julesia 27.06.09, 10:47 Już wakacje niby powinnam się cieszyć, ale strasznie mi smutno, pnieważ już nidgy nie zobacze mojej "głupiej", kochanej klasu Idę już do gimnazjum...... a czy Wam jest smutno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emciaaa Re: Rozstaliśmy się 27.06.09, 11:56 ja teraz ide do 2 gim. wiec nie rozstaje sie z moja klasa..ale tez jest mi smutno bo w tym roku poznalam duzo fajowych ludzi ..wyglupialismy sie na przezwach ..bylo extra..i wiem ze po wakacjach juz tak nie bedzie ..i jest mi troche przykro .. postaram sie to odbudowac ale nie wiem co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Rozstaliśmy się 27.06.09, 16:15 moja klasa w podst. była zje*ana. same kapusie. teraz moja klasa do której będę chodziła już trzeci rok (i ostatni ) jest super i trochę szkoda będzie ją opuścić Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Rozstaliśmy się 27.06.09, 16:49 Ja teraz idę do gim. ale chyba wszyscy idziemy do jednego gimnazjum Bardzo się z tego cieszę. Może moja klasa nie jest idealna. Ale napewno po 3 gim. będę tęskinic . Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Rozstaliśmy się 02.07.09, 09:52 .ja tez ide do gim.;/ . i w goole sie nie ciesze . ;/ ;/ ;/ ;/ .podstawówke zapamietam an zawsze , bo tam przzylam pierwsza milosc pierwsza pałe i pierwsza 6 . xd .nigdy nie zapomne podtsawówki . Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Rozstaliśmy się 26.07.09, 09:14 Ja ide do 3 gim. =) Powiem wam ze na początku jest trudno no bo... dawna klasa... dawni przyjaciele a teraz nowi ludzie, ale szybko sie zapoznacie i jest git!. ;* Odpowiedz Link Zgłoś