avrilka_lavigne (...) 24.06.09, 10:39 Ja gram w piłke i jak ktoś powie że to nie dla dziewczyn to zabije Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: (...) 24.06.09, 11:09 avrilka_lavigne napisał(a): > Ja gram w piłke i jak ktoś powie że to nie dla dziewczyn to zabije pewnie ze dla dziewczyn! ja tez kiedys gralam ale nie w zadnym klubie tylko z kuzynami Odpowiedz Link Zgłoś
braceface Re: (...) 24.06.09, 12:24 Ja często gram ze znajomymi. Dla mnie takie sporty to wielka frajda ! No i jakby inaczej..kibicuje i oglądam mecze Odpowiedz Link Zgłoś
isia199549 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 12:27 ja lubie piłkę nożną i oglądam mecze szczególnie LM i Puchar UEFA (teraz już Liga Europejska) mam dwa ulubione kluby: FC Barcelona i Chelsea Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCB Re: Piłka nożna . # IP: *.is.net.pl 24.06.09, 12:49 100 lat dla Messiego z okazji 22 urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol <3 Re: Piłka nożna . # IP: *.tktelekom.pl 24.06.09, 13:14 kocham nożną xDDD kibicuje wielu dryżynom z polski to Lechowi Poznań , a nie to : Mencheesterowi , Chelsea itp <333 wiem co to spalony , rożny , karny , wolny xDDD i wszystko wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola<3 Re: Piłka nożna . # IP: *.tktelekom.pl 24.06.09, 13:19 chce jeszcze dodać , że moim ulubionym piłkarzem jest MESSI xDD bo jest boski , lubie tez Ronaldo , ale zbyt dużo seksafer jak na muj gust xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martucha91 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:06 Ja się interesuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: needs Re: Piłka nożna . # IP: 89.174.117.* 24.06.09, 14:15 lubię nogę, często gram. chociaż strasznie wkurzające są lanserki / szpanerki typu " ooo, jak ja bardzo lubię nogę ! " a jak kopnie, to jej but spadnie . -.- mecze oglądam, często. raz na ile mi się zdarzy, że ominę. z naszych narodowych klubów, ubóstwiam Legie Warszawę. < 3 a z zagranicznych Liverpool ( Torres ; ** ) i Barcelonę ( Messi ; ** ). < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:22 No jasne że lubie piłke nożna!! Moją ulubioną druzyną jest Manchester United a mój naj piłkarz to Cris ronaldo a co do spalonego to jest wtedy gdy np.napastnik wybiegnie za linie obrony przed podaniem kolegi z drużyny I juz cała filozofia :} he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata1409 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:50 oczywiście HISZPANIA!!!! a z klubow to BARCA I VALENCIA CF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojastara. No... chyba piłka nożna, c'nie?;> IP: *.chello.pl 24.06.09, 19:03 Słuchajta, dziwi mnie to, że tak dużo dziewczyn lubi piłkę nożną, a zarazem mam nadzieję, że większość z nich to nie lansiary, które ahh i ohh uwielbialją Cristiano Ronaldo!, tylko prawdziwe kibicki! My, dziewczyny - zgrana paka itd. ) A tak ode mnie, to ja uwielbiać Hiszpanią i uwielbiać Liverpool i jeszcze uwielbiać Arsenal <333 między Barcą a Realem nie będę wybierać, bo oba zespoły są świetne gorzej jak Kryśka (czyt. Ronaldo) przejdzie do Realu ;OO <boi się> jeszcze Davidek Villa chce przejść do Realu, bo w Valencii krucho z pieniążkami gdyby nie wspomniana wcześniej Krycha, to byłabym najszczęśliwszym człowiekiem świata. w końcu będę mogła częściej oglądać grę Davida (głupi Polsat Sport puszcza mecze ostatniej ligi albo oczywiście MU...) No to tyle xD wiem, że bez składu i ładu, ale ogólne przesłanie da się odczytać xDD jak ktoś chce popisać, to zapraszam na gadu : 6700128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ola Re: No... chyba piłka nożna, c'nie?;> IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 23:02 Villa nie przechodzi do Realu... a co do Krisztjenu Ronaldu vel Krystyna... cóż... podpisał już kontrakt. Hiszpania najwspanialsza... Nawet po fatalnym meczu z USA =/ Co się stało?! Torres [lfc<3] Villa, Xavi! Celowniki rozregulowały się, nawet Albert Riera [lfc <3] marnował taaakie okazje... Aleee... 3:2 z RPA ! Ha! Oglądałaś? Śliczyy wolny Alonso ^^ PS Brazylia wygrała tez 3:2 LFC =* Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: No... chyba piłka nożna, c'nie?;> 28.06.09, 23:35 Gość portalu: .ola napisał(a): > Villa nie przechodzi do Realu... a co do Krisztjenu Ronaldu vel Krystyna... > cóż... podpisał już kontrakt. > Hiszpania najwspanialsza... Nawet po fatalnym meczu z USA =/ Co się stało?! > Torres [lfc<3] Villa, Xavi! Celowniki rozregulowały się, nawet Albert Riera > > [lfc <3] marnował taaakie okazje... Aleee... 3:2 z RPA ! Ha! Oglądałaś? Śli > czyy > wolny Alonso ^^ > > PS Brazylia wygrała tez 3:2 > > LFC =* mecz wspaniały ( RPA-Hiszp.) ahh Hiszpania Hiszpania ! Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: No... chyba piłka nożna, c'nie?;> 28.06.09, 23:36 nicholasgirl napisał(a): > Gość portalu: .ola napisał(a): > > > Villa nie przechodzi do Realu... a co do Krisztjenu Ronaldu vel Krystyna. > .. > > cóż... podpisał już kontrakt. > > Hiszpania najwspanialsza... Nawet po fatalnym meczu z USA =/ Co się stało > ?! > > Torres [lfc<3] Villa, Xavi! Celowniki rozregulowały się, nawet Albert > Riera > > > > [lfc <3] marnował taaakie okazje... Aleee... 3:2 z RPA ! Ha! Oglądała > ś? Śli > > czyy > > wolny Alonso ^^ > mecz wspaniały ( RPA-Hiszp.) > ahh Hiszpania Hiszpania ! a Gol Xabiego z wolnego cudo Odpowiedz Link Zgłoś
inkusiafanka Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 20:01 Jasneeeee ja to najcześciej mecze kiedy grają Niemcy Polska Brazylia Anglia USA i takie różne...Bardzo lubie ogladać zwłaszcza mojego ukochanego Łukasza Podolskiego jest cudny(gra w drużynie niemieckiej ale jest polakiem)lubię też grać w noge!!! Nie jestem fanką nożnej bardziej lubie siatkówke ale jest cool!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaba Re: Piłka nożna . # IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.09, 20:21 No pewnie,że tak. Uwielbiam piłkę nożną i wiem co to jest spalony Odpowiedz Link Zgłoś
dedsrules Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 22:57 No jasne że się interesujemy ,,, przynajmniej ja.. jest po prostu zajebista .. uwielbiam mecze (real madryt !!) liverpool... arsenal the best .. .. a na to ostatnie: no raczej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłeczka009 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:06 No pewnie~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale czasami lubie pograć z kolegami bo kumpele nie grają: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Piłka nożna . # IP: unknown 25.06.09, 22:26 ja tam wiem ze spaloby to jakis cos tam zawodnik miedzu jakimis. ale nic wiecej haha ;P No a lubie Crisa bo robi taki dziwne miny i wszystkich ciemnoskórych zawodnikow. tzn lubie patrzec na takich murzynbkow. ale w pilke grac nie lubie. chciaz ostatnio na wf zesmy grala (kaleczyly ten sport) i ogladac nie loubialam teraz mi to obojetne jak gral Manu to moglam ogldac teraz Real Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: Piłka nożna . # 27.06.09, 16:21 Interesuję sie tak sobie. A w nogę gram, tyle że na wuefie. t.t Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Piłka nożna . # 27.06.09, 16:27 Kibicuję naszej najlepszej na świecie reprezentacji a ze spalonym to nie mogę się przełamać... brat mi to tłumaczy ale ja nie kapuje Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Piłka nożna . # 28.06.09, 19:03 ahh, nożna. gram, kibicuje. < 3 z zagranicznych klubów najbardziej lubię Liverpool, kibicuje im od 5 lat. a z polskich Lech Poznań, ahh . x33 xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ola Liverpool i ManUtd? O_o IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 22:54 Niech ktoś mi wytłumaczy sposób myślenia tych oto 'kibiców' którzy piszą, że ulubionymi drużynami są Liverpool i ManUtd?! Jak to możliwe?! W jaki sposób?! Świetne są taki wypowiedzi xD prawdziwa miłość: ~LFC <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: Liverpool i ManUtd? O_o 28.06.09, 23:33 Gość portalu: .ola napisał(a): > Niech ktoś mi wytłumaczy sposób myślenia tych oto 'kibiców' którzy piszą, że > ulubionymi drużynami są Liverpool i ManUtd?! > Jak to możliwe?! W jaki sposób?! > > Świetne są taki wypowiedzi xD dokladnie pisalam tak samo wczesniej.. dwa zwasnione kluby a one im ,,kibicują'' xD nie ma to jak znać się na piłce, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qulka Piłka nożna IP: 194.42.110.* 05.07.09, 14:10 ogólnie uwielbiam sport,a piłkę nożną i siatkówkę to po prostu wielbię <3 co do nogi to lubie Barce i Chelsea ulubionymi piłkarzami są Messi,Lampart i Terry Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Piłka nożna . # 25.08.09, 15:50 Ja lubię piłkę nożną Brat mi wytłumaczył spalonego (za 15 razem zrozumiałam) Barca RZĄDZI Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:09 Ja aż tak bardzo nie kibicuję, wolę swój płoński zespół Tęcza '24. xD Ogólnie wolę grać w piłkę nożną ( <3) niż ją oglądać. xD na obronie, bo na niej jestem najlepsza. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo blabla 26.08.09, 10:07 Tak tak , oglądam ale tylko Lecha Poznań i reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
bluegirl1 ... 26.08.09, 10:10 Taak ja też zawsez oglądam .. najbardziej lubie Lige Mistrzow bo tam rzeczywiscie mozna ogladac prawdziwa pilke a nie np. mecz Polska kontra San Marino.. no ale ja na patriotke przystalo wszystkie mecze Polakow równiez ogladam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kalunia Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:11 o nie nie!!!piłka nożna to coś zdecydowanie nie dla mnie!!!jestem w tej dziedzinie sportu zupełnie zielona!!!a gdy tata z bratem oglada mecz w telewizji to jest dopiero mordega!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:11 Ja się jak najbardziej interesuję i jestem fanką FC Barcelony : Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:18 ze wszystkich sportów najbardziej lubie oglądać piłke nożna <3 Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo Spalony. 26.08.09, 10:16 Wiem co to spalony xd ale tak szczerze trochę to zajęło kiedy się zorientowałam bo mój brat ciota nie umie tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena :) 26.08.09, 10:22 tez interesuje się sportem i lubię ogladac mecze piłki nożnej co do druzyny to MenU i Rela Madrid!! no i Lech Kolejoz!! __________________________________ no i wiem co to spalony heh. pozdrawiam fanów Realu, MenU i Lecha.! Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 10:24 Uwielbiam piłkę nożną ;D A szczególnie w wykonaniu przystojniaczków ^^ Nie raz dla relaksu oglądam sobie jakieś mecze w tv, ale osobiście wolę iść na stadion. Nic nie pobije tej adrenaliny i atmosfery na meczu Moje ulubione polskie kluby to : Cracovia i Lech Poznać ;] Zagraniczne : MU, RM Piłkarze: David Villa Van Persie, Pepe, Kaka Odpowiedz Link Zgłoś