czekoladka Re: filmy które zapamietacie na zawsze 13.12.09, 12:33 Pewnie Titanic i jeszcze wyszystkie cześci filmu Kevin sam... (gdzies tam). Mam zamiar oglądać te filmy co roku na gwiazdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: filmy które zapamietacie na zawsze 13.12.09, 12:34 Najprawdopodobniej: Titanic , Władcy Pierścieni oraz Harry Potter. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: :P:) 13.12.09, 12:39 Ja napewno sagę zmierzch ,"ucieczka w milczenie ".no to raczej te dwa Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: filmy które zapamietacie na zawsze 13.12.09, 12:38 Titanic , Scoop Gorący Temat, Manhattan xdd Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: filmy które zapamietacie na zawsze 13.12.09, 20:24 A walk to remember. A tak to już same anime i mangi xD Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: filmy które zapamietacie na zawsze 13.12.09, 20:50 Na zawsze zapamiętam Zmierzch i step up 1 i 2 (chociaż nawet nie wiem dlaczego może przez to po prostu go lubię), Titanic- klasyka, którą chyba każdy będzie pamiętać i wiele innych, o których nagle zapomniałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: filmy które zapamietacie na zawsze 13.12.09, 20:58 Titanic, Dirty Dancing, Uwierz w Ducha , Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:33 jak 1 raz oglądnełam twilght , nie czytałam przedtem książki , więc film był dla mnie strasznym zaskoczeniem . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:38 Titanic napewno do końca życia będę pamiętała Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:34 zdecydowanie cala sage ZMIERZCHU i harrego :] <3 Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:40 Titanic, Zmierzch , Piraci z Karaibów Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick kewin !! 14.12.09, 15:41 ja naj naj zapamietam Kewina[nie wiem jak sie pisze] jego zwariowane pomysły mam nadzieje ze w tym roku tez to puszcza Piratów z karaibów bo kocham ich!! Zmierzch Titanic HSM moze i głupie ale od tego zaczeło sie wszystko i jeszcze pare innych Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:41 Siedem dusz ii sagę Zmierzch ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
holly. < 3 14.12.09, 15:41 ps : kocham Cię , 50 pierwszych randek , Tytanic , wieczny student ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:42 2012 ;] co prawda, nie dawno ten film wszedł, ale dużo razy go oglądam xd. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa199 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:43 Kochaj i tańcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
anai5 ... 14.12.09, 15:45 Nigdy napewno niezapomnę filmu "Radio"- opowiadał o chłopaku upośledzonym psychicznie któy uwielbiał skaładać radia(przez cały film płakałam, to było bardzo wzruszające). Napewno "Forrest Gump" też zostanie w mojej pamięci... Co tam jeszcze??? "Zbuntowani" też byli bardzo pouczający... Zmierzch niewiem czy zapamietam- ak już to tylko dlatego że mam dobra pamięć... No to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kristen1923 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:46 ja tam na zawsze zapamiętam zmierzch P.S.ZMIERZCH JEST ZAJ****** Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:52 titanic , 4 ever. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:47 Zdecydowanie Titanic! Tego filmu to z pewnością nigdy nie zapomnę... Będą go jeszcze zapewne oglądać moje dzieci i wnuki Hmm... I tak właściwie nie wiem jaki jeszcze jest taki 'wieczny' Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:48 Titanic. Pearl Harbour. Zmierzch? Być może xd. Uwierz w Ducha. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:49 "Zmierzch" do końca życia zapamiętam ; p Jak będę miała 80 lat to wtedy nawet będę oglądać i wspominać te czasy ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
emila Film, który zapamiętam na zawsze 14.12.09, 15:49 Film Kochaj i tańcz to mój ulubiony film. Nigdy go nie zapomnę Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:50 uwielbiam TITANICA! moge go oglądać ciągle na pewno go zapamietam ale zapamietam tez Dziennik Bridget Jones. Starej panny i wariatki Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:53 Titanic Speed 1 i 2 Była taka bajka ale nie znam tytułu ale byla cudowna Trzynastka i wiele wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
wercia22 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:53 ja na pewno nie zapomnę filmu o dinozaurach bo był to mój pierwszy film w wersji 3D, a efekt był cudowny.! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 16:02 A ja to chyba filmów takich jak ''Pamiętnik" , '' Romeo i Julia " , " Urwany film" , i jeszcze jeden ale nie pamiętam tytułu był o dziewczynie i chłopaku którzy postanowili popełnić samobójstwo w wesołym miasteczku ale tylko ona się zabiła bo dla niego zabrakło nabojów ... może któraś z was widziała? leciał parę lat temu w TVP 1 ... Ogólnie po takich filmach w człowieku coś pęka i zaczyna myśleć nad tym jak żyje ... szczególnie wam polecam Urwany film Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:56 Z pewnością będę wracać do Twilight i HP, ale są też bajki które uwielbiam np. Król Lew albo Shrek <333 Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:56 zdecydowanie Titanic ... od poczatku do konca tego filmu ryczalam jak jakas wariatka . ; - ]]] . Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:57 no i oczywiscie zmierzch . Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Filmy, które zapamietacie na zawsze : 14.12.09, 15:57 TYTANIC - tego jestem pewne. Oglądałam ten film wiele razy i za każdym płaczę jak małe dziecko. Zawsze mnie fascynowała siła uczuć w tym filmie. Poza tym jest to wielka tragedia, a po obejrzeniu czegoś tak wstrząsającego trudno to zapomnieć. KEVIN - każdą część. Ale chyba najbardziej ''Kevin sam w domu'' leci to na każde święta. Cudowna komedia i praktycznie całe moje dzieciństwo. Nie ma świąt Bożego Narodzenia bez Kevina BRZYDULA - jest to serial. Mimo to 1,5 roku życia dniem za dniem z tymi odcinkami to nie jest zwyczajne zabijanie czasu, ale przywiązanie. Poza tym to dzięki temu serialowi zdobyłam idolkę, spełniłam marzenia, dostałam wiarę w siebie. Nie da się zapomnieć. To takie trzy główne. Oczywiście preferuje w różnych filmach, ale chodziło chyba o te najbardziej z nami związane. Odpowiedz Link Zgłoś
kooolorowa Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:58 Oczywiście 'Sagę Zmierzch' 'Harry Potter' 'Wywiad z wampirem' który jest boski (Brad Pitta gra boski) 'Tytanic' Zbuntowany Anioł (chciała bym żeby puścili ponownie w TV) i powiem wam że tych filmów jest wiele O i jeszcze 'Zemsta frajerów' Odpowiedz Link Zgłoś
xkorciax Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 15:59 Moimi ulubionymi są: "Titanic", "American Pie", "Piraci z Karaibów" i naturalnie że: "Forest Gump" i "Top Gun" ;** Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 16:08 Kevin sam w domu...! xD Tyle go puszczają, że nigdy nie zapomnę ;D A po zatym zajebiaszcze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 16:03 kevina i titanica love Odpowiedz Link Zgłoś
ilona1023 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 16:04 Titanica i harregoo pottera xd Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: filmy które zapamietacie na zawsze 14.12.09, 16:10 High School Musical na pewno, bo to była moja pierwsza największa obsesja. Świnka Peppa i Teletubisie, bo moja siostra ogląda je tak często, że wątpię, bym je kiedykolwiek zapomniała. Charlie i fabryka czekolady, bo to uczta dla wyobraźni i jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały <3 Odpowiedz Link Zgłoś
merle123 Re: filmy które zapamietacie na zawsze 08.01.10, 17:41 Titanic, Szkoła uczuć, Władca pierścieni (arcydzieło), Harry... noi Pasja Mela Gibsona.... chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś