Gość: lay'sik IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 14:46 moeze by tak na mowic kotka o pisaniu na temat supernatural kto jest za tym??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)):):)) Re: supernatural IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 14:50 ja jestem za tym by kotek o tym pisał))ten serial jest bomba a jensen ackles sweet Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink supernatural 24.06.09, 16:40 tak ten serial jest świetny! KOTKU PROSIMY, ŻEBYŚ NAPISAŁ O SUPERNATURAL i JAREDZIE PADALECKIM. przecież ten serial w USA jest prawie tak sławny jak Zagubieni, czy Herosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweet Miley Re: supernatural IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 08:25 Ja oglądałam to w czerwcu... niestety tylko kilka odcinków ;/ ale, bardzo, bardzo fajny serial! grają tam takie dwa ciacha.... mrau! KOTKU napisz coś o Supernatural !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaa.a.a.a.a.a.a. Re: supernatural IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 09:17 ten serial jest super! kocham go! najbardziej jareda, ale musisz kotku cos o nich pisac bo sa super, moze nie jest znany, ale napewno gdy ktos obejrzy zakocha sie w dean'ie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka nzś Re: supernatural IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 19:08 oooooooooo dean tzn jensen co za ciacho..wrryyy kotku pisz o supernatural...na pewno fanki to docenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveSupernatural Re: supernatural IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.09, 09:35 och... dwa ciacha tam grają... Serialowi Sam i Dean są super! Ahhh ten Jared xD kotku napisz o SUPERNATURAL! Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: supernatural 27.06.09, 12:11 nie znam tego . xd ktoś może powiedzieć . kiedy to leci i na którym kanale .? z chęcią z nudów obejrzę = D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalala... Re: supernatural IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.09, 13:22 W tej chwili nie leci leciało chyba na TVN7... oglądałam czasami. tak racja, aktorzy to ciacha może będzie leciało od września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie z tego świata Re: supernatural IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 13:25 slyszałam nawet że 10 września bedzie premiera 5 sezonu hihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalala... Re: supernatural IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.09, 10:52 tak? no to super! niech kotek to napisze ! Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 . 11.10.09, 19:00 Zgadzam się! kocham ten serial! Mój ulubiony!! A Jensen Ackles? Marzenie! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: supernatural 11.10.09, 19:04 a ja oglądałam tylko 1 sezon ;/ drugi muszę ściągnąć a ktoś oglądał ? ; - pp jestem ciekawa jak się potoczy dalej , bo wiem , że ich tata umrze Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: supernatural 11.10.09, 20:58 Nie interesuje mnie to...kotek nie podejmuje glupich decyzji!! Supernatural mało osób to interesuje kotek pisze o sławach!! A supernatural bardzo lubię ale malo osób to kręci...;/ Odpowiedz Link Zgłoś