olka_27 Re: Szafki w szkole xd 20.08.09, 23:46 U mnie w gimnazjum nie ma i narazie nie bedzie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Szafki w szkole xd 22.08.09, 17:14 w podstawówce nie było ale w gimnazjum będę miała n kluczyk tyle że to są takie małe gdzieś 1/3 tych znanych z amerykańskich filmów jak to ktoś wcześniej powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Szafki w szkole xd 22.08.09, 17:50 nie ale strasznie bym chciała, żeby były, może nie miałabym takiego ciężkiego plecaka Odpowiedz Link Zgłoś
miley33 Re: Szafki w szkole xd 22.08.09, 19:06 U nas są szafki. Teraz pójdę do gimnazjum i też będą Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Szafki w szkole xd 22.08.09, 22:19 u nas nie ma szafek ale zazwyczaj w amerykańskich filmach są a ja bym chciała szafkę nawet Odpowiedz Link Zgłoś
zanessa_4_ever Re: Szafki w szkole xd 24.08.09, 09:56 Ja teraz ide do 6 klasy i w wakacje był remont i zrobili nam szafki ale nie wiem jakie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Szafki w szkole xd 25.08.09, 16:56 u nas . ? w naszym sql . ? jaja se robisz . x dd ? ! to takie zadupie i wgl . . Zamość to nie zadupie , ok , ale w naszym małym sql . . ? ! nigdy . x D ! za mało miejsca i wgl . . xd Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Szafki w szkole xd 25.08.09, 17:04 W gimnazjum nie ma ;/ szatnie w podstawówce to samo Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina ; P 25.08.09, 19:10 ja w swojej szkole mam. : D ale trzeba się dzielić w dwójkę albo we więcej osób a jak nie to można samemu ale mało osób ma osobną. x d Odpowiedz Link Zgłoś
jamesbond Re: Szafki w szkole xd 25.08.09, 17:35 U mnie w szkolą są. I nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Jedna szafka przypada na dwie osoby. Poza tym ich przeznaczeniem jest przechowywanie obuwia i odzienia . Poza tym między szafkami jest tyle przestrzeni... No, nieważne. Ważne jest to, że kiedy próbuję się do niej dostać, to przywalę komuś plecakiem, ja również oberwę i na dodatek postoję w kilometrowej kolejce albo dzikim tłumie rozwrzeszczanych ludzi, którzy próbują otworzyć szafki, żeby zdążyć na autobus. Dodatkowo jakiś zachwiany emocjonalnie idiota całą ją zabrudził bliżej niezidentyfikowaną substancją podczas bijatyki. Miło, co? Odpowiedz Link Zgłoś
harumi Re: Szafki w szkole xd 26.08.09, 12:08 U mnie w szkole są, ale mają ograniczoną liczbę i trzeba za nią zapłacić 65 zł. To jest tak jakby wynajem, bo potem oddaje się kluczyk i zwracają 50 zł. Z braku wolnych szafek, wykupiłam sobie dopiero w drugiej gimnazjum, a powiem, że są bardzo przydatne. Nie trzeba stać w gigantycznej kolejce do szatni, zawsze można schować sobie strój czy buty po wf- ie, ale jest jedna wada. Szafki są strasznie małe i jak chcę w zimę włożyć tam płaszcz to się nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
mikika02 Re: Szafki w szkole xd 27.08.09, 09:09 U nas są szafki na kluczyk i w podstawówce i gimnazjum. A nic za nie płacimy więc luzik. A jesteśmy BARDZO mały miastem ok.2000 osób Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Szafki w szkole xd 27.08.09, 09:36 U nas są płacimy tylko 10 zł rocznie więc spoko Tyle, że tam zostawiasz sobie tylko buty nie ma sensu książek bo trzeba by było co przerwę schodzić do piwnicy a u nas są małe korytarze więc przejśc na 5 min przerwie tam i z powrotem z góry na dół jest nie możliwe Są dobre tylko dla tego, że można sobie zostawić a parasol czy coś i jesteś pewna, że nikt ci nie ukradnie Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Szafki w szkole xd 28.08.09, 22:00 My mamy,ale nie na korytarzach,tylko w "podziemiach" takie szafki,duże to nie są,i dzielimy je na 2 osoby ; ( ale wolę to niż szatnię (u nas szatnie mają 2,3 klasy,od 4 ma się szafki) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettee Re: Szafki w szkole xd 29.08.09, 21:55 u mnie w szkole sa szafki i to super rzecz. zawsze jest gdzie schowac projekt, stroj na wf i nie trzeba niczego dzwigac. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Szafki w szkole xd 30.08.09, 20:31 Fajnie się macie dziewczyny jak macie szafki... ) Ja niestety nie mam, ale bardzo bym chciała Mam nadzieję, że w gimnazjum będą Oczywiście nie będę się specjalnie uganiać za gimnazjami z szafkami, ale gdyby były to byłoby suuper Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 Re: Szafki w szkole xd 30.08.09, 21:03 u mnie każdy ma swoją małą szafke na szyfr. nie roozumiem dlaczego tak chcesz mieć szafke ;p przecież to tylko zwykłe pomieszczenie na kurtke, buty, książki i jakieś inne duperele. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Szafki w szkole xd 01.09.09, 15:47 miałam w gimnazjum i teraz w liceum też mam, ale płacimy 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Szafki w szkole xd 01.09.09, 17:59 są po 3 osoby w 1 , ja mam z 2 koleżankami Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Szafki w szkole xd 01.09.09, 19:03 są. na początku je się megapożąda, później 'ee, szafka'. demotywuje do noszenia książek do domu. xd a póżniej nie ma się z czego uczyć *jeb* Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Szafki w szkole xd 02.09.09, 18:39 U nas nie ma ale w szkole gdzie chodzi moja siostra cioteczna sa...Ale oni musza nosic jakies badziewne fartuchy a my nie wiec wyrównane ;P Odpowiedz Link Zgłoś