - (
                .bardzo sie do siebie przywiazalismy .
                nigdy ich nie zapomnee .
                .ale nowy rok nowe milosci . xd . to
                \dla mnie nagroda pocieszenia . xd

do oolluussiiaa96-jaka mialas srednia na koniec roku.?
        • tysiczek Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 16.07.09, 00:48
          hermiona13 - wolałabyś oglądać Zmierzch - Przed Świtem czy Harry Potter i
          Insygnia Śmierci
    • wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 29.06.09, 20:22
      o . zapomniałam , że się tu udzieliłam .
      więc tak .
      hermiona13 - no . lubie lady gage .
      nicola16- wolałabym zwymiotować na kolesia, który mi się bardzo podoba . xd
      .
      łiiiiii . xd
      więc tak :
      donicola_16 - nadal mnie kochasz ? ^ . xdd ( nie miała innego pomysłu. xd . )
      do hermiona13 - Jakiego użytkownika nie lubisz ? ( tak wiem, świetne pytanie x] )
      • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 30.06.09, 09:45
        Klauduś wink co za pytanie - no jasne że cie kocham big_grin
        łiiiii buziak kiss dla cb big_grin kiss
        do wyobraznia - masz tu przyjaciół, na kotku rzecz jasna ??? wink big_grin
    • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 30.06.09, 09:54
      "to samo pytanie o fon"
      .zartujesz.! masz LG Shine.?!
      .ja tez . xd . ja zmieniam we wrzesniu . xd .

do hermiona13-mieszkasz daleko od morza.?

haha xd ja też gdzieś tak we wrześniu jak mi się doładowania skończą ; D
      jakieś 300-350 km . ; DD

do hermiona13 - kim chciałabys zostac w przyszłości?

aktorką ;D

do hermiona13 - Jakiego użytkownika nie lubisz ? ( tak wiem, świetne pytanie x] )

są tacy, ale wolę tego nie mówić . xD Niech to zostanie tajemnicą . ; d

do demcialove na jaki fon kupujesz we wrzesniuu.? ; D
      do nicola_16 całowałaś się już . ? xD
      do wyobraznia jakich masz idoli? ; d
      • sysiek4444 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 30.06.09, 09:59
        Sory że nie do tematu ale powtarzam ze uzytkowniczka kotka "q" zrobila czat !!!
        Oto link:
        czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd
        Plis niech ktoś wejdzie bo mi sieee nuudziii xDDDD
        suspicioustongue_outtongue_outtongue_out
      • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 30.06.09, 12:09
        do nicola_16 całowałaś się już . ? xD
        taaak... xD ale chciałabym o tym zapomnieć wink
        do hermiona13 - a ty sie już całowałaś??? big_grin
        • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 09:51
          "na jaki fon kupujesz we wrzesniuu.? "
          ładny . xd .
          do hermiona13-a ty./?
          • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 10:01
            do hermiona13 - a ty sie już całowałaś???

dwa razy . ; D

do hermiona13-a ty./?

jakiś sony ericsson . ; DD

do nicola_16 - lubisz Jonas Brothers? ; d
            do demcialove - jakie jest twoje największe marzenie? xd

• wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 10:58
              moje idole ?
              hmm . dużo by wymieniać . ;]
              przyjaciele ?
              mam z 7 xd

. demcialove jak masz na imię ?
              .
              • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 12:00
                do nicola_16 - lubisz Jonas Brothers? ; d
                tak średnio ;d
                do hermiona13 - i jak było? xD ( chodzi o to całowanie ) big_grin
                do wyobraznia - obraziłaś sie na mnie ? tongue_out
                • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 12:10
                  do hermiona13 - i jak było? xD ( chodzi o to całowanie )

Hmm...z pierwszym chłopakiem nie za ciekawie, bo to było jak byłam w 3 klasie xD na
                  dodatek nic do niego nie czułam xd
                  z drugim cudnie, bo go kochałam xd

do nicola_16 ilu miałaś chłopaków? xd
                  • Gość: wyobrazni Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:47
                    nie obraziłam się . xd
                    hermion13 - jak masz na imię ? ;d
                    • oolluussiiaa96 :P 01.07.09, 13:23
                      5.4 jakos nauka łatwo mi szła bo miałam fajnych nauczycieli ;P

Demcialove: a ty jaka miałas średnią>? a wiekszosc twojej klasy idzie do tego samego
                      gimnazjum?
                      • hermiona13 Re: :P 01.07.09, 13:32
                        hermion13 - jak masz na imię ? ;d

Nie zdradzę ; D Pisałam już w kilku wątkach, więc możecie poszukać ; DD

do wyobraznia dlaczego jesteś jako gość? a nie zalogowana? ; d
                        • demcialove ; - DD 01.07.09, 15:10
                          "jakie jest twoje największe marzenie?"
                          .nagrac piosenkę z Miley Cyrus . xd

"Jak masz na imię?"
                          Marta . ; - DD

"jaka miałaś średnią?", "Czy wiekszość z towjej kalsy idzie do tego sameog
                          gimnazium?"

.chciałabym..bardzo . ale niestety niee . ja ide tylko z dwoma kolegami do
                          ejdnej kalsy . siataa . ale i tak za maloo . crying . a srednia 4.9 tongue_out

do hermiona13-a twoje marzenie.?
                          do wyobraznia-a ty jak masz na imie.?
                          do oolluussiiaa96-do jakiej klasy teraz zdałaś.?
                          • hermiona13 Re: ; - DD 01.07.09, 19:27
                            o hermiona13-a twoje marzenie.?

e..mam duzo, ale największe to chyba pojechać na koncert Anahi . ; DD

do demcialove jakie jest Twoje ulubione państwo? xd
                  • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 19:47
                    do nicola_16 ilu miałaś chłopaków? xd
                    duzo ale tak żeby chodzic z kims dłuzej niz dwa miesiące to 3 ;d
                    do hermiona13 - lubisz Ashley Tisdale? ;D
                    • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 20:29
                      "jakie jest Twoje ulubione państwo"
                      .hmm . chyba... Paryż .;*

do hermiona13-a twoje państwo.?
                      do nicola_16 jaki jest twój styl.?
                      • wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 01.07.09, 21:05
                        -Dlaczego byłam zalogowana jakoo gość ?
                        bo mi się nie chciało logować . ;o

- Jak mam na imię ?
                        Klaudia jestem .

nicola_16 - czemu masz taki nick ? ; >
                        ciekawa jestem xdd
                        hermion13 - Do kteórej klasy bd teraz chodzić ?
                        • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 10:02
                          do hermiona13 - lubisz Ashley Tisdale? ;D
                          do hermiona13-a twoje państwo.?
                          hermion13 - Do kteórej klasy bd teraz chodzić ?

Nie specjalnie ; dd Jest mi obojętna, lubie tylko jedną piosenkę big_grin

Najbardziej to chyba USA, Paryż i Los Angeles < 33

Do 2 gim xd

do nicola_16 - lubisz Vanesse Hudgens? ; d
                          do demcialove - kogo masz plakaty w pokoju? ; d
                          do wyobraznia - a Ty do której? xD
                          • demi1112 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 10:09
                            Do hermiona13
                            Jaka jest twoja ulubiona piosenka???
                            • wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 14:10
                              Ja teraz do 1 gim . ; D

demi1112 - Kiedy się urodziłaś . = D
                              • demi1112 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 14:21
                                16.06.1998

wyobraznia jaki smak lodów lubisz ?
                                • wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 14:39
                                  waniliowy , cytrynowy
                                  i ananasowy albo grejfrutowy xD

. demi1112 - jak masz na imię ? ; D
                                  hermion13 - Nie mogę znależć postu , w którym jest napisane Twoje imię .
                                  Wyjaśniesz mi dlaczego ? ; D .. Albo może powiesz jak masz ? ;D
                                  • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 16:29
                                    Do hermiona13
                                    Jaka jest twoja ulubiona piosenka???

Dużo by wymieniać big_grin Wszystkie RBD oczywiście i ostatnio polubiłam Ashley Tisdale - It's
                                    Alright It's ok. i Vanessy Hudgens - Vulnerable ( ;

hermion13 - Nie mogę znależć postu , w którym jest napisane Twoje imię .
                                    Wyjaśniesz mi dlaczego ? ; D .. Albo może powiesz jak masz ? ;D

może źle szukałaś . ? ; dd hehe xd nie zdradzę . xd poszukaj jeszcze raz xdd

do demi1112 - a Twoja ul. piosenka? xd
                                    do wyobraznia - skąd pomysł na taki nick? ; d
                                    • wyobraznia Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 19:42
                                      skąd pomysł na taki nick? ; d

a nie wiem . tak mnie na niego wzięło .. ;D
                                      albo, może dlatego, że na innej stronie mam
                                      wyobraźnia tylko , że po angielsku ? xD
                                      nie wiem . nie mam zielonego pojęcia ;p

hermiona13 - musisz być taka uparta ? ;p
                                      • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 22:23
                                        "kogo masz plakaty w pokoju?"
                                        .2 RBD
                                        15 Demi Lovato
                                        33 Miley Cyrus . xd .
                                        4 Nick'a Jonasa .

do hermiona13a ty.?
                                        do wyobraznia-calowalas sie juz.? ;d
                          • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 22:27
                            do nicola_16 jaki jest twój styl.?
                            luzak ;]]]

do nicola_16 - lubisz Vanesse Hudgens? ; d
                            nawet... obojetna w sumie mi jest ;d

do hermiona13 - twoje ulubione słowo to? xD
                            do wyobraznia - dlaczego akurat wybrałaś nick wyobraznia? ;]
                            do demcialove - jakich masz wrogów na kotku? suspicious xD
                            • nicola_16 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 22:28
                              nicola_16 - czemu masz taki nick ? ; >
                              ciekawa jestem xdd

baaaaaaaaaardzo podoba mi sie imie Nicola ;] a 16 to mój numer w dzienniku ;]]]
                              • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 22:55
                                ja do 1 gimnazjum wolałabym nie zdac ;P

demcialove: Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy ?
                                • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 23:09
                                  "jakich masz wrogów na kotku?"
                                  .oj . najgorsze osoby to
                                  pati896 i lolcia66
                                  te dizewczynyn sa nie do wytrzymaniaa . ;/ .

do nicola_16-a ty.?

"Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy ?"
                                  .wodnik . ;d . czasami tak , a czasami
                                  niee . zalezy czy mi sie
                                  sprawdzi . ;d

do oolluussiiaa96-kogo na kotek.pl nie lubisz.?
                                  • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 02.07.09, 23:25
                                    hmmm... czeszka i lolcia66 nieraz ich komentarze mnie wnerwiaja...

Do demcilove: masz rodzeństwo?

• demcialove ;p 02.07.09, 23:37
                                      "Masz rodzeństwo"
                                      niestety i stety taak .;d
                                      ciesze sie ,z e mam starsza o 4 lata siostre .
                                      zawsze moge jej o wsyzstkim powiedziec .
                                      i to , ze ma chlopaka swojee sprawy i wg .
                                      to ZAWSZE kiedy ja poprosze
                                      odkłada wszystkie spotkaniaa
                                      i rozmawia ze mna .
                                      jest kochanaa .kiss
                                      .ale jeszcze jest brat.;/
                                      .ale tu wlasnie sie robi
                                      slowo "niestety"
                                      .jest ode mnie o 2 lata starszy .
                                      .boze . a jaki jest
                                      wnerwiajacy..uncertain
                                      .jak zaprasza kolegów to
                                      oczywiscie musza
                                      przychodzic do mnie
                                      i wyganaic mnie z domu . ;-/
                                      .albo jak cos zgubi to od razu na mnie.!confused
                                      .czasami mam ochote go zabic.
                                      ale czasami nie wyobrazam sobie
                                      bez niego zycia .
                                      bo mimo , ze jest
                                      taki wkurzajacy
                                      to moje siwadectwo z paskiem
                                      zawdzieczam jemu .kiss
                                      .i w ogole jak raz szlam po ciemku do domu i jacys
                                      zule mnie zaczepili do moj
                                      brat szybko sie zerwal z domu i mi pomogl .
                                      .oj . rozpisalam siee . xd

do oolluussiiaa96- a ty masz.?
                                      • wyobraznia Re: ;p 02.07.09, 23:44
                                        demcialove- jeszcze nie . ;d
                                        miało być w te wakacje .. ale narazie nie wychodzi ; D
                                        nicola_16 - Bo taki mi się podobał .. xD . a zreszta na innej stronie mam taki tylko, że po
                                        angielsku.. xd Więc nie mam zielonego pojęcia .;p

demcialove Kiedy się urodziłaś ?
                                        nicola_16 - Czemu broniłaś Sylwi ? ;D prosze o `estetyczną` odpowiedź . = D
                                        • demcialove Re: ;p 02.07.09, 23:59
                                          "Kiedy się urodziłaś"
                                          13 lat temuu . xd

do wyobraznia-a ty.?
                                          • wyobraznia Re: ;p 03.07.09, 00:08
                                            24.11 (12 i 3/4 roku temu)
                                            wiem żal ze mnie xd

demcialovea dokładniej ? ;D
                                            • demcialove Re: ;p 03.07.09, 10:31
                                              "dokładniej"
                                              31.01. ;p

do wyobraznia-lubisz słuchac Eminema.? xd
                                              • hermiona13 Re: ;p 03.07.09, 15:15
                                                do hermiona13a ty.?

27 rbd i jeden w ramce Harry Potter ( ;

do hermiona13 - twoje ulubione słowo to? xD

Hmm..nie mam ulubionego . xd ale ostatnio polubiłam git . ;d

do demcialove ulubiony program w tv? ; d
                                                do nicola_16 a Twoje ulubione słowo.? ;xx
                                                • demi1112 Re: ;p 03.07.09, 15:22
                                                  Do Demi1112 - Jak masz na imię?
                                                  Mam na imię Oliwia.

Do wyobraznia - Jakie jest twoje ulubione zwierzę?
                                                  Do hermiona13 - Twój ulubiony owoc?
                                                  • hermiona13 Re: ;p 04.07.09, 09:50
                                                    Do hermiona13 - Twój ulubiony owoc?

truskawka . ; d

do demi1112 a twój?
                                        • nicola_16 Re: ;p 04.07.09, 13:57
                                          nicola_16 - Czemu broniłaś Sylwi ? ;D prosze o `estetyczną` odpowiedź .
                                          > = D

ja jej nie broniłam tylko mi jej żal było tongue_out nie wiem nawet o co wtedy poszło
                                          confused taka sama wtedy była to ja chciałam ja pocieszyć i to wszystko tongue_out ale chyba
                                          nie obraziłaś się co?
                                          • demcialove Re: ;p 04.07.09, 20:54
                                            "ulubiony program w tv?"
                                            .You Can Dancee . xd

do hermiona13-kiedy zaczełas lubic Anahi.?
                                            do wyobraznia.nie odpowiedzialas ejszcze na moje pytaniee . ;d . lubisz
                                            Eminema.?
                                            do nicola16-twój ulubiony napój.?
                                            do demi1112-jaka piosenka Demi jest twoją ulubiona.?
    • nicola_16 ;D 04.07.09, 13:55
      do nicola_16 a Twoje ulubione słowo.? ;xx
      podoba mi sie słowo całować chyba każdy wie dlaczego xD lol

• hermiona13 Re: ;D 04.07.09, 20:55
        do hermiona13-kiedy zaczełas lubic Anahi.?

jak zobaczyłam pierwszy odcinek zbuntowanych xd od samego początku ją polubiłam ; D

do demcialove kiedy przestałaś lubić Selene? xdd
        • demcialove Re: ;D 05.07.09, 10:03
          "kiedy przestałaś lubić Selene? "
          .Jak polubiłam Miley . ;d .ale wtedy jeszcze moglam ja zniesc . ale jak odebrala
          chlopaka Dem
          to juz przestalam jej
          kompeltnie nie cierpić ;d

do hermiona13-kogo masz w domu płyty.?
          • hermiona13 Re: ;D 06.07.09, 14:28
            do hermiona13-kogo masz w domu płyty.?

HSM 2. Vanessy, Feel, Danny, RBD, Tokio Hotelshock ( stara od 4 lat chyba xd nie
            słuchałam jej jakieś 3 lata xD ) , Bravo , I hity eski . ;d po za tym, kilka, które nagrałam
            sama z kompa big_grin

do demcialove dlaczego uważasz, że selena odbiła chłopaka demi? ( chodzi Ci o
            taylora? o.O) xd
            • oolluussiiaa96 Re: ;D 07.07.09, 18:36
              mam rodzeńswto:
              o rok młodszą siostre którą bym udusiła ;p cały czas na mnie skarży
              ale ja się jej odwdzieczam (niedawno zrobiłam jej kolorowe paznokietki w nocy ale jej się
              nie podobały) ;P
              i brata starszego o 9 lat. Spoko gośc wink

Demcialove:Co byś zrobiła gdybyś wygrała 100.000.000.000.000.000? tongue_out
              • demcialove Re: ;D 13.07.09, 14:32
                dlaczego uważasz, że selena odbiła chłopaka demi?

.tak chodzi o taylora . ;d . kit z nim . xd
                do hermiona13-lubisz Michaela Jacksona.? xd

Co byś zrobiła gdybyś wygrała 100.000.000.000.000.000?

na pewno poleciałabym do sklepu i zaczęła kupowac wszystko czego
                dusz zapragnie . a resztee . pewnie nie byłabym taką zołzą tylko oddałabym na
                cele charytatywne . a gdyby jeszcze zyl Michael jackson pojechałabym by Londynu
                na jeog koncert .
                • demcialove Re: ;D 13.07.09, 14:32
                  do oolluussiiaa96
                  dlaczego zadałas mi takie pytanie? ;d
                  • oolluussiiaa96 Re: ;D 13.07.09, 22:28
                    hmmmm.... z ciekawości i tak jakoś mi się nasunęło na myśl wink

Damcialove:Masz przyjaciółkę/ przyjaciela?
                    • demcialove Re: ;D 14.07.09, 10:16
                      przyjaciółkę i przyjaciele od sercaa.;* . XD

do oolluussiiaa96-lubisz Twilight.?
    • miley_cyrus45 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 14.07.09, 10:29
      Co ja teraz robię?odpisuję ci!

Demus co robisz?
      • chocolatediet Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 14.07.09, 14:28
        hmmm to się dołączębig_grinbig_grin

miley_cyrus kogo lubisz oprócz Miley?? Jak takie pytanie yło to sorki ale nie chce mi się
        czytać całego forumwink
        • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 15.07.09, 23:58
          szczerze nie ogladałam nie pociąga mnie

Damcialove:
          jestes fanka michaela jacksona?
          • hermiona13 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 16.07.09, 16:43
            do hermiona13-lubisz Michaela Jacksona.? xd

lubię, ale nie jakoś szczególnie. wink

do demcialove - ulubiona postać ze zmierzchu?
            • sysiek4444 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 16.07.09, 16:53
              hermiona13 - jak masz na imie ?
              • demcialove Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 17.07.09, 13:40
                "Jesteś fanką Michaela Jacksona?"
                .jak holeraa . ;d

"Ulubiona postać ze Zmierzchu?"
                Rosalie ;d

do oolluussiiaa96-lubisz spiewac.? ;d
                do hermiona13-a twoja.?
                • bucikowa Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 17.07.09, 14:13
                  Do wyobraznia Lubisz pisać wiersze?
                • oolluussiiaa96 Re: Gra w pytania / coś jakby nowego xD 19.07.09, 22:44
                  lubię ale niestety raczej talentu nie mam wink

damcialove: twój ulubiony zwierzaczek wink?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka