06.07.09, 19:02
mam pytanie w wielu miejscach slyszalam ze miley to gwiazda dla dzieci ze ma
idoli tylko w wieku do 10 lat.a wy ile macie lat?no i mam kuzynke ktora gdy
tylko sie dowiedziala ze lubie miley juz ja lubiala ale ja juz sama nie wiem w
mojej szkole nikt juz tak nie lubi miley ja mam 13 lat i nie wiem czy nie
jestem juz za stara co wy na to?
Obserwuj wątek
    • little Re: .. 06.07.09, 19:06
      Szczerze mówiąc nie lubię Miley, ale to nie jest kwestia wieku. Mi się po prostu nie podoba
      jej muzyka i serial.
      Z tym 10 lat to pewnie chodzi o to, że gra w tym Hanna Montana (?).
      • wampirekxd Re: .. 06.07.09, 19:33
        Wiek nie ma tu nic do rzeczy... Ja mam 16 lat i bardzo lubię Miley i serial "Hannah
        Montana". Nie ma się czego wstydzić smile
        • ashleyandmiley Re: .. 06.07.09, 19:39
          Ja też mam 13 lat i nie wstydzę się tego, że lubie Miley (bo też ją lubie)..
          Pomyśl tak przecież ona ma 17 lat a nie 10.. To, że ją lubią dzieci znaczy, że
          jest fajna.
          • pariska65 Re: .. 06.07.09, 19:56
            Ja też mam 13 lat i lubię Miley i jej piosenki a najbardziej piosenkę Every part
            of me jest wzruszającacrying ale nie o piosence mowa to nie prawda że ją lubią
            tylko 10 latki to nie zależy od wieku każdy po prostu lubi kogoś,coś innego...
            • independent_ Re: .. 06.07.09, 20:06
              lat 14 mam,
              Majli przeslalam lubiec w wieku 12.
    • megan_ Re: .. 06.07.09, 21:43
      Ja mam 13 lat i lubię Miley. Nie jestem jej wielką fanką, ale owszem lubię
      słuchać jej muzy i oglądać szaloną "Hannah Montana". Myślę, że dla nie których
      Miley zrobiła się bardzo słodka i dziecinna przez ten serial. Ale przecież on
      nie jest tylko dla małych dzieci. Miley w tym filmie gra przecież nastolatkę.
      Nie małe dziecko. Wiecie, co czasami nawet moja mama i brat oglądają ją w
      telewizji i się śmieją, jak zrobi coś szalonego. Być fanem Miley, to przecież
      nic złego, prawda?
      • nikt. Re: .. 07.07.09, 09:16
        ja mam 13, i lubię ją od 12 roku życia ; D
        uwielbiam ją właściwie.
        przecież to ona ma 16 lat, i gdzie tu jest napisane, że jej serial, Hannah Montana jest dla dzieci poniżej 13 ?
        nigdzie . ; ]
    • miss_mimi094 Re: .. 07.07.09, 10:38
      HAHAHAHHA! weź chyba nie jest tak że jak ktoś w twoim wieku nie słucha Miley to ty tez
      nie! Ja jestem o rok starsza i lubie miley (ale tylko miely nie hannah) i w mojej klasie polowa
      dziewczyn jej slucha.! I miley nie jest gwaizdą dla dzieci za to Hannah jest bo gra w tym
      durmym serialu! I co z tego ze nikt w twojej sql nie slucha miley!? uncertain To przeciesz nie
      znaczy ze ty masz jej nie słuchac. W ogóle to wyglada jak bys nie miala charakteru czy
      coś! Normalnie żal scianascianascianascianascianascianascianasciana
    • daria1150 Re: .. 07.07.09, 11:51
      Nigdy się nie jest za starym nie przejmuj się innymi ja też mam 13 lat i lubie Miley xD
    • alimiley gch 29.08.09, 15:38
      Znaczy ja lubie Miley no i kilka osób które nam też jej sucha ale mi chodziło
      o to ze niektórzy mówią że HANNAH MONTANa to gwiazda dla dzieci.A i zeby nie
      wyszło ze nie mam własnego zdania tylko chciałam sie dowiedziec co wy o tym
      myślicie.
    • jane_ Re: .. 29.08.09, 16:00
      mam niecałą czternastke i nigdy nie lubiałam miley ani żadnej gwiazdki tak, jak Wy to robicie.

btw - na zaprzyjaźnienie się z zadadami interpunkcji nigdy nie jest się za starym ;3
      • ashleyandmiley Re: .. 29.08.09, 17:12
        Mnie to strasznie denerwuje, ze niby Miley i serial Hannah Montana jest dla
        dzieci do 10 roku życia.. Przecież Miley naparwdę ma 17 lat (nie jest raczej
        dzieckiem) a w Hannah Montana ma 15-16 lat (dziecko z niej też tam nie jest)..
        Mi się wydaje, ze to z tąd się wzieło bo disneychannel puszcza też bajki dla
        dzieci.. A kto jest tak ograniczony, że myśli, że na DC lecą tylko bajki dla
        dzieci to tak myśli.. To jest moja zdanie. i nie przejmuj się zdaniem innych bo
        nie warto.. I dalej uwielbiaj Miley !serce
        Pozdrawiam fanów Miley i tych, którzy jej nie obrażaja kisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka