altruistka Re: Marilyn Manson 10.06.10, 18:31 lubię go, ma supergłos i jak dla mnie jest pociągający... potrafi się człowiek wypromować, zrobić szum wokół siebie. za to też go podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Marilyn Manson 10.06.10, 19:59 Marylin Manson to nie zespół. (: Uwielbiam Go, uwielbiam. Ok. Przyznaję jest komercyjny, ma satanistyczne piosenki, poglądy. No ale nie mogę się mu oprzeć. Sweet Dreams Another Brick In The Wall Coma White Heart Shaped Glasses May Be Harmful If Swallowed <33 Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Marilyn Manson 12.06.10, 17:08 słucham między innymi dlatego , że mój tata lubi takie klimaty i jeśli nie mam na to ochoty , to też muszę słuchać . :p ale niektóre piosenki są naprawdę fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically @elnett 13.06.10, 15:14 Marilyn Manson to zespół. zanim coś napiszesz dowiedz się dokładnie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Marilyn Manson 13.06.10, 20:14 może być-jakoś nie szaleje za nim ale nie które piosenki są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: Marilyn Manson 10.07.10, 19:23 To nie zespol tylko pseudonim artystyczny Briana Hugha Warnera. moj boze povzytac najpierw pozniej pisac ;/ tak slucham Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Marilyn Manson 10.07.10, 19:27 Jego jedyną piosenką, którą jako tako znam jest "Tainted love". Ten koleś jest straszny! Nie lubię go, nie toleruję. Ale kiedy widzę jego teledysk, to oczu nie mogę od niego oderwać, taki jest szkaradny ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Marilyn Manson 12.07.10, 00:18 dzieci! marilyn manson to zespół oraz pseudonim artystyczny frontmana tej kapeli. nie kłóćcie się o to -,- co do tematu... słucham i lubię jego piosenki. ulubione the nobodies oraz WOW. Odpowiedz Link Zgłoś
sfaho Marilyn Manson 12.07.10, 20:12 muzyka tego zespołu mi się podoba, lecz teksty nie do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
satini Marilyn Manson 12.07.10, 20:33 Piosenek nie znam, więc nie oceniam zespołu. Natomiast za nim jako za osobą nie przepadam, bo nienawidzę skandalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
niki900 Re: Marilyn Manson 14.07.10, 00:21 Marilyn Manson to zespół, nazwa się wzięłą od scenicznego pseudonimu Briana Warnera, więc skończie gadać od rzeczy że to solista. To że znacie tylko wokalistę nie znaczy że jest solistą. Tak samo jest z Hayley z Paramore, jak cała masa ludzi uważa że jest 'Hayley i Paramore'. Hayley to część Paramore, tak samo jak Manson (Brian Warner) jest częścią zespołu Marilyn Manson.... Odpowiedz Link Zgłoś
nano_ Re: Marilyn Manson 14.10.10, 00:25 Geniusz. Teraz nie wiem co się z nim stało. Kiedyś tworzył genialną muzykę, jego obrazy też całkiem mi sie podobały, bo miały w sobie troche awangardy i jakby jakąś agonialną nutę. Wielbie go, już chyba na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Marilyn Manson 19.10.10, 20:34 Marilyn wymiata! (ale to nie zespół ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Nienawidze pedała ;/.. 19.10.10, 20:43 JEst głupi.. a ja nie słucham satanistów bo jestm chrześcijanką I dobrze mi z tym.. Szczerze jak bym miała wybierać to już wole tego zjeberka bimberka niż jego Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Marilyn Manson 19.10.10, 20:56 Marilyn najlepszy.! Ubóstwiam go, zarąbiste ma kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
scaryblood Re: Marilyn Manson 20.10.10, 19:42 Tak.To się nazywa dobra muzyka.Uwielbiam zespół i samego Marilyna. muzyka nie jest ciężka.Jak pierwszy raz miałam zamiar posłuchać byłam pewna,że po za darciem nic nie ma w tych piosenkach.Właściwie Marilyn Manson był jednym z pierwszych zespołów takich poważniejszych jakich słuchałam Odpowiedz Link Zgłoś