avril_paramore 04.07.09, 17:03 Hej! Mam do was pytanie. Otóż podobają mi się takie koszule w kratę (kliknij), tylko nie wiem gdzie mogę takie coś kupic. Pomoże mi ktoś? Gdzie tego szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!!@ Re: Koszula w kratę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:18 Te koszulki sa boskie! Też je uwielbiam... Osobiscie mam ich bardzo dużo Tych bluzeczek jest pełno w H&M ja zawsze je tam kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Koszula w kratę 04.07.09, 17:27 tylko że u mnie w mieście nie ma H&M Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Koszula w kratę 04.07.09, 17:27 Szukaj w H&M, C&A, New Yorkerze, Cubusie... Możesz zobaczyć też na dziale męskim, bo tam często są fajne koszule ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati$ Re: ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:51 wczoraj byłąm na zakupach i taką koszule widziałąm w Zarze i w Bersace Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: ;) 04.07.09, 23:18 też uwielbiam takie koszule, ale mam ten sam problem co Ty! U mnie galerię ze sklepami typu New Yorker i H&M otwieraja dopiero w 2010 ;/ Narazie pozostaje mi tylko Troll, Cropp i House w których nie ma tych koszul Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Re: Koszula w kratę 04.07.09, 23:41 polecam Ci internetowy sklep glovestar.pl [url=http://glovestar.pl/index.php?k68,koszule] pod tym linkiem znajdziesz aż cztery modele bardzo ładnych koszul. (; sama chcę sobie kupić czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Koszula w kratę 05.07.09, 12:21 ja widziałam taką nieieską i czerwoną w Zarze, za jakieś 100-200 zł, nie pamiętam dokładnie. ; D Odpowiedz Link Zgłoś