miley31 30.06.09, 18:08 Jeśli tak to wejdź tu! Wakacje mogą byc przedłużone do 1 października! www.przedluzwakacje.1k.pl/ Chcecie dłuższe wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werty Re: Chcesz przedłużyć wakacje? IP: 80.54.93.* 30.06.09, 18:50 Ja nie chce dłuzszych wakacji. Dopiero jeden tydzien minął a ja juz sie nudze... Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Chcesz przedłużyć wakacje? 30.06.09, 19:00 fajnie by byłoo.. ale watpie czy ministerstwo by się zgodziło ale nie zaszkodzi zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 30.06.09, 20:06 haha najlepszy podpis na samym koncu Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 30.06.09, 20:11 haha. czadowo^^.;p ale to chyba sciema. ;p ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lula12 Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 30.06.09, 20:18 Ja napewno niechce przedłużać wakacji mineły 2 tygodnie a mi się już chce do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 01.07.09, 00:02 Jeśli przedłużą wakacie w co szczerze wątpię, to niestety stracimy ferie. Coś za coś. Ja tam mam wakacie 24 kwietnia do 1 października Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 01.07.09, 11:58 Nieeee. jak przedłuża wakacje to skróca ferie albo wogle je zabiora !. i na odwrót- jak wydłuża ferie to skróca wkacje Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 01.07.09, 12:54 Wy to naprawde bierzecie na serio.? haha xd na koncu pisze takie cos: "* Wakacje zostaną przedłużone w duchu każdego ucznia, nawet jeśli jest to niemożliwe. Wysyłając stronę dalej napełniasz słońcem drugiego człowieka a więc pozwalasz na przedłużenie wakacji. Tylko od Ciebie zależy jak długo słońce to pozostanie wewnątrz (może aż do października?). Więc wypełń jak najwięcej mieszkań słonecznym czasem wakacji." Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 01.07.09, 13:04 To tylko zwykły kit, ale warto pomarzyć... Przeczytajcie sobie na końcu: Wakacje zostaną przedłużone w duchu każdego ucznia, nawet jeśli jest to niemożliwe. Wysyłając stronę dalej napełniasz słońcem drugiego człowieka a więc pozwalasz na przedłużenie wakacji. Tylko od Ciebie zależy jak długo słońce to pozostanie wewnątrz (może aż do października?). Więc wypełń jak najwięcej mieszkań słonecznym czasem wakacji. * Mister REVERIE's jest postacią fikcyjną a strona ma charakter rozrywkowy Mister Reverie's to marzenie każdego z nas. Oczywiście nie chodzi o przedłużenie wakacji jako późniejsze pójście do szkoły - lecz duchowe nastawienie każdego z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Chcesz przedłużyć wakacje? 02.07.09, 11:09 miss_pauline napisał(a): > To tylko zwykły kit, ale warto pomarzyć... Przeczytajcie sobie na końcu: > > > [b] > Wakacje zostaną przedłużone w duchu każdego ucznia, nawet jeśli jest to > niemożliwe. Wysyłając stronę dalej napełniasz słońcem drugiego człowieka a więc > pozwalasz na przedłużenie wakacji. ja też kiedyś myslalam, ze to prawda, ale to zwykly kit. szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ; ] 01.07.09, 15:07 chciałoby się ... nie no, niezły kit wciskają . to coś mega drukiem, że o miesiąc . a na koniec, że tylko w duchu, nie na serio takim koślawym i małym druczkiem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: ; ] 02.07.09, 11:12 jasne , xd takie cos identyczne było rok temu ; d i? wakacje były przedłużone? xd wydaje mi sie ze nie ; dd Odpowiedz Link Zgłoś