Gość: Mimi14 Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:08 moim zdaniem był superowski !!! szkoda ze edwin na koncu nie poprosił o chodzenie tej carten Ale tak wogóle odjechany film, super mi sie go ogldadało !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yna Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 13:39 nudaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
patty Re: princess protection program 21.06.09, 14:45 fajne było - nawet mój tata się wciągnął ;D i widać że dziewczyny są przyjaciółkami poza filmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papiszon Re: princess protection program IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.09, 15:16 Moim zdaniem film był super ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FajnaLaska Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:23 Był super;]. Szkoda, ze Edwin nawet nie zatańczył z Carten... O chodzenie to potem mógł się zapytać;]. Ale Selena i Demi były tam śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattie_rybak Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 16:32 fajny film lepszy od tych innych z disneja nie moge sie doczekac filmu z seleną gomez w czarodziejach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita93 Re: princess protection program IP: 83.230.7.* 20.06.09, 20:09 Super ... Bardzo mi się podabało, a dziewczyny (Selena i Demi ) ... Super film xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLinka Re: princess protection program IP: *.235.c93.petrotel.pl 20.06.09, 20:11 Super! Uwielbiam! Ciekawy! Najlepsze momenty, gdy Rosalinda nie umiała się zachować jak normalna dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
szalonamalolata Re: princess protection program 20.06.09, 20:11 Mi też się film bardzo podobał.Bardzo lubie tego rodzaju filmy.Ten był naprawde świetny i wszystko się w nim dobrze skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinka Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:12 był zaczepisty, i wydaje mi się (nie obrazcie się) ze był lepszy od Hannah Montana The Movie...poprostu było więcej tej zabawy i wogóle przyjazni..a w Hannah Montana Th Movie ciągle sie kłócili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa. xd Re: princess protection program IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.09, 20:12 , Demii fajnie grała tę księżniczkę. xdd Dla mnie może być chociaż widziałam lepszee. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagi Re: princess protection program IP: 217.96.110.* 20.06.09, 20:12 Cóż. Mnie się podobalo. Demi i Selena fajnie graly, ale musze przyznać, że moją uwagę przykul uwagę Nicholas Braun, grający Eda xD Rozbroila mnie sytuacja, w kręgielni, kiedy Rosie usiadla na blacie i czekala, aż Ed jej buty ubierze xD Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: princess protection program 20.06.09, 20:19 Gość portalu: Dagi napisał(a): > Cóż. Mnie się podobalo. Demi i Selena fajnie graly, ale musze przyznać, że moją > uwagę przykul uwagę Nicholas Braun, grający Eda xD > Rozbroila mnie sytuacja, w kręgielni, kiedy Rosie usiadla na blacie i czekala, > aż Ed jej buty ubierze xD taak , to było świetnie . x DD Odpowiedz Link Zgłoś
selmari Re: princess protection program 20.06.09, 20:13 sophie_ napisał(a): > Jak wam się podobał ten film ? > Według mnie jest super .; DD > I wszystko się dobrze skończyło . ; ] nie mogłam obejrzeć ale na szczęście jutro o 19 powtórka bd xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek.mix princess protection program IP: 195.205.228.* 20.06.09, 20:14 Ten film jest extra! Zwłaszcza że grają w nim dwie super dziewczyny! Było w nim kilka smutnych chwil, ale nie zabrakło również śmiesznych scen! Moim zdaniem wszystko wyszło wspaniale (m.in. scenografia, aktorzy, itp.)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyrus_fan Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:14 TO Było SUPPER "POK" A le cały czas płakałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaau Re: princess protection program IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.06.09, 20:15 hmm. ja nie oglądałam. i nie zamierzam., żałować? Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 Princess Protection Program ;)) 20.06.09, 20:15 Film był zarąbisty Booski Naprawdę to jeden z moich ulubionych filmów xD Bomba .!. Kocham Selenę i Demi xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shini Re: princess protection program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:18 Super naprawdę. warto było czekać Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7777777 Re: princess protection program 20.06.09, 20:18 Ej no własnie fajny film, ale nie wiadomo co sie stało z Carther i z tym chłopakiem wysokim (no ten co kręcił kamerką), bo on to sie wydawał ze był w niej zakochany a ona to trudno powiedzieć zeby była... Odpowiedz Link Zgłoś
demuuuchaa Re: princess protection program 20.06.09, 20:20 boski film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold12345 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 00:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agateklis Re: princess protection program IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 10:51 NIe wiem czy taki boski......nie oglądałam chociaż chciałam.....buuuuu nie miałam czasu....;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: princess protection program IP: 213.199.202.* 20.06.09, 20:21 super film rewelacyjny!!! zadziwjajacy Odpowiedz Link Zgłoś
kami116 Re: princess protection program 20.06.09, 20:22 Film zajebisty. Na niektorych partiach chcialo mi sie ryczec Ale film byl naprawde fajny. I na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo Selena i Demi sa najelpsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: princess protection program IP: 81.15.156.* 20.06.09, 23:06 kocham selene super film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoliinka_ Uważam, że ... ; d IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.06.09, 20:22 bylo troche nudno, dopiero jak zaczal sie bal i ta cala ' akcji ' byo fajnie, bo pomysl takze byl fajny . ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorun moim zdaniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:52 watek filmu ciekawy. Nie mam nic do Demi i Seleny ale uwazam, ze sztucznie zagraly swoje role... Niech Demi zajmie się śpiewaniem a Selena..... no własnie Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ princess protection program 20.06.09, 20:23 Ja tylko patrzyłam na ten zegarek odliczający do premiery . ; dd A w sumie to dziwne , że nie do wszystkich premier dają ten "zegrar" który odlicza do premiery . W "O kurczę ! " nie było odliczania . Ciekawe czemu , c'nie? Odpowiedz Link Zgłoś
red_bull Re: princess protection program 20.06.09, 20:25 Baaardzo mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: princess protection program IP: *.aster.pl 20.06.09, 20:25 głupi .; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me. SelenE Re: princess protection program IP: *.3ap.net / 10.0.4.* 20.06.09, 20:29 Pff... Ty sie tak nie mądruj. xD. Twoje zdanie to twoje zdanie. Skoro masz takie, to lepiej zatrzymaj je dla siebie... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: princess protection program IP: *.aster.pl 20.06.09, 21:42 Gość portalu: Me. SelenE napisał(a): > Pff... Ty sie tak nie mądruj. xD. Twoje zdanie to twoje zdanie. Skoro masz taki > e, to lepiej zatrzymaj je dla siebie... xD do kogo to było .? xdd Moze mi nie przepadł do gustu i masz coś .? żal takich ludzi co zdania innego człowieka nie potrafią zrozumieć ; ddd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anhah montaah Re: princess protection program IP: 88.220.105.* 20.06.09, 22:02 zależy ile masz lat i nastawienie Odpowiedz Link Zgłoś
paulina19 Re: Program Ochrony Księżniczek! 20.06.09, 20:27 Mnie się bardzo podobało,fajni aktorzy,temat filmu ciekawy i ogólnie jest przyjemny w oglądaniuBardzo mi się spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd. Re: Program Ochrony Księżniczek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:39 badziewie !! Odpowiedz Link Zgłoś
11aga11 Re: princess protection program 20.06.09, 20:28 ten film moim zdaniem był świetny !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig_zag Re: princess protection program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 20:30 było wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
selenciagomez Re: princess protection program 20.06.09, 20:31 Film był super Podobały mi się ich suknie... Widać że Sel i Demi to przyjaciółki bo wczuły się w to. Mam nadzieje że będzie więcej filmów z nimi w których razem zagrają Odpowiedz Link Zgłoś
kisshanni Re: princess protection program 20.06.09, 20:39 `Były super i śmieszny`fajne było jak te robale spadly na demi smieszne a zarazem obrzydliwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieidealna16 Re: princess protection program 20.06.09, 20:40 mi się bardzo podobało. ;p i coś mi sie wydaje, że zrobią drugą część i Carter ( głupie imię tak trochę ;p) będzie z Edwinem. ;D i znowu będzie coś nie tak z królową Rosalindą i wgl. ;D tez mi się w kilku momentach chciało płakać. np. podczas przemowy Rose jako królowej jesiennego balu, gdy Carter szła do tego helikoptera. fajne było to w kręgielni. ;d z tą gadką Edwina. albo gdy ta babka z autobusu wystroiła te laski. ;d to było mega. ;d no i jak dla mnie to mogli wybrać lepsze imiona. ;d jutro oglądam powtórkę. ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
kari17 Re: princess protection program 20.06.09, 22:29 mi też się bardzo podobał tyle że ja oglądałam po angielsku ;] Odpowiedz Link Zgłoś